Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Nieze pirms hokeja drudža

Nieze pirms hokeja drudža
Nolans tikai izliekas par naivo ārzemnieku...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja pavasaris ir aplipināts ar jaunā izlases trenera Teda Nolana stingro un tomēr nosvērto pārliecību – sak, zinu, ka no tā nekur izbēgt nevar, bet netaisos arī sildīties gadalaika mānīgajā piesaulē. Kam nepatīk – durvis veras uz abām pusēm... Šajā ziņā kanādietis bez pirotehnikas un specefektiem ir panācis vienu no labvēlīgākajām gaisotnēm, kas jebkad bijusi izlases ģērbtuvē.

Kā tas viss atsauksies uz galarezultātu pasaules čempionātā, redzēsim, taču par vienu varam nešaubīties – Nolans savu darbiņu pieprot un saprot. Viņš ir augstas klases treneris, kura stiprā puse ir psiholoģija. Tieši šo trenera rakstura īpašību atzīmē izlases veterāni, kam ir ko salīdzināt. Protams, strādājot NHL ar vienu materiālu, bet Latvijā ar citu – Nolanam varētu būt dažas atkāpes viņa plānošanā un stratēģijā, taču kopējo virzību pretī mērķim tas nemaina. Treneris saprot daudz vairāk par Latvijas hokeju nekā izrāda, viņš izcili manipulē starp principiālo un mazliet naivo ārzemju speciālista lomu, ik pa brīdim ierādot šajā komandā katram savu vietu. Gan iedomīgajiem, gan biklajiem, gan centīgajiem, gan pašpārliecinātajiem... Kirovs Lipmans šobrīd ir nogulējis brīdi, kad veidojās saikne starp treneri un komandu - tas viņam noteikti nepatiks, ja nāksies sastapties ar lauru plūkšanu un dalīšanu. Ja būs zaudējumi, varēs bez kompleksiem triekt indiāni ratā... Starp citu, šāda iespēja var sagriezties pavisam negaidīti arī no citas puses. Šobrīd Nolanam ir vairāki darba piedāvājumi Eiropā – viens Zviedrijā, pāris zvanu pienākuši no KHL klubiem. Viss ir pareizi – par labu speciālistu allaž ir interese. Vienīgi, kā tas ies kopā ar Lipmana paģērēto ideju par tā saukto atbrīvoto izlases treneri – tādu, kam nav darba attiecības klubā. Tiesa, nav jau teikts, ka Teds šos klubu priekšlikumus pieņem. „Viņš ir pareizais cilvēks pie izlases, vienīgi – vai viņam ļaus sagaidīt pareizo laiku? Jo kā saprotiet – vienā sezonā Teda Nolana koncepcija nevar tikt iepotēta. Labi vēl, ka Rautakalio, kam līdzīga izpratne, palicis pie „Dinamo” – vismaz tur būs turpinājums... Šajā ziņā Latvijas hokejs ar viņiem abiem ir liels ieguvējs”, saka kāds bijušais Latvijas izlases treneris, kas zināmu apsvērumu dēļ vēlējās palikt anonīms.

„Dinamo” pieminēts gluži laikā, jo arī Latvijas izlasē kluba lietas nevar palikt kaut kur iesāņus vai fonā – gribi vai nē, bet daudziem spēlētājiem līgumi ar Skanstes ielu ir maize, meitenes un mašīnas... Par to runā gan ģērbtuvē, gan uz ledus. Daudziem jāpārslēdz līgumi, daudzi gaida tā sauktos kvalifikācijas piedāvājumus, kas noteiktā vecumā klubiem jāizsaka līdz 30. aprīlim – pretējā gadījumā, hokejisti ir kā brīvi putni un var piedāvāties citiem bez juridiskajām piekabēm. To Rīgas uzvalki negrib pieļaut. Vakar sapnī redzēju: sezonas laikā komanda bija piedāvājusi spēlētājiem prēmijas, lai izglābtos no zaudējuma muklāja... Tā laikam tāda kā vecā menedžera pletne. Par uzvaru viens stabs, par zaudējumu – puse no mietiņa nāk nost... Tolaik vēl bijusi agresīva ideja, ka šo visu vajag nostiprināt ar līgumu – abas puses apņemas, bet pienākumi ir tikai vienā galā. Nojaušat – kurā? Viens no punktiem skanējis apmēram tā – ja spēlētājs neizpilda trenera uzdevumu spēles laikā, tad viņš nesaņem paredzēto prēmiju... Mēģiniet iztēloties, cik viegli būtu nesamaksāt, parakstoties uz šāda papīra. Bariņš no briežiem iecirtušies – sak, tādā redakcijā tas nenotiks... Tiesa, daži tomēr atmetuši ar roku un bijuši ar mieru riskēt. Lūk, tiem tagad viss tā kā būtu skaidrs un kārtībā, bet tiem otriem āžiem – jāstāv pie aploka bez apsolītajām prēmijām. Protams, notiek diskusijas, vēl jau nav arī beidzies mēnesis, kas ir formālā atskaite par saistību izpildi. Klubā jaunie/vecie priekšnieki šajās dienās sakot arī tādus viedus vārdus – ja parakstīsiet ar mums jaunus līgumus, saņemsiet arī apsolītās prēmijas par pagājušo sezonu. Redz, tā kā nevar teikt, ka negrib maksāt tāpēc, ka nav papīru apakšā. Grib, bet – tiek izmantots maziņš spiediena elements, komplektējot sastāvu... Tas tad arī tagad tiek apspriests izlases koridoros, jo nauda puikiem nespiež. Tiktāl sapnis, kuru pārklāja vēl viens murgains snaudiens...

„Dinamo” īsti nezina, ko darīt ar Kristoferu Holtu, kam līgums beidzies, bet – kurš joprojām ir piesiets Rīgas ratiem. Nu, vismaz KHL apritē viņam bez Svētā Jura vīzas nekur nesprukt. Amerikānim nekas nebūtu pretī palikt Latvijas mūzikas un hokeja hītu čārtos, tiesa – viņš par to prasa lielu naudu. Tie, kas redzējuši un dzirdējuši vārtsarga ambīcijas, uzskata, ka Holts tik dārgi nemaksā. Bet – kurš viņam var aizliegt prasīt? Jautājums – vai Rīga to var samaksāt, vai „Dinamo” viņš ir vajadzīgs? Vispār – varētu arī Holtam pateikt paldies par dziesmām, bet – te atkal parādās tā sauktā Skanstes ielas nieze. Formāli tiesības uz šo vārtsargu komandai pieder – ja viņš neder kā lietaskoks, varētu tikt izdevīgi iemainīts, tiesa – kompensāciju neviens nemaksā un tādā garā. Treneris Rautakalio jau devis mājienus, ka komandas menedžmentam vajadzētu spēlētāju tirgū šobrīd par prioritāti noteikt vārtsarga meklējumus. Ja aprīlī tas nenotiek, tad šajā pozīcijā tirgus paliek pliekanāks. Kalvītis ir redzēts staigājam ar Sējēja mapīti, kurā viens no vārtsargiem pretendentiem ir soms Tuomas Tarki. Aizvadītajā sezonā šis 32 gadus vecais hokejists bija „Ņeftehimik” remdenais mūrītis, izcīnot 18 uzvaras un atzīmējot 17 zaudējumus, ar vidēji spēlē ielaistajām 2,73 ripām... Viņš? Nezinu, bet – par viņu vismaz runā. Redz, bet, ja līdz 30. aprīlim „Dinamo” izteiks kvalifikācijas piedāvājumu Holtam, kas apjoma ziņā ir viņa iepriekšējā līguma summa plus maza astīte, nav jau teikts, ka amerikānis to kāpostu uzreiz nepaņem. Paņems un – ko tad? Būs atkal jāliek uz svariem, kā viņvasar, bet pret pavasari nāksies atzīt, ka Holts tomēr vieglāks nepaliek, tātad – arī labāks nē...

Ja var ticēt Kalvītim, ka viņa priekšgājējs ir atstājis labas iestrādnes, tad gan jau vīri tās vārtsargu lietas pratīs pieslaucīt. Par trīs amerikāņiem, kam klāt vēl būšot zināmais kanādietis Troters – jau esam rakstījuši. No savējiem Ankipāns it kā nebūs, Laviņš it kā būs, Štāls it kā nebūs... Krišjāņa un Karsuma aģents viņdien bija ieskrējis Rīgā, atstājot „Dinamo” administratorus radošās pārdomās. Visticamāk, ka abi spēlēs mūsmājās - atliek tagad vienoties par naudu. Ja Kalvītis saprot, ka Miķeli un Spruktu viņam neizdosies noturēt, tad Karsuma jautājums ir principiāls, kas pašam uzbrucējam varētu ļoti patikt. Jaunākā Rēdliha ceļš visticamāk būs iezīmēts Jaroslavļā kā stāstīts iepriekš, savukārt par Spruktu tagad sākuši runāt kā par CSKA ierindnieku. Ticami. Vai Rīgā spēlēs Ivanāns? Normunds daudz izdarīja, lai tā būtu – cipari gan vēl pirms pāris nedēļām nebija saskaņoti, kas tagad būs Aigara virves deja... Kapteini Ozoliņu negrib pats klubs, kas nav ticis slēpts gan klāstot, ka „tik daudz viņam vairs nemaksās”, gan „viņš varētu būt kandidāts uz menedžera vietu”. Kas vēl?
Lācene Made vēl staigā bez kluba..., atvainojiet, bez sava voljēra.

  +1 [+] [-]

, 2012-04-24 09:15, pirms 12 gadiem
Hossa arī proma. Nu to jocīgi uzvedas mūsu jaujie/vecie GM. Izfraktētas ir pirmās divas maiņas - Miķelis prom, Janka prom, Ānkipāns prom, Hossa prom. Tie tak bija vienīgie, kas meta iekšā. Kas tad mums paliek no pagājušajā gadā iespēlētiem špīleriem ?? - Karsums, Cipulis, Meija, pusbeigts Nedzīvais, Lucenius, Podziņš, Džeriņš, Bukarts, Bičevskis, Upītis, Indrašis.
Nav jau tā, ka nebūtu kam spēlēt, bet par kvalitatīvu uzbrukumu to arī nenosauksi.
Vot tev nacionālā komanda - tūlīt būs Baltkrievijas variants - spēlēs ārzemnieki, jo no vietējiem jau nav ko paņemt, jo paši savus čaļus esam palaiduši prom.

  -3 [+] [-]

, 2012-04-24 09:23, pirms 12 gadiem
Uzjautrina teikums "Latvijas izlases treneris, kas zināmu apsvērumu dēļ vēlējās palikt anonīms".

Ja paskaita, tad cik tad mums to treneru ir bijis un kurš varētu gribēt palikt anonīms :-)

Balderis diez vai (un nez vai kāds kaut ko prasīs viņa palīgiem Beskašnovam un Repsim)

Beresņevs diez vai (viņš nekad nav pārspīlēti slavējis ZA hokeju un grūti iedomāties apsvērumus, kāpēc lai viņš gribētu palikt anonīms)

Vasiļjevs? Varbūtl, bet kāpēc tad viņam gribēt palikt anonīmam?

Lindstrēms? Šaubos vai Puče viņu izprašņājis un vai tas vispār kaut ko sajēdz no Latvijas hokeja. Varbūt kāds no Lindstrēma bijušajiem palīgiem (Beļavskis, Maticins) ir izteikušiems (Maticinam tas patīk).

Vorobjovs? Sk. Par Lindstrēmu.

Znaroks? Nez vai viņš tagad skrēja pie Pučes izteikties par Rautakallio un Nolanu.

Vajag jau autoram padomāt uz ko atsaucās prezentējot savus paša domu graudus (vajadzēja taču kaut kā paslavēt savu draugu Peku).

Un vēl - nevajag kopēt panu Kleksi par sapņiem - tas jau ir plaģiāts.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-24 09:25, pirms 12 gadiem
tak nestresojiet šis viss ir tikai bla bla bla un žurnālisti dara savu darbu

  -3 [+] [-]

, 2012-04-24 09:40, pirms 12 gadiem
Zin', paskatās kā Dynamo veči kapā, skrien, un sitās, uzņem sitienus, kārtīgi vīri, īsti neinteresē tas vietējais mīkstmiešu bariņš.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-24 09:47, pirms 12 gadiem
gregors rakstīja: Uzjautrina teikums "Latvijas izlases treneris, kas zināmu apsvērumu dēļ vēlējās palikt anonīms".

Ja paskaita, tad cik tad mums to treneru ir bijis un kurš varētu gribēt palikt anonīms :-)

Balderis diez vai (un nez vai kāds kaut ko prasīs viņa palīgiem Beskašnovam un Repsim)

Beresņevs diez vai (viņš nekad nav pārspīlēti slavējis ZA hokeju un grūti iedomāties apsvērumus, kāpēc lai viņš gribētu palikt anonīms)

Vasiļjevs? Varbūtl, bet kāpēc tad viņam gribēt palikt anonīmam?

Lindstrēms? Šaubos vai Puče viņu izprašņājis un vai tas vispār kaut ko sajēdz no Latvijas hokeja. Varbūt kāds no Lindstrēma bijušajiem palīgiem (Beļavskis, Maticins) ir izteikušiems (Maticinam tas patīk).

Vorobjovs? Sk. Par Lindstrēmu.

Znaroks? Nez vai viņš tagad skrēja pie Pučes izteikties par Rautakallio un Nolanu.

Vajag jau autoram padomāt uz ko atsaucās prezentējot savus paša domu graudus (vajadzēja taču kaut kā paslavēt savu draugu Peku).

Un vēl - nevajag kopēt panu Kleksi par sapņiem - tas jau ir plaģiāts.
var jau būt ka Tev taisnība, taču AP nevienā vārdā nav teicis, ka tas bija galvenais treneris, tāpat arī netiek minēts, ka runa ir tieši par pieaugušo izlases treneri - tik pat labi runa var būt par U18 vai U20 izlases treneri...

  +7 [+] [-]

, 2012-04-24 09:47, pirms 12 gadiem
MumsIrStress rakstīja: Hossa arī proma. Nu to jocīgi uzvedas mūsu jaujie/vecie GM. Izfraktētas ir pirmās divas maiņas - Miķelis prom, Janka prom, Ānkipāns prom, Hossa prom. Tie tak bija vienīgie, kas meta iekšā. Kas tad mums paliek no pagājušajā gadā iespēlētiem špīleriem ?? - Karsums, Cipulis, Meija, pusbeigts Nedzīvais, Lucenius, Podziņš, Džeriņš, Bukarts, Bičevskis, Upītis, Indrašis.
Nav jau tā, ka nebūtu kam spēlēt, bet par kvalitatīvu uzbrukumu to arī nenosauksi.
Vot tev nacionālā komanda - tūlīt būs Baltkrievijas variants - spēlēs ārzemnieki, jo no vietējiem jau nav ko paņemt, jo paši savus čaļus esam palaiduši prom.
To pašu teica pirms gada, kad aizgāja Dārziņš. Skatīsimies, redzot cik sakarīgi spēlēja Indrašis, Bukarts un Meija izlases sastāvā, man kaut kā īpaša stresa nav, protams, prasītos kapeiku labāki leģionāri, nekā pirms gada.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-24 09:52, pirms 12 gadiem
Par to somu vārtsargu runājot Puče vai Kalvītis nav gadījumā kaut ko sajaucis?
Tam Ņižņekamskas Tarki (uz papīra citējot vienu latviešu klasiķi "nothing special") ir jaunākais bračka kurš spēlēja AHL pagājušosezon un cik dzirdēts šogad brauks atpakaļ uz Eiropu
Iiro Tarkki
Eliteprospects.com - Iiro Tarkki

  +8 [+] [-]

, 2012-04-24 09:52, pirms 12 gadiem
Edgars rakstīja: To pašu teica pirms gada, kad aizgāja Dārziņš. Skatīsimies, redzot cik sakarīgi spēlēja Indrašis, Bukarts un Meija izlases sastāvā, man kaut kā īpaša stresa nav, protams, prasītos kapeiku labāki leģionāri, nekā pirms gada.
To saka katru gadu par izlasi, un arī tgd par Dinamo...
Vēl tukša vieta nav palikusi, un arī izlase aizvien vēl spēlē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-04-24 10:03, pirms 12 gadiem
Nu kāpēc Holta vietā Masaļski nevar- pieļauju,ka dārgāks,bet nu arī var izvilkt spēles kā izlases mačos ar Krieviju,ja būs Holts kā pirmais vārtsargs-tad augstus mērķus var nestādīt nākošsezon.Ivanāns-nu atnāks tauta uz pirmajām spēlēm paskatīties kā uz šovmeni,bet vai viņš metīs ripas vārtos?Nu kā mārketinga elements-varbūt!Jautājums ir par kādu naudu,bet paskatoties uz ša gada ārzemnieku pirkumiem-skaidrs ir ,ka Dinamo naudu nemāk skaitīt!

     [+] [-]

, 2012-04-24 10:13, pirms 12 gadiem
Edgars rakstīja: Par to somu vārtsargu runājot Puče vai Kalvītis nav gadījumā kaut ko sajaucis?
Tam Ņižņekamskas Tarki (uz papīra citējot vienu latviešu klasiķi "nothing special") ir jaunākais bračka kurš spēlēja AHL pagājušosezon un cik dzirdēts šogad brauks atpakaļ uz Eiropu
Iiro Tarkki
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=7555
nu nez vai...

 +10 [+] [-]

, 2012-04-24 10:42, pirms 12 gadiem
Aigaru jāliek uz svariem un viss būs bumbās...

  -3 [+] [-]

, 2012-04-24 10:49, pirms 12 gadiem
Izskatās ka nākamgad būs pavisam švaki ar sastāvu!

  +2 [+] [-]

, 2012-04-24 10:51, pirms 12 gadiem
caabels123 rakstīja: Izskatās ka nākamgad būs pavisam švaki ar sastāvu!
kāpēc? gaidāma kāda globāla kataklizma Latvijas hokejā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2012-04-24 11:21, pirms 12 gadiem
Kalvītis neko nevar pārmest Holtam par lieko svaru!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-24 11:37, pirms 12 gadiem
Labdien, Armand!
Kur paliek OVERTIME raidījumu arhīvi!?

     [+] [-]

, 2012-04-24 11:41, pirms 12 gadiem
Paldies Armand par kaarteejo forsho rakstu

  +2 [+] [-]

, 2012-04-24 11:59, pirms 12 gadiem
trotters

     [+] [-]

, 2012-04-24 12:07, pirms 12 gadiem
mkr rakstīja: Kalvītis neko nevar pārmest Holtam par lieko svaru!
Kalvītim būs vārtos jāstāv? Holtam gan būs....

  +3 [+] [-]

, 2012-04-24 12:19, pirms 12 gadiem
gregors rakstīja: Uzjautrina teikums "Latvijas izlases treneris, kas zināmu apsvērumu dēļ vēlējās palikt anonīms".

Ja paskaita, tad cik tad mums to treneru ir bijis un kurš varētu gribēt palikt anonīms :-)

Balderis diez vai (un nez vai kāds kaut ko prasīs viņa palīgiem Beskašnovam un Repsim)

Beresņevs diez vai (viņš nekad nav pārspīlēti slavējis ZA hokeju un grūti iedomāties apsvērumus, kāpēc lai viņš gribētu palikt anonīms)

Vasiļjevs? Varbūtl, bet kāpēc tad viņam gribēt palikt anonīmam?

Lindstrēms? Šaubos vai Puče viņu izprašņājis un vai tas vispār kaut ko sajēdz no Latvijas hokeja. Varbūt kāds no Lindstrēma bijušajiem palīgiem (Beļavskis, Maticins) ir izteikušiems (Maticinam tas patīk).

Vorobjovs? Sk. Par Lindstrēmu.

Znaroks? Nez vai viņš tagad skrēja pie Pučes izteikties par Rautakallio un Nolanu.

Vajag jau autoram padomāt uz ko atsaucās prezentējot savus paša domu graudus (vajadzēja taču kaut kā paslavēt savu draugu Peku).

Un vēl - nevajag kopēt panu Kleksi par sapņiem - tas jau ir plaģiāts.
par sapņiem - visu mūžu Sporta avīzē ir t.s. "melnā sleja", tur par sapņiem ir runāts jau gadiem pirms pana Klekša!
PS
Pats pans Kleksis ir plaģiāts no J. Bžehvas grāmatas "Pana Klekša piedzīvojumi", tā kā....

  +2 [+] [-]

, 2012-04-24 12:23, pirms 12 gadiem
Kapec komentos raksta ka Hossa ir prom? kur tad shim vēl citur labāk, ja ne mājās Rīgā?

  +3 [+] [-]

, 2012-04-24 12:27, pirms 12 gadiem
shumo rakstīja: Kapec komentos raksta ka Hossa ir prom? kur tad shim vēl citur labāk, ja ne mājās Rīgā?
varbūt pie Šuplera? Jaunajā klubā?

     [+] [-]

, 2012-04-24 12:45, pirms 12 gadiem
shumo rakstīja: Kapec komentos raksta ka Hossa ir prom? kur tad shim vēl citur labāk, ja ne mājās Rīgā?
Ir dzirdēts Prāgas vārds

  +2 [+] [-]

, 2012-04-24 14:45, pirms 12 gadiem
Ar sastāvu viss būs ok tik tādā gadījuma, ja kā 1. sezonā tiks tiešām novākti kādi 4-5 labi leģionāri uzbrucēji + goalijs = 6 leģionāri. Ar aizsargiem varam saviem turpināt dzīvoties, nav ko tērēt nauda tur sevišķi vēl tagad, kad uz nākamo gadu tāpat nekādi dižāki uzdevumi nespīd...

Principā tas arī izglāba pirmās sezonas Dinamo, jo bez Ņiživija jau tajā ar no letiņiem neviena cita vilcēja nebija. Tā var būt arī nākamgad, kad Karsums no letiņu uzbrucējiem būs vienīgais, kas ko var un tad nu jauno plejāde varēs pamazām mēģināt ieņemt kaut Miķeļa vai Laura pirmās sezonas rezultativitāti (15-20 pts sezonā).... Bet nu nezinu kā būs, jo arī šogad no jaunajiem Meija ar Bukartu neko diži superīgāku ka ierasts neparādīja. Meija ir labs kapātājs, bet nez vai no viņa būs nākotnes labs KHL špīleris... ok varbūt potenciāls ir Upītim vai Bičevskim vēl, tomēr pa gadu jaunāki pa Bukartu to pašu... ja nu atbrauc Pelšs....

Ja atkal ir izgāšanās leģionāru frontē, tad es tiešām paredzu, ka nebūs kas met.... Reāli no nākotnes RD līderiem domāju, ka par tādu Bukarts varētu kļūt, bet kaut kā jāsāk viņam arī KHL līmenī mest, ne tikai visur kur, izņemot... Upītis, Indrašis?? Jāpieliek masā galvenais domāju, kas ir visa LV hokeja problēma. Būtu labi, ja RD sistēmā paliktu abi 94tie Lipsbergs ar Jevpalovu vai izdotos dabūt mazo Bukartu, tad varbūt k-kādas perspektīvas uz nākotni būtu vēl....

     [+] [-]

, 2012-04-24 14:49, pirms 12 gadiem
Ja atkal tiks izgāzta leģionāru iegāde, tad RD būs LIEEEELAS problēmas nākamgad... Nevajag tos zviedrus, somus tad, labāk jau paņemt no ZA jaunus, lielus bortu dauzītājus un sezona viņi savus 35 punktus savāks tāpat, nevis mocīsies ar sevis meklējumiem.

     [+] [-]

, 2012-04-25 00:14, pirms 12 gadiem
Vajadzētu atlaist Rautakallio un pieņemt darbā treneri nevis PR speciālistu, pret kuru kaut kādas mistiskas un apburtas tieksmes izjūt SA+ autprs Armands P

     [+] [-]

, 2012-04-25 21:07, pirms 12 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Ar sastāvu viss būs ok tik tādā gadījuma, ja kā 1. sezonā tiks tiešām novākti kādi 4-5 labi leģionāri uzbrucēji + goalijs = 6 leģionāri. Ar aizsargiem varam saviem turpināt dzīvoties, nav ko tērēt nauda tur sevišķi vēl tagad, kad uz nākamo gadu tāpat nekādi dižāki uzdevumi nespīd...

Principā tas arī izglāba pirmās sezonas Dinamo, jo bez Ņiživija jau tajā ar no letiņiem neviena cita vilcēja nebija. Tā var būt arī nākamgad, kad Karsums no letiņu uzbrucējiem būs vienīgais, kas ko var un tad nu jauno plejāde varēs pamazām mēģināt ieņemt kaut Miķeļa vai Laura pirmās sezonas rezultativitāti (15-20 pts sezonā).... Bet nu nezinu kā būs, jo arī šogad no jaunajiem Meija ar Bukartu neko diži superīgāku ka ierasts neparādīja. Meija ir labs kapātājs, bet nez vai no viņa būs nākotnes labs KHL špīleris... ok varbūt potenciāls ir Upītim vai Bičevskim vēl, tomēr pa gadu jaunāki pa Bukartu to pašu... ja nu atbrauc Pelšs....

Ja atkal ir izgāšanās leģionāru frontē, tad es tiešām paredzu, ka nebūs kas met.... Reāli no nākotnes RD līderiem domāju, ka par tādu Bukarts varētu kļūt, bet kaut kā jāsāk viņam arī KHL līmenī mest, ne tikai visur kur, izņemot... Upītis, Indrašis?? Jāpieliek masā galvenais domāju, kas ir visa LV hokeja problēma. Būtu labi, ja RD sistēmā paliktu abi 94tie Lipsbergs ar Jevpalovu vai izdotos dabūt mazo Bukartu, tad varbūt k-kādas perspektīvas uz nākotni būtu vēl....
Meija jaunais? vinam jau ir 25 gadi. Ja vins nevar sobrid, tad nevares nekad.