Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

''AP Motokurzeme'' komanda savainojumu dēļ paliek bez sportistiem

''AP Motokurzeme'' komanda savainojumu dēļ paliek bez sportistiem
Dāvis Līvs
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Svētdien Kuldīgas novadā, Upīškalna trasē, tiks aizvadīts kārtējais ''Battery Superkausa'' posms, taču tajā mēs neredzēsim ''AP Motokurzeme'' komandu.

Pēc aizvadītiem trīs posmiem šī komanda kopvērtējumā ar 1238 punktiem ieņem augsto otro vietu. Taču izskatās, ka komanda šo otro vietu pēc šī posma pazaudēs, jo šobrīd komanda nonākusi neapskaužamā situācijā, jo tāds traumatisms nav rādījies pat visļaunākajos murgos.

Viss sākās ar Modra Lešinska salauzto un pie ''Motokurzemes'' personīgā ķirurga saskrūvēto potīti pēc pirmā Ziru posma. Tālākais jau ir tīrākā gaļas mašīna, kas pārvēlusies pāri AP Motokurzeme komandas pilotiem. Vissmagāk Aizputes posmā cieta mazais Gatis Līvs, kuram tika saskrūvēti trīs rokas kauli. Tālāk seko Raivis Sootee, Mārtiņš Zommers, Otiņš, Davis Līvs ar savu ''veiksmīgi” salauzto delnu un vēl Vitauta Bučas aplauztais sprands, kā rezultātā iznākums tāds, ka nav vairs kas Kuldīgā brauc. Taču komanda nemet plinti krūmos un sola, ka tā vēl parādīs, kurš šajā mežā ir galvenais.

Komandu kopvērtējums pēc trīs posmiem

VietaKomandaPunkti
1.Rodeo MX Racing Team1263
2.AP Motokurzeme1238
3.Motosports-Elkšņi Racing team1192
4.RockstarF.F.F.Pūre1102
5.VV Moto Racing Team1085
6.MX Ādaži Motosports989
7.Moto x Kandava911
8.Saldus motoklubs893
9.Bieriņu moto klubs869
10.Sumata MX868

Izmantotie resursi:
moto-x.lv