Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Abramčiks un pudele

Abramčiks un pudele
Arī epizode, kurā "Liepājas metalurga" vārtsargs Viktors Spole uztriecās "Skonto" uzbrucējam Natanam Žunioram, netika uztverta viennozīmīgi. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64.

Latvijas futbola čempionāta "LMT virslīgas" septītās kārtas centrālajā spēlē "Skonto" uzņēma "Liepājas metalurgu". Šajā mačā bija nikns treneru duelis, karstas diskusijas ar tiesnešiem un kāds ļoti vērīgs skatītājs, kurš ikdienā seko līdzi tam, kā futbolā apgrozās miljoni.

"LMT virslīgas" septītās kārtas iezīmes:
1. Abramčika spēriens.
"Liepājas metalurga" galvenais treneris Rūdigers Abramčiks kā allaž emocionāli uzvedās tehniskajā zonā, un neilgi pirms mača beigām viņš iespēra pa ūdens pudeli, kas aizlidoja Aleksandra Starkova virzienā. Abi treneri ielaidās vārdu apmaiņā, taču pēc spēles emocijas norima, un vācu futbola speciālists atvainojās par savu reakciju uz Kristapa Grebja nerealizēto vārtu gūšanas iespēju: "Kad redzu, ka mūsu futbolists neizmanto simtprocentīgu iespēju, es eksplodēju!"

2. Starkovam nepatīk, ka tiesneši palīdz Liepājai.
"Skonto" galvenais treneris Aleksandrs Starkovs pirmajā puslaikā ārēji mierīgi sēdēja uz rezervistu soliņa, bet otrā puslaika sākumā viņš sāka izteikt pretenzijas pret tiesneša Aleksandra Anufrijeva nekonsekvento darbību pārkāpumu fiksēšanā. Pēc mača Anufrijevs un viņa palīgs uz līnijas Jānis Pukijāns izpelnījās skarbu kritiku no Starkova, jo treneris uzskatīja, ka tiesnešiem it kā aizmugures situācijas dēļ nevajadzēja atcelt "Skonto" gūtos vārtus. "Iepriekšējā mačā pret Liepāju mums neieskaitīja divus vārtu guvumus, un tagad - vienus, kas jau ir tendence," rezumēja Starkovs.

3. Kurš der Anglijas premjerlīgai?
"LMT virslīgas" vadošo klubu spēli no VIP ložas uzmanīgi vēroja nu jau Anglijas premjerlīgas kluba "Blackpool" direktors Normunds Malnačs. Tiesa, drīzāk kā parasts skatītājs ar alus kausu rokā, jo tūlītēju pastiprinājumu premjerlīgas komandai diemžēl bija grūti saskatīt. Uz "Sporta Avīzes+" korespondenta jautājumu, vai abu komandu sastāvos ir kāds futbolists, ar kuru varētu runāt par pārcelšanos uz "Blackpool", Malnačs pasmējās un atbildēja ar pretjautājumu: "Un kā tu domā, vai ir kāds?"

  -2 [+] [-]

, 2010-05-31 11:55, pirms 14 gadiem
protams, ka ir! Gan Karašausks, gan Rakels. Ja nebūtu nemaņā pārspīlētie transfēri, šie jaunie čaļi būtu kā reiz Blackpool komandai.

  +9 [+] [-]

, 2010-05-31 11:58, pirms 14 gadiem
Calvin rakstīja: protams, ka ir! Gan Karašausks, gan Rakels. Ja nebūtu nemaņā pārspīlētie transfēri, šie jaunie čaļi būtu kā reiz Blackpool komandai.
Pēc 2-3 gadiem, ja turpinās progresēt... 18 gados Premjerlīgā varbūt Rūnijs varēja debitēt, bet abi janekļi nav miesās tik spēcīgi, lai jau šādā vecumā spēlētu.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-31 12:01, pirms 14 gadiem
viennoziimiigi var teikt ka nav neviena. un ne jau taapeec ka meistariiba nebuutu pietiekama (es teiktu, ka ir kaadi 3-4 kas vareetu vismaz uz rezervistu solinja Blackpool seedeet), bet taapeec ka kaa parasti paprasiis 3x lielaaku transfeeru naudu, ne kaa reaali ir speeleetaaja veertiiba

  +1 [+] [-]

, 2010-05-31 12:15, pirms 14 gadiem
nu, ja jau ir sācis skatīties Latvijas čempionāta spēles, tad jau vismaz doma tāda ir, ka par samērīgu cenu vajag pameklēt arī pie mums. Gan jau arī Cauņa nav no visiem sarakstiem izsvītrots.

     [+] [-]

, 2010-05-31 12:23, pirms 14 gadiem
76 rakstīja: nu, ja jau ir sācis skatīties Latvijas čempionāta spēles, tad jau vismaz doma tāda ir, ka par samērīgu cenu vajag pameklēt arī pie mums. Gan jau arī Cauņa nav no visiem sarakstiem izsvītrots.
cauņa ir ļoti taumatisks, nezinu vai Blackpool var atļauties maksāt spēlētājam, kas biežāk ārstē traumas, nekā spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2010-05-31 12:37, pirms 14 gadiem
jājautā nedaudz plašāk - vai vispār ir kāds spēlētājs ar Latvijas pasi kabatā, kurš būtu derīgs spēlēšanai Premjerlīgā(Blackpool rindās)? Gorkšs, Vaņins - varbūt! Rakels, Karašausks, Rudņevs, Cauņa, Gauračs - vēl nē! Verpis, Rubīns, Laizāns - vairs nē! varbūt vēl varētu būt iespēja Kļavam un "āfrikānim" Ivanovam, taču diezvai... kas tad vēl mums ir?
ar to gribu teikt, ka individuāli tik labu špīleru, lai spēlētu pasaules spēcīgākajā līgā mums praktiski nav un mūsu izlases augstā vieta rangā ir komandas saliedētības un attieksmes, vārdu sakot - trenera nopelns, nevis spēlētāju augstās meistarības atspoguļojums!

     [+] [-]

, 2010-05-31 14:13, pirms 14 gadiem
Beigās kad Spasojevičs stavēja uz maiņu, Abramčiks viņu apšļakstīja no rokās esošās dzēriena pudeles...tik nesapratu par ko un cik tas bija tīšām vai netīšām

     [+] [-]

, 2010-05-31 20:04, pirms 14 gadiem
Kačanovs varētu spēlēt.. viņa cīņasspars ir vnk mežonīgs.. Bet laikam skandāls par TOTO šim puisim kādu laiku izaugsmi ir apturējis.. tuvakaja laika nevienā nopietnā ārzemju klubā nespēlēs..