Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Pavlovs nekvalificējas, Gulbis sāk jau šodien

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs nekvalificējas, Gulbis sāk jau šodien
Deniss Pavlovs
Foto: Romualds Vambuts

Neveiksmīga Minhenes ATP tenisa turnīra kvalifikācija vakar izvērtās Latvijas sportistam Denisam Pavlovam, kurš jau pirmajā spēlē ar 5:7, 1:6 zaudēja spānim Fernando Visentem. Tikmēr Ernests Gulbis jau šodien sāks turnīru arī cīņu dubultspēlēs.

Vakar ar kvalifikācijas cīņām aizsākās ATP "World Tour 250" sērijas tenisa turnīrs "BMW Open", kas norisinās Vācijas pilsētā Minhenē. Latviju šajā turnīrā pārstāv divi tenisisti – Ernests Gulbis un Deniss Pavlovs. Ernestam gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs atradās uzreiz vieta pamatturnīros, bet Deniss vakar aizvadīja kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas spēli.

Viņa pretinieks bija spānis Fernando Visente, kuru noteikti bija arī jāuzskata par šī mača favorītu, ne tikai augstākās šī brīža reitinga pozīcijas dēļ (240.), bet arī šādu turnīru pieredzes dēļ (savulaik Visente bijis pat 29. ATP rangā). Pirmais sets gan spēlē iznāca ļoti sīvs. Pirmo geimu pie savas serves uzvarēja Visente, bet tālākos geimus uzvarēja serves uzņēmējs. Tā tas turpinājās līdz 10. geimam, kur Pavlovs pirmo reizi spēlē tika galā ar savu servi un panāca līdzsvaru (5:5). Diemžēl lūzumu mačā Deniss panākt nespēja un, zaudējot nākamos divus geimus, piekāpās gan setā, gan vēlāk arī otrajā setā un mačā – 5:7, 1:6.

Kamēr Pavlovam turnīrs beidzies, tikmēr Gulbim tas tikai šodien sākas. Kā pirmā Ernestam būs jāaizvada dubultspēle. Turnīrā viņš startē kopā ar krievu Igoru Kuņicinu, bet pirmajā kārtā pretī stāsies itālieša Potito Staračes un argentīnieša Martina Vasaljo Arhuelo duets. Atgādināsim, ka vienspēļu turnīru Gulbis uzsāks pret vācieti Nikolasu Kīferu.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-03 10:52, pirms 15 gadiem
Ar kādu nummuru Gulbis izlikts dubultspēlēs?

     [+] [-]

, 2009-05-03 11:15, pirms 15 gadiem
pūce rakstīja: Ar kādu nummuru Gulbis izlikts dubultspēlēs?
Viņu duets nav izlikto vidū.

Katrā ziņā lai veicas. Pretinieki ir ņemami.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-03 11:16, pirms 15 gadiem
Te var redzēt dubultspēļu sietu:

atpworldtour.com