Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Idejas Ziemassvētku dāvanām sporta draugiem

Idejas Ziemassvētku dāvanām sporta draugiem
Ideja Ziemassvētkiem - biļetes uz Pasaules čempionāta spēlēm 2010. gada maijā Vācijā.
Foto: Ludmila Glazunova, www.hokejs2010.lv

Ziemassvētki jau klauvē pie durvīm, bet vēl nav sagādātas labākās dāvanas? Pazīstama situācija... Lai palīdzētu izvēlēties labākās veltes, kuras likt zem eglītes īsteniem sporta draugiem, esam sarūpējuši īpašu dāvanu TOP5. Galvenā priekšrocība – gandrīz visas ir nopērkamas, nepaceļot savu sēžamvietu no ērtā dīvāna – vien daži klikšķi internetā.

1.Brauciens uz Pasaules čempionātu hokejā, kas jau 2010. gada maijā notiks Vācijas pilsētā Manheimā.
Te nu ir dažādas iespējas, atkarībā no katra dāvinātāja finansiālajām iespējām. Ja maciņš paknapāks, pilnīgi pietiks, ja iegādāsieties biļeti uz kādu no Latvijas spēlēm. Cena patiešām pievilcīga – lētākā biļete uz spēli maksā tikai 19 eiro, bet biļešu pakete uz trim Latvijas izlases spēlēm – 57 eiro.
Ja nu rocība lielāka, tad brīnišķīga dāvana būtu jau gatavs brauciens – transports, viesnīca, hokeja biļetes. Lētāko piedāvājumu atradām portālā hokejs2010.lv – 235 lati!

2.Īpašs pārsteigums futbola faniem – slavenāko futbola stadionu apskate!
SIA „Travel Art” sarūpēs neaizmirstamu ceļojumu uz ikvienu no futbola ceļojumiem. Bet te nu vietā atgādināt, kuri tad ir slavenākie futbola stadioni Eiropā!
a)„Camp Nou” Barselonā, Spānijā (FC Barcelona mājvieta)
b)„San Siro” (Īstakā vārdā – Džuzepes Meacas stadions) Milāna Itālija (AC Milan, Inter mājvieta)
c) „Anfield”, Liverpūle, Anglija (Liverpool FC mājvieta)
d)„Hampden Park”, Glāzgova, Skotija (Queen’s Park FC mājvieta)
e)„Estadio Santiago Bernabeu”, Madride, Spānija (Real Madrid FC mājvieta)
Piemēram "San Siro" apmeklējums (avio plus viesnīca) kopā izmaksās ap 110Ls

3.Ātrums, azarts... Kas var būt labāks par F-1 sacīkstēm! Tieši tādēļ šajā dāvanu TOP ierindojam arī ceļojumu uz kādu no F-1 posmiem!
Protams, viens no interesantākajiem sacīkšu posmiem ir Stambulā – lielākajā Turcijas pilsētā. Īpaši pievilcīgi jau tādēļ, ka pat individuāli ceļotājs turp var tikt diezgan viegli – divas reizes dienā uz Stambulu no Rīgas ir tiešie lidojumi. Bet, ja vēlme, lai par ceļojumu rūpējas tūroperators – šādu iespēju piedāvā „Impro”. Cena: 385Ls. Ja nu klasiskā Eiropa tuvāka, tad lieliska iespēja aizdoties uz F-1 sacīkstēm Budapeštā (Ungārija) vai Moncā (Itālija).

4.Ekonomiskā krīze dara savu... tādēļ iesakām zem eglītes kādas sporta draugam nolikt olimpisko komplektu... piemērotu krīzes laikam.
2010. gada olimpiskās spēles norisināsies Kanādas pilsētā Vankūverā. Tātad – tiešraides pēc mūsu laika naktī. Tādēļ iesakām kā olimpisko komplektu šogad iepakot... austiņas un ausu aizbāžņus. Austiņas – lai varētu skatīties tiešraides, netraucējot citiem, ausu aizbāžņus – ja mūsu hokeja izlase iemet izšķirošos vārtus, vai bobslejisti sniedzas pēc zelta, sajūsmas kliedziens nepamodinātu visu apkārtni. Respektīvi, ausu aizbāžņi paredzēti ģimenes locekļiem un kaimiņiem. Arī šeit nav sevi jāmoka ar veikalu apmeklējumiem – interneta veikalu Latvijā netrūkst. Piem.: neostrore.lv austiņu pirkumam, bet pilsaptieka.lv ausu aizbāžņu pirkumam.

5.Visvienkāršākais un lētākais dāvanas risinājums Ziemassvētkiem – biļete uz 25. decembra spēli tepat Rīgā, Arēnā Rīga – „Dinamo Rīga” pret „Dinamo Maskava”.
Ātri un ērti biļetes iegādājamas internetā bilesuserviss.lv, vai arī... kaut vai „Statoil” degvielas uzpildes stacijās. Lai ne-rīdzeniekiem brauciens uz Rīgu būtu jautrāks, iesakām rezervēt arī nakti kādā Rīgas viesnīcā. Lētākajā variantā šāda "pakete" maksā vien 15Ls/pers. (ar 3* viesnīcu Rīgā pie pašas arēnas).

Visu rezervēt palīdzēs SIA „Travel Art” travelart.lv, kas, starp citu, strādā arī Ziemassvētku brīvdienās. Par savējiem! Arī Ziemassvētkos!

  +7 [+] [-]

, 2009-12-22 12:29, pirms 15 gadiem
Man pietiktu ar gada abonimentu uz visiem pasākumiem Arena Riga,un sistu pakaļu pret zemi aiz priekiem!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-12-22 12:31, pirms 15 gadiem
diez ko varētu pašiem hokejistiem uzdāvināt? ?
kkā gribas 25. iepriecināt

  -2 [+] [-]

, 2009-12-22 12:59, pirms 15 gadiem
Pirmos trīs no stadioniem esmu apmeklējis, bet šaubos vai mana otra pusīte šo lasa un iedomātos ko tādu uzdāvināt, gan jau, kā parasti, saņemšu kaut ko pilnīgi bezjēdzīgu...

  +2 [+] [-]

, 2009-12-22 14:01, pirms 15 gadiem
kasiic rakstīja: Pirmos trīs no stadioniem esmu apmeklējis, bet šaubos vai mana otra pusīte šo lasa un iedomātos ko tādu uzdāvināt, gan jau, kā parasti, saņemšu kaut ko pilnīgi bezjēdzīgu...
lašara tu esi,ja gribi ko jēdzīgu,tad vecenai ir jāpasaka,ko vēlies,lai viņai nav pēc tam abloms,ka viņas dāvana septembrī mētājās skapī ar kārtu putekļiem!!!