Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Laviņš un viņa "neveiksmīgā" karjera

Jānis Matulis
Jānis Matulis

Laviņš un viņa "neveiksmīgā" karjera
Rodrigo Laviņš savas karjeras laikā Eiropās spēlējis tikai Top līgās.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Viņnedēļ, rakstot par notikumiem pirms 20 gadiem Bledā un Ļubļanā, uzteicu to gadu jaunos spēlētājus: Rodrigo Laviņš un Kārlis Skrastiņš 1993. gadā spēlēja pasaules čempionātā 18 gadu vecumā. Loģiski, ka pēc tam sākās tās izlases spēlētāju "apsūkāšana". Kurš savā karjerā kaut ko sasniedzis un kurš neko. Dīvaini, bet dažs labs pie otrajiem pieskaita arī Laviņu...

Tagad, kad demokrātija sit tik augstu vilni, ka apšaubīt un noliegt drīkst pilnīgi visu, katrs drīkst uzskatīt, domāt un rakstīt, ko grib. Visradikālākais varētu būt spriedums, ka Ozoliņš arī neko nav sasniedzis. Tikai viens Stenlija kauss, nevienas Norisa balvas (tas, salīdzinot kaut vai ar Lidstrēmu). Lidstrēmam seši Norisi, Ozo - neviena... Un kas gan vispār ir Latvijas hokejs? Pēdējos 20 gados neviena pasaules čempiona! Nav pat neviena medaļu ieguvēja, izņemot jauno Vasiļonoku, kurš uzvarēja Eiropas jaunatnes olimpiādē...

Un kas gan ir Laviņš? Ne NHL spēlējis, ne pasaules čempiona zelts! Tik vien kā Somijas bronza 2000. gadā un tagad Nadeždas kauss... Mērot ar šādu mērauklu, viss ir pareizi. Laviņš nav pasaules zvaigzne, taču viņš ar savu karjeru ir pierādījis, ka 20 gadus ir bijis EIROPAS TOP līgu aizsargs.
Nav nozīmes uzskaitīt, kurā sezonā Rodrigo spēlējis kurā klubā, taču viņa CV ir tikai TOP līgas, izņemot Baltkrievijas atklāto čempionātu 2004./2005. gadā. (Tas bija NHL lokauta gads, kad "Rīgā 2000" spēlēja arī Žoltoks un Skrastiņš...)

Lūk, Laviņa klubi: "Jokerit", "Ilves" un HPK - Somijā; AIK, "Brynas", "Sodertelje" - Zviedrijā; Augsburgas panteras - DEL; "Molot/Prikamje", Maskavas "Dinamo", Novokuzņeckas "Metallurg" - Krievijā; Lasvegasas "Thunder" - IHL. Un nu jau piecus gadus "Dinamo" - KHL.

Divdpadsmit A grupas čempionāti, protams, ir nieks. Salīdzinot ar Vjačeslava Fetisova septiņiem PČ zeltiem, divām olimpiskā čempiona zelta godalgām un diviem Stenlija kausiem. Nu bija Laviņš divos pasaules čempionātos Latvijas izlases kapteinis. Bet kas gan ir Latvijas izlase... Salīdzinot ar Kanādu, Krieviju utt.

Un Arti Ābolu arī uz 1993. gada pasaules čempionātu paņēma tikai tādēļ, ka togad citu nemaz nebija ko ņemt! Bija gan! Jaunības gados Jānis Tomans, Oļegs Jurenko un Aleksejs Hromčenkovs bija apmēram tā paša kalibra spēlētāji. Bet treneri paņēma Ābolu. Par viņu vecākos Aleksandru Semjonovu un Aleksandru Čunčukovu ne, bet Ābolu paņēma. Kurš savā karjerā tā arī neko nesasniedza, spēlēt tikai otrajās līgās... Nu un? Oļegs Znaroks visus desmit gadus Vācijā spēlēja 2. līgā un no otro līgu spēlētājiem komplektētā Latvijas izlase 1997. gadā Tamperē ar 8:0 sasista no DEL klubiem veidoto Vāciju.

Un kas gan ir Aleksandrs Beļavskis? No 12 Zviedrijā aizvadītajām sezonām tikai trīs virslīgā (Elitserien), pārējās deviņas - otrajā līgā (Allsvenskan) vai pat zemāk...

1 2 37 komentāri

     [+] [-]

, 2013-04-28 11:42, pirms 11 gadiem
Pie Laviņa karjeras CV var pieminēt arī viņa Ziemeļamerikas posmu (tolaik gan tā bija modes lieta) ar ECHL, CoHL, WCHL līgām un tādu visai eksotisku veidojumu kā RHI, kurā vairāki Latvijas izlases kandidāti tolaik spēlēja (arī Naumovs, Sorokins, Višegorodcevs, Ignatjevs, Skudra).
Slēpts komentārs: Savichevs

     [+] [-]

, 2013-04-28 11:58, pirms 11 gadiem
Cik atceros, daudzi viņa iespējas NHL vērtēja visai augstu. Bet tad tur trauma un laikam kaut kādi kašķi... tā nu tas posms arī beidzās. Tieši dēļ tā, manuprāt, Laviņa karjeru daudzi sauc par neizdevušos, jo tika prognozēti citi augstumi.

     [+] [-]

, 2013-04-28 12:06, pirms 11 gadiem
Yurchix rakstīja: Cik atceros, daudzi viņa iespējas NHL vērtēja visai augstu. Bet tad tur trauma un laikam kaut kādi kašķi... tā nu tas posms arī beidzās. Tieši dēļ tā, manuprāt, Laviņa karjeru daudzi sauc par neizdevušos, jo tika prognozēti citi augstumi.
Neliela piebilde:
Viena lieta ir tad, kad līdzjutēji un žurnālisti vēlamo mēģina pasniegt par esošo, cita, kad komandu (NHL) skauti un GM izsakās šai sakarā. Laviņa un NHL kontekstā, ja pareizi atceros, daudz kas tika sazīmēts pēc Vasīlija Tihonova (tolaik Sanhosē sistēmas treneri) pāris replikām.

     [+] [-]

, 2013-04-28 12:26, pirms 11 gadiem
Nezinu, kas tika sazīmēts no kā, bet atceros faktu, ka Laviņam otrpusdīķim sekoja visi mūsu mēdiji. SA pat bija plakāts/-ti ar viņu. Bija uzlecošā zvaigzne. Es neatceros sīkumos, kas kā. Vienkārši minu kā iespējamāko iemeslu, kāpēc uz viņu daudzi jo daudzi līdzjutēji skatās kā uz "neveiksminieku".

  +3 [+] [-]

, 2013-04-28 12:34, pirms 11 gadiem
Yurchix rakstīja: Nezinu, kas tika sazīmēts no kā, bet atceros faktu, ka Laviņam otrpusdīķim sekoja visi mūsu mēdiji. SA pat bija plakāts/-ti ar viņu. Bija uzlecošā zvaigzne. Es neatceros sīkumos, kas kā. Vienkārši minu kā iespējamāko iemeslu, kāpēc uz viņu daudzi jo daudzi līdzjutēji skatās kā uz "neveiksminieku".
Pat jauniešu žurnālā "MANA" bija Laviņa plakāts no IHL Lasvegasas "Thunder" laikiem.

     [+] [-]

, 2013-04-28 12:35, pirms 11 gadiem
Es ļoti atvainojos, bet iepriekšējā raksta komentāros daudz vairāk parādījās, domā, ka tie ukraiņi ko LV uzvarēja bija apmēram tikpat pieredzējuši, kā tā laika LV izlase. Un apgalvot, ka šodien Girgensons nevarētu iemest ripu kādam 20 gadīgam austriešu vai franču vārtsargam, jau nu arī izklausījās diez gan dīvaini.

     [+] [-]

, 2013-04-28 12:40, pirms 11 gadiem
Starp citu Matula noniecinatais Girgensons playoffus sacis ar 2goliem!!

     [+] [-]

, 2013-04-28 12:42, pirms 11 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pat jauniešu žurnālā "MANA" bija Laviņa plakāts no IHL Lasvegasas "Thunder" laikiem.
Man tik interesē no kurienes viņi bildi tolaik izrāva, pat Getty images arhīvā tādas nav

 +14 [+] [-]

, 2013-04-28 12:55, pirms 11 gadiem
Laviņš ir vnk malacis. Jebkurš kurš saprot hokeju viņu novērtē, tas ko bezsmadzeņu vārnas ķērc nav būtiski.

  +4 [+] [-]

, 2013-04-28 12:56, pirms 11 gadiem
Te ir tas ko Cipulis teica, ka faneļi atrod kādu grēkāzi un to visu laiku knābām neskatoties uz viņa sniegumu.
Vienīgais Laviņa mīnuss ir pieredze/vecums, ja tas vispār ir mīnuss.

  -3 [+] [-]

, 2013-04-28 13:03, pirms 11 gadiem
Godīgi sakot raksts tāda kaka vien ir...

     [+] [-]

, 2013-04-28 13:12, pirms 11 gadiem
Kaapeec Matulja kungam liekaas, kad tika noniecinaati Latvijas izlases bijusie speletaaaji ? Vairaak, tika paarmests jums, par muusu pasreizeejo hokejistu noliidzinaaashanu liidz ar zemi ar Girgensonu priekshgalaa, kursh tiko AHL Kaldera kausa izciinjaa divus vaartus ir sametis ! Nau jau jaanjem galvaa "troljotaaji", un "mazgadiigi nejeegas", tik pat labi, juus varat SC.com komentaarus lasiit, un no tiem veidot "ainu" par Latvijas sportu kopumaa ? Lavins, ir aizvadiijis, garu, skaistu karjeru, kur praktiski ir speleejis tikai un vieniigi eiropas labaakajaas liigaas, bet nu taa ir pagaatne. "Iemetam acis", Latvijas izlases pasreizeejaa pieteikumaa, un bez Ukrainas PHL, tur ir tikai hokejisti, kas paarstaav eiropas labaakas liigas: SM, NLA, KHL, DEL un Slovaaku un Cehu ekstraliigas. Kas ljauj uzskatiit to: "Zaale tad nebija zaljaaka, un meitenes skaistaakas"

  +1 [+] [-]

, 2013-04-28 13:27, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Laviņš ir vnk malacis. Jebkurš kurš saprot hokeju viņu novērtē, tas ko bezsmadzeņu vārnas ķērc nav būtiski.
Tieši tā.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-28 13:32, pirms 11 gadiem
Edgars rakstīja: Man tik interesē no kurienes viņi bildi tolaik izrāva, pat Getty images arhīvā tādas nav
Īstenībā tādas bildes nekur netā VISPĀR nav (no tā laika citas bildes gan ir redzētas)...
Laikam, iespējams, no Laviņa kkādiem personīgiem krājumiem vai kā, hvz.

  +5 [+] [-]

, 2013-04-28 13:58, pirms 11 gadiem
Uff, kā Janka apvainojās par dažiem komentāriem zem sava iepriekšējā raksta
Patiesība jau ir tā, ka katrā normālā komandā allaž lielākā kaudze ir ar špīleriem, kurus pēc 20 gadiem atceras tikai gurmāni, trakie un lietpratēji. Piemērs. Nu ko jums lielākajai daļai SC lasītāju izsaka uzvārdi - Afoņins, Liberts, Odincovs, Kobzevs, Abalmasovs, Deņisovs, Serņajevs, Klinšovs? Tie ir puiši, kas vismaz 10 (gandrīz visi) gadus kopā ar Balderi un bez tā veidoja Rīgas Dinamo kodolu. Tā Rīgas Dinamo, kas līderus apspēlēja regulārāk nekā pašreizējais. Un es pazināti nepieminu citus - Nazarovu, Beskašnovu, Krikunovu, brāļus Vasiļjevus, Šostaku, Hatuļevu, Jemeļjaņenko, jo kārtīgs tagadnes līdzjutējs šos uzvārdus saistībā ar hokeju varētu būt dzirdējis. Bet Libertu, Odincovu (bija PSRS jaunatnes izlasē savulaik), Kobzevu - nē (tie visi ir aizsargi). Un piedevām tādi aizsargi, kas meistarībā Laviņam noteikti nezaudēja, domāju pat otrādi. Kas pēc divdesmit, trīsdesmit atcerēsies Laviņu? Pats Rodžers, Matulis (ja būs pie dvešanas, piedo, Janka) un vēl daži baltgalvīši. Nu nav un nebija Rodžers stārs, vienkārši labs un stabils komandas špīleris.
Komandas spēks jau ir tieši šajos vidusmēra puišos, ja treneris spēj viņus saliedēt kauslīgā kolektīvā, kas nevienam ceļu negriež. Tomēr kolektīvam vadoņos vajag citus - zvaigznes (dažas) un vienu kapteini. Un pēc tam atceras tikai komandu (Tihonova Dinamo) un stārus (Balderis, Vasiļonoks, Irbe, Hatuļevs), ierindas puišu uzvārdus - nē.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-28 14:13, pirms 11 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Uff, kā Janka apvainojās par dažiem komentāriem zem sava iepriekšējā raksta
Patiesība jau ir tā, ka katrā normālā komandā allaž lielākā kaudze ir ar špīleriem, kurus pēc 20 gadiem atceras tikai gurmāni, trakie un lietpratēji. Piemērs. Nu ko jums lielākajai daļai SC lasītāju izsaka uzvārdi - Afoņins, Liberts, Odincovs, Kobzevs, Abalmasovs, Deņisovs, Serņajevs, Klinšovs? Tie ir puiši, kas vismaz 10 (gandrīz visi) gadus kopā ar Balderi un bez tā veidoja Rīgas Dinamo kodolu. Tā Rīgas Dinamo, kas līderus apspēlēja regulārāk nekā pašreizējais. Un es pazināti nepieminu citus - Nazarovu, Beskašnovu, Krikunovu, brāļus Vasiļjevus, Šostaku, Hatuļevu, Jemeļjaņenko, jo kārtīgs tagadnes līdzjutējs šos uzvārdus saistībā ar hokeju varētu būt dzirdējis. Bet Libertu, Odincovu (bija PSRS jaunatnes izlasē savulaik), Kobzevu - nē (tie visi ir aizsargi). Un piedevām tādi aizsargi, kas meistarībā Laviņam noteikti nezaudēja, domāju pat otrādi. Kas pēc divdesmit, trīsdesmit atcerēsies Laviņu? Pats Rodžers, Matulis (ja būs pie dvešanas, piedo, Janka) un vēl daži baltgalvīši. Nu nav un nebija Rodžers stārs, vienkārši labs un stabils komandas špīleris.
Komandas spēks jau ir tieši šajos vidusmēra puišos, ja treneris spēj viņus saliedēt kauslīgā kolektīvā, kas nevienam ceļu negriež. Tomēr kolektīvam vadoņos vajag citus - zvaigznes (dažas) un vienu kapteini. Un pēc tam atceras tikai komandu (Tihonova Dinamo) un stārus (Balderis, Vasiļonoks, Irbe, Hatuļevs), ierindas puišu uzvārdus - nē.
Laiks izdzēš atmiņas.... Tā būs vienmēr. Arī tagadējos lielāko daļu neatcerēsies. Par Laviņu - tomēr 20 gadi izlasē... Tas ir rādītājs.

  +5 [+] [-]

, 2013-04-28 14:28, pirms 11 gadiem
Jautājums ir nevis par to, kuru atcerēsies un kuru nē (Laviņu, domāu, ka atcerēsies, jo nu viņš, lai vai kā, bet ir vērtībā izlases kontekstā), bet par to, ka Laviņš ir lūzeris (par to es jau, laikam, pirms gadiem 3 rakstīju), kurš bez maz vai pa blatu tiek ņemts izlasē, RD utt.

Nesaku, ka viņš ir superstārs, bet šams spēlēja Zviedrijā, Krievijā, Vācijā, Somijā arī vēl pirms visiem KHL, bet tas laiks, ja nu kāds ir aizmirsis, bija raksturīgs ar to, ka Latvijas daudzi no tiem, ko uzskatīja par izlases līderiem spēlēja šo pašu valstu otrajās un pat trešajās līgās vai "otrā līmeņa" valstu čempionātos.

  -1 [+] [-]

, 2013-04-28 15:05, pirms 11 gadiem
Bet taisnība jau Matulim ir, tagadējie Latvijas hokeja jaunieši ir švakuļi salīdzinot ar 90. gadu sākuma jauniešiem. Varbūt no Girgensona arī izveidosies hokejists, bet tas ir arī viss. Diemžēl.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-28 15:30, pirms 11 gadiem
Tikai jāatceras, ka konkurence arī pieaugusi un hokeju spēlē valstīs ko agrāk nezināja kā hokeja valsti... Agrāk smīkņāja par Dāniju un Norvēģiju, nerunājot pa Austriju u. c. valstīm... Arī Šveice parādijās tikai 90. gadu sākumā kā vērā ņemams pretinieks. Un tā var saukt un saukt valstis.

  -3 [+] [-]

, 2013-04-28 17:25, pirms 11 gadiem
pundurzaķis un lūzeris,nebūtu brālēnu principu jau gadus 7 nebūtu spēlējis ne izlasē ne dinamo,līderis pieļauto kļūdu daudzumā un izšķirošo spēļu norakšanā,tas,ka 20 gadus pārstāvējis izlasi norāda tikai uz nežēlīgu resursu trūkumu un blata principiem

     [+] [-]

, 2013-04-28 17:29, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: pundurzaķis un lūzeris,nebūtu brālēnu principu jau gadus 7 nebūtu spēlējis ne izlasē ne dinamo,līderis pieļauto kļūdu daudzumā un izšķirošo spēļu norakšanā,tas,ka 20 gadus pārstāvējis izlasi norāda tikai uz nežēlīgu resursu trūkumu un blata principiem
Tad cik es noprotu, tu esi "hokeja analitikjis", pats savaa dziivee esi izciinijis neskaitaamus titulus sportaa, lai speetu spriest, kur un kaa Lavinjs kljuudaas ?

  -1 [+] [-]

, 2013-04-28 17:34, pirms 11 gadiem
Supreme_d1s rakstīja: Tad cik es noprotu, tu esi "hokeja analitikjis", pats savaa dziivee esi izciinijis neskaitaamus titulus sportaa, lai speetu spriest, kur un kaa Lavinjs kljuudaas ?
Viņa izcilumu spēj saskatīt tikai Matulis pēc pudeles bocmaņa un bariņš aklu vistu

  -1 [+] [-]

, 2013-04-28 18:31, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: Viņa izcilumu spēj saskatīt tikai Matulis pēc pudeles bocmaņa un bariņš aklu vistu
Parasti, taadi, kas "noliek" sportistu veikumu, ir "seedosha sunja auguma" nejeegas, kas savaa bezjeedziigajaa dziiviitee ir sasniegushi - NEKO, tu noteikti esi viens no tiem. Tas kad tevi beerniibaa "chmorija" pashu seetaa, un sobriid deelj taa izliec savas negaacijas, sleepjoties aiz monitora ekranaa, nav nekaads sasniegums !!!

     [+] [-]

, 2013-04-28 18:47, pirms 11 gadiem
Supreme_d1s rakstīja: Parasti, taadi, kas "noliek" sportistu veikumu, ir "seedosha sunja auguma" nejeegas, kas savaa bezjeedziigajaa dziiviitee ir sasniegushi - NEKO, tu noteikti esi viens no tiem. Tas kad tevi beerniibaa "chmorija" pashu seetaa, un sobriid deelj taa izliec savas negaacijas, sleepjoties aiz monitora ekranaa, nav nekaads sasniegums !!!
atšķirībā no manis Tavs varonis ir tiešām sēdoša suņa lielumā,kas arī bija noteicošais viņa karjerā,Krievijā viņš būtu viens no tūkstošiem ivanovu,kas spēlējuši,bet kurus atcerās tikai radinieki

     [+] [-]

, 2013-04-28 19:12, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: atšķirībā no manis Tavs varonis ir tiešām sēdoša suņa lielumā,kas arī bija noteicošais viņa karjerā,Krievijā viņš būtu viens no tūkstošiem ivanovu,kas spēlējuši,bet kurus atcerās tikai radinieki
90 gadu beigās un 2000 sākumā ,kad Krievijā vēl ar naudiņu hokejā bija pašvaki un krievi centās spēlēt pa visu Eiropu ,jāsaka nemaz tik viegli viņiem negāja un piemēram Laviņš nevienu vien krievu izkonkurēja gan Somijā,gan Zviedrijā.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-28 20:47, pirms 11 gadiem
domiigais rakstīja: Laiks izdzēš atmiņas.... Tā būs vienmēr. Arī tagadējos lielāko daļu neatcerēsies. Par Laviņu - tomēr 20 gadi izlasē... Tas ir rādītājs.
Laviņu atcerēsies.
Citādi droši vien būs ar citiem no 90.-to gadu izlases - piemēram, Cepli, Čunčukovu, J. Tomanu - tos arī tagad vairs tikai retais atcerās.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-28 22:35, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Laviņu atcerēsies.
Citādi droši vien būs ar citiem no 90.-to gadu izlases - piemēram, Cepli, Čunčukovu, J. Tomanu - tos arī tagad vairs tikai retais atcerās.
Nu visi šie trīs nosauktie izlasē Elites grupā nemaz i nespēlēja un attiecināmi uz pirms-A grupas laiku (vienīgi Tomans 1 OS kvalifikācijā sezonas vidū uz Klāgenfurti atskrēja), tāpēc nu, jā... .

Bet nu tāpat ir kaudze ar kādreiz par ļoti perspektīviem uzskatītiem hokejistiem, kurus tagad neviens neatceras. Pietiek apskatīt 1998.-2004. gada Latvijas U-20 izlasi.

     [+] [-]

, 2013-04-28 23:21, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Laviņu atcerēsies.
Citādi droši vien būs ar citiem no 90.-to gadu izlases - piemēram, Cepli, Čunčukovu, J. Tomanu - tos arī tagad vairs tikai retais atcerās.
atcerēsies gan-pēc rikošetiem savos vārtos,pēc bezjēdzīgiem noraidījumiem,muļķīgām kļūdām-visus tos sūdus ir tiešām grūti aizmirst

  +2 [+] [-]

, 2013-04-29 08:45, pirms 11 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nu visi šie trīs nosauktie izlasē Elites grupā nemaz i nespēlēja un attiecināmi uz pirms-A grupas laiku (vienīgi Tomans 1 OS kvalifikācijā sezonas vidū uz Klāgenfurti atskrēja), tāpēc nu, jā... .
Tur jau tā lieta, ka lielākajai daļai "pavasara fanu" Latvijas hokejs ir sācies ar 97. gada pavasari, bet par laiku pirms tam ir visai tumša bilde.

     [+] [-]

, 2013-04-29 11:23, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Tur jau tā lieta, ka lielākajai daļai "pavasara fanu" Latvijas hokejs ir sācies ar 97. gada pavasari, bet par laiku pirms tam ir visai tumša bilde.
Tieshi taa, veelprecizaak to raksturot nevar !

  +1 [+] [-]

, 2013-04-29 12:11, pirms 11 gadiem
Kas tas pas sviestu Matuli? Uraksti tak kaut ko sakarīgāku.

     [+] [-]

, 2013-04-29 15:56, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: atšķirībā no manis Tavs varonis ir tiešām sēdoša suņa lielumā,kas arī bija noteicošais viņa karjerā,Krievijā viņš būtu viens no tūkstošiem ivanovu,kas spēlējuši,bet kurus atcerās tikai radinieki
Laviņš ir spēlējis Krievijā vēl pirms KHL un darīja to labi. Ja nebūtu dabūjis kājas traumu , tad viņa karjera būtu vēl labāka. Hokeja speciālisti gan vienmēr atzīmē viņa precīzo pozicionālo spēli un nezin kāpēc neredz viņa kļūdas... Līdzjūtēji daudz ko neredz un nesaprot, bet paļaujas bieži uz emocijām...

  +1 [+] [-]

, 2013-04-30 01:05, pirms 11 gadiem
pinta rakstīja: Viņa izcilumu spēj saskatīt tikai Matulis pēc pudeles bocmaņa un bariņš aklu vistu
Neviens viņu netaisa par izcilu. Saka, ka uz mūsējo fona bija/ir labs... Pieklājīgu karjeru aizvadījis.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-30 10:39, pirms 11 gadiem
Yurchix rakstīja: Neviens viņu netaisa par izcilu. Saka, ka uz mūsējo fona bija/ir labs... Pieklājīgu karjeru aizvadījis.
Ļoti labs! Un atcerēsies ar ilgadību + firmaz zīmi pretinieku noķeršanu "uz gurniņa".
1 2 37 komentāri