Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Bronzas skandāls. Abu pušu tēzes

Bronzas skandāls. Abu pušu tēzes
"Šiauliai" un "Ventspils" šodienas pārspēles beigu protokols - vienas komandas pietrūkst...
Foto: Scanpix/Baltics

BBL izvairās no atbildības un leiši demonstrē savu varu, saka "Ventspils". "Ventspils" atteikums spēlēt nav saprotams, tā ir dūru vicināšna pēc kaujas, saka BBL. Situācijā ar Baltijas līgas bronzas medaļu likteni, kuras galējais risinājums sagaidāms vien 5. maijā, viedokļi ir krasi pretēji.

Mārtiņš Rībens, BKV ģenerālmenedžeris

- Lietuvieši savās mājās pieņēma "savu" lēmumu - tas varbūt ir saprotami, taču nekādā ziņā nav pieņemami.

- Nav pamata pataisīt sevi par muļķiem. Ja zinām, ka esam uzvarējuši spēli - kādēļ tā jāpārspēlē?!

- Neatbilst patiesībai, ka paši piekritām pārspēlei - šādu risinājumu publiski pasludināja vēl pirms kāds to bija mums piedāvājis, kur nu vēl - saņēmis apstiprinājumu.

- Tā izskatās pēc kārtējās varas demonstrācijas no leišu puses. Tajā pašā - kad jāpieņem atbildīgs lēmums, drosme ir papēžos un atbildība tiek novelta uz citiem. Pašreizējā BBL taktika ir distancēšanās no atbildības par pašu pieļauto kļūdu. Tagad sliktie būs "Ventspils".

- Varu apliecināt, ka protests tiks iesniegts.

Romualds Brazausks, BBL direktors

- Lai šajā situācijā, kad pēc rezultāta bija +1 Šauļiem, bet televīzijā redzams, ka metiens izdarīts par vēlu (taču oficiāli uz šādu ieraksta noskatīšanos balstīties nevar!), maksimāli pieturētos godīgas spēles principiem, tika pieņemts lēmums par pārspēli.

- Protokols jau bija noslēgts, un šajā situācijā mums ļoti paveicās, ka Šauļi piekrita tomēr pārspēlēt. Ja viņi nebūtu piekrituši, mums būtu ļoti, ļoti lielas problēmas.

- Man nav skaidri "Ventspils" apsvērumi, neierodoties uz spēli. Pieņēmām lēmumu zinot, ka komandām būs pilnīgi vienādi apstākļi. Šauļiem LKL pusfinālu kalendārs ir tāds pats kā "Ventspilij" LBL - nākamais mačs 28. aprīlī. Vakar Viļņā bija arī Latvijas federācijas vadība, kas bija gatava spert soli pretī "Ventspilij", pārceļot spēli ar VEF uz vēlāku laiku.

- Kategoriski nepiekrītu, ka BBL šajā situācijā izvairījās no atbildības, un man nav pieņemami, ka "Ventspils" šādi vicina dūres pēc kaujas.

- Nesaku, ka mums ir 100% taisnība, taču - centāmies pieņemt taisnīgu lēmumu.

 +15 [+] [-]

, 2010-04-25 17:14, pirms 14 gadiem
Nesaku, ka mums ir 100% taisnība, taču - centāmies pieņemt taisnīgu lēmumu...Šauļiem pa labu!

  +3 [+] [-]

, 2010-04-25 17:15, pirms 14 gadiem
..hmm, gribētos redzēt izvilumus no BBL nolikuma, bet, ja gadījumā tur šādi gadījumi nav atrunāti, tad jāvadās pēc starptautiskajiem noteikumiem..

..šobrīd tāda divu sētu kauja (manas simpātijas protams BKV pusē), bet neviens vēl nav pieminējis faktus no reglamentējošās dokumentācijs, kur tad arī būtu jāmeklē pareizais risinājums..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 17:20, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Varēja jau normālāk nofotčīt to protokolu.
..tur jau nav ko redzēt, tas jau pārspēles protokols - spēlei, kura nemaz nenotika..

  +5 [+] [-]

, 2010-04-25 17:25, pirms 14 gadiem
metiens bija pēc beigu signāla, tātad Ventspils uz uzvarēja ar viena punkta pārsvaru. Atdod Ventspilij bronzas medaļu.Nevajag lietuvieši pataisīt Ventspili un latviešus par pilnīgiem idiotiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 23:31, pirms 14 gadiem
Ja bumba tika iebakstīta grozā jau pēc finālsirēnas, tad ādā veidā tas var tikt ieskaitīts? Leiši ir ar galvu durvju stenderē ieskrējuši.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-26 11:22, pirms 14 gadiem
Ehh, būtu pagājušogad Baško metienu pret Itāliju ieskaitījuši...

     [+] [-]

, 2010-04-28 00:28, pirms 14 gadiem
pretiigie shaulji