Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Rumānijas "WTA 250" izlozē Sevastova tiek pie vietējās tenisistes

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Rumānijas "WTA 250" izlozē Sevastova tiek pie vietējās tenisistes
Anastasija Sevastova. Foto: openblslimoges.fr

Rumānijas pilsētā Kluža-Napokā šodien notika "WTA 250" pamatturnīra izloze. Latvijas tenisa ekslīdere Anastasija Sevastova vispirms spēlēs pret rumānieti Andreu Mitu.

Izlozē noskaidrojās, ka pirmajā kārtā spēkosies arī Latvijas piektais numurs Anastasija Sevastova (WTA 661.) un Rumānijas astotā rakete Andrea Mitu (#220), kura savulaik ieņēma 68. vietu pasaules rangā un tagad izpelnījusies īpašo ielūgumu.

Kā jau ziņots, atgriežoties pēc maternitātes pauzes, novembrī-decembrī Sevastova sasniedza ceturtdaļfinālu divos "WTA 125" jeb sieviešu "čelendžeros" - Andorā un Limožā.

Pēc maternitātes pauzes nav viegli atgriezties lielajā tenisā. Mūsu tenisistei gan nav jāuztraucas par piekļūšanu turnīriem, jo ir iespēja izmantot speciālo reitingu (pasaules ranga vietu, kas viņai bija pirms grūtniecības) vai saņemt īpašos ielūgumus. Rumānijas pamatturnīrā Sevastova iekļuva ar speciālo rangu (SR 65.).

Ja izdosies tikt 1/8 finālā, tad tur pretī stāsies Elina Avanesjana (#62) vai vāciete Tamara Korpača (#76), kura pārsteidzoši triumfēja pagājušā gada turnīrā.

Kluža-Napokas pirmais numurs ir nīderlandiete Arantksa Risa (WTA 43.), savukārt kādreizējā pasaules ranga līdere, čehiete Karolīna Pliškova (#77) nav starp astoņām izsētajām tenisistēm.

Kuža-Napokā patlaban risinās kvalifikācija, savukārt 5. februārī sāksies pamatturnīrs. "WTA 250" līmenī Sevastova pēdējoreiz spēlēja 2021. gada februārī Austrālijā un piekāpās pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2024-02-03 17:45, pirms 3 mēnešiem
Novēlu Sevai atgriezties top spēlētāju vidē,lai mums atkal būtu augsta līmeņa divas WTA spēlētājas,un protams gaidam pie apvāršņa Darju!

     [+] [-]

, 2024-02-03 21:10, pirms 3 mēnešiem
rumaniete nemama