Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Laimes lācis vai šestjorka?

Laimes lācis vai šestjorka?
Pirms divām nedēļām - Daugaviņš plātās Otavas lidostā, pa ceļam uz Stenlija kausa izcīņas pirmo spēli Ņujorkā... Vareni, mīļi un... daudznozīmīgi.

Foto: ottawasun.com

Kaspars Daugaviņš brauc palīgā Latvijas izlasei. Viņš nav pirmais, kas peld uz pasaules čempionāta spēlēm kā glābšanas riņķis – laiku lokos pie sarkanbaltsarkanā krekla uz ledus skrējuši arī lielākas zivis par Berģu Lāčplēsi. Ko mēs no viņa gaidām?

Latvijai jāpriecājas par katru roku un kāju pāri, kas pavasarī var palīdzēt hokeja laukumā. Vēl jo vairāk, ja šīs rokas un kājas nāk no Nacionālās hokeja līgas, kas it kā automātiski gaidīto censoni ieceļ pārākajā pakāpē. Tomēr – vēsture nepielūdzami atgādina, ka ne visos gadījumos šīs cerības attaisnojas. Pārsvarā – neattaisnojās... Piemēram, 1997. gadā atbrauca NHL vārtsargs Artūrs Irbe un to visi atceras, jo viņš bija mūris. Bet vēl tajā komandā bija tās pašas līgas cits spēlētājs uzbrucējs Sergejs Žoltoks, kas palika nosacītā ēnā. Nonākot izlases ģērbtuvē, kur līderis bija Oļegs Znaroks, inteliģentais un neapšaubāmi ambiciozais uzbrucējs pēkšņi atskārta, ka viņam ne tikai nav iedalīta loma šajā komandā – viņš pie tās nemaz netiek. Pagāja pāris gadu, līdz Sergejs saprata attiecību hierarhiju, kas valda valstsvienībā, tiesa – tajā pavasarī, kad tas notika, Latvijas izlases kopā ar visu Žoltoku (jā, arī Irbe bija vārtos) izlidoja no A grupas. Starp citu, šī NHL uzbrucēja sakarā no deviņdesmit devītā gada iesaukuma palikusi gaisā Helmuta Baldera izmestā frāze: „Kas Žoltoks ir Monreālā? Šestjorka...”.

1998. gadā uz Šveici atspērās palīgos Sandis Ozoliņš – pa taisno no Stenlija kausa izcīņas uz izlases balli. Aizsargs noplosījās uz ledus vienā spēlē, bet atlikušo čempionāta laiku pavadīja, lāpoties... Ar viņu kopā izlases zeķēm caurumus aizdarīja arī citi un tieši tāpēc no šī čempionāta atmiņā palikusi tikai viena epizode – kā Beļavskis nopauzē amerikāņu vārtu priekšā. Citos mačos Latvijas komanda izskatījās ļoti pieticīga un pelēka... 2001. gadā Ķelnē atkal palīgos saskrēja visi, kas kustas un visi, kam tā sauktās darba grāmatiņas bija pierakstītas NHL. Gala iznākums nekāds – paģiras un tvaiku izlase nolaida tikai tad, kad vajadzēja spēlēt Nīrnbergā par palikšanu A grupā... Ja tā aplūko visus gadījumus, kad tēva dēls no aizokeāna ir skrējis palīgā izlasei, tad kopaina iezīmēja nepārprotama – vienai vai divām spēlēm labākajā gadījumā viņam ir pieticis spēka un emocijas... Jā, un šajā sarakstā mēs varam likt ne tikai augstāk minētos, bet arī vēl Skrastiņu, Ivanānu... Protams, šajos gados mūsu pārstāvniecība NHL ir gājusi mazumā, kas skaidri parāda Latvijas hokeja resursa dziļumu. Tieši tāpēc arī šoreiz prieks par Kaspara Daugaviņa neražu Otavā ir kā dāvana – kā allaž... Un tomēr jautājums paliks iepriekšējais – vai Kaspars brauc kā šestjorka, vai tomēr – kā spēks, kā centrālā ass?

Visas pazīmes liecina, ka Daugaviņš tomēr šestjorka nebūs. Pirmkārt, viņš visu Stenlija kausa izcīņu ir nosēdējis rezervē – tātad, viņam hokejs ir pietrūcis tīri fiziski, viņš nav pārspēlējies vai nokauts. Arī emocionāli tas nav noticis. Izlases treneris Nolans labi saprot, kāda bija Kaspara loma Otavā, līdz ar to viņam jāprot izmantot uzbrucēja viss īpašību kopums, pat ja apzināmies – ka augstāk par trešo maiņu viņš šajā sezonā klubā nav ticis. Ja Žoltoku savulaik izlases ģērbtuvē sagaidīja autoritātes, kuras patiešām tikai pasmaidīja par Sergeja NHL statistiku (a’la Daugaviņa līmenis), tad šobrīd Latvijas valstsvienībā nav neviena, kas varētu kaut kādā mērā nonievāt Kaspara vietu pasaules labākajā līgā. Jā, viņš tur nav nekāda zvaigzne, bet neviens no šīs izlases modeļa nav pat tuvumā bijis tamlīdzīgam stāstam. Daugaviņa rakstura īpašības ir tieši tādas, lai viņš no pirmās dienas, kad būs kopā ar Latvijas komandu, katram (katram!) ierādītu vietu. Vai tas Janka Sprukts, vai Jurka Upītis... Kaspars nav egoists, bet cīnītājs – noteikti. Tātad – viņa personā mēs saņemam potenciālo izlases līderi, motoru. Ja godīgi, šobrīd tāda komandā nav – nu, vismaz pārbaudes spēlēs neviens tāds nav iezīmējies. Cita lieta, vai Kaspars saprot, ka ar atbraukšanu vien, viņš nekādu labumu izlasei vēl nedod. Svarīga būs attieksme, turklāt – ļoti iespējams, ka viņam būs jābūt priekšgalā arī grūtos brīžos, ko Latvijai var drīzāk prognozēt, nekā uzvaras maršus. Daugaviņš nav mīkstais, bet – vai viņš nojauš, ka atbildība kopā ar izlasi ir daudz lielāka, nekā algotņa darbiņš Ziemeļamerikā? Ja Kaspars aukstasinīgi novērtēs visus tos iepriekšējos gadījumus, kas latviešu laimes lāčus pie izlases padarīja par skaistiem izbāzeņiem - vajadzētu sanākt labam komplektam un galarezultātam. Jo no šīs paaudzes, kura tagad spēlē hokeju, tikai Daugaviņa rakstura īpašības atbilst mērauklai, ko savulaik kā izlases kapteinis iezīmēja Znaroks. Domāju to īpašību kopumu, ko bijušais izlases kapteinis demonstrēja 1996. gada pavasarī – vēlākos gados Oļegs pārsvarā bija nebaudāms, jo pārcentās un, ja godīgi – neprata paiet malā, kad to vajadzēja darīt. Kaspars nav nedz talantīgākais, nedz meistarīgākais šajā izlasē, bet aknas viņam ir pamatīgas - ja viņam hokejā ir iezīmēta misija, tad te tā būs – šogad kopā ar Latvijas izlasi pasaules čempionātā. Tā ir liela atbildība un Kasparam tā būs jānes – neatkarīgi no sasniegtā rezultāta. Lai izdodas!

P.S. Aplūkojiet pievienoto fotogrāfiju – tur nav nekādu šaubu, kurš tajā brīdī vada attēlā redzamo četrinieku pretī Stenlija kausa izcīņai. Starp citu, vecākais starp viņiem ir Otavas Senators ģenerālmenedžeris, bet redzamākais – nu, paši saprotat, kurš...

  +6 [+] [-]

, 2012-04-27 09:13, pirms 12 gadiem
Vienīgais NHL spēlētājs, kuru izlases kontekstā ir vērts pieminēt blakus Ivanāna vārdam, ir Skudra, un arī tad - tikai izlases kontekstā. Gan Žoltokam, gan Skrastiņam un pat Irbem ir bijušas nopietnas zvaigžņu stundas izlašu līmenī.
Slēpts komentārs: lencho

 +17 [+] [-]

, 2012-04-27 09:36, pirms 12 gadiem
Nu, nu, Armand, Žoltoka statistika NHL noteikti nebija Daugaviņa līmenī. Tā bija stipri vien labāka. Un cienījamais autors to noteikti zina. Protams, esmu nedaudz neobjektīva, jo man ļoti patika Žoltoks.
Un vispār, nenoliedzot Znaroka nopelnus tajā, ka Latvija tika A grupā, tad, kad tajā A grupā vajadzēja spēlēt, Znaroks bija tikai ēna. Jā, viņš bija varonis ģērbtuvēs, bet uz laukuma noteikti nē. Tur viņš pārvērtās par nervozu veci, kam vairs nesanāk.

  -2 [+] [-]

, 2012-04-27 09:43, pirms 12 gadiem
Interesanti, ka Armands raksta sakuma min, ka nevajag glorificet to limeni kura Daugavins spele sobrid, jo vins tur ir tikai mazs un melns (ka ari ir) bet raksta vidu min, ka neviens cits tam limenim nav pat tuvu u.t.t.
Tiesam nedomaju, ka Daugavins ir kaut par kapeiku labaks hokejists ka Mikelis, Galvins, Sprukts, Masalskis un varbut vel kads. Drizak jau vins saja saraksta varetu but pedejais. Tas, ka vins NHL labi jauc pretinieka speli nenozime, ka vins uz Latvijas izlases lideru fona bus labs hokeja speletajs.
Es drizak vina saskatu labu komandas motivaru, emocionalo lideri un kauja sauceju. Nevis speletaju kurs vilks komandas speli. Drizak jau tie bus tie pasi speletaji kas ir lideri seit Eiropa.
Protams Daugava ir lielisks papildinajums, jo kreisa mala mums tada robaina izskatas un vins noteikti ir labakais pieejamais speletajs lai aizpilditu 1 mainjas kreisas malas uzbruceja vietu, bet nevajag jau ari runat, ka Daugava ir zvers uz parejo izlases speletaju fona, jo ir aizvadijis sezonu NHL.

  +6 [+] [-]

, 2012-04-27 09:49, pirms 12 gadiem
lencho rakstīja: Paņemt vienu bildi un pateikt, ka Kaspars plātās, nu gan ir dikti jauki, Armand
Nevis plātās, bet gan ar līdera dotībām. Tusiņā, viņš būtu cilvēks ap kuru visi trītos, jo visinteresantākos stāstus stāstītu.
Holivudā, kara filmā, viņš būtu tas, kurš uzrunātu karapulku pirms kaujas. utt. domāju, tu saprati.

 +13 [+] [-]

, 2012-04-27 09:54, pirms 12 gadiem
zanessa rakstīja: Nu, nu, Armand, Žoltoka statistika NHL noteikti nebija Daugaviņa līmenī. Tā bija stipri vien labāka. Un cienījamais autors to noteikti zina. Protams, esmu nedaudz neobjektīva, jo man ļoti patika Žoltoks.
Un vispār, nenoliedzot Znaroka nopelnus tajā, ka Latvija tika A grupā, tad, kad tajā A grupā vajadzēja spēlēt, Znaroks bija tikai ēna. Jā, viņš bija varonis ģērbtuvēs, bet uz laukuma noteikti nē. Tur viņš pārvērtās par nervozu veci, kam vairs nesanāk.
Par Znaroku:
1997.gadā - 8.spēles 10 punkti (3+7) - starp rezultatīvākajiem visā turnīrā (!!!);
1998.gadā - 6 spēlēs 8 punkti (5+3)

Tāda pamatīga ēna sanāk

     [+] [-]

, 2012-04-27 10:04, pirms 12 gadiem
Nu šitādus rakstus var rakstīt katru pavasari. Nav ko meklēt vainīgos, nu nav mums īstu cīnītāju.

  +7 [+] [-]

, 2012-04-27 10:15, pirms 12 gadiem
zanessa rakstīja: Nu, nu, Armand, Žoltoka statistika NHL noteikti nebija Daugaviņa līmenī. Tā bija stipri vien labāka. Un cienījamais autors to noteikti zina. Protams, esmu nedaudz neobjektīva, jo man ļoti patika Žoltoks.
Un vispār, nenoliedzot Znaroka nopelnus tajā, ka Latvija tika A grupā, tad, kad tajā A grupā vajadzēja spēlēt, Znaroks bija tikai ēna. Jā, viņš bija varonis ģērbtuvēs, bet uz laukuma noteikti nē. Tur viņš pārvērtās par nervozu veci, kam vairs nesanāk.
par Žoltoka statistiku- tā bij visticamāk domāta 2000/01 gada sezonas statistika, kad viņam bij 11 punkti sezonā līdzīgi kā šezon Daugaviņam!

  +5 [+] [-]

, 2012-04-27 10:28, pirms 12 gadiem
zanessa rakstīja: Nu, nu, Armand, Žoltoka statistika NHL noteikti nebija Daugaviņa līmenī. Tā bija stipri vien labāka. Un cienījamais autors to noteikti zina. Protams, esmu nedaudz neobjektīva, jo man ļoti patika Žoltoks.
Un vispār, nenoliedzot Znaroka nopelnus tajā, ka Latvija tika A grupā, tad, kad tajā A grupā vajadzēja spēlēt, Znaroks bija tikai ēna. Jā, viņš bija varonis ģērbtuvēs, bet uz laukuma noteikti nē. Tur viņš pārvērtās par nervozu veci, kam vairs nesanāk.
Pag, pag - Znaroks A grupā nospēlēja 3 čempionātus, no kuriem divos noteikti bija līderis ne tikai ģērbtuvē, bet arī laukumā. To nu tīri labi atceros (turklāt vari paskatīties arī statistiku)

  +4 [+] [-]

, 2012-04-27 10:35, pirms 12 gadiem
rampa2 rakstīja: Pag, pag - Znaroks A grupā nospēlēja 3 čempionātus, no kuriem divos noteikti bija līderis ne tikai ģērbtuvē, bet arī laukumā. To nu tīri labi atceros (turklāt vari paskatīties arī statistiku)
Arī pēdējā čempī Znaroks bija rezultatīvs. Šķiet 4+3 vai kaut kā tā. Bet atceros A.Pučes tolaik Sporta studijā vai citā raidījumo teikto " Četri mūsējie raujas aizsardzībā pret piecinieku un Znaroks stāv centrā un gaida piespēli lai izietu 1:1."

     [+] [-]

, 2012-04-27 10:54, pirms 12 gadiem
zanessa rakstīja: Nu, nu, Armand, Žoltoka statistika NHL noteikti nebija Daugaviņa līmenī. Tā bija stipri vien labāka.
Runa jau bija par statistiku uz to konkrēto brīdi, nevis visas karjeras kopējo statistiku. Tobrīd Žoltoks vēl nebūt nespīdēja.

  +4 [+] [-]

, 2012-04-27 10:56, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: Protams Daugava ir lielisks papildinajums, jo kreisa mala mums tada robaina izskatas un vins noteikti ir labakais pieejamais speletajs lai aizpilditu 1 mainjas kreisas malas uzbruceja vietu, bet nevajag jau ari runat, ka Daugava ir zvers uz parejo izlases speletaju fona, jo ir aizvadijis sezonu NHL.
Neviens jau nesaka, ka Daugaviņš ir zvērs uz pārējo izlases spēlētāju fona. Visi labi zin, kādu lomu Otavā spēlēja Kaspars. To no viņa arī sagaidu PČ, kā arī Armanda pieminēto komandas motora un līdera lomu. Taču nevajag aizmirst, ka, lai arī Otavā viņš pārsvarā bija 3. maiņas spēlētājs, Daugaviņam ir arī kvalitātes, lai viņš būtu arī viens no līderiem uzbrukumā.
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +6 [+] [-]

, 2012-04-27 13:23, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Attiiecībā uz Daugaviņa līdera dotībām jāsaka, ka tajā visā ir viens liels mīnuss u.t.i. viņa zemais intelektuālais līmenis nedod viņam iespēju pilnībā izpausties kā līderim.
Līderim nepietiek tikai ar kapāšanu laukumā, jo arī ģerbtuvēs un treniņos viņam jaspēj pierādīt savs varējums iedarbojoties uz pārējiem spēlētājiem.
kāpēc tev šķiet, ka viņam intelekta līmenis ir zems?
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +5 [+] [-]

, 2012-04-27 13:36, pirms 12 gadiem
Pa lielam, lielākais labums izlasei no Daugaviņa ir nevis tas, ka viņš būtu potenciālais vārtu guvējs, bet gan tas, ka viņš ir kapātājs un tieši tādēļ viņam vajadzētu labi iederēties komandā, labāk nekā, piemēram, Dārziņam. Nolans jau vairākkārt uzsvēris, ka veidos modeli, kurš cinās par katru ripu un jauc spēli, protams, iespējams, ka viņš atdursies pret to pašu sienu ko Rautakallio, proti, melnā darba darītāju būs pa pilnam, bet ne to, kuri var noslēgt uzbrukumu

  +1 [+] [-]

, 2012-04-27 13:41, pirms 12 gadiem
Šaja izlases modelī, protams, Dagovēnam būs jābūt vienam no līderiem un motoram, bet citādi tomēr domāju, ka Miķelis un Sprukts kā spēlētāji ir labāki uz šo bridi par Daugavu, arī salīdzinot Daugavas un Sprukta iespētu AHL, kas ir objektīvāks rādījums tas redzams...

Sprukts:

AHL 2 labākās sezonas
58 sp. 59 pts
59 sp. 47 pts

Daugavins

73 sp. 54 pts
72 sp. 43 pts

Protams, šogad arī Daugaviņš AHL sezonu iesāka sparīgāk tā, ka nezinu kā būtu bijis... Bet arī izlasē superspīdējis viņš līdz šim ir tik 19 gadu vecumā, kad Herbis viņam piespēlēja....

     [+] [-]

, 2012-04-27 13:42, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Man nešķiet, jo es ļoti labi zinu cik labi (švaki) viņam ar to-ko sauc par spēlētāja intelģenci. Otrs tāds pats kadrs ir Galviņš.
Uz laukuma labs spēlētajs, bet ...................
Nu vēl jau samērā jauns un zaļš, katrā ziņā viņš šķiet daudz prātīgaks nekā pirms pāris gadiem. Neliekas, ka viņš būtu tas sliktākais variants, bet, jā, intelektam sportā ir ļoti liela nozīme, ne velti, ja paskatāmies uz LV hokejistiem, tad gan Irbe, gan Ozoliņš, Žoltoks, Skrastiņš, vai Balderis pārsvarā ir spējuši izteikt domu skaidrāk un krietni izteiksmīgāk, kā citi amata brāļi

     [+] [-]

, 2012-04-27 13:43, pirms 12 gadiem
kalibubs rakstīja: Nu vēl jau samērā jauns un zaļš, katrā ziņā viņš šķiet daudz prātīgaks nekā pirms pāris gadiem. Neliekas, ka viņš būtu tas sliktākais variants, bet, jā, intelektam sportā ir ļoti liela nozīme, ne velti, ja paskatāmies uz LV hokejistiem, tad gan Irbe, gan Ozoliņš, Žoltoks, Skrastiņš, vai Balderis pārsvarā ir spējuši izteikt domu skaidrāk un krietni izteiksmīgāk, kā citi amata brāļi
Znaroks arī!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-27 13:47, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Znaroks arī!
Znaroks pēc dabas ir noslēgts, bet par stulbu es viņu noteikti nesauktu. Drīzāk krievs, līdz ar to ar noteiktu leksikas un uzvedības bagāžu. Ja neformālā gaisnotnē parunāsi ar lielu daļu sabiedrībā atpazīstamu cilveku, kuri bieži uzstājas televīzija utt., būsi pārsteigts cik līdz nelabumam var būt prasta un jēla viņu sarunvaloda, lai gan tas nebūt neatspoguļo viņa intelekta spējas.

     [+] [-]

, 2012-04-27 13:59, pirms 12 gadiem
kalibubs rakstīja: Znaroks pēc dabas ir noslēgts, bet par stulbu es viņu noteikti nesauktu. Drīzāk krievs, līdz ar to ar noteiktu leksikas un uzvedības bagāžu. Ja neformālā gaisnotnē parunāsi ar lielu daļu sabiedrībā atpazīstamu cilveku, kuri bieži uzstājas televīzija utt., būsi pārsteigts cik līdz nelabumam var būt prasta un jēla viņu sarunvaloda, lai gan tas nebūt neatspoguļo viņa intelekta spējas.
Tomēr ir viena pozitīva tendence mūsdienu hokeja (vispār sportā),ja salīdzina ar Znaroka laikiem u.t.i. hokejistiem vairs nav janīkst garās treniņnometnēs, kur domas par izglītošanos un tādām lietām ne tuvu nebija pirmā plānā.

     [+] [-]

, 2012-04-27 14:25, pirms 12 gadiem
Ne pirmo gadu Daugaviņš spēlēs izlasē.
Ne pirmo gadu tas sakrīt ar autoritātēm ģērbtuvē. Kaut kā neatceros neko vairāk no viņa, ka'cīņu pie bortiem un ripas iemešanu zonā...
Līderis? Ne jau iemesto vārtu ziņā...

     [+] [-]

, 2012-04-27 14:26, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tomēr ir viena pozitīva tendence mūsdienu hokeja (vispār sportā),ja salīdzina ar Znaroka laikiem u.t.i. hokejistiem vairs nav janīkst garās treniņnometnēs, kur domas par izglītošanos un tādām lietām ne tuvu nebija pirmā plānā.
Tas nozīmē, ka ne izglītība, nedz pienācīga fiziskās formas bāze..

     [+] [-]

, 2012-04-27 14:27, pirms 12 gadiem
Armandam vajadzēja uzdot citu jautājumu - Kāda īsti ir Kaspara tetovējuma nozīmē/būtība?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-04-27 18:09, pirms 12 gadiem
Red Scorpion rakstīja: Armandam līdzīgi kā SC pokemoniem nepatīk Znaroks?
Un kāpēc lai patiktu?
Aļegs piecus gadus mocijās ar LV izlasi, un galu galā rezultāts acīm redzams-13. vieta IIHF rangā.

  +4 [+] [-]

, 2012-04-27 18:37, pirms 12 gadiem
kalibubs rakstīja: Nu vēl jau samērā jauns un zaļš, katrā ziņā viņš šķiet daudz prātīgaks nekā pirms pāris gadiem. Neliekas, ka viņš būtu tas sliktākais variants, bet, jā, intelektam sportā ir ļoti liela nozīme, ne velti, ja paskatāmies uz LV hokejistiem, tad gan Irbe, gan Ozoliņš, Žoltoks, Skrastiņš, vai Balderis pārsvarā ir spējuši izteikt domu skaidrāk un krietni izteiksmīgāk, kā citi amata brāļi
par Balderi Tev nepiekritīšu, intervijas un viņa publiskie izteikumi liek apšaubīt viņa inteliģenci
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-27 21:54, pirms 12 gadiem
DrArt rakstīja: par Balderi Tev nepiekritīšu, intervijas un viņa publiskie izteikumi liek apšaubīt viņa inteliģenci
nejauc intelektu ar inteliģenci, tās ir atšķirīgas lietas, pirmais mājo "smadzenēs" otrs "sirdī"

     [+] [-]

, 2012-04-28 08:45, pirms 12 gadiem
Diezgan skarbi.... bet par Daugavu runājot visi atceramies viņa uzstāšanos komandas ģērbtuvē pagājušo gadu pēc Kaldera kausa iegūšanas.

     [+] [-]

, 2012-04-28 08:51, pirms 12 gadiem
kegums rakstīja: Arī pēdējā čempī Znaroks bija rezultatīvs. Šķiet 4+3 vai kaut kā tā. Bet atceros A.Pučes tolaik Sporta studijā vai citā raidījumo teikto " Četri mūsējie raujas aizsardzībā pret piecinieku un Znaroks stāv centrā un gaida piespēli lai izietu 1:1."
Savā pēdējā čempionātā Znaroks ar Vītoliņu nospēlēja ļoti bāli....laukumā bija tikai viņu ēnas arī punktu praktiski nebija, ja interesē precīzi uzprasi Petrovičam!

     [+] [-]

, 2012-04-28 12:44, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Attiiecībā uz Daugaviņa līdera dotībām jāsaka, ka tajā visā ir viens liels mīnuss u.t.i. viņa zemais intelektuālais līmenis nedod viņam iespēju pilnībā izpausties kā līderim.
Līderim nepietiek tikai ar kapāšanu laukumā, jo arī ģerbtuvēs un treniņos viņam jaspēj pierādīt savs varējums iedarbojoties uz pārējiem spēlētājiem.
Tad pasaki man lūdzu, kā viņš varēja būt līderis Binghemtonā starp tik daudziem universitāšu beidzējiem?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-28 18:49, pirms 12 gadiem
Znaroka gols 1998. gadā ASV vārtos izšķirošajā spēlē par to, kurš dosies uz izdzīvošanas turnīru lejā bija vēl foršāks par Beļavska golu, uzvarēja pie borta uz zilās līnijas NHL aizsargu, atrāvās kā no stāvoša un izgāja viens pret vienu pret vārtsargu, beigās vēl otru golu tukšos vārtos iemeta, jo šiem neizšķirts nederēja!