Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

"Superkauss" posmā Zaķusalā cīņu aizvadīs Baltijas ātrākie motokrosisti Karro un Leoks

Juris Grīns
Juris Grīns

"Superkauss" posmā Zaķusalā cīņu aizvadīs Baltijas ātrākie motokrosisti Karro un Leoks
Karro motocikls
Foto: mxgp.com

Svētdien, 8.jūnijā Rīgā, Zaķusalā, norisināsies motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' ZZS Lielās balvas izcīņa ar labāko pašmāju un Baltijas sportistu piedalīšanos. Savā veidā unikāls pasākums, jo nekad tik augsta līmeņa motokrosa sacīkstes nav notikušas tik tuvu Rīgas centram.

Motokrosa seriāls ''Superkauss'' norisinās jau sesto gadu un iemantojis skatītāju uzticību, kļūstot par apmeklētāko motokrosa seriālu Baltijas reģionā. Uzvarētāji tiek noskaidroti četrās solo motociklu un vienā kvadraciklu klasē, aizvadot salīdzinoši īsus sprinta braucienus.

Speciāli Rīgas posmam izveidota trase TV torņa pašā pakājē būs interesanta ar to, ka tajā neviens no sportistiem līdz sacensību dienai nebūs braucis, padarot cīņas visās motociklu klasēs vēl interesantākas.

Sevišķi aizraujoša spēkošana paredzama prestižākajā un ātrākajā klasē - ''MX Pro'', kurā uz starta stāsies tādi pazīstami sportisti kā Matīss Karro, igauņu leģenda Tanels Leoks, Lauris Freibergs, Davis Līvs, Davis Ivanovs, Ivo Šteinbergs un daudzi, daudzi citi. "MX Pro" klase ir vienīgā, kurā norisināsies trīs finālbraucieni, bet ''Kvadru'', ''Jauniešu'', ''Junioru'' un ''Senioru'' klasēs uzvarētāji tiks noskaidroti divos finālbraucienos.

Sacensības organizē biedrība ‘’Nacionālā Motosporta asociācija’’ un to sākums svētdien plkst. 9:00, kad sāksies kvalifikācijas braucieni, bet pirmā finālbrauciena starts tiks dots plkst. 12:00.

Izmantotie resursi:
Aktuāli - LaMSF

     [+] [-]

, 2014-06-06 23:31, pirms 10 gadiem
Cik nu varu tik apmeklēju visus motokrosus, bet lai kā gribētos nav pietiekami daudz peso priekš šī pasākuma. Un pluss jākrāj taču nauda Nāciju kausam. Es tik domāju, vai vienreiz jūs (sportacentrs) vienreiz nevarētu translēt šo kolosālo pasākumu? Tas taču turpat Rīgā, jābrauc nekur nebūs.

     [+] [-]

, 2014-06-07 00:25, pirms 10 gadiem
martins172 rakstīja: Cik nu varu tik apmeklēju visus motokrosus, bet lai kā gribētos nav pietiekami daudz peso priekš šī pasākuma. Un pluss jākrāj taču nauda Nāciju kausam. Es tik domāju, vai vienreiz jūs (sportacentrs) vienreiz nevarētu translēt šo kolosālo pasākumu? Tas taču turpat Rīgā, jābrauc nekur nebūs.
No kurienes Tu esi?

     [+] [-]

, 2014-06-07 20:01, pirms 10 gadiem
aigars076 rakstīja: No kurienes Tu esi?
Pāvilostas

     [+] [-]

, 2014-06-08 21:32, pirms 10 gadiem
Tur mēs labi uz krūti paņēmām! Viva Zaķusalā!