Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1247, Did:0, useCase: 3

Video: Zvirgzdiņš: "Viņām puslaikā bija 16 bumbas zem mūsu groza, mums kopā 15"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs
Latvijas izlases spēlētāju un trenera komentārs pēc zaudējuma Eiropas čempionāta otrajā spēlē pret Horvātiju. Rīt mūsu meitenes tiksies ar Lielbritāniju.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 20:28, pirms 9 gadiem
Atkal solījumiJa jūs spēsiet uzvarēt Krieviju,tad viss tiks piedots.Tikai cerības ir muļķu mierinājums

  -2 [+] [-]

, 2015-06-12 20:39, pirms 9 gadiem
Diemzel nebija pietiekams visu spēlētāju pienesums.. Protams, prieks, ka abas Anetes lādēja punktus, bet pārējām arī jāpalīdz.. Jātur īkski par nakamajam spelem, jacer, ka speletajas atgusies, sanemsies un turpmak tikai uzvarees!!

  -2 [+] [-]

, 2015-06-12 20:57, pirms 9 gadiem
Ja treneri jau pirmajā spēlē sāk nodarboties ar matemātiku un pieļauj iespēju, ka kaut kur var necīnīties līdz galam, tad tas ļoti ātri pāriet uz spēlētājām. Šodiena ir vakardienas spēles turpinājums, un šeit ir rezultāts. Atlecošās bumbas ir jāizcīna. Jācīnās par katru centimetru. Ja atlecošajās ir -20, tas ļoti labi parāda, cik "'ļoti" komanda bija gatava cīnīties. Vakar, kad izteicu savu sašutumu par spēli sākot no 3.ceturtdaļas vidus, mani dažs labs nosauca par cirvi. Tad nu saņemiet un parakstieties...!

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 21:25, pirms 9 gadiem
Nav iemesla čīkstēt. Teorētiski tālāk var tikt arī ar 1-3, tikai jāsāk ar uzvaru pār GBR. Turpinām atbalstīt komandu!

  -4 [+] [-]

, 2015-06-12 22:01, pirms 9 gadiem
Protams, ka turpinām atbalstīt. Tikai nekāds 1:3. Par spēli ar Lielbritāniju es nemaz nerunāšu. Ir jāuzvar Krievija, jāuzvar ar pēc iespējas lielāku rezultātu. Trenerim pirmais darbs, kas ir jāizdara, rītdienas treniņā jāpaskaidro spēlētājām, īpaši "zelta jaunatnei", kur viņas atrodas un par ko viņas spēlē.

     [+] [-]

, 2015-06-12 22:53, pirms 9 gadiem
Ar 1,5 spēlētāju no 12 ,tā nav izlase..........!
Šķiet ,ka vilciens jau atiet.......

  +1 [+] [-]

, 2015-06-12 23:01, pirms 9 gadiem
Ainār, turam īkšķi par Tevi un Tavām meitenēm!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-12 23:41, pirms 9 gadiem
larondons rakstīja: Ja treneri jau pirmajā spēlē sāk nodarboties ar matemātiku un pieļauj iespēju, ka kaut kur var necīnīties līdz galam, tad tas ļoti ātri pāriet uz spēlētājām. Šodiena ir vakardienas spēles turpinājums, un šeit ir rezultāts. Atlecošās bumbas ir jāizcīna. Jācīnās par katru centimetru. Ja atlecošajās ir -20, tas ļoti labi parāda, cik "'ļoti" komanda bija gatava cīnīties. Vakar, kad izteicu savu sašutumu par spēli sākot no 3.ceturtdaļas vidus, mani dažs labs nosauca par cirvi. Tad nu saņemiet un parakstieties...!
Muļķības...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-13 03:50, pirms 9 gadiem
9ball rakstīja: Alguns visu pareizi pateica, vakardienas spēle bija ņemama, to ko tur saka par otrā sastāva cīnīšanos, piedodiet, bet katrā uzbrukumā kļūda, brīvus metienus met garām, aizsardzība, kā caurstaigājamā sēta. Un treneris vēl atļaujas kaut ko rēķināt, pret ko mēs cenšamies un spēlējam, un ar ko aizvadam treniņmaču. Tas ir Eiropas Čempionāts, jācīnās ir par katru spēli, vienalga cik tas prasītu spēkus, citās komandās arī ir tikai cilvēki, bet iet laukumā un sitas visi. Vienkārši nožēlojama attieksme, un te ir arī rezultāts.
Vakardienas spēle varbūt būtu nemama pie lielas veiksmes devas, ja serbietes nebūtu puslaikā veikušas taktiskās korekcijas. Spēles pirmajā pusē garās serbietes spītīgi vienatnē lauzās uz groza apakšu, kur tās sagaidīja visas pieces mūsējās. Tas arī lāva mūsējām turēt līdzi. Trešajā ceturksnī, kad pretinieces sāka kustināt bumbu un mest arī no distances, ātri vien sāncenšu pārākums sāka atspoguloties arī uz tablo, jo lielo serbiešu tehniskais arsenāls nav salīdzināms ar mūsu garo varējumu. Kad Serbija aizmuka priekšā ar lielāku ciparu Zvirgzdinam bija skaidrs, ka izvilkt spēli izredzes niecīgas nolēma pustraumēto Aneti pietaupīt. Prātīgs lēmums, kura pareizums šodienas spēlē arī apstiprinājās - tās, kas vakar spēlēja maz šodien taisīja rezultātu. Diemzēl arī tas nelīdzēja.

  -2 [+] [-]

, 2015-06-13 09:16, pirms 9 gadiem
larondons rakstīja: Protams, ka turpinām atbalstīt. Tikai nekāds 1:3. Par spēli ar Lielbritāniju es nemaz nerunāšu. Ir jāuzvar Krievija, jāuzvar ar pēc iespējas lielāku rezultātu. Trenerim pirmais darbs, kas ir jāizdara, rītdienas treniņā jāpaskaidro spēlētājām, īpaši "zelta jaunatnei", kur viņas atrodas un par ko viņas spēlē.
Uzvarēt Krieviju? Es pat nezinu sporta veidu kurā to var izdarīt! Meitenes neļaujiet viņām samest 100 un tad jau būs forši!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-13 11:26, pirms 9 gadiem
aizermans rakstīja: Uzvarēt Krieviju? Es pat nezinu sporta veidu kurā to var izdarīt! Meitenes neļaujiet viņām samest 100 un tad jau būs forši!
skeletonā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-13 14:19, pirms 9 gadiem
9ball rakstīja: Ja tu skatijies spēli, tad redzēji, ka mačs tika norakts pateicoties Zvirgzdiņam, laist laukumā 2 sastāvu, kur neviens nevar pārdriblēt pāri laukumam un nekļūdīties vai iemest sodus vai brīvus metienus. Saspēles, kombinācijas 0, tur pretīm Serbietes visu izspēlēja līdz brīvam metienam no groza apakšas. Es te pat neredzu jēgu ar kādu strīdēties, 2 puslaiks bija vienkārši katastrofa un tas viss pateicoties komandas trenerim.
Nav jau nav tā. Drīzāk var teikt ,ka Serbija varēja zaudēt to spēli, ne mūsējās uzvarēt. Tas, ka mums puslaiku izdevās turēt līdzi rezultātā bija Serbijas neveiksmīgās taktikas dēļ. Abu komandu uzbrukuma potenciāli nav salīdzināmi. lr ļoti grūti komadai, kura veido rezultātu tikai ar mazajām spēlētājām uzvarēt komandu , kurai ir tik spēcīgas, universālas garās, jo stabili augstu precizitāti metot tikai no distances visas spēles garumā grūti saglabāt pat vīru basketbolā. Protams, atsevišķā spēlē ņemot visādi var gadīties, bet tad fortūnai ir jāstāv ar pēcpusi pret favorītu.
Zvirgzdiņa taktiskos manevrus atbalstu, trenerim tāds darbs, viss jārēķina, jāparedz un jāizsver.