Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisisti gatavi cīņām ar Moldovu

Jānis Celmiņš

Latvijas tenisisti gatavi cīņām ar Moldovu
Andis Juška
Foto: www.ippopen.net

Šodien viesnīcā "Island Hotel" notika preses konference, kurā preses pārstāvji tika informēti par nedēļas nogalē gaidāmo Deivisa kausa izcīņas Eiropas Āfrikas zonas 2. grupas maču starp Latvijas un Moldovas tenisistiem.

Preses konferences ievadā Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis izraisīja nelielu smīnu mediju vidū, jo pauda gandarījumu, ka galvenais tiesnesis ir no tādas tenisa lielvalsts kā Itālijas. „Mačs būs nopietns un ļoti interesants, Par astoņdesmit līdz deviņdesmit procentiem esmu pārliecināts, ka uzvarēsim. Sportā gan ne vienmēr uzvar spēcīgākais, tāpēc jānovēl veiksme mūsu puišiem, bez tās nevar iztikt nevienā sporta veidā,” teica Savickis.

Tāpat Latvijas Tenisas savienības prezidents noliedza visas izskanējušās baumas, kas Tenisa savienībai ir kāds konflikts ar Ernestu Gulbi, kurš šoreiz Latvijas izlasē nespēlē. „Gulbja sagatavošanās programmā īsti neietilpa piedalīšanās šajā turnīrā, tāpēc draudzīgi nolēmām, ka šoreiz spēlēsim bez viņa. Domājams, ka nākamajā turnīrā Ernests būs atpakaļ sastāvā,” paskaidroja Savickis.

Latvijas izlases komandas kapteinis Ģirts Dzelde atzina, ka izredzes uz uzvaru ir ļoti labas: "Moldovas izlases sastāvā nav viens no viņu labākajiem spēlētājiem. Neskatoties uz to cīņām gatavojamies nopietni."

Turnīrs sāksies rīt, kad Lielupes tenisa centrā dienas pirmajā spēlē (pl. 14.00) spēkiem mērosies Andis Juška un Andrejs Gorbans, uzreiz pēc tam kortā dosies Deniss Pavlovs, kuram pretī stāsies Andrejs Čumaks. Sestdien pulksten 14.00 tiks izspēlētas dubultspēle, kurā Juška / Pavlovs spēlēs pret Gorbanu / Čumaku, bet turnīrs noslēgsies svētdien, kad tiks izspēlētas vēl divas vienspēles - pulksten 14.00 Pavlovs spēlēs ar Gorbanu, bet Juška pret Čumaku. Pēdējās dienas spēļu dalībnieki var mainīties.

Biļetes uz spēlēm joprojām varat iegādāties visās "Biļešu serviss" kasēs vai internetā bilesuserviss.lv . To cena 5 lati par vienu spēles dienu, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam – 1 lats.

Latvijas izlases sastāvs:

Andis Juška, Deniss Pavlovs, Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns (komandas kapteinis Ģirts Dzelde)

Moldovas izlases sastāvs:

Andrejs Gorbans, Radu Albots, Andrejs Čumaks, Borvānovs (komandas kapteinis Jure Gorbans)

     [+] [-]

, 2009-03-05 15:30, pirms 15 gadiem
Izpētīju ATP vienspēļu rangu- Gorbans pašlaik ir 358. un Čumaks- 1037.vietā. Mūsējie: Pavlovs- 287. un Juška ir 297.vietā.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-05 18:01, pirms 15 gadiem
Pavlovu gan uz vienspēlēm laikam labāk šogad nelikt, nu nav ticības, ka Deniss vienspēlēs šogad ko var, dubultspēlēt protams viennozīmīgi Denisam ar Andi jābūt.

Bet vienspēlē eksperimentu starp Kārli un Adrianu varētu mēģināt, vienu dienu viens, otru otrs, nu Andis šobrīd Ernsesta vietā, gan gan, lai veicas puišiem, tiks nākošajā kārtā, un tad gan jau Ernestam turnīri nebūs otrā pasaules malā...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-05 19:44, pirms 15 gadiem
veiksmi džekiem!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-05 20:26, pirms 15 gadiem
N.B. Humors numur viens presē ! Čas raksta, ka Andreja Gorbana tēvs esot kapteinis Jurijs Gorbans : Кстати, именно его отец Юрий Горбань является главным тренером сборной Молдавии.
Nu tas ir kaut kas jauns ! Ja kas, tad kapteinim uzvārds ir Gorbane, spēlētājam, Gorbans. Un ja tas vēl nepārliecina, tad kapteinis dzimis 1976.gadā, spēlētājs – 1983. Starpība 7 gadi . Vai septiņu gadu vecumā var kļūt par tēvu ? Domāju, pat Moldovā nevar.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-05 23:29, pirms 15 gadiem
Nju jā notiek Latvijā un mums pa TV nevar parādīt nju žēl gan...

     [+] [-]

, 2009-03-05 23:39, pirms 15 gadiem
mafss rakstīja: Nju jā notiek Latvijā un mums pa TV nevar parādīt nju žēl gan...
Žēl,ka daži nevar savu pakaļu līdz Lielupei aizvilkt.