Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:890, Did:0, useCase: 3

Madrides sapnis un Londonas laime nelaimē

Madrides sapnis un Londonas laime nelaimē
"Chelsea" pret "Manchester United" acīmredzot būs viens no saistošākajiem dueļiem šosezon UEFA Čempionu līgā. Foto: AFP

Ar UEFA Čempionu līgas prognozēm man līdz šim veicies nemaz ne tik peļami. Kopējo bilanci likšu galdā, kad būsim fināla priekšvakarā, bet šobrīd uzmanības centrā - ceturtdaļfināli. Lai arī nav īstais brīdis lielai riskēšanai, “zvaigznes” rāda, ka 1. kārtas spēles ar vārtu gūšanu neskoposies.

Milānas "Inter" - "Schalke 04" 2:1
Motivācija katrai komandai sava. “Inter” nevēlas samierināties, ka pēc žilbinošās iepriekšējās sezonas komandu noraksta visi, kam nav slinkums. Tikmēr “Schalke 04” vēlas reabilitēties par neveiksmēm bundeslīgā. Vācijas klubs var veikt vēsturisku ierakstu, jo tālāk par UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla barjeru tikt nav izdevies vēl nekad. Nedēļas nogalē “Inter” tika apspēlēts Milānas derbijā, kas tikai vairāk sapurinās. “Inter” šosezon jau vairākkārt parādījusi raksturu, tajā skaitā Čempionu līgā. Joprojām bīstams ir Samuels Eto. Atliek tikai tāds nieks, kā kamerūnietim piegādāt bumbu...
“Schalke 04” komandā uz viļņa ir Rauls, taču noteikti pietrūks Klāsa Jana Huntelāra, kurš nav spēlējis jau vairāk nekā mēnesi. “Inter” diskvalifikācijas dēļ nevar palīdzēt centra aizsargs Lūsiu. Abās komandās gadu mijā notika treneru maiņa. Lūkosim, kurš būs veiksmīgāks - Leonardu vai Rangniks?

Madrides "Real" - "Tottenham Hotspur" 2:0
Par spīti “Real” zaudējumam nedēļas nogalē “La Liga” spēlē, komandai šosezon joprojām ir teicama mājas spēļu bilance - 22 uzvaras 23 spēlēs! Otru vaļību pēc kārtas mājinieki neatļausies. Pēc traumas ierindā būs Krištianu Ronaldu, kurš šogad 46 spēlēs klubā un Portugāles valstsvienībā guvis 40 vārtu. Izcils radītājs! Pietrūks savainotā Karima Benzemā, tāpēc smailē, visticamāk, ieraudzīsim Emanuelu Adebajoru. “Real” ceturtdaļfinālā spēlē pirmo reizi kopš 2004. gada. Lieki bilst, ka iepriekšējo gadu mieles gribas noskalot ar uzviju un ne tikai ceturtdaļfinālā vien...
Angļi ļoti cer uz pussarga Gereta Beila atgriešanos pēc cirkšņa traumas. Baidos, ka pienesums nebūs tik liels, uz kādu daudzi cer. Beilam gribēšana šobrīd ir lielāka par varēšanu. Traumas iecirtušas būtiskus robus - aizsardzībā īpaši pietrūks skota Alana Hatona. Toties vidējā līnijā un uzbrukumā teicams palīgs būs Rafaels van der Vārts, kurš savulaik izrādījās nederīgs tieši “Real”... “Tottenham Hotspur” ne tik daudz ir problēmas izveidot vārtu gūšanas iespējas, kā tās realizēt. Ja piepildīsies otrais variants, goda vārti būs.

"Chelsea" - "Manchester United" 1:1
“Chelsea” šosezon pietrūkst līdera un snaipera vienā personā, kurš grūtos brīžos spētu pacelt komandu spārnos. Lai arī nedaudz pamodušies, spiediens spēlētājiem pieticīgās sezonas dēļ joprojām ir liels. Pirms šā atbildīgā dueļa pārliecībai noteikti nāca par labu uzvara pār “Manchester United” premjerlīgas spēlē Londonā 1. martā (2:1).
Skatoties šās sezonas rezultātos, gribas teikt, ka “Chelsea” izlozē vēl sliktāks variants varēja būt vienīgi “Barcelona”. Tomēr, kad emocijas jau pagātnē, arī domas sāk mainīties - šāda izloze varbūt pat ir ļoti veiksmīga, jo mudinās izspiest no komandas visu, ko vien šobrīd var. Lai arī par motivāciju pirms šā dueļa vispār runāt ir lieki - tā līdzīgi kā emocijas līs pāri kausiem abām komandām - šķiet, ka labāko astoņniekā nav citas tādas komandas kā “Manchester United”, kuru londoniešiem tik ļoti gribētos “uzvilkt”... Ja vēl atceras 2008. gada finālu... Šī ir Džona Terija un Nikolā Anelkā iespēja reabilitēties par nerealizētajiem 11 metru sitieniem.
“Manchester United” šosezon pieradinājuši ar stabilitāti. “Sarkanie velni” ir apliecinājuši, ka, nerādot neko spilgtu, iespējams sasniegt labus rezultātus. “Trumpis” noteikti ir Veina Rūnija otrā elpa, kas var aizraut visu komandu. Ja sezonas pirmā puse bija “nekāda”, tad angļu snaiperis to kompensē ar sekmēm otrajā daļā - premjerlīgā 10 vārtu un 11 rezultatīvu piespēļu!

"Barcelona" - "Shakhtar" 2:1
Favorīts ir “Barcelona”, taču šī nav tā reize, kad sacīt - sāncenšiem nav izredžu. “Shakhtar” labi spēlē aizsardzībā un komandai ir lieliska pāreja uzbrukumā. Tieši šis aspekts var radīt sarežģījumus mājiniekiem, zinot, ka “Barcelona” aizsardzība nebūt nav izcila (lai arī skatoties “La Liga” tabulā var rasties pretējs viedoklis). “Barcas” spēli nedaudz sagrozījusi centra aizsarga Karlesa Pujola trauma. Viņš atgriezies treniņos, bet nav garantiju, ka spēlēs. Uz aizsardzības centru atvirzīts Serhio Buskets, lai arī labāku pienesumu viņš dod balsta pussarga pozīcijā. Nav grūti prognozēt, ka arī šoreiz Spānijas komandai piederēs teritoriālais pārsvars, bet “Shakhtar” brazīlieši noteikti vaktēs brīžus, kad aizmukt pretuzbrukumā. Būs interesanti!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-05 15:13, pirms 13 gadiem
plus miinus jaa,
vieniigais esmu paarliecinaats ka SPURS ies uz pilnu banku , un vismaz vienus vaartus guus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-04-05 18:11, pirms 13 gadiem
Mans variants:
Inter - Schalke 04 1:0
Real Madrid - Hotspur 1:0
Chelsea - Manchester United 0:1
Barca - Shakhtar 1:1

     [+] [-]

, 2011-04-06 00:02, pirms 13 gadiem
"Ar UEFA Čempionu līgas prognozēm man līdz šim veicies nemaz ne tik peļami."
Redzi, Ilvar, futbols jau tāpēc ir tik skaists, ka to ne vella nespēj prognozēt visādi koscinkeviči (nekā personiska, jo raksti tu normāli, jautājums tikai - ko var un nevar rakstīt). Un es labi atceros arī tavu "peļošanos", kad pirms samērā neilga laiciņa tu iebrauci dziļās auzās ar trīs rezultātiem no četriem. Ceru, ka neviens totiņa špīleris tavos zilā pakalniņa pareģojumos nav ieklausījies, citādi var norauties arī pa ķobi (joks).
Vēlreiz padoms - analizē iespējamos sastāvus, plusus un mīnusus, bet nesauc precīzus rezultātus. Jo darbojas vecais likums - jo vairāk sev pa uzplečiem klapē, jo trakāk sanāk. Šovakar tu nebiji Kasandra un Vanga arīdzan ne, varbūt nākamreiz, maisot duļķes pa savu koku kolas glāzi, apsien ap pauri lakatiņu, varbūt paveiksies.

     [+] [-]

, 2011-04-06 10:33, pirms 13 gadiem
Schalke pārsteidza, lai neteiktu vairāk