Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret SKA. Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret SKA. Ko viņi izdarīja?
Jānis Sprukts
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Dinamo" uzvarēto spēļu sērija pārtrūka Sanktpēterburgā, kur ar 1:8 tik zaudēts turnīra līderei SKA. Zaudējumus ar šādu rezultātu parasti sauc par sagrāvēm...

Edgars Masaļskis
"Dinamo" interneta mājas lappusē melns uz balta bija rakstīts - spēli sāks Pruseks. Pēc uzvaras pār Maskavas "Dinamo" šāda treneru izvēle neizskatījās nopietna. Beigu beigās šai neprecizitātei bija liela tiesa taisnības - Pruseks tik tiešām parādījās vārdos, bet, sākot ar otro trešdaļu... Masaļskis pirmajā trešdaļā savos vārtos ielaida četras ripas, no kuriem sirdsapziņas pārmetumi varētu būt tikai par vieniem. Pārējos liela daļa vainas jāuzņemas aizsargiem.

Martins Pruseks
Izskatās, ka Jūliusam Šupleram jumts ir aizbraucis kaut kur ļoti tālu. Vai tad viņš nezina, ka vārtsargi ir īpaši cilvēki? Kurš lika Šupleram raustīt vārtsargus? Rīgā lieliskas spēles aizvadīja Masaļskis, un Šuplers ļoti labi zina, ka Edgaram nepatīk mētāšana no vārtiem uz rezervistu soliņu. Bet še tev - Maskavā pret "Dinamo" vārtos ieliek Pruseku. It kā jau loģiski, ka vakar spēli iesāka Masaļskis, taču ritms jau bija pazaudēts... Neklātienes mačā ar Masaļski uzvarēja ar 3:5.

Sandis Ozoliņš
Kur palikusi Ozoliņa veiksmes formula? Gan iepriekšējā spēlē, gan pret ASK Sandis pa reizei veica reidus uz vārtu pusi un abos gadījumos neprata iemānīt ripu vārtos.

Oļegs Sorokins
Ja netiek gūti vārti, tad tukšums ar kaut ko ir jāaizpilda. Trešajā periodā bija centieni uztaisīt pirueti, taču sanāca pašķidri, un neviens arī par to neaplaudēja. Pēterburga nav pieradusi pie šī Oļega niķa...

Jēkabs Rēdlihs
Šuplers šoreiz nolēma malā nosēdināt jaunos aizsargus Cibuļski un Sotnieku viņu vietā piesakot brāļus Rēdlihus. Kaut kad viņiem bija jāatgriežas sastāvā, taču atgriešanās nebija pārāk veiksmīga. Pirmie zaudētie vārti pierakstāmi ne tikai Masaļskim, bet arī Jēkabam. Nu nedrīkst būt tik vienaldzīgs pret pretinieku, ļaujot viņam no neērtās puses izdarīt brīvu metienu, pašam pat nepastiepjot nūju ripas virzienā. Otrajā trešdaļā, aizsargājot Pruseku, nopelnīja abpusēju noraidījumu. Pareizi, ka aizstāvēja savējos, taču sekas nebija patīkamas - komanda īsu brīdi palika 3 pret 4 un ātri zaudēja vārtus. Jau sestos.

Krišjānis Rēdlihs
Ceturtie zaudētie vārti tieši tādi paši, kādus pret "Spartak" nogulēja Laviņš. Krišjānis tomēr ir miesās brangāks par Rodrigo, bet kas viņam traucēja uz rokām no halles iznest Čajaneku? Nav piedodams, ka pretinieks mūsu vārtu priekšā jūtās kā ekskursijā pa Ziemas pili.

Rodrigo Laviņš
Noraidījums otrās trešdaļas vidū piespieda Šupleram izdarīt to, ko viņš neizdarīja pēc pirmās trešdaļas. Zubovam bija nepieciešamas tikai dažas sekundes, lai Laviņa noraidījumu pārvērstu piektajos zaudētajos vārtos, pēc kuriem Masaļskis devās uz Pruseka iesildīto rezervistu soliņa.

Guntis Galviņš
Ja tiesneši laukumā ir nemanāmi, tad viņi savu darbu veic ļoti kvalitatīvi. Ka spēlētājs laukumā nav pamanāms, tad.... Tad tas vēl nenozīmē, ka viņš nepiedalījās šajā spēlē. Viņš vienkārši neko tādu neizdarīja, lai viņam veltītu vairāk kā trīs rindiņas.

Mārtiņš Karsums
Arī Karsums pielika roku šajā sagrāvē. Ar noraidījumu, kuru laukuma saimnieki vārtu guvumā pārvērta zibens ātrumā. Divu sekunžu laikā...

Jānis Sprukts
Protokolā ierakstīts, ka guva vārtus. Mazākumā. Lai tā būtu. Patiesībā pretinieks šos vārtus mūsu labā guva pats. Sprukts bija pēdējais, kurš no mūsējiem pieskārās ripai jeb gadījums bija apmēram tāds pats, kā Masaļskim gūstot savus vienīgos vārtus karjerā.

Ģirts Ankipāns
No pirmā uzbrucēju trijnieka vismazākais spēles laiks. Pie visa vainīgi pretinieku noraidījumi. Ja "Dinamo" ir vairākumā, tad pie Hosas un Petrovicka tiek sūtīts Ņiživijs. Tur Ankipānam arī pazūd šīs minūtes.

Marsels Hosa
Mača sākumā skatītājiem atkal bija iespēja salīdzināt hokeju ar daiļslidošanu. Hosa pieskārās pretiniekam, viņš pat nenokrita, bet pēc jaunākajiem noteikumiem tas skaitās noraidījums. Ja šķirsta noteikumu grāmatu, tad šis noteikums tika traktēts kā bloķēšana. Tiesnešiem kaut ko vajadzēja izdomāt, jo nav smuki, ka mača sākumā laukuma saimniekiem jāspēlē trijatā pret pieciem. Kaut kā taču ir jākompensē šī sāpe. Vārtus neguva. Jau otro spēli pēc kārtas, taču tā nav traģēdija. Bijušas vēl garākas sausās spēles (septiņas).

Roberts Petrovickis
Viens metiens pa vārtiem, divas soda minūtes un zems uzvarēto iemetienu procents - tikai 4 no 13. Laikam jau ātri saprata, ka šajā spēlē nebūs aršana. Pirmajā trešdaļā vēl imitēja spēli, ko sauc par hokeju, bet pēc piektajiem zaudētajiem vārtiem apjauta, ka spēki var noderēt kādā citā spēlē.

Tailers Arnasons
Bez Arnasona būtu pavisam garlaicīgi. Būdams pataloģiski slinks, Arnasons nevīžoja savākt savu kāju aiz kuras aizķērās pretinieks. Divas minūtes. Noraidījuma pirmās sekundes izskatījās pavisam cerīgas, jo tika gūti vārti. Toties nobeigums ne tik tīkams, jo šoreiz tika zaudēti vārti. Šķiet, ka tikai Arnasona noraidījuma laikā var paspēt gūt divus vārtus.

Lauris Dārziņš
Strauji krītas Dārziņa aktivitāte. Pret "Metallurg" septiņi metieni, pret "Spartak" arī septiņi metieni, pret "Dinamo" - trīs matieni, pret SKA - tikai divi. vai tas nozīmētu to, ka otrdien Čerepovecā būs tikai viens metiens?

Miķelis Rēdlihs
Pa pretinieku vārtiem metienus izdarīja desmit spēlētāji. Viņu vidū uzbrucēja Miķeļa Rēdliha nebija.

Martins Karija
Labākais lietderības koeficients komandā iemetienos (kuri piedalījušies vismaz divos). No 15 iespējām uzvarēts astoņos. Pat Spruktam bija zemāks procents.

Mārtiņš Cipulis
Komandai spēlējot mazākumā, Cipulis nepaspēja pieskatīt Sušinski - 1:2. Tas nekas, ka tobrīd komanda atradās mazākumā. Cipulis taču nav nekāds pensionārs, kuram ir grūti spert pāris liekus soļus un vajadzīgā ātrumā.

Aleksandrs Ņiživijs
Trešajā trešdaļā nodemonstrēja savas slalomista spējas. Smuki, efektīgi, taču bez paša galvenā, bez metiena pa vārtiem.

Maiks Iguldens
Piektā spēle pēc kārtas, kurās uzbrucējs paliek bez rezultativitātes punktiem. Šuplers trešajā trešdaļā ceturto maiņu pat nenosēdināja malā, palielinot viņiem spēles laiku. Nelīdzēja. Fons bija pateicīgs, lai vismaz šajā mačā, kad neko nevar izdarīt pirmās maiņas, par tevi sāktu runāt kā par spēlētāju, ar kuru vērts sākt sarunas par jaunu līgumu.

1 2 42 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 18:41, pirms 15 gadiem
Tas teikums par Pruseku bija nesaprotams...
Ar savu sāpošo galvu kaut kā tekstā neiebraucu

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 18:42, pirms 15 gadiem
Bez Arnasona būtu pavisam garlaicīgi. Būdams pataloģiski slinks, Arnasons nevīžoja savākt savu kāju aiz kuras aizķērās pretinieks

Nu šis man patika vislabāk....Vismaz parkautko varēja pasmaidīt....
Nu gan jau būs labi un uz nākošo spēli savāksies....

 +10 [+] [-]

, 2010-01-24 18:42, pirms 15 gadiem
vareja ari bez shi bloga izstikt - shoreiz !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-24 18:45, pirms 15 gadiem
"Priseks tik tiešām parādījās"
Pruseks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 18:53, pirms 15 gadiem
Eh, žurnaļugas !

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 18:56, pirms 15 gadiem
soreiz pareizka butu ko vini neizdarija

  +7 [+] [-]

, 2010-01-24 18:57, pirms 15 gadiem
un kaada jeega tgd nolikt visu Dinamo?
bezsakariigs raxts
plds par sho negatiivismu

     [+] [-]

, 2010-01-24 18:58, pirms 15 gadiem
kāds tic ka zaudējums bija plānots???

  +3 [+] [-]

, 2010-01-24 19:00, pirms 15 gadiem
Ej ka Tu,Ērik....uzspēlēt pats!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 19:04, pirms 15 gadiem
kariona rakstīja: Bez Arnasona būtu pavisam garlaicīgi. Būdams pataloģiski slinks, Arnasons nevīžoja savākt savu kāju aiz kuras aizķērās pretinieks

Nu šis man patika vislabāk....Vismaz parkautko varēja pasmaidīt....
Nu gan jau būs labi un uz nākošo spēli savāksies....
... un divas reizes pie saviem vārtiem paslinkoja, lai - vai nu pacīnītos ar pretinieku vai pasperot vienu solīti uz priekšu nobloķētu metienu... (vārtu guvumi abos gadījumos) ja slinķis, tad 99% slinķis, līdz 100% šādi zaudētā spēlē "neaizvilka"

  +9 [+] [-]

, 2010-01-24 19:07, pirms 15 gadiem
Tizls raksts. Stulbs. Ka tik no*irst.
Būtu vismaz konstruktīvi argumenti un fakti, nevis pliekanas, sarkastiskas un ironiskas piezīmes.

Statja gavno, avtor mudak.

Vairs nepasūtīšu SA+.
Man šitādus, te, iedomīgu pūšlu žultainos prātuļojumus, nevajag.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 19:29, pirms 15 gadiem
Reekjeens rakstīja: un kaada jeega tgd nolikt visu Dinamo?
bezsakariigs raxts
plds par sho negatiivismu
Raksts nav tik bezsakarīgs, vismaz atšķirīgs no Šuplera katru reizi vienādiem komentāriem "...классные соперники" u.c.
Jāatzīst, ka mūsējie šodien spēlei nebija gatavi par 100%. Pārāk daudz epizodes nenospēlētas līdz galam, neizmantotas vārtu gūšanas iespējas u.t.t. Abus vārtsargus gan šoreiz nevar vainot.

     [+] [-]

, 2010-01-24 19:30, pirms 15 gadiem
Tjip M. Rēdlihs tgd uzreiz baigi slikts?
-1000 autoram par šo Pučes cienīgo murgu.
Alkohola reibumā rakstīt nav viegli, piekrītu, pilnīgs murgs, izskatās, ka puskomandai jākar slidas uz auklas, ne?
Ēriks pacenties! Malacis

  -1 [+] [-]

, 2010-01-24 19:31, pirms 15 gadiem
232 rakstīja: Tizls raksts. Stulbs. Ka tik no*irst.
Būtu vismaz konstruktīvi argumenti un fakti, nevis pliekanas, sarkastiskas un ironiskas piezīmes.

Statja gavno, avtor mudak.

Vairs nepasūtīšu SA+.
Man šitādus, te, iedomīgu pūšlu žultainos prātuļojumus, nevajag.
Pilnībā piekrītu! +1000000

     [+] [-]

, 2010-01-24 19:37, pirms 15 gadiem
nu a ko lai uzraksta pie 1:8...vienigi vispar neko nerakstit....

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 19:37, pirms 15 gadiem
Pilnīgi bezjēdzīgs raksts.

No žurnālista tomēr gribētos sagaidīt kaut ko vairāk kā "vienkārša līdzjutēja" emociju izklāstu rakstiskā veidā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 19:37, pirms 15 gadiem
Pirmais SA+ raksts, kas tieshaam ir pretiigs. nu na*ujam kaut kas taads ir jaapublicee, vaitad nepietiek negatiivisma visapkaart??? nu nospeeleeja slikti un viss, kaut kas neaizgaaja, naakamajaa speelee viss var buut pavisam savaadaak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-01-24 19:53, pirms 15 gadiem
Es, piemēram, labprātāk dzirdētu komentārus par katru spēlētāju pēc tādām spēlēm kā pret spartaku un dinamo, bet pēc šīm spēlēm neko tādu nevarēja izlasītžēl
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 20:17, pirms 15 gadiem
mazos dinamieshu fanus izskataas raksts aizskaaris

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 20:35, pirms 15 gadiem
kakulacisnr1 rakstīja: Es, piemēram, labprātāk dzirdētu komentārus par katru spēlētāju pēc tādām spēlēm kā pret spartaku un dinamo, bet pēc šīm spēlēm neko tādu nevarēja izlasītžēl
Drausmīgi sūdīgs vecāku rakstu apskatītājs esi.

Tie, kuri saka, ka raksts pārāk subjektīvs - Kā viena cilvēka viedoklis dajebkādā veidā var nebūt subjektīvs?

Pats raksts, lai arī pēc sagrāves, ir labs. Vairāk derīgs tiem, kas spēli neredzēja.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 20:37, pirms 15 gadiem
8-1 runa pats par sevi, tachu gribetos lasit kaut ko mazak zultigu. Daudzos momentos nepiekritu. Sakot jau ar to, ka divas majas speles pirms shi izbraukuma lieliski aizvadija Pruseks!!! Plus vel - Janja varti. Metiens bija. Nevis pieskarshanas ripai pirms pashu iesishanas savos vartos. Lai gan tiesnesim paldies, fakts bija loti shaubigs, vareja ari neieskaitit. Tad vel neteikshu, ka bija nemanams Galvinjsh. Ja cien. Strausa kungs bus citu speli skatijies, teikshu ta- personigi man, lai pamanitu Gunti, pietika ar neitralizeto 1vs1 izgajienu. Un es varetu vel turpinat. Kopuma njemot, bija sajuta, ka musejie megina cinities ar tukshiem akumulatoriem, kas pec tadas speles ar MD ir tikai likumsakarigi. Uzskatu, ka zaudejam pelniti. Bet nu rezultata cipari kremt, tas gan. jasanjemas, jasadusmojas un jaizsmere pa ledu Severstalj.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 20:39, pirms 15 gadiem
tas jau bija sagaidāms, priekš tā lai saņemtos spēlētāji vērtējums objektīvs, priekš mums līdzjutējiem - paskatamies reāli - spēle bija nekāda, knapi ieejam zonā, uzmetam pa vārtiem, tikai daži reāli momenti. viss ir normāli, jo mēs nemākam spēlēt stabili Rūķa (Šuplers) vadībā, pret Severstaļ ceru ka viss būs kārtībā

  +1 [+] [-]

, 2010-01-24 20:53, pirms 15 gadiem
Autor nepielaid tik daudz kludas!Viena no tam,Ankipans jau kuro speli nespele Petrovicka virknejuma.tadas vel vismaz bija 5.

     [+] [-]

, 2010-01-24 20:54, pirms 15 gadiem
Bez kritikas uzvaras nenaaks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-24 21:06, pirms 15 gadiem
aizsargi visi nospēlēja izcili vāji un arnasons vismaz 2u vārtu zaudējumā varēja aktīvāk traucēt, laikam pirmā spēle dinamo izpildījumā kur pēdējo trešdaļu "skatījos" fonā..

  +2 [+] [-]

, 2010-01-24 21:06, pirms 15 gadiem
Ērik, lūdzu koncentrējies uz konkrēto spēli, to ka Pruseks čābīgi nospēlēja pret Maskavu jau paspēji aprakstīt iepriekšējā rakstā. Šī rubrika tik un tā neatšķiras no tā, ko ar klasesbiedriem pārrunāju nākošajā dienā.

     [+] [-]

, 2010-01-24 22:01, pirms 15 gadiem
Nu daudz, kam var nepiekrist tevis rakstītajam, kā piemeram par Spruktu un Pruseku! shii laikam nav tava stipraa puse- analizeet speli!
1 2 42 komentāri