Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Ivanovs un Līvs Tartu cīnīsies ar igauņu zvaigzni Leoku

Juris Grīns
Juris Grīns

Ivanovs un Līvs Tartu cīnīsies ar igauņu zvaigzni Leoku
Foto: superkauss.lv

Diennakts atlikusi līdz ''Monster Energy Superkauss'' otrā posma startam, Tartu ''Lange'' mototrasē. Līdzjutējus un sportistus gaida aizraujošas sacensības vienā no Baltijas labākajiem motokompleksiem.

Fani, visticamāk, ar nepacietību gaidīs MX Pro klases startus, jo neskatoties uz Matīsa Karro, Toma Macuka un Augusta Justa nestartēšanu, klases pieteikums izskatās vairāk kā solīdi. Gluži kā pērn pie starta barjeras redzēsim Tanelu Leoku, kura motokrosa ''CV'' papildus komentārus neprasa... Būs interesanti vērot, ko pret Tanela meistarību un pieredzi pretī būs gatavi likt Dāvis Ivanovs, Dāvis Līvs, Ivo Šteinbergs un citi Latvijas pārstāvji. Pro klases pieteikumā redzam arī Somijas pārstāvjus ar viņu līderi Harri Kullas priekšgalā, kas intrigu un cīņu par uzvaru padara vēl sarežģītāku. Vai kādam no šiem sportistiem būs pa spēkam izcīnīt ''APSA Jackpot''?

Līdzīgi kā MX Pro klasēs, arī citās redzēsim daudz igauņu sportistus, kuri mājas trasē gribēs apliecinat savu parākumu pār latviešiem. Jauniešu klasē uz starta izies Hardi Roosiorg, kurš sekmīgi startē EMX125 klasē Eiropas čempionātā. Kvadru klasē dalību pieteikuši Priit Jatvloo un Kristian Kangur, kuri būs nopietni konkurenti Meņģelim, Reinfeldam un Stasiškim. Kupls dalībnieku skaits solās būt ''50cm3 un 65cm3 iesācēju'' klasītē - pieteikušies ir vairāk kā 30 jaunie sportisti.

Viena no lielākajām intrigām gaidāma cīņā par uzvaru komandu ieskaitē. ''MX Moduls'' spiesti iztikt bez Matīsa Karro palīdzības, kas savukart palielina ''Rodeo MX RT'' iespējas. ''Motosports RT'' pieteikuši Tanelu Leoku, kurš ienesīs lielu punktu artavu Fīlipa Kempeļa vadītās komandas kontā. Pedējā brīdī kļuva zināms, ka arī Ivo Šteinbergs ņems dalību Tartu posmā un tas nozīmē, ka arī ''CEC I.S. Racing'' turpina cīņu par komandu kopvērtējumu...

Visam augstāk minētajam kā papildus ''odziņa'' solas būt Martiņa Aleksandroviča uzstāšanās ar FMX programmu.

Gaidāmas aizraujošas sacīkstes! Atliek vien doties uz Tartu!

Izmantotie resursi:
Superkauss

  +1 [+] [-]

, 2014-05-16 18:32, pirms 10 gadiem
6dien Tartu un 7dien visi shie gonshiki ieskaitot Leoku buus jau Vaidavas kausaa