Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:540, Did:0, useCase: 3

"Dinaburg" prezidents grib legāli spēlēt totalizatorā

Daugavpils futbola kluba "Dinaburg" prezidents Oļegs Gavrilovs, kurš pēc manipulācijām ar spēļu rezultātiem, lai piepelnītos totalizatoros, tika atstādināts no pašmāju futbola uz mūžu, tagad grib vēl aktīvāk iesaistīties bukmeikeru lietās.

Oktobrī Latvijas Futbola federācija (LFF) ar skaļu troksni izmeta Daugavpils "Dinaburg" komandu no "LMT virslīgas", un par galvenajiem vaininiekiem negodīgajā futbola spēlēšanā pasludināja kluba prezidentu Oļegu Gavrilovu un galveno treneri Tamazu Pertiju. Viņiem ir aizliegts darboties Latvijas futbolā. LFF amatvīri turpinājumā aktīvi strādāja, lai saglabātu Daugavpils komandai vietu virslīgā, un jau paklīda runas, ka šīs komandas aizkulisēs varētu darboties gan Gavrilovs, gan Pertija. Šo informāciju pagaidām nevar apstiprināt vai noliegt, jo Daugavpils futbolā šobrīd ir ziemas pārtraukums, taču Gavrilovs neguļ.

No Latgales "galvaspilsētas" pienāk ziņas, ka viņš veido savu bukmeikera kantori. Proti, Gavrilovs vēlas no likmju licēja pārkvalificēties par likmju pieņēmēju. Var nojaust, ka viņa kompanjons šajā biznesā būs tas pats darbonis, ar kuru viņš sāka ļoti cieši sadarboties pirms četrarpus gadiem.

Ko darīt Oļegam Gavrilovam?

  • 193

  • 16

  • 95

  • 218


  +7 [+] [-]

, 2009-12-23 14:07, pirms 15 gadiem
talaak jau vairs nav kur

     [+] [-]

, 2009-12-23 14:09, pirms 15 gadiem
Lai tik rukā,tik vai tagad tādu piķi vilks ārā,tas jau ir jautājums!!!

  -4 [+] [-]

, 2009-12-23 14:10, pirms 15 gadiem
LOL par basketbola komandu

 +12 [+] [-]

, 2009-12-23 14:16, pirms 15 gadiem
Davaj, domājam labāk nosaukumu.Mani varianti ir pavisam vienkārši -dinabet.com, kkbet.com,
Slēpts komentārs: Arn1s

 +14 [+] [-]

, 2009-12-23 14:20, pirms 15 gadiem
Tamazs spēlē telpu futbolu Daugavpilī.

lff.lv: LFF: 2009/2010.gads
lff.lv: LFF: Komandu sastāvi

16:00 Latgales Ceļdaris – Ditton-Daugava 3:5
Vārtus guva: A.Grigjans-1,M.Smirnovs,A.Papakuļs-L.ceļdaris; A.Isakovs-3,J.Radevičs-1,T.Pertija-1- Ditton-Daugava.
Brīdinājumi: A.Papakuļs- L.ceļdaris, J.Nerugals- Ditton-Daugava.

Ditton-Daugava
G.Čižovs, J.Nerugals, A.Isakovs, V.Pinjaskins, O.Selivanovs, A.Tkačevs, A.Žakrževskis, O.Timofejevs, J. Radevičs, A.Štoliks, A.Murdasovs, A.Abdulajevs, J.Adamjonoks, P.Malinovskis, V.Vansovičs, I.Visockis, R.Raščevskis, M.Zizilevs, T.Pertija, A.Kuplovs-Oginskis.

  -1 [+] [-]

, 2009-12-23 14:23, pirms 15 gadiem
Nu jā kas tad nu vēl cits šādu rakstu sagatavos.

,,Labākais futbola žurnālists medijos latviešu valodā---Askolds Uldriķis,,

Neticu nevienam Tavam vārdam,pat rakstu izlasot, var saprast ka tas ko raksti ir baumas,un nekas vairāk.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 14:27, pirms 15 gadiem
Konkurence - attīstības dzinējspēks ! Tas nav slikti, ja parādīsies vēl viens kantoris orientēts uz Baltijas ( Latvijas ) tirgu, pārējiem arī nāksies pilnveidot piedāvājumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2009-12-23 14:32, pirms 15 gadiem
Virsraksts ""Dinaburg" prezidents grib legāli spēlēt totalizatorā" tiek pamatots ar avotu "pienāk ziņas". Šādas lietas ir jārok, bet, mīļie Atkarīgās rīta avīzes rakstu sagatavotāji, lūdzu, pacentieties sagatavot kaut ko vairāk, kvalitatīvāk vai pamatotāk par baumu skrebelēšanu.

     [+] [-]

, 2009-12-23 14:33, pirms 15 gadiem
Ja to tiešām raktījis Askolds Uldriķis, tad par labāko gluži viņu nosaukt nevarētu.

  +5 [+] [-]

, 2009-12-23 14:48, pirms 15 gadiem
'Tas pat nepārsteidz...Šitas tikai apstiprina aizdomas, ka Dinas aizdomīgās spēles koordinēja un vadīja cilvēki no ''augšas''(lasi-kluba vadības)

---

P.S. kad ''pienāks ziņas'' par Indriksonu un BFAC??

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 15:06, pirms 15 gadiem
---

P.S. kad ''pienāks ziņas'' par Indriksonu un BFAC??
[/quote]

+1
Tiešām labs jautājums !

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 15:22, pirms 15 gadiem
Tie kas te norāda uz viena tante teica, tad es sapratu ka tāds arī ir šī projekta mērķis, dot kkādu insider infu. Nevis tikai atražot aģentūras Leta paziņojumus.
Galu galā kapēc neviens nebrauc Matulim krāgā, kā viņš zina, ka gribēja nopārdot 2 leģionārus pret Karsumu.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 15:23, pirms 15 gadiem
UN MŪSU PROKURATŪRA TIKAI PAU*** KASA

  +3 [+] [-]

, 2009-12-23 15:28, pirms 15 gadiem
Arn1s rakstīja: Ja to tiešām raktījis Askolds Uldriķis, tad par labāko gluži viņu nosaukt nevarētu.
Nominēts Uldriķis ir šogad pēc LMT virslīgas futbolā, noslēguma,un ļoti labi var noprast, kā interesēs šis raksts ir tapis.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 15:37, pirms 15 gadiem
Andris5 rakstīja: Nominēts Uldriķis ir šogad pēc LMT virslīgas futbolā, noslēguma,un ļoti labi var noprast, kā interesēs šis raksts ir tapis.
Viss skaidrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-23 15:38, pirms 15 gadiem
Protams,protams. Askolds pats kaut ko sacepis nez kādās interesēs, toties Dinaburg prezidentam nekad mūžā nav bijis nekāds sakars ar totalizatoriem. tas viss ir baumas un Askolda izdomājumi. sazvērestības teorijas. un dinaburg nekad mūžā nav spēlējuši uz noteiktu rezultātu toto dēļ.
tas atgādina politiķus - "tas viss ir meli,tas ir politisks pasūtījums!"

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 15:43, pirms 15 gadiem
AllBlacks rakstīja: Protams,protams. Askolds pats kaut ko sacepis nez kādās interesēs, toties Dinaburg prezidentam nekad mūžā nav bijis nekāds sakars ar totalizatoriem. tas viss ir baumas un Askolda izdomājumi. sazvērestības teorijas. un dinaburg nekad mūžā nav spēlējuši uz noteiktu rezultātu toto dēļ.
tas atgādina politiķus - "tas viss ir meli,tas ir politisks pasūtījums!"
bet protams. Tamazs tak zvērēja pie savām meitām, ka nezina ceļu līdz totalizatoram. Tas nekas, ka pēc brīža teica, ka licis uz ČL finālu Pūle-Milan

  -2 [+] [-]

, 2009-12-23 16:22, pirms 15 gadiem
"Var nojaust, ka viņa kompanjons šajā biznesā būs tas pats darbonis, ar kuru viņš sāka ļoti cieši sadarboties pirms četrarpus gadiem."

Vai tas bija domāts KK ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-23 17:28, pirms 15 gadiem
Esmu ļoti vīlies šai žurnālistā! Un turpinu to darīt! Raksts dzeltenās preses līmenī! Askold,ņem piemēru no Kreipāna!

     [+] [-]

, 2009-12-23 17:32, pirms 15 gadiem
AllBlacks rakstīja: Protams,protams. Askolds pats kaut ko sacepis nez kādās interesēs, toties Dinaburg prezidentam nekad mūžā nav bijis nekāds sakars ar totalizatoriem. tas viss ir baumas un Askolda izdomājumi. sazvērestības teorijas. un dinaburg nekad mūžā nav spēlējuši uz noteiktu rezultātu toto dēļ.
tas atgādina politiķus - "tas viss ir meli,tas ir politisks pasūtījums!"
un?........ un kas no šitā visa?..... da kaut vai apedīšanas biroju taisa... kas ir viens no LFF sponsoriem? a? arī toto kantoris... tipa tas ir forši? ko jūs varat to mucu velt uz visām pusēm? notiek grupējumu karš, abi ir pilnīgi vienādi, tikai atšķiras atrašanās vietas un paziņu loks.... nu bet Uldriķis ir rēcīgs, vārds arī Askolds... nu ko var gribēt... atgādinu, ka kādreiz jau katram jāatbild būs par saviem vārdiem un prasīs jau no tiem, kas teikuši (rakstījuši), nevis no tiem, kas palūdza pateikt (uzrakstīt)

     [+] [-]

, 2009-12-23 17:35, pirms 15 gadiem
Veči ka es jums saku šitie džeki DAIGRAJETSA agri vai vēlu..

  -2 [+] [-]

, 2009-12-23 18:12, pirms 15 gadiem
ibumetins rakstīja: un?........ un kas no šitā visa?..... da kaut vai apedīšanas biroju taisa... kas ir viens no LFF sponsoriem? a? arī toto kantoris... tipa tas ir forši? ko jūs varat to mucu velt uz visām pusēm? notiek grupējumu karš, abi ir pilnīgi vienādi, tikai atšķiras atrašanās vietas un paziņu loks.... nu bet Uldriķis ir rēcīgs, vārds arī Askolds... nu ko var gribēt... atgādinu, ka kādreiz jau katram jāatbild būs par saviem vārdiem un prasīs jau no tiem, kas teikuši (rakstījuši), nevis no tiem, kas palūdza pateikt (uzrakstīt)
un kam tu gribi acis aizmālēt ar šīm pielaizītajām,vispārīgajām runām? trenējies dienās politiķis būt? vai arī tu uzskati,ka Dinaburg nekad nav spēlējuši uz noteiktu rezultātu toķika dēļ? jo,ja ir spēlējuši,tad visa tava ironija ir lieka. Krišjāni,būtu labāk priecājies,ka cietumā nesēdi. tagad piesiesies cilvēka vārdam, mētā neko neizsakošas frāzes "nu ko var gribēt"... nav jau te rakstīts,ka legāls toto bizness ir kas slikts. vienkārši ironija vietā par to,ka to dara tieši Gavrilovs. nu un,ka LFF sponsors ir toto kantoris? tjipa tas būtu nostādāms vienā līmenī ar spēļu rezultātu sarunāšanu?

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 18:29, pirms 15 gadiem
AllBlacks rakstīja: un kam tu gribi acis aizmālēt ar šīm pielaizītajām,vispārīgajām runām? trenējies dienās politiķis būt? vai arī tu uzskati,ka Dinaburg nekad nav spēlējuši uz noteiktu rezultātu toķika dēļ? jo,ja ir spēlējuši,tad visa tava ironija ir lieka. Krišjāni,būtu labāk priecājies,ka cietumā nesēdi. tagad piesiesies cilvēka vārdam, mētā neko neizsakošas frāzes "nu ko var gribēt"... nav jau te rakstīts,ka legāls toto bizness ir kas slikts. vienkārši ironija vietā par to,ka to dara tieši Gavrilovs. nu un,ka LFF sponsors ir toto kantoris? tjipa tas būtu nostādāms vienā līmenī ar spēļu rezultātu sarunāšanu?
.... es ar putām uz lupām nevienu neaizstāvu, atšķirībā no citiem, kas histēriski vaino vienus.... man pilnīgi pajāt, ko un kurš šajā purvainajā vietējā dīķī ir sarunājis, ko kurš atlaidis vai padzinis... pats fakts ir smieklīgs... tev raudiens nāk? man smiekli.... man skolā vis bija vienkārši, ja kaut kas pazuda, visi vainoja mūsu klases skolnieku - čigānu, jo viņi taču zog un nevajadzēja pie rokas pieķert.... tātad, man no malas skatoties, notiek konkurentu nobīdīšana, varbūt sava biznesa aizsargāšana.... jā. stulbi ka līdzjutējs atnāk uz spēli un favorīti iesit tikai vienus vārtus, stulbi ka visi viekārši skraida pa laukumu.... tikpat stulbi ir vienkārši kaut ko rakstīt rakstīšanas pēc... un mani nesauc Krišjānis, kas arī ir pierādījums dažu cilvēku paranojai (iespējams Tavai arī).... es taču tevi par Askoldu nesaucu.... pienāk ziņas, var nojaust... uzraksti labāk, kas nopirka Indriksona Skonto akcijas...

  -1 [+] [-]

, 2009-12-23 18:45, pirms 15 gadiem
ibumetins rakstīja: .... es ar putām uz lupām nevienu neaizstāvu, atšķirībā no citiem, kas histēriski vaino vienus.... man pilnīgi pajāt, ko un kurš šajā purvainajā vietējā dīķī ir sarunājis, ko kurš atlaidis vai padzinis... pats fakts ir smieklīgs... tev raudiens nāk? man smiekli.... man skolā vis bija vienkārši, ja kaut kas pazuda, visi vainoja mūsu klases skolnieku - čigānu, jo viņi taču zog un nevajadzēja pie rokas pieķert.... tātad, man no malas skatoties, notiek konkurentu nobīdīšana, varbūt sava biznesa aizsargāšana.... jā. stulbi ka līdzjutējs atnāk uz spēli un favorīti iesit tikai vienus vārtus, stulbi ka visi viekārši skraida pa laukumu.... tikpat stulbi ir vienkārši kaut ko rakstīt rakstīšanas pēc... un mani nesauc Krišjānis, kas arī ir pierādījums dažu cilvēku paranojai (iespējams Tavai arī).... es taču tevi par Askoldu nesaucu.... pienāk ziņas, var nojaust... uzraksti labāk, kas nopirka Indriksona Skonto akcijas...
kāda tur īpaša paranoja... vnk vienmēr,kur runa par Krišjāni,uzrodies tu ar savu aizstāvības runu. nu ja neesi,tad neesi,atvaino.
man jau arī viss ir vienkārši. ja ir acīmredzami sarunātas spēles,tad tas ir noziegums. un no tā jau tas nekļūs mazāks, ja tu sāksi stāstīt tāda stila runas kā "vispār jau neviens nav svēts,visa pasaule ir slikta", "nav jau dzīvē viss tik vienkārši", beigās izrādās,ka tev pat neinteresē,ko kurš ir sarunājis. nu ja neinteresē,ko tad tu īsti gribi šeit pateikt? zin,man vienmēr krīt uz nerviem tāda ūdens liešana principā. par jebkuru tēmu

  +1 [+] [-]

, 2009-12-23 19:03, pirms 15 gadiem
Lai dara ko grib, kaut ielas slauka .Esmu par godīgu sportu!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-12-23 19:16, pirms 15 gadiem
AllBlacks rakstīja: kāda tur īpaša paranoja... vnk vienmēr,kur runa par Krišjāni,uzrodies tu ar savu aizstāvības runu. nu ja neesi,tad neesi,atvaino.
man jau arī viss ir vienkārši. ja ir acīmredzami sarunātas spēles,tad tas ir noziegums. un no tā jau tas nekļūs mazāks, ja tu sāksi stāstīt tāda stila runas kā "vispār jau neviens nav svēts,visa pasaule ir slikta", "nav jau dzīvē viss tik vienkārši", beigās izrādās,ka tev pat neinteresē,ko kurš ir sarunājis. nu ja neinteresē,ko tad tu īsti gribi šeit pateikt? zin,man vienmēr krīt uz nerviem tāda ūdens liešana principā. par jebkuru tēmu
uzrodoties ar aizstāvības runu, tas liek secināt ka es varētu būt Krišjānis?...
par "neviens jau nav svēts" - tad tavu prāt viss ko mēģina klāstīt citi cilvēki (un tādu nav maz) par GI ir pilnīgs bull shit un tam vispār nav nekāda pamata?...
jā, man īpaši neintresē gan, bet ne man vienīgajam..... tam pašam prezidentam... skatījies sportacentra lielo sarunu ar GI?... prezidents pat īsti nezināja, kas ticis virslīgā es neitresējos, bet biju dzirdējis...toties visus Dinaburgas rezultātus zin gan..... tad nu lūk, man arī krīt uz nerviem ūdens liešana, un arī besī, ka kāds borē vienu un to pašu, tikmēr pat nezin kas notiek apkārt..... un šis raksts arī, u okey, Gavrilovs ir svoločs, un tagad ko? tipa ķurķī neliksim, bet visu laiku kaut ko skrebelēsim?... a kas patreiz notiek iekš LFF??? Varbūt atkal kaut ko pieņēm pa kluso? reglamentu pamainīja? lai tak iet sēdēt tur uzvietas un stāsta visiem, kas tur notiek, ja šie paši nevar publiski paziņot.... redz tāpat ar basi, konkrēti dāmām, rīt jāsāk Baltijas līga, a šie tik sāk vakar domāt, ko un kā darīt un rezultātā čuššššš, būtu žurnaļugas jau divus mēnešus no vietas kladzinājuši kas un kā un prasījuši atbildes, varbūt kaut ko saglābtu... par lietām, reālām lietām vajag rakstīt....

  -1 [+] [-]

, 2009-12-24 17:02, pirms 15 gadiem
vai tad es ko teicu par GI? noteikti tu daudz vairāk zini par mani šajā sakarā un ticu,ka viņš ir svoločs (kgan,ja no viņa mahinācijām tiek kāds reāls labums futbolam,tad man pat vienalga. kāds labums futbolam no dinaburg sarunātajām spēlēm,gan īsti nesaprotu), bet vai tad tāpēc Gavrilovs vairs nav? kāda ir tava nostāja - ja Indriksons arī mahinējas, tad vairs par Gavrilovu nedrīkst rakstīt? izskatās,ka tu attaisno visas spēļu sarunāšanas plus vēl bonusam apņirdz Askolda vārdu un uzvārdu tikai tāpēc,ka GI arī sliktais un tas ir tas,ko es nesaprotu.

     [+] [-]

, 2009-12-25 16:08, pirms 15 gadiem
Gavril-ertija-sportsbet.com

  +2 [+] [-]

, 2009-12-26 18:28, pirms 15 gadiem
AllBlacks rakstīja: vai tad es ko teicu par GI? noteikti tu daudz vairāk zini par mani šajā sakarā un ticu,ka viņš ir svoločs (kgan,ja no viņa mahinācijām tiek kāds reāls labums futbolam,tad man pat vienalga. kāds labums futbolam no dinaburg sarunātajām spēlēm,gan īsti nesaprotu), bet vai tad tāpēc Gavrilovs vairs nav? kāda ir tava nostāja - ja Indriksons arī mahinējas, tad vairs par Gavrilovu nedrīkst rakstīt? izskatās,ka tu attaisno visas spēļu sarunāšanas plus vēl bonusam apņirdz Askolda vārdu un uzvārdu tikai tāpēc,ka GI arī sliktais un tas ir tas,ko es nesaprotu.
nu psc... ja GI mahinē un futenei labums, tad viss čībās? tad jau no it kā sarunātām spēlēm labums ir D-pils futbolam, viņi tā dabūn naudu... Tu pusakls esi? Askolds raksta tikai par divām lietām 1. Dinaburg 2. GI.... es vēlreiz saku, besī uzkrītoša krišana krāgā vienam un otra slimīga slavēšana bez robežām. Labi, es nemaz neiespringšu, lai tak raksta, būtu forši ja ne sporta portālā, lai iet strādāt uz "kas jauns" vai "vakar ziņām"...

  -1 [+] [-]

, 2009-12-27 18:11, pirms 15 gadiem
Cietsmaidis rakstīja: Davaj, domājam labāk nosaukumu.Mani varianti ir pavisam vienkārši -dinabet.com, kkbet.com,
labs