Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Erki Kahro uz Kandavu ar Amerikas pieredzi

Juris Grīns
Juris Grīns

Erki Kahro uz Kandavu ar Amerikas pieredzi
Erki Kahro
Foto: superkauss.lv

Jau šodien Kandavā tiks aizvadīts šīs sezonas ceturtais motokrosa seriāla ''Monster Energy Superkauss'' posms, un diena solās būt karsta, raugoties ne tikai no sinoptiķu prognozēm, bet arī cīņām trasē.

Tikai šonedēļ seriāla rīkotāji guva apstiprinājumu tam, ka motokluba ''Rodeo MX RT'' krāsas Kandavas Lielās balvas izcīņā MXPro klasē aizstāves igaunis Erki Kahro. Šī ziņa pati par sevi nav nekāds pārsteigums, taču šoreiz Kahro būs interesanti vērot no tā aspekta, ka viņš nesen ir atgriezies no ASV, kur veiksmīgi startēja šīs valsts čempionātā 250MX klasē. Erki Amerikā aizvadīja trīs posmus - ''RedBud National'', ''Budds Creek National'' un ''Springs Creek National'', visos kvalificējoties finālbraucieniem, bet pēdējā posma otrajā braucienā, spējot izcīnīt arī ieskaites punktus, finišējot 18.vietā!Solīds sniegums...

Skaidrs, ka katra minūte aizvadīta šāda līmeņa sacensībās un tik augstas sarežģītības trasēs, dod milzīgu pieredzi un pārliecību par saviem spēkiem, Kā apliecinājums tam ir aizvadītajā nedēļā notikušais Somijas čempionāta posms, kurā Kahro startēja ar MX1 klases motociklu un pirmajā braucienā pārsteidza visus, izcīnot uzvaru. Somijas čempionātā MX1 klasē vidējais līmenis ir ļoti augsts un "Top 5" sportistu vārdi ir zināmi arī aiz Somijas robežām. Diemžēl otrajā braucienā Erki izstājās, kas neļāva viņam pacīnīties par uzvaru posmā. Šie rezultāti ir kā apliecinājums tam, ka igaunis ir ļoti labā formā un rada nelielu intrigu - vai viņš savu labāko sniegumu spēs parādīt arī Kandavā, sprinta formātā. Ja tā notiks, tad viņš kļūst par nopietnu pretendentu uz MXPro klases godalgām.

Erki Kahro Kandavā trasē dosies ar #411 un MXPro klasē kopā ar Kristeru Drevinski, Dāvi Līvu un Lauri Lehtlu pārstāvēs ''Rodeo MX Racing Team''.

Izmantotie resursi:
Superkauss