Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Tiešraidē Jēkabsones-Žogotas spēle un Vācijas Bundeslīga

Andrejs Siliņš

Tiešraidē Jēkabsones-Žogotas spēle un Vācijas Bundeslīga
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: wnba.com

"Baltkom" saviem klientiem šonedēļ piedāvā tiešraidē vērot Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētās Konektikutas "Sun" spēli pret Ņujorkas "Liberty", kā arī Vācijas Bundeslīgas spēles futbolā, kuras no augusta ir iespējams vērot kanālā "Eurosport 2".

Ceturtdien 2:00 kanālā NBA TV būs iespēja tiešraidē vērot Konektikutas "Sun" spēli pret Ņujorkas "Liberty". "Sun" Austrumu konferencē šobrīd ieņem trešo vietu, savukārt "Liberty" atrodas konferences pēdējā – septītajā vietā.

Jēkabsone-Žogota jau ir iespēlējusies WNBA un pēdējās spēlēs izgājusi komandas starta pieciniekā, vidēji gūstot 7,4 punktus spēlē. Rezultatīvākā spēlētāja "Sun" rindās ir Asja Džonsa, kur gūst vidēji 16,7 punktus spēlē. Savukārt "Liberty" līdere gūto punktu ziņā ir Šeimeka Kristone – 17,2 punkti spēlē.

Savukārt piektdien 21:30 kanālā "Eurosport 2" būs iespēja tiešraidē vērot Vācijas Bundeslīgas spēli futbolā starp "Hoffenheim" un "Schalke 04". "Schalke" pirmajās divās spēlēs ir izcīnījusi uzvaras, bet "Hoffenheim" vienreiz cīnījusies neizšķirti un vienreiz zaudējusi.

Sestdien 16:30 "Eurosport 2" kanālā būs iespēja tiešraide vērot kādu no trešās kārtas spēlēm.

Visbeidzot svētdien 16:30 tiešraidē varēs vērot spēli starp "VfL Bochum" un "Hertha", bet 18:30 spēli starp "VfL Wolfsburg" un "Hamburger SV" vai Brēmenes "Werder" un Menhengladbahas "Borussia". Sīva cīņa solās būt starp "Wolfsburg", kas šobrīd ar "Schalke" dala pirmo vietu līgā, un "Hamburger", kas ieņem trešo vietu.

Vācijas Bundeslīgas spēļu tiešraides ir vērojamas katru piektdienu, sestdienu un svētdienu kanālā "Eurosport 2".

Informāciju sagatavoja
Lauris Kļaviņš
"Baltkom" preses sekretārs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-19 16:00, pirms 15 gadiem
lkrnpk rakstīja: varēja labāk esports tādas tiešraides nodrošināt- videokameru pret televizoru un visu esportā iekšā, h**s ar visām translāciju tiesībām...
ej un sēdi pie tā sava telvizora un skaties
opā, labi, ka man ir Eurosport 2 kanāls, jo vairāki vakari ar lielisku futbolu.

     [+] [-]

, 2009-08-19 17:31, pirms 15 gadiem
Vai tikai spēles tiešraide nav sestdien no rīta 2.30? ntvplus.ru

     [+] [-]

, 2009-08-19 18:39, pirms 15 gadiem
Eurosport 2 ir nopirktas tiesības uz 5 bundeslīgas spēlēm nedēļā.