Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Biedriņa spēles tiešraidē

Andrejs Siliņš

Lai arī Vankūverā pilnā sparā rīt Olimpiāde, turpinās arī NBA regulārās spēles basketbolā. Šonedēļ Baltkom translētajā kanālā NBA TV būs iespēja tiešraidē vērot vairākas aizraujošas basketbola spēles, tai skaitā arī divas spēles ar Andra Biedriņa piedalīšanos.

Trešdien plkst. 3.00 kanālā NBA TV būs iespēja noskatīties spēli starp Oklahomsitijas Thunder un Dalasas Mavericks. Abas komandas Rietumu konferencē atrodas astotniekā, kas garantē vietu play-off. Drošāk var justies Mavericks, kas ieņem 4. vietu, bet Thunder atrodas 6. vietā.

Plkst. 5.30 varēs redzēt Losandželosas Lakers spēli pret A.Biedriņa pārstāvēto Goldensteitas Warriors. Lakers ir Rietumu konferences līdervienība, un visā līgā tā ieņem 2. vietu aiz Cavaliers. Savukārt Warriors ir vienā no līgas vājākajām vienībām un Rietumu konferencē ieņem priekšpēdējo vietu. A.Biedriņš šosezon vidēji guvis 5,7 punktus spēlē un izcīnījis 7,8 atlēkušās bumbas.

Ceturtdien plkst. 2.00 varēs vērot spēli starp Toronto Raptors un Memfisas Grizzlies. Raptors Austrumu konferencē ieņem stabilu 5. vietu, bet Grizzlies Rietumu konferencē arvien vairāk atpaliek no kārotā astotnieka un šobrīd ieņem 11. vietu.

Plkst. 5.30 varēs redzēt spēli starp Goldensteitas Warriors un Sakramento Kings. Šajā spēlē tiksies divi Rietumu konferences turnīra tabulas kaimiņi – Kings ieņem 13. vietu, bet Warriors – 14 vietu. Abas komandas šosezon spēlē neveiksmīgi un faktiski ir zaudējušas iespējas spēlēt play-off.

Sestdien plkst. 2.00 būs iespēja vērot spēli starp Šarlotes Bobcats un Klīvlendas Cavaliers. Bobcats Austrumu konferencē atrodas 6. vietā, bet tā nevar būt droša par spēlēšanu play-off, jo konkurenti ir ļoti tuvu. Savukārt Cavaliers ir Austrumu konferences un visas līgas līdervienība.

Svētdien plkst. 2.30 varēs skatīties Ņujorkas Knicks spēli pret Oklahomsitijas Thunder. Knicks Austrumu konferencē atrodas 11. vietā, un tai būs pamatīgi jānopūlas, lai līdz regulārās sezonas beigām varētu noķert šobrīd 8. vietā esošo Bulls. Savukārt Thunder noteikti vēlēsies nostiprināt savas pozīcijas Rietumu konferencē, lai vēl vairāk attālinātos no tuvākajiem sekotājiem.

Plkst. 5.30 varēs vērot spēli starp Losandželosas Clippers un Sakramento Kings. Clippers Rietumu konferencē ieņem 12. vietu, bet Kings, atpaliekot par 3 uzvarām, ieņem 13. vietu. Šobrīd neizskatās, ka kāda no šīm komandām varētu pacīnīties par vietu play-off, jo no astotnieka Clippers atpaliek jau par 10 uzvarām.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-02-16 13:35, pirms 14 gadiem
Hokejs>šitais krabis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-16 13:58, pirms 14 gadiem
AB šonakt divas spēles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-02-16 15:46, pirms 14 gadiem
trakais v.4 rakstīja: es šodien laikam nonstopā dzīvošu
20.30-23.30biatlons
23.00 kamanas vecenēm
5.30 Biedrs un Bimbambola murgi
7.00 Hokejs pret adidas faniem
Dzīvo gan! Vismaz līdz vecenei kamanās!