Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1578, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com iesaka: Apdrukā sporta formu kopā ar "Lottand"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com portālā no šodienas atradīsi jaunu sadaļu – „Sporta formas”. To esam izveidojuši sadarbībā ar firmu „Lottand”, kas specializējas apģērbu apdrukāšanā un prezentmateriālu izgatavošanā. Ja Tev vai Tavai komandai nepieciešamas jaunas formas vai sporta apģērbs, ieskaties!

Sportā liela nozīme ir arī apģērbam un tā izskatam. Daudz dzirdēts par to cik labas vai sliktas ir kādas komandas formas. Formas nepieciešamas ne tikai profesionālajā sportā, bet arī amatieru līmenī. Arī Sportacentrs.com kolektīvam startējot dažādās mediju sacensībās ir bijusi vēlme ietērpties vienādu krāsu un apdruku kreklos vai formās.

Sportacentrs.com sadarbībā ar Lottand ir izveidojis īpašu portāla sadaļu – Sporta formas, kurā varat iepazīties ar pamatlietām, kas jāzina, lai izveidotu savu sporta formu. Izvēlēties apģērbu no Macron katalogiem, piemērojiet tai nepieciešamo apdruku un sazinieties ar Lottand pārstāvjiem. Formu izgatavošana aizņems tikai divas dienas. Lottand pakalpojumus līdz šim izmantojušas tādas sporta organizācijas kā Hokeja klubs ''Prizma'', Nūjas.lv, FK ''Jūrmala'', OK „Kāpa'' u.c. Turpmākajās nedēļās iepazīstināsim ar konkrētiem piemēriem dažādu sporta veidu pārstāvjiem.

Tāpat „Lottand” nodarbojas ar dažādu suvenīru, balvu, fanu atribūtikas elementu izveidi un apdruku. Tā saistoša būs gan pasākumu organizatoriem, gan ikdienas fanam. Izvēlies sev nepieciešamo!

  +2 [+] [-]

, 2012-02-24 16:38, pirms 12 gadiem
Kādas cenas apdrukai?
Ko maksā viens numurs?
lielais ,mazais?
Logo A4 , 3 krāsas?
Vārds ?

  +4 [+] [-]

, 2012-02-24 17:10, pirms 12 gadiem
Cenas atrodamas šeit Lottand apdrukas cenas un piemēri

Ja ir gatavs makets- sūtat mums, izrēķināsim precīzi cenas.

     [+] [-]

, 2012-02-24 18:55, pirms 12 gadiem
cenu liste ir pakalpojums- logo sagatavošana - 5 Ls.. ka to saprast?
Ja man ir teksts ko es vēlos uzdrukāt uz krekla ko es pats iedodu.. tad man ir jamaksā par teksta lielumu + tie minētie 5 Ls par teksta sagatavošanu drukai?
Paldies jau iepriekš

     [+] [-]

, 2012-02-27 15:50, pirms 12 gadiem
Ja Tev ir savs logo vektoru formātā, tad par tā sagatavošanu drukai nav jāmaksā. Ja mums jāgatavo, tad par to 5 Ls.