Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

''MX Moduls'' lauž līgumu ar divkārtējo Superkausa čempionu Dāvi Līvu

''MX Moduls'' lauž līgumu ar divkārtējo Superkausa čempionu Dāvi Līvu
Dāvis Līvs
Foto: superkauss.lv

Šodien kļuvis zināms, ka pērnās sezonas Superkausa čempionvienība ''MX Moduls'' lauzusi līgumu ar divkārtējo Superkausa čempionu Dāvi Līvu. Šo superkauss.lv rīcībā esošo informāciju apstiprināja arī pats sportists un kluba vadība.

Jāatgādina, ka Dāvis Līvs pēdējās divās sezonās ir izcīnījis Superkauss MXPro klases čempiontitulus. Līvs aizvadītajās sezonās bija ''MX Moduls'' līderis un komandas galvenais spēks cīņā par uzvaru Superkauss komandu ieskaitē. 2012.gadā ''MX Moduls'' komandai nācās samierināties ar otro vietu komandu ieskaitē, bet pērn izdevās izcīnīt ilgi kāroto čempiontitulu, un lielāko punktu skaitu ieskaitē deva tieši Dāvis Līvs.

Lūgts komentēt radušos situāciju, Līvs vien noteica, ka situāciju uztver normāli. ''Nešķīrāmies kā ienaidnieki, tāds ir profesionālais sports. Pie šāda lēmuma nonācām savstarpēji vienojoties un esmu pateicīgs komandai par līdzšinējo sadarbību'', tā Dāvis Līvs. Sarunas beigās sportists piebilda, ka šāda notikumu attīstība nekādā veidā neietekmē viņa plānus cīnīties par čempiona tituliem arī 2014.gada sezonā. Dāvis gaida piedāvājumus no citām komandām un ir atvērts sarunām.

''MX Moduls'' komanda radušos situāciju patreiz plašāk nekomentē, solot oficiālu paziņojumu izplatīt tuvākajā laikā.

2014.gada Superkauss sezona startēs 1.maijā Valmierā!

Izmantotie resursi:
Superkauss

  +2 [+] [-]

, 2014-02-25 07:23, pirms 11 gadiem
interesanti būs dzirdēt komandas viedokli..
taču no malas izskatās, ka krieviem naudas žēl paliek dot mūsējiem, visi sponsorētie samazina izdevumus..
varbūt ir noteikts limits, un tagad K.Bērziņa lietai jāatvēl kāda daļa, tāpēc nevar visu pavilkt?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-25 08:41, pirms 11 gadiem
ir spējīgāki džeki, sorry, bet pareizs lēmums. Tad kad bija jābrauc Baltijā un Ķegumā tad čempions pa beigu galu gāzēja. LV, Ivanovs regulāri bija visur ātrāks.

  -1 [+] [-]

, 2014-02-25 13:30, pirms 11 gadiem
Ivanovs reāli vāca punktus!