Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Vēl ir iespējams nopirkt ceļazīmi uz Vankūveru

Lai gan līdz Olimpiskajām spēlēm, kas jau pavisam drīz sāksies Vankūverā, palikušas skaitītas dienas, vēl ir iespēja iegādāties gan ceļazīmi ar visu dzīvošanu, gan atsevišķi arī biļetes, ziņo “Express Travel”.

Ja vēlaties doties uz Vankūveru organizētā grupā, tad jārēķinās, ka izbraukšana plānota 15. februārī, un atgriešanās 22. februārī. Ceļazīmes cena – 1739 lati. Cenā ietilpst lidojums Rīga – Frankfurte – Toronto- Vankūvera un Vankūvera — Kalgari – Frankfurte – Rīga, 6 naktis viesnīcā*** Vankūverā, vieta divvietīgā istabā ar ērtībām bez brokastīm B kategorijas hokeja biļetes uz Latvijas spēlēm (priekšsacīkstes), apdrošināšana. Par papildus samaksu iespējams iegādāties biļetes uz citiem sporta pasākumiem, transfēru uz un no sporta pasākumiem.
Ja jau aviobiļetes ir kabatā un arī viesnīca jau rezervēta, bet pietrūkst tikai biļetes, tad “Express Travel” var palīdzēt arī ar biļetēm uz atsevišķiem pasākumiem. Piemēram, viena biļete uz hokeja spēli maksā 45 latus, bet biļete uz noslēguma ceremoniju maksā 280 latus. “ Express Travel” piedāvājumā arī biļetes uz citiem sporta veidiem!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-26 03:12, pirms 14 gadiem
Buffalo rakstīja: "Uzskrūvēts" ir nedaudz. Iespējams, ka nav vispār. Tomēr cena ir saprātīga, ņemot vērā faktu, ka Olimpiskās Spēles notiek Kanādā, kas pati par sevi nav lēta zeme.
Vankūvera pirms Olimpiskajām spēlēm bija dārgākā pilsētā Kanādā un tagad uz Olimpiskajām spēlēm cenas vēl vairāk saskrūvētas. Bet par piedāvāto komplektu maksāt 1730 Ls? Cena ir pārspīlēta, jo tajā iekļauts praktiski nekas nav. Ziemā neko prātīgu apskatīt tāpat nav iespējams, jo Vankūverā nav tādas vecpilsētas kā Eiropā (Rīgā Vecrīga utt.). Vasarā te vienmēr ir ko darīt, bet ziemā (pārsvarā plusi un nav sniega) pluss ir tuvējie kalni, kur var snovot, slēpot.
Pārtika Vankūverā ir krietni dārgāka kā Latvijā, it sevišķi gaļas un piena produkti. Toties dēļ lielā daudzuma aziātu ir pilns ar suši bodītēm, kur var salīdzinoši lēti dabūt suši un citus brīnumus. Nesen ēdu suši, 18 gb (3 veidi) + tēja + zupiņa man izmaksāja 3,5 Ls.
Vēl par cenām, ir ļoti jāuzmanās, jo ir vietas, kur cena jau ar nodokli, bet ir vietas, kur cena ir bez nodokļa. Tas ne tikai pārtikai, bet visam.
Šmiga te ir dārga, British Columbia (apgabals, kurā atrodas Vankūvera) ir papildus nodoklis alkoholam, ja ko nejaucu. Piemēram, aliņš sešpaka (0.3 l pudelītes) maksā apmēram 15 dolārus. Vīns sākot no kādiem 12 dolāriem.Bāros tādi alus pitcheri (kādas 2,5 - 3 glāzes) maksā apmēram 14 dolāri.Par stiprajiem dzērieniem nemāku teikt, nekad pats neesmu pircis, vienmēr kāds uzsaucis
Es cenšos vairs nerēķināt, cik kas maksā latos, jo tad sāk palikt žēl naudas visam, ko pērku.