Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

"x99/Slīterāni" komandā arī daiļā dzimuma sportistes, šogad cerības uz medaļām

Juris Grīns
Juris Grīns

"x99/Slīterāni" komandā arī daiļā dzimuma sportistes, šogad cerības uz medaļām
"x99/Slīterāni" komandas braucēji
Foto: Jānis Pastars

2014. gadā debijas sezonu motokrosa seriālā „Superkauss” piedzīvoja „x99/Slīterāni” komanda. Pavisam jauna komanda, bet ar saliedētu kolektīvu un lieliem mērķiem. Savā debijas sezonā komandai izdevās ierindoties „Superkauss” komandu vērtējuma 6. vietā, 5. vietai piekāpjoties tikai par 4 punktiem. Bet komandas lielākais gandarījums neesot par augstajiem sasniegumiem vai uzvarām, bet gan par saliedēto kolektīvu – draudzīgu un smaidošu, arī ārpus motokrosa. Bez piedalīšanās „Superkausā” komanda paspēja gan apmeklēt bērnu namus, gan piedalīties florbola un peintbola sacensībās. Bet kas viņiem ir padomā šosezon?

Jau 2014. gada rudenī sākās komandas komplektēšana, uzņemot jaunus sportistus. Pēc divu gadu pārtraukuma trasē atgriezīsies un „Superkausā” Jauniešu klasē startēs Dimitry Uritskiy. Dimitrijs ir pieticīgs un uz augstiem rezultātiem necer, bet ir pārliecināts, ka saviem konkurentiem liks iesvīst un parādīs, ka viņa ātrums nekur nav pazudis. „x99/Slīterāni” sastāvā Jauniešu klasē startēs arī jaunie komandas biedri - Silvestrs Kaņeps, Sandis Putniņš un Namejs Pauga, kā arī Kristers Millers, Kalvis Krievāns un Dāvis Kurmis, kuri jau 2014. gada sezonā spēja parādīt sevi kā nopietnus pretendentus uz čempiona titulu.

Komandas sastāvu šogad pastiprinās arī kvadru braucējs Rinalds Dišlers-Kirilko, bet no pagājušā gada ierindā ir palikuši, un komandai palīdzēs, Ronalds Baldiņš, Ričards Zālīte, Andis Valts un Valters Dišlers – Kirilko. „x99/Slīterāni” komanda var lepoties arī ar daiļā dzimuma pārstāvēm, arī šogad Monta Dišlere-Kirilko liks vīriem pasvīst trasē un pacīnīties par uzvarām, kā arī kādā no posmiem varēs redzēt Intu Lapsiņu.

Komandas sastāvs pilnībā vēl neesot nokomplektēts, bet ir redzams, ka „x99/Slīterāni” būs starp spēcīgākajām komandām un spēs pacīnīties par klubu vērtējuma TOP5 un augstiem sasniegumiem individuālajos vērtējumos.

Komandas vadītājs Jānis Lapsiņš par gaidāmo sezonu:" Sezonai gatavojamies un komandā ir piesaistīti vairāki braucēji. Šīs sezonas mērķis un misija paliek nemainīga - gūt baudu no motokrosa! Bet, ja runājam par rezultātiem, tad Jauniešu, Senioru un Kvadri Pro klasēs ceram uz labie rezultātiem, jo šajās klasēs mums komandā ir vairāki ātri braucēji, kas pacīnies par „Superkauss” medaļām. Komandu vērtējums mums nav primārs, bet noteikti pacīnīsimies katrā posmā par punktiem un TOP5 mums būtu ļoti labs sasniegums,bet apzinamies, ka par augstām vietām cīnīsies klubi, kuriem ir vairāki PRO klases braucēji. Šogad ļoti liels darbs ir ieguldīts tieši vizualizācijā un kluba vienotībā. Ar nepacietību gaidām pirmās sacensības un ceram,ka mūsu komandas faniem, atbalstītājiem un draugiem patiks mūsu izmaiņas."

Lai būtu labā formā un gatavi „Superkauss” sezonai, komanda marta izskaņā atradīsies treniņnometnē, kur tiks strādāts ne tikai pie braukšanas prasmēm vai fiziskās formas, bet tā arī būs iespēja komandai saliedēties. Līdz „Superkauss” pirmajam posmam Valmierā ir atlikušas mazāk kā 50 dienas un, lai arī vēl esot daudz darbi kas jāpaspēj izdarīt, komanda ir pozitīvi noskaņota un gatava sevi pierādīt kā spēcīgus konkurentus pārējām komandām.

Izmantotie resursi:
Superkauss