Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

"Superkauss" posmā Zaķusalā finālbraucieni būs garāki

Juris Grīns
Juris Grīns

"Superkauss" posmā Zaķusalā finālbraucieni būs garāki
"Superkauss" sacensību starts
Foto: Jānis Pastars (superkauss.lv)

Jau 8. jūnijā Rīgā pirmo reizi norisināsies viens no "Superkauss" motokrosa seriāla posmiem. Tā kā šīs sacensības būs īpašas, jo tiks rīkotas speciāli ierīkotā trasē Zaķusalā, braucējiem un līdzjutējiem jārēķinās ar dažādiem jaunumiem.

Zaķusalā, speciāli šim pasākumam izveidotā trase ir īsāka, salīdzinot ar citām trasēm, kurās norisinās "Superkauss" seriāls. Līdz ar to Nacionālā Motosporta Asociācija (NMA) ir peņēmusi lēmumu palielināt visu klašu otro braucienu, kā arī "MX Pro" klases trešā brauciena veicamo apļu skaitu.

Nekādas izmaiņas netiks ieviestas visu klašu pirmajos braucienos, kuri norisinās pēc formāta "XX minūtes + 1 aplis" un braucienu garums tiek atstāts iepriekšējā līmenī.

Izmaiņas skars "Jauniešu", "Junioru", "Senioru" un "Kvadru" klašu otros braucienus, kuros ierasto piecu apļu vietā būs jāveic septiņi apļi. Tieši tāds pats lēmums attiecināms uz "MX Pro" klases otro braucienu, kurā ierasto septiņu apļu vietā būs jāveic desmit apļi, bet trešajā - ierasto piecu vietā septiņi apļi.

Nekādas izmaiņas nav ieviestas "50cm3 & 65cm3" iesācēju klasītē - mazie sportisti aizvadīs divus (8 minūtes + 1 aplis) braucienus.

Kvalifikācijas braucieni notiks no plkst. 9:00 līdz 11:20 ("MX Pro" klasē - no 9:25 līdz 9:45), bet finālbraucieni sāksies jau plkst. 12:00.

Izmantotie resursi:
Superkauss

  +2 [+] [-]

, 2014-06-03 21:10, pirms 10 gadiem
baigie malachi. beidzot varees redzeet arii tie, kas nevar taalaak aizbraukt

     [+] [-]

, 2014-06-04 09:38, pirms 10 gadiem
Ja viss būs pa foršo, ideāli būtu regulāri 1x gadā kādu motokrosu rīkot Rīgā, Rīgas rajonā. :-) Ķegums neskaitās.