Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Ja tā būtu pēdējā spēle!

Ja tā būtu pēdējā spēle!
Saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks ir noguris... To var redzēt laukumā.

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Ar nepacietību gaidīju Ventspils spēli jaunajā sezonā un paliku gandarīts. Tomēr Izcīnītā uzvara principā neko nedod, jo uzvarēt viesos būs gandrīz vai neiespējami.

Spēlētāju prieks bija tik liels pēc Janga metiena, ka likās - ceļazīme uz Eiropas kausu jau ir rokā, bet atcerieties - braukt  uz Mariumpoli caur Doņecku, kur migla ir gandrīz katru dienu, būs liels pārbaudījums jaunajai komandai. Šodien tas nav svarīgi, jo komandā ir parādījies jaunais Četmens vārdā Jangs, kurš bija vilcējspēks. Tajā pašā laikā ļoti slikti spēli aizvadīja Greijs, neizdarot uz laukumu pilnīgi neko. Patika Bakičs, kurš ar savu jugu pārliecību būs labs palīgs, pie viena nosacījuma - ja Vētra viņu neiedzīs zemē. Par mūsējiem man ir dalītas jūtas. Jānis Strēlnieks pirmajā puslaikā spēlēja labi un stabili turēja rokās spēli, bet pēdējas minūtēs vienkārši sabruka. Kļūdas sekoja viena pēc otras un tas liecina, ka puisis ir vienkārši noguris. Treneriem vajadzētu viņu pietaupīt, citādi tā bedre var turpināties. Savā līmenī nospēlēja Meiers, bet viņam ir viena slimība - ātri dabūt piezīmes, kas neļauj vienkārši spēlēt. Bērziņš bija savā elementā, provocēja pretiniekus, runāja ar tiesnešiem, visu laiku žestikulēja, bet cīnās viņš labi. Treneriem nāksies pirms atbildes spēles daudz pastrādāt, jo pret zonas aizsardzību ventspilnieki bija pilnīgi nesagatavoti. Vēl uzbrukumā lielākais uzsvars tika likts uz tālajiem metieniem, kas šodien nostrādāja, bet jāatcerās, ka izbraukumā tas parasti tā nav un tāpēc vajadzētu izmantot vairāk caurgājienus. Soda metienu procents bija tuvu fantastikai.
Šī uzvara bija nepieciešama ne tikai Venspilij, bet arī Latvijas basketbolam, jo komandā ir visvairāk Latvijas izlasē spēlējošo spēlētāju. Spēles sākumā likās, ka skatītāji it kā nav, bet jau mača gaitā zāle piepildījās. Pēc šādām uzvarām viņi būs vēl vairāk. Tagad pēc iespējas ātrāk jāizmirst šo spēli, lai gan jaunajiem spēlētājiem tas ir tipiski - sapriecāties. Ceru, ka treneri to saprot.

Kur būtu labāk šo sezonu spēlēt Jānim Strēlniekam?

  • 119

  • 46

  • 20


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 22:06, pirms 13 gadiem
Kas ir ČePmens?

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 22:07, pirms 13 gadiem
Domāju ka Ventspilniekiem ir šances arī Ukrainā, bet tad vajag nospēlēt bez tik lieliem kritumiem kā šodien. Par Strēlnieku domāju ka viņam vēl vajag kārtīgi nospēlēt šo sezonu un tad maukt uz labu klubu Eiropā, tagad viņš tai pašā Olimpijā domāju spēlētu 10 minūtes kas viņam nu nekādigi neder!!!

     [+] [-]

, 2011-09-27 22:08, pirms 13 gadiem
GPuris rakstīja: Kas ir ČePmens?
Es ar īsti līdz galam nesaprotu, varbūt Valdis bija domājis Četmenu? Ko es vismaz sākumā nodomāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-27 22:30, pirms 13 gadiem
naikers1 rakstīja: Es ar īsti līdz galam nesaprotu, varbūt Valdis bija domājis Četmenu? Ko es vismaz sākumā nodomāju.
Nu gan jau

  +5 [+] [-]

, 2011-09-27 22:50, pirms 13 gadiem
Valdi,loti labs pecspeles atskats!

     [+] [-]

, 2011-09-27 23:08, pirms 13 gadiem
Tur jau tā lieta, ka A. Bērziņš tikai cīnās. Tie truļņiki viņam jāizliedz mest, arī brīvie. Un tas caurgājiens kuru nosmēla vispār 5 klases līmeņs Bet cīnās labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-09-27 23:26, pirms 13 gadiem
Skudrinieks rakstīja: A ko nozīmē "iedzīt Bakiču zemē"? - gaidīju kādu skaidrojumu no basketbola maestro tālākajā rakstā, bet nesagaidīju.
Kurtinaitis to ļoti mācēja,un Bakičs to nevarēja izturēt un pārstāja spēlēt,kamēr Butauts atnāca un čalis atplauka