Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Video: Liepājā sākas pasaules čempionāts vindsērfingā

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Šodien, 20.augustā, Liepājā tiek dots starts pasaules čempionātam vindsērfingā "Formula" klasē.

Sportisti Liepājā sacentīsies līdz svētdienai.

Pasaules čempionātā, kas Latvijā notiek pirmo reizi, uz starta dosies aptuveni 150 dalībnieki no 20 pasaules valstīm un sacentīsies 15 braucienos. Pasākumā piedalīsies labākie pašmāju braucēji, kā arī pasaules labākie vindsērfinga speciālisti no Austrālijas, Brazīlijas, ASV, Francijas, Izraēlas un citām pasaules valstīm.

Liepāja cīņu par vindsērfinga pasaules čempionāta rīkošanu uzsāka pirms četriem gadiem, laika gaitā pierādot savas priekšrocības un iespējas, salīdzinot ar Sanfrancisko, Melburnu un citām vējdēļošanas vietām pasaulē.

Pagājušajā gadā Liepājā tika aizvadīts Eiropas čempionāts šajā pašā vindsērfinga klasē, kurā piedalījās 98 sportisti.

Čempionāta laikā Liepājas pludmalē tiks izveidota sacensību pilsētiņa, kā arī par svarīgākajiem notikumiem ziņos informācijas skaļruņos. Sportisti startēs jūrā aptuveni divus kilometrus no krasta, tāpēc organizatori iesaka skatītājiem ņemt līdzi binokļus, lai čempionāta dalībnieku snieguma vērošanu padarītu ērtāku.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2012-08-20 20:55, pirms 12 gadiem
Visu cieņu čaļiem par saorganizēšanu!!!