Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Severstaļ". Ko viņi izdarīja?

Vienā no regulārā čempionāta noslēguma izšķirošajām spēlēm Rīgas "Dinamo" izbraukuma mačā pret Čerepovecas "Severstaļ" izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru. Tas nekas, ka pēcspēles bullīšos, taču divi punkti ir vairāk nekā nulle.

Edgars Masaļskis
Pirmo trīs minūšu laikā vismaz trīs reizes jāsaslauka aizsargu sastrādātos nedarbus. Labi, ka Edgars nesaplīsa pats, un tā šķita laba zīme, ka Masaļskis šovakar var ķert visu (vai gandrīz visu) pēc kārtas... Lai arī pirmie divi vārti tika zaudēti komandai esot mazākumā, abas ripas vārtos iespurdza kā dvīņu brāļi - caur kājām. It kā nav par ko pārmest, bet... Trešie zaudētie vārti atkal no ņemamo kategorijas un tas viss pirmajā trešdaļā... Trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Edgara špagats paglāba no droša zaudējuma. Nonākot līdz pēcspēles metieniem, jau varēja nojaust, kurš būs uzvarētājs. Jācer, ka tagad Jūliuss Šuplers neizdomās neko jaunu un ceturtdien atkal liks vārtos Edgaru.

Jēkabs Rēdlihs
Pirmajā uzbrukumā pretiniekam ļauj izdarīt bīstamu metienu, ļaujot viņiem sajust asins garšu. Pārāk ātra paviršība...

Krišjānis Rēdlihs
Nemanāmi, droši, bez noraidījumiem, ar diviem metieniem pa vārtiem.

Sandis Ozoliņš
Nekā jauna - Sandim visilgākais spēles laiks. Pagarinājuma piecās minūtēs laukumā bija pusi no spēles laika. Un uzbrucēju regulēšana spēlējot skaitliskajā vairākumā. Pietrūka epizodes, kāda bija abu komandu pirmajā mačā Liepājā, kad Sandis uzvaras vārtus guva sešas sekundes pirms pamatlaika beigām.

Oļegs Sorokins
Oficiāli pietuvojies olimpiādei Vankūverā. Vakar Oļegs tika iekļauts izlases rezervistu sastāvā, un tā ir zīme, ka viņš tiešām var tikt uz olimpiādi.

Rodrigo Laviņš
Pēc pamatlaika komandā bija ar vislielāko spēles laiku. Kāpēc nespēlēt, ja aizsardzībā nebija kritumu, ja pa kādai reizei tika nobloķēts metiens un ja otrajā laukuma pusē tiek izdarīts arī viens metiens.

Guntis Galviņš
Ir labi, ka kaulos ir daudz spēka, bet ir slikti, ja pretinieks nav gatavs sadursmei. Naģs no Galviņa rokām ielidoja apmalē, halles darbinieki saslaucīja asinis, tiesneši padomāja, padomāja, un neiedeva noraidījumu. Jau Maskavā pret "Dinamo" pēc aptuveni līdzīga spēka paņēmiena Galviņš izspruka sveikā.

Mārtiņš Karsums
Pašā mača sākumā neprata pareizi apieties ar ripu. Nedaudz veiklākas rokas, un ripa pati iespurgtu vārtos. Šādā situācijā noteikti labāk iederētos Ņiživija roku veiklība. Mārtiņam sagribējās pakomentēt Galviņa spēka paņēmienu. Tiesneši uzklausīja un par izrunāšanos iedeva 10 minūšu noraidījumu.

Jānis Sprukts
Ja Miķeļa noraidījumam vēl varēja atrast kādu likuma burtu, tad Sprukta tā sauktajai turēšanai ar rokām tiesnesim nostrādāja apbrīnojamas fantazētāja spējas... Grozies uz kuru pusi gribi, bet otrais noraidījums un otrie zaudētie vārti. Bez vainas vainīgais... Varēja izšķirt mača likteni (pagarinājumā). Un divas reizes pēc kārtas. Vienreiz rokas bija par īsām, bet otrajā gadījumā netika realizēts 99% "bullītis".

Ģirts Ankipāns
Jau pirmajā minūtē rodas iespēja aizskriet vienam pret vārtsargu, taču solis ir par lēnu... Arī Ģirts otro un trešo trešdaļu nosēdēja rezervē. Ja Arnasons prastu spēlēt zolīti, būtu interesantāk.

Mārtiņš Cipulis
Trešās trešdaļas vidū smuki uzmeta pa vārtiem. Vārtsargs vēl skaistāk atvairīja šo metienu.

Maiks Iguldens
Trešās trešdaļas vidū izdarīja labu darbu - raujoties uz vārtiem nopelnīja skaitlisko vairākumu. Mūsējie četri, viņējie - trīs. Daudz labāk, nekā piecatā pret četriem un gandrīz divas minūtes. Šoreiz nenotika nekāda muļļāšanās un Iguldena noraidījums tika pārvērsts vārtu guvumā, panākot cerīgo 2:3. Iguldens vēl vienu reizi izgāja viens pret vienu, vēlreiz nopelnīja vairākumu, un šoreiz pats sev var pateikties par šo darbiņu - 3:3. Bez Hosas līdzdalības tomēr neiztika - viņam rezultatīva piespēle.

Roberts Bukarts
Pirmajā periodā laukumā pabija tikai pusotru minūti...

Aleksandrs Ņiživijs
Otrajā trešdaļā Ņiživija, Cipuļa un Iguldena trijniekam tika dota lielā iespēja - ilgu laiku spēlēt piecatā pret trim. Ripai jau bija apreibusi no lielās riņķošanas pa pretinieku zonu, bet jēgas no tā nebija nekādas. Kaitinoši ilga vadīšanās, tikpat kaitinoši ilga gatavošanās metienam... Pēc Dārziņa metiena (otrā) pa vārtu stabu, izglāba savus komandu no ceturtajiem zaudētajiem vārtiem. Tiesa, ar noraidījuma palīdzību. Pēcspēles metiens - tā jau ir klasika. Žēl to vārtsargu, kuram jāstājas pretī Ņiživija viltīgajām rokām.

Marsels Hosa
Ernestam Gulbim nebūtu nekādu problēmu (ar tenisa raketi) trāpīt pa lidojošu ripu. Izrādās, arī Hosam nē. Ja gribi kļūt par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, tad ir jāmet iekšā vēl trakākas ripas. Ar precizitāti Hosam tik tiešām viss ir kārtībā - otrie vārti tika gūti bez steigas, ar situācijas novērtēšanu un tukšā vārtu stūra atrašanu.

Tailers Arnasons
Visu "Dinamo" fanu aprunātajam Arnasonam nepaveicās - viņam atkal bija jāiet laukumā un jāspēlē hokejs. Pirms uz slimības gultas nebija nogūlies Petrovickis, Arnasonam šajā mačā bija paredzēta vieta skatītāju tribīnēs, bet te - stundu pirms spēles pēkšņs paziņojums, ka būs tomēr jāiet laukumā. Pirmajā trešdaļā paspēja trīs reizes izlēkt laukumā, bet vislabāk viņš izskatījās sēžam uz rezervistu soliņa.

Miķelis Rēdlihs
Iekrita uz daiļslidošanas noteikumiem - knapi pieskārās pretiniekam, kurš pareizajā vietā (tiesneša tiešā klātbūtnē) nokrita. Jāuzmanās no nejaušām saskarēm ar pretiniekiem. Šādā spēlē katrs sīkums var pārvērsties par milzīgu problēmu. Pirmais noraidījums "Dinamo" un, diemžēl, pirmie zaudētie vārti.

Lauris Dārziņš
Pirmajā trešdaļā no pusmomenta neizspieda maksimumu. Pozīcija bija ērta, taču ripa nūjai bija uzgūlusi uz neērtās puses. Laurim pašam bija jāgūst vārti, bet tas arī nav maz, ja ripa tika mesta ar tādu aprēķinu, ka tā, atlecot no vārtu stabiņa, nonāk tieši uz Hosas nūjas. Gūt vārtus vārtu stabiņš patraucēja vēlreiz - trešās trešdaļas sākumā. Blakus nebija arī Hosa... Pirms Dārziņa bullīša nomainījās vārtsargi. Nabaga vārtsargs - vēl pāris māņu kustību un Jahins izskrietu no halles.

Martins Karija
Dzīvības pazīmes sāka parādīt otrā perioda vidū. Vispirms pats uzmeta un kā ierasts, neprecīzi. Mirkli vēlāk kopā ar M. Rēdlihu palika divatā pret vienu aizsargu. Miķelim tika iedota piespēle, taču ripa lēkāja un pa tādu ne vienmēr pat Krosbijs var trāpīt. Vairākuma laikā pa Karijas nūju nelēkāja nekas, bet iznākums tieši tāds pats. Varbūt labāk nemest?

  +9 [+] [-]

, 2010-01-26 20:46, pirms 15 gadiem
Par Arnasonu pats labākais! hahu.j tāds spēlētājs vispār vajadzīgs! atvainojos par lamāšanos!
Slēpts komentārs: torby

     [+] [-]

, 2010-01-26 20:53, pirms 15 gadiem
ko viņi izdarija ? Strausa kunga, vinji atkal uztaisija brinumu ! divas reizes vienaa izbraukumaa tureee no 0:3 atspeleties.. no sorry

  +2 [+] [-]

, 2010-01-26 20:54, pirms 15 gadiem
man vienkaarshi bija shoks no bezspeeciibas pēc pirmaa perioda un paarlaimiiba spelees beigaas!!

  +6 [+] [-]

, 2010-01-26 20:56, pirms 15 gadiem
hahahahaah
Arī Ģirts otro un trešo trešdaļu nosēdēja rezervē. Ja Arnasons prastu spēlēt zolīti, būtu interesantāk.

  +6 [+] [-]

, 2010-01-26 20:57, pirms 15 gadiem
Masaļskim gadījumā nav trauma. Tā jocīgi trešajā periodā uzvedās, ātri gūlās, lēnu cēlās, ar tādām sāpju grimasēm un sāpju kustībām. Masieris arī pārtraukumos centās kāju atdzīvināt. Nu, nezin, nezin vai varēs pret atlantu stāvēt.
Jā , Arnasons jau kļuvis par konkrētu apsmiekla objektu, labi, ka viņš nezin latviešu valodu. Bet varbūt slikti. Komandas biedri varētu patulkot Strausa un Matuļa konspektus. varbūt pats saprastu, ka te vairs nav ko art?

  +7 [+] [-]

, 2010-01-26 20:58, pirms 15 gadiem
Virsraksts "Dinamo pret Severstal. Ko viņi izdarīja?" Teksts par Sorokinu: "Oficiāli pietuvojies olimpiādei Vankūverā. Vakar Oļegs tika iekļauts izlases rezervistu sastāvā un tā ir zīme, ka viņš tiešām var tikt uz olimpiādi."

Tagad kāds man varētu pastāstīt, kas tas par vērtējumu, sakara it nekāda... KO VIŅŠ ŠODIEN IZDARĪJA? Tieši šajā konkrētajā spēlē? Pats spēli diemžēl neredzēju, bet daži vērtējumi galīgi nekam neder.

Un nedaudz jau apnicis, katru reizi lasīt par Arnasonu, cik viņš slikts un slinks. Tak var vienreiz likties mierā, nevis katru reizi rakstīt romānus par Arnasonu..? tāpat visiem skaidrs, kas tas par zvēru.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 21:05, pirms 15 gadiem
Autoram -

Par Arnasonu teju sacerēts romāns, bet Krišjānim,Ješkam,Cipam tikai viens teikums.Kas tas par vērtējumu? Par pārējiem puslīdz labi!

     [+] [-]

, 2010-01-26 21:05, pirms 15 gadiem
Kārlis Evertovskis rakstīja: Virsraksts "Dinamo pret Severstal. Ko viņi izdarīja?" Teksts par Sorokinu: "Oficiāli pietuvojies olimpiādei Vankūverā. Vakar Oļegs tika iekļauts izlases rezervistu sastāvā un tā ir zīme, ka viņš tiešām var tikt uz olimpiādi."

Tagad kāds man varētu pastāstīt, kas tas par vērtējumu, sakara it nekāda... KO VIŅŠ ŠODIEN IZDARĪJA? Tieši šajā konkrētajā spēlē? Pats spēli diemžēl neredzēju, bet daži vērtējumi galīgi nekam neder.

Un nedaudz jau apnicis, katru reizi lasīt par Arnasonu, cik viņš slikts un slinks. Tak var vienreiz likties mierā, nevis katru reizi rakstīt romānus par Arnasonu..? tāpat visiem skaidrs, kas tas par zvēru.
Pilnībā piekrītu par Arnasonu!

  +4 [+] [-]

, 2010-01-26 21:05, pirms 15 gadiem
Kārlis Evertovskis rakstīja: Virsraksts "Dinamo pret Severstal. Ko viņi izdarīja?" Teksts par Sorokinu: "Oficiāli pietuvojies olimpiādei Vankūverā. Vakar Oļegs tika iekļauts izlases rezervistu sastāvā un tā ir zīme, ka viņš tiešām var tikt uz olimpiādi."

Tagad kāds man varētu pastāstīt, kas tas par vērtējumu, sakara it nekāda... KO VIŅŠ ŠODIEN IZDARĪJA? Tieši šajā konkrētajā spēlē? Pats spēli diemžēl neredzēju, bet daži vērtējumi galīgi nekam neder.

Un nedaudz jau apnicis, katru reizi lasīt par Arnasonu, cik viņš slikts un slinks. Tak var vienreiz likties mierā, nevis katru reizi rakstīt romānus par Arnasonu..? tāpat visiem skaidrs, kas tas par zvēru.
pirmo reizi redzu, ka kāds SC autors kritizē SA+ žurnālistu. parasti aizstāv ar visām četrām. bet pamatoti, piekrītu Kārlim!

  +9 [+] [-]

, 2010-01-26 21:06, pirms 15 gadiem
Marsels Hosa
Ernestam Gulbim nebūtu nekādu problēmu (ar tenisa raķeti)

Man liekas, ka tenisu spēlē ar RAKETI.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-26 21:08, pirms 15 gadiem
par kariju pārāk saudzīgi!
Es novērtētu tā - ja nu kāds var izbesīt,tad to karija dara katru spēli! LĪDZ RIEBUMAM AKTĪVS BEZSTOLOČ!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 21:08, pirms 15 gadiem
Par Arnasonu labāk nav iespējams pateikt!!! Ha-ha-ha!!! :-)))

     [+] [-]

, 2010-01-26 21:09, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: hahahahaah
Arī Ģirts otro un trešo trešdaļu nosēdēja rezervē. Ja Arnasons prastu spēlēt zolīti, būtu interesantāk.
Kur tresjais speeleetaajs?

  +4 [+] [-]

, 2010-01-26 21:10, pirms 15 gadiem
torby rakstīja: Pirmie šādi apskati bija interesanti, tagad jau mazliet sāk apnikt, varētu vairāk humora, jo tie kas redzēja, tie zina, bet tie kas neredzēja, tie tāpat no 3 rindiņām nesapratīs, ko ta tas spēlētājs paspēja vai nepaspēja izdarīt...
Manupraat ljoti labi raksti, tik eertiibas labad vareetu pie speeleetaaju vaardiem pievienot laukumaa pavadiitaas minuutes un lietderiibas koeficentu, lai nav pa khl.ru jaarokas.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-26 21:12, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: pirmo reizi redzu, ka kāds SC autors kritizē SA+ žurnālistu. parasti aizstāv ar visām četrām. bet pamatoti, piekrītu Kārlim!
Cerams tā dēļ nepalikšu bez sava amata
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-26 21:45, pirms 15 gadiem
Labs ieteikums par spēles laiku un +/-. Varētu arī punktus - it kā jau goli redzēti, bet piespēles ne visas izdodas pamanīt un saskaitīt.
Citādi labs progress - ir parādīijes humors. Tas vienmēr noder

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 22:28, pirms 15 gadiem
Par Galviņa spēka paņēmienu - manuprāt, viss bija tīri. Tiešām - ja pretinieks nav gatavs, tad lai pats domā.. Un rāda, ka ar Gunti būs cauri
Un ka zi - varbūt Arnasons māk zolīti? Lidmašīnā domājams tiek spēlēta, gan jau ir iemācīta, jo viņš jau mums azartspēļu cienītājs Tikai kārtis laikam Šuplers atņēma

     [+] [-]

, 2010-01-26 22:31, pirms 15 gadiem
Es lasu un man ir prieks. Bet es zinu, ka Ulvis Brože atkal uzrakstīs labāk...

     [+] [-]

, 2010-01-27 06:26, pirms 15 gadiem
Nesaprotu, ko var gudri D.... par Arnsonu?? Labs hokejists, varbuut nav tik aatrs kaa gribeetos, bet labi saport speeli, nemudaas un dod labas piespeeles.

Matulis laikam domaa, ka vinja joki ir baigi smiekliigie. Man personiigi Vemt gribaas skatoties vinja stulbos iepraudumus intervijaa ar Ozolinju un intervijaa ar Koziolu. Tie vispaar nav aspraatiigi! Domaa laikam ka ir baigais superzinoshais sporta filozofs un pats ganjau nemaz slidot nemaak, bet D.... par citiem riktiigi gudri!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-27 08:24, pirms 15 gadiem
[quote flints2007]
Nesaprotu, ko var gudri D.... par Arnsonu?? Labs hokejists, varbuut nav tik aatrs kaa gribeetos, bet labi saport speeli, nemudaas un dod labas piespeeles.

+5

     [+] [-]

, 2010-01-27 09:04, pirms 15 gadiem
Interesanti komantāri, labs darbiņš!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-27 10:27, pirms 15 gadiem
šito gan es nesaprotu!! kā cilvēks kurš nodarbojies ar akadēmisko airēšanu var analizēt basketbolu un vēl hokeju!!!

     [+] [-]

, 2010-01-27 11:37, pirms 15 gadiem
kastasir rakstīja: Masaļskim gadījumā nav trauma. Tā jocīgi trešajā periodā uzvedās, ātri gūlās, lēnu cēlās, ar tādām sāpju grimasēm un sāpju kustībām. Masieris arī pārtraukumos centās kāju atdzīvināt. Nu, nezin, nezin vai varēs pret atlantu stāvēt.
Jā , Arnasons jau kļuvis par konkrētu apsmiekla objektu, labi, ka viņš nezin latviešu valodu. Bet varbūt slikti. Komandas biedri varētu patulkot Strausa un Matuļa konspektus. varbūt pats saprastu, ka te vairs nav ko art?
Par Masaļski arī pamanīju. Vienā epizodē īpaši krita acīs, jo kamēr ripa bija cīņā pie apmales, viņš cēlās ļoti ļoti lēni, bet kad tā tuvojās vārtiem, viņš pēc sekundes jau stāvēja kājās. Diez vai to var norakstīt uz nogurumu vai uz kaut kādu mikrotraumu, man liekas tāds vienkārši ir viņa spēles stils, jo nav pirmā reize, ka viņš tā uzvedas pēc atvairita metiena. Varbūt viņš tādā veidā taupa spēku?! Varbūt kāds vārtsargu speciālists var kaut ko vairāk pateikt..

Arnasons pats lieliski saprot, ka vairs nav ko art, bet viņam pietikami labi par to maksā, tāpēc nemaz negrib beigt neart..

     [+] [-]

, 2010-01-27 11:42, pirms 15 gadiem
Kārlis Evertovskis rakstīja: Virsraksts "Dinamo pret Severstal. Ko viņi izdarīja?" Teksts par Sorokinu: "Oficiāli pietuvojies olimpiādei Vankūverā. Vakar Oļegs tika iekļauts izlases rezervistu sastāvā un tā ir zīme, ka viņš tiešām var tikt uz olimpiādi."

Tagad kāds man varētu pastāstīt, kas tas par vērtējumu, sakara it nekāda... KO VIŅŠ ŠODIEN IZDARĪJA? Tieši šajā konkrētajā spēlē? Pats spēli diemžēl neredzēju, bet daži vērtējumi galīgi nekam neder.

Un nedaudz jau apnicis, katru reizi lasīt par Arnasonu, cik viņš slikts un slinks. Tak var vienreiz likties mierā, nevis katru reizi rakstīt romānus par Arnasonu..? tāpat visiem skaidrs, kas tas par zvēru.
Par Sorokinu var pieminēt, ka labi nocīnījās vārtu priekšā, kad Iguldens panāca izlīdzinājumu un par piespēli-konfekti Spruktam pagarinājumā.. žēl Jānis neiemeta.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-27 13:39, pirms 15 gadiem
Nu malacis, Ērik! Šis jau ir pieņemams apjoms.