Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1335, Did:0, useCase: 3

Autors: Kalvis Krūmiņš

Video: Aigars Šķēle: "Spēles plāns bija agresīva aizsardzība"

21.10.2015. BBL, Valmiera/ORDO - Port of Parnu, komentāri.

, 2015-10-22 05:21, pirms 9 gadiem
Sen nebija redzēts darbībā Šķēle vecākais, aka essītis aka dūzis. Godīgi sakot patīkami pārsteidza, jau klātienē vērojot LU spēli ar pašķidro Barons sastāvu - tas basketbola ņuhs ir baigs!!! Tur tiešām ir ko pamācīties. It kā aizsardzībā nekrampē pretinieku, bet vienmēr pareizā pozīcijas izvēle un tiek līdzi pretspēlētājam, ļoti labi strādā pie rotācijas, kad samainās ar spēlētājiem, tur tas process automātisks, tiešām augstā lïmenī. Nasks pēc atlēkušām bumbām, piezogas un savāc tās neintrālās bumbas, tas arī ir jāmāk.

Uzbrukumā varbūt pagaidām nemeklē savu metienu, jo iejušanās komandā ir viens, otrs, ka forma vēl tomēr nav tā. Bet tie pasiņi..nu konča!!! Ļoti uz komandu tendēts, lieliski organizē saspēli, kustina bumbu un atrod pareizos risinājumus, caurgājieni un metiens vai bumbas atmešana - Latvijā nav joprojām nekas tml. Aka Manu Ginobili... redzēs kā būs turpinājumā, kad nāks pretī respektablas komandas, bet sākotnējās iezīmes ļoti labas, šim.spēlētājam plikā statistika neizsaka īsto pienesumu komandai!