Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ NBA TV tiešraidē NBA regulārās sezonas spēles

Jānis Pārums

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā sezona jau rit pilnā sparā, un Baltkom turpina basketbola faniem piedāvāt tiešraidē vērot regulārās sezonas spēles kanālā NBA TV. Šonedēļ tiešraidē varēs skatīties piecas spēles.

Trešdien plkst. 3.00 būs iespēja vērot Memfisas "Grizzlies" spēli pret Portlendas "Trail Blaizers". Rietumu konferencē "Grizzlies" atrodas priekšpēdējā vietā, savukārt "Trail Blaizers" ieņem sesto vietu. Memfisa pirmajās septiņās spēlēs spējusi izcīnīt tikai vienu uzvaru, bet Portlendai klājies daudz labāk – četras uzvaras.

Ceturtdien plkst. 3.30 varēs redzēt spēli starp Sanantonio "Spurs" un Dalasas "Mavericks". "Spurs" šobrīd Rietumu konferencē atrodas septītajā, bet "Mavericks" – ceturtajā vietā. Spurs līderi gūto punktu ziņā ir Tonijs Pārkers un Tims Dankans, kuriem veiksmīgi palīdz arī Manu Džinobili. Savukārt "Mavericks" komandā ir viens izteikts līderis, un tas ir ne viens cits kā vācietis Dirks Novickis, kurš spēlē vidēji gūst 26,7 punktus, kā arī izcīna astoņas atlēkušās bumbas.

Sestdien plkst. 2.00 būs iespēja vērot Filadelfijas "76’ers" spēli pret Jūtas "Jazz". Abām komandām šobrīd ir vienāda uzvarēto un zaudēto spēļu bilance. Abas ir izcīnījušas trīs uzvaras, kā arī piedzīvojušas četrus zaudējumus. 76’ers Austrumu konferencē ieņem 11., bet "Jazz" Rietumu konferencē – 10. vietu. Filadelfijas rezultatīvākais spēlētājs ir Andrē Igudala – vidēji 19,3 punkti spēlē. Jūtas līderis ir Derons Viljams – vidēji 24,2 punkti spēlē.

Plkst. 5.00 varēs vērot spēli starp Sakramento Kings un Hjūstonas "Rockets". Sakramento pirmajās septiņās spēlēs spējusi izcīnīt trīs uzvaras un Rietumu konferencē atrodas devītajā vietā. Savukārt Hjūstona izcīnījusi četras uzvaras un atrodas piektajā vietā Rietumu konferencē. "Kings" komandā ļoti rezultatīvi spēlē Kevins Mārtins, kurš spēlē vidēji gūst 30,6 punktus. Savukārt "Rockets" rindās rezultatīvākais ir Trevors Ariza – vidēji 20,2 punkti spēlē.

Svētdien plkst. 2.00 būs iespēja redzēt Atlantas "Hawks" spēli pret Ņūorleānas "Hornets". Atlanta sezonu iesākusi ļoti veiksmīgi, izcīnot piecas uzvaras septiņās spēlēs. Pašlaik tā atrodas trešajā vietā Austrumu konferencē. Ņūorleānai klājas grūtāk, jo tā spējusi izcīnīt trīs uzvaras astoņās spēlēs un Rietumu konferencē atrodas 11. vietā.

Informāciju sagatavoja:
Lauris Kļaviņš, Baltkom preses sekretārs

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-10 13:45, pirms 15 gadiem
Paldies par rakstu, bet mazs ieteikums - nākamreiz papildus aprakstam varētu apakšā pārskatāmā tabuliņā ielikt visas spēles ar sākumlaikiem, kas tiks rādītas tiešraidē. Ir brīži, kad nav laika lasīt visu rakstu...

  -1 [+] [-]

, 2009-11-10 13:59, pirms 15 gadiem
Valmierietis12 rakstīja: "Šonedēļ NBA TV tiešraidē NBA regulārās sezonas spēles"


tas ir kkaads parsteigums!! NBA TV tiešraidē NBA spēles?? Tu kko nejauc??
ej takš beidzot strādāt nevis gaisu jaukt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja