Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

''Motosports-Elkšņi'' Brocēnos paliek trešie

''Motosports-Elkšņi'' Brocēnos paliek trešie
Fīlips Kempelis
Foto: www.rekurzeme.lv

Sezonas priekšpēdējā ''Battery Superkausa'' posmā, kurš svētdien norisinājās Brocēnos, trešo vietu komandu kopvērtējumā izcīnīja ''Motosports-Elkšņi''.

Šis posms ''Motosports-Elkšņi'' komandai bija ļoti svarīgs, taču šajā posmā komandas rindas bija ļoti patukšas, jo uz sacensībām nebija ieradušies vairāki sportisti. Lauris Ermanis piedalījās Latvijas čempionātā enduro, Ivo Ģermanis dažas dienas pirms sacensībām piedzīvoja ļoti nepatīkamu kritienu un guva traumu. Juris Titovs un Jānis Igaunis atzina, ka viņu spēkiem dubļainā trase ir pa smagu un trasē tā arī neizbrauca. Ivo Šteinbergs uz sacensībām nebija ieradies, jo atrodas Beļģijā, bet Fīlips Kempelis joprojām atgūstas pēc smagās traumas, ko guva jūnija sākumā. Bez augstāk minētājiem vēl uz starta līnijas nebija izbraukuši Rainers Žuks, Kārlis Liepiņš un Renaldas Petrulionis.

Visi sportisti trasē brauca ar maksimālu atdevi, tomēr arī šoreiz neklājās viegli. Jau dienas sākumā tika konstatēts, ka Augustu Justu ir uzveikusi slimība, bet viņš rādīja raksturu un ar 38 grādu temperatūru stājas pie starta. Roberts Justs ar savu divtaktu motociklu priecēja skatītājus ar skaistiem lēcieniem, bet viņu piemeklēja tehniska ķibele pēdējā braucienā, un tieši tāds pats liktenis bija arī Rinaldam Dišleram Kirilko. Lai arī kā komanda gribētu aizvadīt nevainojamu Superkausa posmu, tas viņai līdz šim nav izdevies, tādēļ visas cerības tiks liktas uz pēdējo posmu Kandavā.

''Sacensības bija visnotaļ interesantas un intriga komandu vērtējumā tika saglabāta līdz pat sacensību beigām, protams, ļoti žēl, ka atkal tā komanda, kurai veiksme nebija sabiedrotā, bijām mēs, bet tāds ir šis sporta veids un ar to ir jāiemācās sadzīvot, un no kļūdām jāmācās,'' iesāk Fīlips Kempelis. ''Vēlos ļoti uzslavēt Augustu, kurš patiešām jau no dienas sākuma nejutās savā ādā, un sejā nebija redzams tas dzīvespriecīgais jaunietis, kurš visu laiku smaida un joko. Tāpat arī lielisku braukšanas prasmi demonstrēja Augusta brālis Roberts, kurš ar mazo divtaktu motociklu spēja pat turēties līdz līderu grupai. Uz Kandavas posmu centīsimies sagatavoties kā vēl nekad, lai beidzot aizvadītu nevainojamas sacensības visai komandai kopumā.''

Kopvērtējums komandu ieskaitē

VietaKomandaPunkti
1.Rodeo MX Racing Team2120
2.AP Motokurzeme2079
3.Motosports-Elkšņi Racing team2008
4.RockstarF.F.F.Pure1810
5.VV Moto Racing Team1756
6.MX Ādaži Motosports1725
7.Moto x Kandava1502
8.Sumata MX1473
9.Saldus motoklubs1420
10.Motodroms Motocross Team1357

Izmantotie resursi:
Moto-X: Sākums