Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:557, Did:0, useCase: 3

Lipmans palīdzēs faniem tikt uz Manheimu

Lipmans palīdzēs faniem tikt uz Manheimu
LHF prezidents Kirovs Lipmans
Foto: LHF arhīvs

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans vienmēr ir izrādījis atbalstu Latvijas hokeja līdzjutējiem, un 2010. gada čempionāts, kas notiks Vācijas pilsētā Manheimā, nebūs izņēmums. Latvijas Hokeja Federācija ir apsolījusi hokeja līdzjutējiem apmaksāt autobusu braucienam uz Manheimu.

Jāteic, šī nav pirmā reize, kad Lipmans ir bijis pretimnākošs Latvijas hokeja līdzjutējiem. Autobuss tika "uzsaukts" arī šogad, kad čempionāts risinājās Bernē, arī 2007. gadā uz Maskavu devās vilciena vagons ar līdzjutējiem. Taču vēl nekad konkrētais atbalsts nebija solīts jau tik agri - piecus mēnešus pirms čempionāta!
Šajos krīzes apstākļos tas ir apsveicami, jo, kā norāda SDK "Namejs" un Latvijas Fanu organizācijas pārstāvji, līdzjutēji jau laikus var pieteikties autobusam, sakrāt naudu tēriņiem un uzzināt visu, ko nepieciešams zināt. Proti, jo līdzjutēju tēriņi taču nebeidzas tikai un vienīgi ar nokļūšanu Manheimā - vēl ir jāatrod arī viesnīcas, un arī jāatrod naudiņa arī kam ēdamam.