Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Laimē biļetes uz ''Battery Superkausa'' posmu Saldū

Laimē biļetes uz ''Battery Superkausa'' posmu Saldū
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

''Battery Superkauss'' viesulis turpina joņot par Kurzemi, un šā gada 15. augustā viesosies Brocēnos, motokrosa trasē ''Bērzi”, kurā piedalīsies vadošie sportisti no Baltijas, kā arī vietējie matadori no motokluba ''Saldus” ar savu līderi Miku Neško priekšgalā.

Pagājušā gadā, pateicoties vietējo fanu lielajam atbalstam, mājas trase vietējiem sportistiem bija ļoti veiksmīga. Saldus novada sportisti cer, ka arī šogad viņus atbalstīs ar tik pat lielu sparu.

''Battery Superkauss” seriāls, kādu to šogad ir sakurinājušas šī seriāla komandas, ir vārdiem neaprakstāms. Cīņas spars un meistarība, ko demonstrē šīs izrādes dalībnieki, ir sajūsmas vērts, un katrs šīs dalībnieks cenšas godam pārstāvēt savu komandu un iegūt vērtīgus punktus, tāpēc arī neviena no komandām nevar būt droša par savu vietu kopvērtējumā, jo rezultāti ir ļoti blīvi. Sacensību formāts ir pierādījis to, ka neviens no pasaules līmeņa sportistiem nevar būt pārliecināts, ka var uzvarēt šajās sacensībās, un sacensību favorītiem šajā seriālā sevi jāpierāda smagā cīņā.

Pagājušajā sezonā jau pirms Saldus posma praktiski varēja kronēt uzvarētājus prestižajā MX Pro klasē, kā arī komandu vērtējumā - ''Ap Motokurzeme” bija nopietni atrāvusies no saviem sekotājiem, taču šogad aina ir pavisam savādāka, un intriga sit augstu vilni, jo pagājušā gada uzvarētājam būs ļoti jāsaspringst, lai varētu atkārtot savu panākumu un uzvarēt šī brīža kopvērtējumā. MX Pro klases pagājušā gada uzvarētājam Laurim Feibergam arī viegli neklājas un viņam konkurenti izrāda sīvu pretestību, it sevišķi jaunais talants no Ventspils - Niks Afelbaums, kurš par katru cenu vēlas uzvarēt šajās prestižajās sacensībās kopvērtējumā, un ir gatavs atkarot līdera pozīciju kopvērtējumā tieši Saldus posmā.

Viens no galvenajiem Saldus favorītiem Gundars Gaušis šogad brauc prestižajā MX Pro klasē, un ir apņēmības pilns savā mājas trasē izlikties par visiem 200%. Protams, ka visi motosporta fani zina, ka Saldū jau daudzus gadus darbojas lielisks motosporta klubs „Saldus”, un šobrīd šī komanda atrodas kopvērtējumā devītajā vietā, taču komanda ir apņēmības pilna uzlabot savu situāciju tieši mājas trasē, bet, kā atzina šīs komandas sportisti, bez lielisko Saldus līdzjutēju atbalsta viņiem to būs grūti izdarīt.

''Battery Superkauss” nebūtu īsts motokrosa viesulis, ja motokrosa gardēžiem nebūtu sarūpējis interesantus pārsteigumus. Visi, kuri aktīvi piedalīsies ''Battery Superkauss” rīkotajos konkursos, var iegūt lielisku iespēju apmeklēt šīs sacensības par brīvu, līdzi ņemot sev labu draugu, kā arī iegūs specbalvas no ''Battery Superkauss”. Šos konkursus rīko ''Battery Superkauss” sadarbības partneri „Kurzemes Radio” un portāls rekurzeme.lv
 - Portāls
, kurš ir pazīstams ar savām tiešraidēm no ''Battery Superkauss” sacensībām. Tāpēc visiem interesantiem iesakām aktīvi klausīties ''Kurzemes Radio” un apmeklēt portālu rekurzeme.lv
 - Portāls
, un varbūt jūs būsiet tas laimīgais, kurš Saldus posmu apmeklēs par brīvu. Visi, kuri arī būs piedalījušies šī portāla konkursos, iegūs arī lielisku iespēju piedalīties izlozē „Battery Superkauss” sacensību laikā Saldus posmā un iegūt vērtīgas piemiņas balvas no šī seriāla sacensību dalībniekiem.