Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ "Viasat Sport Baltic" – hokejs un futbols

Jānis Celmiņš

Šonedēļ "Viasat Sport Baltic" – hokejs un futbols
Edgars Masaļskis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šonedēļ sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) hokeja līdzjutējiem piedāvās četras Kontinentālās hokeja līgas spēles, tai skaitā arī divas ar Rīgas “Dinamo” piedalīšanos izbraukumā Krievijā. Savukārt nedēļas nogalē VSB ēterā izšķirošās spēles 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijā Eiropas un Dienvidamerikas turnīros.

Hokejs

VSB šonedēļ piedāvās četras Kontinentālās hokeja līgas spēles, tai skaitā arī divas ar Rīgas „Dinamo” piedalīšanos. Pagājušajā nedēļā mūsu komanda beidzot tika pie pirmās un arī otrās uzvaras savā laukumā, bet tagad priekšā izbraukums Krievijā. Pēc uzvaras 3:2 pār Čerepovecas „Severstaļ” un 4:2 pār Mitišču „Atlant”, Rīgas „Dinamo” uz Krieviju devās labā noskaņojumā, lai otrdien Maskavā tiktos ar vietējo „Dinamo”, ceturtdien – Jekaterinburgas „Avtomobilist”, bet sestdien Magņitogorskā cīņā ar vietējo „Metallurg”.

Tāpat šonedēļ VSB piedāvās divas KHL spēles ar pērnās sezonas Gagarina kausa finālistu – Jaroslavļas “Lokomotiv” piedalīšanos.

Tiešraides:
Pirmdiena, 5.oktobris, pulksten 17:55, KHL, Lokomotiv yaroslavl – Avangard Omsk;
Otrdiena, 6.oktobris, pulksten 18:25, KHL, Dinamo Moscow – Dinamo Rīga;
Piektdiena, 9.oktobris, pulksten 18:25, KHL, CSKA Moscow – Lokomativ Yaroslavl;
Sestdiena, 10.oktobris, pulksten 13:55, KHL, Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Rīga.

Futbols

Klāt izšķirošie notikumi 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijā gan Eiropas, gan Dienvidamerikas zonas turnīros. VSB šonedēļ piedāvās sekot līdzi Ukraiņu cīņai par otro vietu grupā, kura garantē automātisku ceļazīmi uz Dienvidāfriku. Ukrainas izlasei uzdevums nebūs no vieglākajiem, jo pirmspēdējā spēļu kārtā jātiekas ar Angliju, kura jau priekšlaikus ir kvalificējusies finālturnīram.
Sestdien, ceļazīmi uz Pasaules kausu priekšlaikus var nopelnīt arī pašreizējā čempione – Itālija, kurai izbraukumā pietiek ar neizšķirtu spēlē ar Īriju. Svarīga spēle arī Argentīnai, kura savā laukumā uzņems Dienvidamerikas zonas pastarīti – Peru valstsvienību.

Tiešraides:
Sestdiena, 10.oktobris, pulksten 18:10, 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācija, Ukraina - Anglija;
Sestdiena, 10.oktobris, pulksten 21:55, 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācija, Īrija – Itālija;
Sestdiena, 10.oktobris, pulksten 00:55, 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācija, Argentīna – Peru;
Svētdiena, 11.oktobris, pulksten 22:55, 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācija, Bolīvija – Brazīlija.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Gabrāne

  +5 [+] [-]

, 2009-10-05 12:52, pirms 15 gadiem
Ukraiņi sacentīsies ar Lielbritāniju vai tomēr Angliju?

  +3 [+] [-]

, 2009-10-05 13:09, pirms 15 gadiem
Kaadu veel lielbritaaniju?????Kipa skotijai un ziemeliirijai nav savas komandas........!!Nu angli jau speelees ar otro sastaavu....,jo vini jau tikushi uz chempi.....!!taa kaa ukrainai visas iespeejas...!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-05 17:13, pirms 15 gadiem
"Protams" man rāda Viasat Sport Baltic.