Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

"Baltkom" tiešraidē NHL spēles ar latviešu līdzdalību

Jānis Celmiņš

"Baltkom" tiešraidē NHL spēles ar latviešu līdzdalību
Raitis Ivanāns
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ "Baltkom" translētajos kanālos "NBA TV" un "ESPN America" būs iespēja tiešraidē vērot vairākas NBA un NHL regulārās sezonas spēles ar latviešu sportistu līdzdalību. Naktī no otrdienas uz trešdienu, kā arī no piektdienas uz sestdienu varēs skatīties Goldensteitas "Warriors" spēles. Diemžēl Andris Biedriņš vēl nav atlabis no savainojuma un spēlēs nepiedalīsies. Savukārt naktī no trešdienas uz ceturtdienu būs iespēja vērot Kārļa Skrastiņa, Raita Ivanāna un Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu cīņas NHL.

Trešdien plkst. 2.00 kanālā "NBA TV" būs iespēja vērot Klīvlendas "Cavaliers" spēli pret Goldensteitas "Warriors". Klīvlenda Austrumu konferencē šobrīd ieņem ceturto vietu, taču no līderiem atpaliek pavisam nedaudz. Savukārt Goldensteita turnīra tabulā ir nedaudz pakāpusies uz augšu un šobrīd ieņem 12. vietu Rietumu konferencē. Lai arī klīst runas par "Warriors" trenera Dona Nelsona atkāpšanos, viņš pats ir paziņojis, ka turpinās vadīt komandu.

Ceturtdien plkst. 5.00 varēs vērot spēli starp Portlendas "Trail Blazers" un Detroitas "Pistons". Portlenda šobrīd ir viena no Rietumu konferences vadošajām komandām, 12 spēlēs izcīnot astoņas uzvaras. Detroitai klājas sliktāk, jo tā 10 spēlēs spējusi izcīnīt piecas uzvaras un Austrumu konferencē ieņem 10. vietu.

Piektdien plkst. 3.30 būs iespēja redzēt San Antonio "Spurs" spēli pret Jūtas "Jazz". Abas komandas Rietumu konferences turnīra tabulā atrodas līdzās. "Spurs" ieņem devīto, bet Jazz – 10. vietu. Uzvaras gadījumā "Spurs" gan ir iespēja pakāpties par pāris vietām augstāk.

Sestdien plkst. 2.00 varēs vērot Toronto "Raptors" un Maiami "Heat" spēli. "Raptors" šobrīd austrumu konferencē atrodas devītajā vietā, bet Maiami ir viena no šīs konferences līdervienībām. Tā atrodas otrajā vietā, deviņās spēlēs izcīnot septiņas uzvaras.

Savukārt plkst. 5.30 būs iespēja vērot Goldensteitas "Warriors" spēli pret Portlendas "Trail Blazers". Lai arī abas komandas sezonu iesākušas ar dažādām sekmēm, Goldensteitas noteikti savās mājās centīsies paklupināt visai veiksmīgi spēlējušo "Trail Blazers".

Svētdien plkst. 4.00 varēs redzēt Jūtas "Jazz" un Detroitas "Pistons" spēli. Šī spēle būs cīņa par iespēju pakāpties augstāk turnīra tabulā un pietuvoties vadošo komandu pulkam.

Arī NHL regulārā sezona jau rit pilnā sparā. Kanālā "ESPN America" būs iespējams vērot arī divas spēles ar mūsu hokejistu līdzdalību.

Trešdien plkst. 2.30 varēs vērot Otavas "Senators" spēli pret Toronto "Maple Leafs". Austrumu konferencē Toronto ieņem necilo 14. vietu, bet Otava atrodas nedaudz augstāk turnīra tabulā - 11. pozīcijā.

Plkst. 4.30 būs iespēja redzēt Kalgari "Flames" spēli pret Kolorado "Avalanche". Kolorādo šo sezonu iesākusi ļoti pārliecinoši un šobrīd Rietumu konferencē atrodas otrajā vietā. Arī Kalgari spēlē veiksmīgi un šajā paša konferencē ieņem piekto vietu.

Savukārt ceturtdien būs iespēja vērot visu trīs latviešu hokejistu pārstāvēto klubu cīņas. Plkst. 2.30 būs iespēja vērot K.Skrastiņa pārstāvētās Dalasas "Stars" spēli pret Detroitas "Red Wings". Rietumu konferencē "Red Wings" šobrīd atrodas septītajā, bet Stars – astotajā vietā, tādējādi spēle solās būt ļoti spraiga. Skrastiņš piedalījies visās šīs sezonas 19 spēlēs, atdevis 5 rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficentu 0.

Bet plkst. 5.30 varēs vērot Raita Ivanāna pārstāvētās Losandželosas "Kings" cīņu pret O.Bārtuļa Filadelfijas "Flyers". "Kings" ļoti veiksmīgi iesākusi šo sezonu un Rietumu konferencē atrodas ceturtajā vietā. Savukārt "Flyers" ir viena no vadošajām komandām Austrumu konferencē, kur ieņem piekto vietu. Bārtulis ir aizvadījis trīs veiksmīgas spēles un iemantojis treneru uzticību, tādēļ ļoti iespējams, ka arī šajā spēlē Bārtulis izies laukumā. Ivanāns šajā sezonā aizvadījis 20 spēles, punktus nav guvis un lietderības koeficents ir - 3. Savukārt Bārtulis piedalījies trīs cīņās, pie punktiem nav ticis, bet nopelnījis lietderības koeficentu + 2.

Sestdien plkst. 2.00 varēs vērot Vašingtonas "Capitals" un Monreālas "Canadiens" spēli. Vašingtonas vārtsargu treneris ir Artūrs Irbe, un viņa pārstāvētā komanda šobrīd ir viena no NHL līdervienībām, ieņemot otro vietu Austrumu konferencē. "Canadiens" sezonu iesākusi viduvēji un Austrumu konferencē atrodas 12. vietā.

Informāciju sagatavoja:
Lauris Kļaviņš

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 10:32, pirms 15 gadiem
Lai kā visi noliktu Baltkomu, viņiem sporta kanālu pakete ir labākā no Rīgā pieejamajām kabeļtelevīzijām. Ja vēl pievienotu Viasat Sport Baltic, tad vispār būtu perfekti!

  +4 [+] [-]

, 2009-11-17 10:34, pirms 15 gadiem
Virsraksts nekorekts šitie nav Baltkoma kanāli , bet Baltkoms tikai retranslē šos kanālus.
Slēpts komentārs: violator

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 10:38, pirms 15 gadiem
vareja vnk ielikt programmu un nebutu jalasa garais penteris

  +1 [+] [-]

, 2009-11-17 10:40, pirms 15 gadiem
ESPN America ir ne tikai Baltcom, bet arī Lattelekom, Viasat un citiem.

Bet, jebkurā gadījumā, paldies par atgādinājumu, kur varēs redzēt mūsējos

  -1 [+] [-]

, 2009-11-17 10:55, pirms 15 gadiem
"ESPN America" ir man arī kā izzi klientam, tā ka virsraksts nav diži korekts!

bet par to ka baltcom labākā sporta pakete- man tuvākajiem draugiem ir gan baltcom, gan lattelekom, bet vienmēr VISAS spēles neatkarīgi no sporta veida kas mums interesē rāda tikai man ar izzi!

     [+] [-]

, 2009-11-17 11:04, pirms 15 gadiem
YX rakstīja: Lai kā visi noliktu Baltkomu, viņiem sporta kanālu pakete ir labākā no Rīgā pieejamajām kabeļtelevīzijām.
Pilnīgas muļķības !

  +3 [+] [-]

, 2009-11-17 11:11, pirms 15 gadiem
Manuprāt, Izzi ir tikai viens noderīgs kanāls vairāk, nekā Baltkomam - Viasat Sport Baltic. Bet tā vietā Baltkomam ir NBA TV un Futbol (skat pievienoto bildi).

Un, ja Baltkoms piedāvātu arī VSB, viņiem konkurentu nebūtu!
';

     [+] [-]

, 2009-11-17 11:33, pirms 15 gadiem
YX rakstīja: Manuprāt, Izzi ir tikai viens noderīgs kanāls vairāk, nekā Baltkomam - Viasat Sport Baltic. Bet tā vietā Baltkomam ir NBA TV un Futbol (skat pievienoto bildi).

Un, ja Baltkoms piedāvātu arī VSB, viņiem konkurentu nebūtu!
man ir baltkoms, un man pa tel teica, ka it kaa no janvaara buus baltkomam VSB. redzees, mosh man taadu suudu pateica lai nemainu operaatoru, a mosh tochna

  +1 [+] [-]

, 2009-11-17 11:35, pirms 15 gadiem
Bilde Labā

     [+] [-]

, 2009-11-17 11:44, pirms 15 gadiem
barclay7 rakstīja: man ir baltkoms, un man pa tel teica, ka it kaa no janvaara buus baltkomam VSB. redzees, mosh man taadu suudu pateica lai nemainu operaatoru, a mosh tochna
Jā, es arī viņu diskusijās lasīju, ka VSB varētu būt no Janvāra... Šobrīd es nevaru izšķirties vai slēgt vai neslēgt klāt kādu digitālo televīziju (pašlaik iztieku ar Lattelekom virszemes digitālās TV bezmaksas kanāliem + interneta tiešraidēm), bet ja Baltkom paketē parādīsies VSB, tad es uzreiz kļūšu par viņu klientu!

     [+] [-]

, 2009-11-17 11:58, pirms 15 gadiem
YX rakstīja: Manuprāt, Izzi ir tikai viens noderīgs kanāls vairāk, nekā Baltkomam - Viasat Sport Baltic. Bet tā vietā Baltkomam ir NBA TV un Futbol (skat pievienoto bildi).

Un, ja Baltkoms piedāvātu arī VSB, viņiem konkurentu nebūtu!
Kur tu dabuji šito tabulu?

     [+] [-]

, 2009-11-17 12:07, pirms 15 gadiem
lashara rakstīja: Kur tu dabuji šito tabulu?
Uztaisīju! Mūsdienās ar interneta starpniecību informācija ir viegli pieejama visiem!

     [+] [-]

, 2009-11-17 12:16, pirms 15 gadiem
Starp citu IZZI no 01.12 arī būs pieejams NBA TV, tā ka Baltkomam jāsāk uztraukties...

     [+] [-]

, 2009-11-17 12:27, pirms 15 gadiem
Shed rakstīja: Starp citu IZZI no 01.12 arī būs pieejams NBA TV, tā ka Baltkomam jāsāk uztraukties...
Njā, tad tomēr no decembra IZZi ieliek Baltkomam!