Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Pie galda – Harijs Vītoliņš...

Pie galda – Harijs Vītoliņš...
Ja Znaroku sauc par MVD galvu, tad Harijs Vītoliņš varētu būt šīs komandas kakls...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kad pavaicāju MVD kluba trenerim Harijam Vītoliņam, vai viņam ir piedāvāts strādāt Maskavas klubā arī nākamajā sezonā, viņš atbildēja daudznozīmīgi: „Šo jautājumu neapspriež... Tā droši vien būs pavēle...”

Saruna ar Vītoliņu trešo (pirms Harija hokeju ar tādu pašu vārdu un uzvārdu spēlēja arī viņa tēvs un vectēvs) notika šodien pēc Latvijas izlases rīta treniņa. Lasītāji to varēs novērtēt rīt ap pusdienas laiku, kad piedāvāsim turpat stundu garu videoierakstu. Haris ir runīgs, pēc vārdiem pa ķešu negrābstās, zina hokeju... Ne velti krievi viņu ik pa brīdim sauc par inteliģentāko KHL treneri – kaut kas uzvedības manierēs viņā ir īpašs. Gluži kā savulaik, spēlējot laukumā – gara auguma, gudrs centra uzbrucējs, ar teicamu slidotprasmi un spēles izpratni.
Izskrējām cauri šai trakajai sezonai: Vītoliņš atklāja dažus MVD kluba ģērbtuves noslēpumus, atzinās, kā viņi kopā ar Oļegu Znaroku izkaluši uzvaru pret Rīgas Dinamo, kāpēc Mets Elisons bija sezonas laikā jāsavalda un kā Maikls Garnets iemācījās runāt krieviski? Starp citu, biju pārsteigts, uzzinot, ka izslēgšanas spēļu laikā MVD vadība bija noorganizēju speciālu līgumreisu hokejistu sievām, kas viņus vairākas reizes pavadīja arī komandas izbraukumos.
Par Rīgas Dinamo piedāvājumu Vītoliņš nesaka neko, vai precīzāk – saka maz. Vienkārši, neviens no mūsu puses šiem ar Oļegu neesot piedāvājuši. Tiesa, Haris atzīst, ka patiesībā arī šobrīd pēc viņa trenera pakalpojumiem neviens rindā nestāv, mīklaini piezīmējot, ka droši vien Oļegs šajā sakarā pateikšot vairāk. Vai tas nozīmē, ka tandēms – Znaroks un Vītoliņš – būs kopā arī nākamgad? Jā, tā būšot... Tā saka Harijs Vītoliņš, vien atgādinot, ka pirms šīs sezonas dažādos apskatos Krievijas hokeja speciālisti Znarokam kā trenerim likuši vārgu trijnieku desmit ballu sistēmā, bet pašu Hari pat nav likušies pamanām – sak, tie abi tādi pārpratumi uz soliņa... Bet tagad viņus sauc par sezonas labākajiem.
Būs labi!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-29 22:29, pirms 14 gadiem
KRIEVIJAS HOKEJA SPECIĀLISTI- tas labi skan, jāņirdz bez maz vai.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-29 23:09, pirms 14 gadiem
Jaa, tie pashi speciaalisti kuri prognozeeja 0:4 DR: SKA un tie pashi kuri noniecinaaja MVD. Tak apskatieties kaada ir krievu treneru virtuve, ok, ir tur zinoshi treneri, bet treneet multinacionaala komandas neprot, taa pat kaa neprot savaldiities peec zaudeejumiem, ar dazhiem iznjeemumiem.

     [+] [-]

, 2010-04-30 01:26, pirms 14 gadiem
malachi!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-30 08:41, pirms 14 gadiem
Arī latviešu hokeja speciālisti pirms sezonas neteica, ka MVD būs finālā un Dinamo uzvarēs ASK. Kā arī Znaroku un Vītoliņu par labākajiem treneriem neuzskatija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja