Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Sibirj". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Sibirj". Ko viņi izdarīja?
Jau septīto spēli pēc kārtas Lauris Dārziņš nopelna kaut vienu rezultativitātes punktu. Vēl viena spēlu un tiks sasniegts jauns kluba rekords.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Trīs punkti ir un paliek trīs punkti. Ar piedzīvojumiem vai ar veiksmes palīdzību, bet turnīra tabulā netiek ierakstīts, kādā veidā izcīnīta uzvara. Ceturtā daļa no iespējamiem sava laukuma četru spēļu sērijas punktiem ir paņemta. Nākamo ceturtdaļu jāņem otrdien, kad Rīgā ieradīsies Habarovskas "Amur" ar Mārtiņu Cipuli.

Mikaels Telkvists
Metieni: 2/28
Šķiet, ka tieši Telkvists ir visvairāk gandarīts par šo uzvaru. Ir taču patīkami uzvarēt komandu, kuras vārtus sargā tautietis un ar kuru savulaik izcīnītas olimpiskās zelta medaļas. Vizuāli izskatījās, ka "Sibirj" pa Telkvista vārtiem izdarīja vismaz 100 metienu, bet mača sekretariāts saskaitīja tikai 28... "Dinamo" vārtsargi pieraduši, ka jāatvaira 40, reizēm pat 50 metienu.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 26:34
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Neviens noraidījums nav laikā, bet Laviņa divas minūtes bija divtik nelaikā. "Sibirj" tikko kā bija guvis otros vārtus un uzreiz vēl viena iespēja.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 20:31
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Izņemot epizodi, ka Tarasenko pieredzējušo aizsargu atstāja ar pusatvērtu muti, darbiņš tika paveikts gandrīz nevainojami.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 21:39
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Zaudējuši pirmos vārtus, "Sibirj" uzreiz metās atspēlēties un nebija tālu, lai jau pirmajā uzbrukumā atgūtu vārtus. Ja vien ripas ceļā nebūtu gūlies Reķis...

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 25:25
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Vēl pavisam nesen Krišs atcerējās tos laikus, kad dzīvojoties pa Liepāju aizdomājās tiktāl, ka nav vērts smērēties ar hokeju un jāmkelē cita nodarbošanās. Bet šodien - vairāk kā 25. minūtes laikumā! Tas nekas, ka uz savainotā Ozoliņa rēķina, bet starp aizsargiem ilgāks spēles laiks tikai Laviņam.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 7:09
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Savainojuma dēļ spēli nepabeidza. Cerams, ka nekas nopietns.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 18:01
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ozoliņš un Cibuļskis - šajā spēlē trešais aizsargu pāris. Jaunais Tarasenko ar trešo aizsargu pāri izrīkojās tā, kā jāizrīkojas ar trešajiem - abus piečakarēja un 15 sekundes pēc Karsuma gūtajiem vārtiem atjaunoja vienu vārtu starpību.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 17:51
Metieni: 4
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Labi, ka pretinieku nometnē ir kāds savējais. Likteņa ironija, bet tieši Pujacs nominstinājās uz zilās līnijas un Dārziņam to tik vajadzēja - pārķerta ripa, viens pret vienu un 2:0. Mazākumā. Tobrīd tas bija tikai otrais metiens pa Līva vārtiem. Gūstot kārtējos vārtus, Lauris spēļu sēriju ar gūtajiem punktiem pagarinājis līdz septiņām atkārtojot agrāk Aleksandra Ņiživija un Marka Hartigana iespēto. Gaidām otrdienu un sērijas pagarināšanu līdz astoņām spēlēm.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 21:59
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Kamēr M. Rēdlihs lauza sev ceļu uz vārtu priekšu, tikmēr Sprukts vārtsarga laukuma tuvumā stumdījās ar pretinieku. Lai Miķeļa metiens vārtsargam būtu mazāk redzams. Manevrs izdevās... Arī Sprukts papildināja to spēlētāju sarakstu, kurš nespēja izsekot līdzi fiksajam Tarasenko un sešas minūtes pirms pamatlaika beigām "Dinamo" paliek mazākumā.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 18:37
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Spēles sākums bija ļoti gauss. Ātrumi varbūt arī bija pieklājīgi, taču metieni bija tik cik melns aiz naga. Vienu metienu bija izdarījuši viesi (ripa trāpa pa vārtu pārliktni) un pēc tam arī "Dinamo" pirmo reizi trāpīja vārtu rāmi. Miķelis iznira no vārtu aizmugures un 1:0... Otrās trešdaļas vidū uz 39 sekundēm komandu atstāja lielajā mazākumā. Labi, ka arī pretiniekiem niezēja rokas un paši pelnīja noraidījumus. Kad noraidīts bija Sprukts, Miķelis iejutās betmena lomā un savā zonā komandai esot mazākumā sadomāja apspēlēt visu Sibīriju. Lieki un nevajadzīgi. Individuālās meistarības paraugdemostrējumi beidzās ar nelielu plūkšanos pie Telkvista vārtiem un abpusēju noraidījumu.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 15:51
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
Ozoliņš, Troters, Karsums. Šādā secībā viens pēc otra tika noraidīti "Dinamo" spēlētāji. Kad divas minūtes nopelnīja Karsums, viņš komandu uz 20 sekundēm atstāja trijatā pret pieciem. Lielo mazāumu izdevās izturēt, bet 4 pret 5 nē - 1:2. Otrā trešdaļa iesākta ar zaudētiem vārtiem... Kārtējais pierādījums tam, ka pa vārtiem jāmet neapstādinot ripu. Tā, kā to izdarīja Karsums - 3:1.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 8:50
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Grūti pateikt, vai izejot divatā pret vienu aizsargu Mikušs darīja pareizi atdodot piespēli Reķim. Varēja mest pats un varēja piespēlēt, bet bija acīmredzami, ka viss notika nedaudz par lēnu.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 16:16
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Visu spēli bija nemanāms, bet pēdējo minūti droši var nosaukt viņa vārdā. Vispirms no neērtās rokas netrāpīja tukšos vārtos, bet tad savā zonā nopelnīja noraidījumu un tas nozīmēja, ka 28 sekundes bija jāspēlē 3 pret 6. Izturēja...

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 13:19
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Šķiet, ka "Dinamo" sastāvā nebija neviena spēlētāja, kurš neuzķertos uz ātrajām Tarasenko rokām un kājām. Jaunais krievs Rēdliham aizgāja garām viņu īsti nepamanījis un tikai ar noteikuma pārkāpuma palīdzību Ņiživijs spēja viņu apstādināt. Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Ņiživijs vēlreiz netika galā ar Tarasaenko. Kaut kā nepieklājīgi daudz padsmitgadnieks Tarasenko čakarē pieredzējušos "Dinamo" večus...

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 10:02
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Lai arī spēles laiks nav pats dižākais, radušos iespēju ieņemt sasirgušā Hartigana vietu vajadzēja izmantot lietderīgāk. Atlabs Hartigans un Karamnovs atkal sēdēs vai spēlēs HK "Rīga".

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 14:37
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pirmajā trešdaļā, kad bija aizturētais sods (noraidīts Ozoliņš), Surovijs bija pirmais pie ripas, kura viena pati vālājās tukšā vārtu stūra priekšā paglābjot komandu no zaudētiem vārtiem.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 7:36
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Komandas treneri varēja kaut ko pamainīt. Nu cik tad var Bukartu sūtīt izpirkt grēkus par to, partneri neprot pareizi nomainīties. Pārmaiņas pēc kaut vai Džeriņu vai Karamnovu būtu apsēdinājuši uz noraidīto soliņa. Ej nu sazini, ar ko būtu beigusies epizode trešās trešdaļas vidū, kad Bukarts atrodoties pretī vārtiem gatavoja metienu. Tikai pārkāpums patraucēja Robertu izdarīt metienu.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 7:13
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Broks Troters
Spēles laiks: 5:34
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Izskatās, ka vēl nav tik tālu atlabis, lai aizvadītu pilnvērtīgu spēli. Pirmajās divās trešdaļā pa nepilnām trīs spēles minūtēm, trešajā vispār netika laists laukumā. Jāiespēlējas pamazām...

     [+] [-]

, 2010-11-28 19:50, pirms 14 gadiem
Ai, kārtējā 5min raksītā analīzē!

  -2 [+] [-]

, 2010-11-28 20:25, pirms 14 gadiem
nu ne jau patiešām, tas ir viss, ko Autors ir spējīgs saskatīt šo vīru darbībās... Nezx autors maz spēli ir skatījies vai tikai no protokola norakstījis faktus? Kādēļ tā man liekas?
Autors taču zina, ka pēc mača būs jāveido šāds raksts, teorētiski ir taču iespējams interesantāk un sakarīgāk piezīmēt spilgtās epizodes spēlētāju darbībās.
Izskatās ka autoram hokejs ir pie vienas vietas, ja jau tas ir viss ko viņš saskata noskatoties spēli.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 21:37, pirms 14 gadiem
Čaļi, bet tad varbūt drukājam paši? Es labprāt palasītu...

  +2 [+] [-]

, 2010-11-28 21:40, pirms 14 gadiem
Nez, par Mikušu īsti negribas piekrist, tā jau visu izdarīja (otrs variants vienīgi bija mest), apgāja nokritušo aizsargu, vienkārši Reķis jau tobrīd bija par tālu, un Pujacs atgriezās aizsardzībā. Ankipāns ar spēli mazākumā nemanāms?

  +2 [+] [-]

, 2010-11-28 21:42, pirms 14 gadiem
"ka 28 sekundes bija jāspēlē 3 pret 6. Izturēja..."

4 pret 6

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 21:43, pirms 14 gadiem
Jurajs piespēli iedeva laicīgi un pats jau Strausa kungs vienās no analīzēm minēja, ka slovāks esot individuālists. Tagad ar Kerča cienīgu pauzi iedod ripu Reķim uz nūjas.
Skumji!

  -2 [+] [-]

, 2010-11-28 21:58, pirms 14 gadiem
Strauss tak ir patizls. Mikušs met - slikti, atdod piespēli slikti. Dari ko gribi būs slikti. Ko var gribēt no tāda profesionāla žurnālista. Šos "ko viņi izdarīja" nav vērts lasīt.

     [+] [-]

, 2010-11-28 22:28, pirms 14 gadiem
VilnisJ rakstīja: Strauss tak ir patizls. Mikušs met - slikti, atdod piespēli slikti. Dari ko gribi būs slikti. Ko var gribēt no tāda profesionāla žurnālista. Šos "ko viņi izdarīja" nav vērts lasīt.
principā ja tu lasītu uzmanīgāk tad redzētu ka saka ka par lēnu nevis ka slikti. Un te japiekrīt, Jurajs visu izdarīja manuprāt pareizi, tik pēdējā piespēle bija bik par vāju un iazsargs pasp;ēja patraucēt.

     [+] [-]

, 2010-11-28 22:33, pirms 14 gadiem
M9 rakstīja: Čaļi, bet tad varbūt drukājam paši? Es labprāt palasītu...
Maza atšķirība tomēr ir, vai lietotājs, komentētājs vai vēl sazin kas kaut ko uzraksta, vai cilvēks dara savu darbu ne?
Rubrika tak ir ko viņi izdarīja. Kaut vai tas pats Sprukts, cik iemetienus viņš vinēja spēles pēdējā periodā, kad pretinieks spieda uz mūsu vārtiem tik cik vien iespējams?
Kā jau teicu, nav autoram parocīgākais lauciņš, laikam labāk padodas rakties pa statistiku un veidot analīzes.

     [+] [-]

, 2010-11-28 22:39, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Maza atšķirība tomēr ir, vai lietotājs, komentētājs vai vēl sazin kas kaut ko uzraksta, vai cilvēks dara savu darbu ne?
Rubrika tak ir ko viņi izdarīja. Kaut vai tas pats Sprukts, cik iemetienus viņš vinēja spēles pēdējā periodā, kad pretinieks spieda uz mūsu vārtiem tik cik vien iespējams?
Kā jau teicu, nav autoram parocīgākais lauciņš, laikam labāk padodas rakties pa statistiku un veidot analīzes.
Precizēšu - ar to nebiju domājis, ka visiem lietotājiem pašiem jāraksta, bet varbūt kādam tomēr ir vērts pamēģināt?

  +1 [+] [-]

, 2010-11-28 23:57, pirms 14 gadiem
No vienas puses ja raksts ir publiskā internetā, tad jau prasīt kvalitāti var nosacīti, no otras puses šis ir maksas pakalpojums. Prasās vairāk kvalitātes.