Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

HK Rīga glābšanas plāns. kad būs "pievedums" uz Dinamo?

HK Rīga glābšanas plāns. kad būs "pievedums" uz Dinamo?
Leonīds Tambijevs darbībā. foto avots: silverlions.ru

Dinamo sistēmas galvenā jauniešu komanda ir aizvadījusi pusi regulārās sezonas - 30 no 60 spēlēm. "HK rīdziniekiem" ar komandas uzdevumiem pagaidām nesokas - play off zona nav tālu, bet pagaidām bez HK Rīga. arī virsuzdevuma izpilde - "kadru audzēšana" Dinamo komandai - nav tik ātrs process, un raža tekošajā sezonā var nebūt. "kadru rotācijas" pagaidām vērojamas pretējā virzienā - spēlētājus uz HK Rīga sūta no Dinamo, nevis otrādi. HK Rīga komandu mēģina glābt Bukarts un Vilkoits.

ka HK Rīga galīgi nav devusi "augļus" Dinamo komandai, tomēr apgalvot nevar. Dinamo jauniešu komandas 2010./2011. g. sezonas garumā "audzinātie" Juris Upītis un Miks Indrašis šosezon līdz Dinamo sastāvam ir/bija aizcīnījušies. arī "pērnais" Raimonda Vilkoita izgājiens Dinamo sastāvā un Kristera Gudļevska būšana uz Dinamo soliņa "otrā vārtsarga" postenī (gan bez spēles laika) notika ne bez HK Rīga līdzdalības. jauniešu komandas nopelnu sarakstā vēl varētu likt Roberta Bukarta un Ainara Podziņa vārdus; tomēr taisnības pēc nav liekami. Bukarts pērn, tāpat kā šosezon, ir nevis HK Rīga pienesums uz Dinamo, bet otrādi. savukārt, Podziņam pagājušajā sezonā, atšķirībā no Dinamo treneriem, HK Rīga vadītāji pielietojumu tā arī "pa īstam" neatrada. 17 spēļu garumā...

vai Bukarts un Vilkoits izglābs komandu?

HK Rīga ne pārāk veiksmīgais starts MHL čempionātā diez vai būtu uztverams par nacionālo traģēdiju. tiesa, iespaidu uz spēļu apmeklētību un ne-hokejiskās sabiedrības ieinteresētības līmeni atstāj. jebkurai komandai, un it īpaši jauniešu, ir raksturīgs varējuma cikliskums, kad "vecie" ir prom, bet "jaunie" vēl nav iesiluši. savukārt, sportiskais uzdevums - iekļūt MHL izslēgšanas spēlēs, raugoties no MHL koptabulas 28. - 29. vietām, neizskatījās pēc viegli sasniedzamas perspektīvas. tomēr novembra gaitā komanda sāk pamazām savākties, ar cerību, ka "sakopšanās" varētu turpināties. jautājums, cik viegli vai grūti komanda mācēs pretiniekiem atņemt punktus, ja priekšniecība Bukartu un Vilkoitu nosūtīs uz citas komandas ledus laukumiem?

bet pagaidām Dinamo sniegtie papildspēki ir vairāk vai mazāk uzņēmušies HK Rīga līderu lomu, un arī viņu pienesums rezultativitātes punktu ziņā ir pamanāms. interesanta sakritība arī tāda, ka pēdējās 5 spēlēs, kurās piedalījās no Dinamo "piekomandētais" Roberts Bukarts (viņš "pauzējis" spēlē pret Tolpar), HK Rīga ir ņēmusi punktus (punktu sadalījums: 11-4). šajās 5 spēlēs Bukarts ir ticis pie vārtu guvuma katrā spēlē, 5 spēļu summā "saražojot" 9 punktus (7+2). arī Raimonds Vilkoits pēc sezonas sākuma Zviedrijas otrās stiprākās līgas HockeyAllsvenskan komandā IF Troja-Ljungby pamazām sāk "iesilt" HK Rīga sastāvā - pirmajās 4 spēlēs ir iekrājis 3 punktus par rezultatīvām asistēšanām.

HK Rīga spēļu rezultāti un pastiprinājuma rezultativitāte (2011. g. 1. - 21. novembrī):

datumspretiniekirezultātsRoberta Bukarta punktiRaimonda Vilkoita punkti
2011-11-01pret SKA-19460:2(nespēlēja)(nespēlēja)
2011-11-02pret SKA-19461:3(nespēlēja)(nespēlēja)
2011-11-05pret Serebrjanije Ļvi5:6 PM2+1(nespēlēja)
2011-11-06pret Serebrjanije Ļvi5:02+1(nespēlēja)
2011-11-15pret Tolpar1:2(nespēlēja)0+1
2011-11-17pret Belije Tigri2:11+00+0
2011-11-19pret Ladja4:21+00+1
2011-11-21pret Reaktor3:4 PM1+00+1

izbraukums Pievolgā, 7 punkti no 12

pēc mājas spēļu sērijas pret Sanktpēterburgas komandām HK Rīga sniegums izbraukumā pie Povolžjes (Pievolgas) divīzijas komandām, salīdzinot punktu pienesumu, izskatās vērtīgāks. mājās rīdzinieki bija pratuši paņemt 4 punktus, "petrogradiešiem" atstājot 8. arī līdz šim pēdējā spēle savā laukumā, kur sausā formātā (5:0) tika sagrauti "sudraba lauvas", vēl īsti nelīdzsvaroja priekšstatu par komandas sniegumu un psiholoģisko gatavību sākt uzvarēt. tomēr "renesanse" (atdzimšana) bija sākusies, vispirms sastāvā iekļaujot Bukartu, bet vēlāk Vilkoitu.

bet "viesizrādēs" Pievolgas divīzijā rīdzinieki punktus nepaņēma tikai no divīzijas līdera - Ufas Tolpar, bet no pārējiem - 2 uzvaras pamatlaikā un 1 punkts par nonākšanu līdz pēcspēles metieniem izbraukuma noslēdzošajā spēlē pret Ņižņekamskas Reaktor. "Izbraukums bija tīri labs, savācām vismaz 50% no visiem iespējamajiem punktiem; protams, nedaudz pietrūka, lai iegūtu vairāk. Jāpieliek pie momentu realizācijas, jo bija labi vārtu gūšanas momenti, kurus nerealizējām; nedaudz pietrūka koncentrācijas noslēguma fāzē, lai gūtu vārtus. Spēle ar Reaktoru bija fiziski grūta, jo daudzie pārbraucieni tomēr nogurdina un, iespējams, ka tas tomēr nospēlēja nelielu lomu. Taču komanda pēdējā spēlē izlikās par visiem 100%, taču nedaudz nepaveicās, lai mājās atgrieztos ar vēl vienu uzvaru," skaidro HK Rīga uzbrucējs Dāvis Straupe.

jaunie mostas

jau no sezonas sākuma komandas sastāvā labi iederējās un vērā ņemamu sniegumu uzrādīja jaunpienācējs no Liepājas puses - Artūrs Kuzmenkovs (1993.), kurš ar 12 punktiem (6+6) 26 spēlēs ir komandas 5.-ais rezultatīvākais uzbrucējs, pa priekšu palaižot vien dažus "vecos" (1990. - 1991. gados dzimušos). Pievolgas izbraukuma 4 spēlēs Kuzmenkovam sakrāti 3 punkti (1+2). vairāk iesilst un taustāmāku pienesumu sāk dot visi 3 komandas sastāvā iekļautie 1994. gadā dzimušie spēlētāji - uzbrucēji Ņikita Jevpalovs, Roberts Lipsbergs un Nikolajs Jeļisejevs. visi 94.-tie fiksēti HK Rīga sastāvā Pievolgas izbraukuma visās 4 spēlēs, un katrs no viņiem guvis 1+1 punktu. jāpiebilst, ka atšķirībā no saviem "laikabiedriem" Jeļisejevs komandai pievienojās jau pēc sezonas ievada, kuru aizsāka otrajā jauniešu komandā Juniors MHL B grupā. bet, kad bija uzrādījis vērtīgu sniegumu "junioros", tika pārcelts uz HK Rīga, kur ir aizvadījis tikai 13 spēles. jāpiebilst, ka HK Rīga sastāvā šosezon ir "notestēts" vēl viens 1994. gadā dzimis spēlētājs - Deivids Sarkanis, kurš gan sastāvā sabija tikai 1 spēli ar ļoti nelielu spēles laiku.

MHL B grupas komandas Juniors sastāvā ir atgriezies ne tikai Sarkanis, bet arī uzbrucējs Rūdolfs Prūsis (1992.), kuram gan vēl, saskaņā ar oficiālo statistiku, nav fiksētas spēles MHL B grupas čempionātā. HK Rīga sastāvā MHL čempionāta gaitā ir bijis "ieskaitīts" aizsargs Rihards Grigors (1992.), bet arī viņš ir nonācis Juniors sastāvā. savukārt, viens no 3 aktuālajiem labākajiem HK Rīga vārtu guvējiem - uzbrucējs Kirils Tambijevs (1992.) ir izsists no ierindas vārda burtiskā nozīmē, gūstot traumu Latvijas U-20 izlases ierindā turnīrā Lidas kauss novembra pauzes laikā.

trūkst pieredzes tikai "puikiem"?

šīs sezonas "bēdu stāsts" par HK Rīga komandu pametušajiem uzbrukuma līderiem un vienu aizsargu ir dzirdēts bieži. diezgan objektīvs faktors, lai saprastu, kāpēc jaunā sezona "nav cukurs". tiesa, labi zināms, ka arī citām MHL komandām ir vecuma griesti un progresējošas spēlētāju karjeras, kas meklē vietu izaugsmei citur. tādēļ katrā aktuālajā čempionātā ir jādomā par nākamo un aiznākamo sezonu, kurām "kadri" jāgatavo laikus. labā ziņa ir tāda, ka šogad 1993.-ie un1994.-tie gadi spēlē. un tiek pie lielākas teikšanas nekā 1992. un 1993. gadā dzimušie iepriekšējā sezonā, kad viņi faktiski bija izņēmums komandas sastāvā.

vēl viens jautājums: vai paši komandas treneri un citi tuvāk-tālāk stāvoši vadoņi ir tik pieredzējuši? brīžos, kad galvenais treneris un menedžeris stāsta, ka puišiem trūkst pieredzes, derētu minēt, ka šīs pieredzes trūkst "mums visiem". vai arī HK Rīga treneri un menedžeris savos amatos pirms gada vai šogad ir nokļuvuši kā "nopelniem bagātie" un n-tās sezonas MHL čempionātā pieredzējuši? ja vadība nenorobežosies un būs ar komandu uz "mēs", tad gaidāms vairāk "siltuma" HK Rīga mikroklimatā.

tas, ka komandas vadība mācās, ir skaidrs. tas secināms arī no plašākas jauno spēlētāju piesaistes un spēles laika došanas viņiem. iespējams, ne tikai apstākļu sakritība, bet loģika liek plašāk izmantot divus vārtsargus, nevis kā pērn, kad bija viens "super-pirmais" (Kristers Gudļevskis) un divi "trešie-ceturtie" (Uldis Čalpa un Toms Broks). jāpiebilst, ka Kristers Gudļevskis MHL 2010./2011. gada regulārajā čempionātā bija vārtsargs ar vislielāko spēles laiku visā līgā. Gudļevskis saņēma 81,9% no HK Rīga vārtsargiem sniegtā spēles laika regulārajā sezonā, Čalpa - 10,4%, Broks - 7,8%. rezultātā HK Rīga pērno sezonu finalizēja un play off-ā iesoļoja bez "otrā vārtsarga", nemaz nerunājot par "ne-pirmo" vārtsargu spēļu prakses un viņu "tirgus vērtības", lai arī kāda tā būtu, iznīcināšanu. šosezon rādās, ka "vienas dienas" politika dažādu iemeslu dēļ ir piebremzējusies. Kristeram Gudļevskim "pieder" 64,6% spēles laika, Jānim Auziņam - 35,4%. cits stāsts, kāda ir vārtsargu perspektīva, un, vai nevajadzētu sākt domāt jau par 1993.-1994. gadā dzimušajiem vārtu vīriem. tiesa, arī MHL nākamsezonā vecuma griestos satilptu gan Auziņš, gan Gudļevskis (vēl 2 nākamās sezonas).

kad un kādus papildspēkus HK Rīga "iesniegs" uz Dinamo?

Roberta Bukarta un arī Raimonda Vilkoita nokļūšanai Dinamo sastāvā ir jābūt vien laika jautājumam. Bukarts jau ne pirmo sezonu vairāk ir Dinamo, nevis HK Rīga spēlētājs, bet Raimondam Vilkoitam ir jāturpina strādāt un jāgaida "sava stunda", kas, zinot Dinamo galvenā trenera pozitīvo attieksmi uz iespēju došanu, nav nereāla parādība. Peka Rautakallio iespēju dod un tā nav 1-2 minūšu vai līdzi braukāšanas izskatā vien. Ainara Podziņa klātbūtne Dinamo komandā nav piemērs, bet spēles laiks, ko aizvadījuši Miks Indrašis un Juris Upītis, ir gan.

kuri vēl varētu pretendēt uz Dinamo? dažādu ekspertu un zinātāju vērtējumā kā aktuālākie pretendenti uz Dinamo sastāvu tiek nosaukti HK Rīga aizsargi - Mārtiņš Jakovļevs (1991.) un Mārtiņš Porejs (1991.). tiesa, viņiem priekšā rindā stāv KHL gaisu viens stipri vairāk, otrs mazāk ostījušie - Oskars Cibuļskis (1988.) un Jānis Andersons (1986.). zinot Dinamo konservatīvismu aizsargu personālsastāvā, prognoze jaunu aizsargu "pieņemšanā" nav tik cerīga. taču, kamēr sezona nav beigusies, iespējas, lai arī cik teorētiskas, ir. turklāt jāņem vērā, ka 1991. gadā dzimušajiem hokejistiem šosezon, jau čempionāta gaitā, ir dota "atlaide" - viņi tiek pieskaitīti "junioru gadam" (šosezon - 1992.), kurā dzimušos 1-2 spēlētāju skaitā var pieteikt spēlei virs standarta pieteikuma kvotas, kas KHL-ā ir 18 laukuma spēlētāji. bet pa to laiku Jakovļevs ar 12 punktiem (1+11) un vienu izšķirošo pēcspēles metienu ir rezultatīvākais aizsargs HK Rīga komandā, savukārt M.Porejs - labākā lietderības koeficienta (+11) "īpašnieks" komandā. jādomā, ka statistika nav galvenais parametrs, kas varētu dot iespēju "uzdienēties", bet par sliktu tā nenāk. starp citu, Mārtiņš Porejs kā vienīgais HK Rīga pārstāvis ir nosaukts MHL izlases (Krasnije Zvjozdi; Red Stars) sastāvā dalībai tās Ziemeļamerikas tūrē tuvākajā gadu mijā.

vai Kristers Gudļevskis (1992.) ir kandidāts uz nokļūšanu Dinamo ierindā? to būs iespējams uzzināt vien brīdī, kad būs akūta nepieciešamība pēc "trešā vārtsarga". ne Holtam, ne Jučeram traumas netiek novēlētas, bet, ja kāds no viņiem paliek ārpus spēles pieteikuma, būs redzams, cik nopietnas ir vārtsargu trenera Naumova un galvenā Rautakallio domas attiecībā uz Gudļevska perspektīvām.

bet pagaidām izskatās, ka HK Rīga sagaida un pieņem papildspēkus vairāk nekā Dinamo. "saņemtie" Bukarts un Vilkoits ir jau likti lietā, ik pa brīdim "tiek pasmelts" Juniors komandas ierindā. viens no "dienas" jautājumiem: vai HK Rīga treneri lūgs un pieņems citus Dinamo sistēmā "noklīdušos dēlus", piemēram, Indraši, Upīti, lai izpildītu uzdevumu - tikt izslēgšanas spēlēs? varbūt nonāks līdz tādam "brīnumam", ka arī beidzot atradīs "kopīgu valodu" ar Ainaru Podziņu?

HK Rīga uzbrucēju statistika 2011./2012. g. reg. sezonā (pēc komandas 30 spēlēm):

uzbrucējsdz.spēlespunkti+/-SMizšķ. PMiemetieniuzv. iemet. %
1.Vladislavs Dobreņkijs1991.288+10+933019541.5%
2.Elvijs Biezais1991.227+7+31613345.5%
3.Māris Bičevskis1991.225+9+537134546.1%
4.Roberts Bukarts1990.88+4+340450.0%
5.Artūrs Kuzmenkovs1993.266+6+816032851.5%
6.Miks Lipsbergs1991.292+9+4120714.3%
7.Kirils Tambijevs1992.238+2-5450922.2%
8.Roberts Lipsbergs1994.295+4-11802540.0%
9.Ņikita Jevpalovs1994.293+6+124018642.5%
10.Dāvis Straupe1992.296+1-714028253.9%
11.Nikolajs Jeļisejevs1994.133+3+2201100%
12.Edgars Kurmis1993.301+4-5180757.1%
13.Raimonds Vilkoits1990.40+3+2605851.7%
14.Raimonds Upenieks1992.270+3-724023354.1%
15.Lauris Rancevs1993.71+1-1205446.3%
16.Pauls Hodzko1993.60+0+240540.0%
17.Deivids Sarkanis1994.10+0000250.0%
18.Rūdolfs Prūsis1992.130+0-420475.0%
19.Andris Siksnis1993.190+0-600333.3%

HK Rīga aizsargu statistika 2011./2012. g. reg. sezonā (pēc komandas 30 spēlēm):

aizsargsdz.spēlespunkti+/-SMizšķ. PM
1.Mārtiņš Porejs1991.301+5+11360
2.Edgars Dīķis1991.301+4+9160
3.Mārtiņš Jakovļevs1991.301+12+6161
4.Pauls Zvirbulis1993.280+1-140
5.Kristers Freibergs1992.160+0-3140
6.Artūrs Salija1992.190+2-4380
7.Krišs Lipsbergs1993.301+3-5160
8.Ēriks Ševčenko1991.250+1-8100
9.Andrejs Smirnovs1992.240+1-8120

HK Rīga vārtsargu statistika 2011./2012. g. reg. sezonā (pēc komandas 30 spēlēm):

vārtsargsdz.spēlessp. ar PMmetieniatv.met. %GAA"sausi"sp. laiks
Jānis Auziņš1991.15324291.7%1.862643:31
Kristers Gudļevskis1992.21254190.9%2.5001177:09

MHL Ziemeļrietumu divīzijas tabula 2011./2012. g. reg. sezonā (pēc 2011-11-21 spēlēm):

vietakomandaspēlesuzv.uzv. OTuzv. PMzaud.zaud. OTzaud. PMvārtu st.punkti
1.MHK Himik30190341393-6467
2.Almaz30191190091-6961
3.SKA-194628141280385-6251
4.Dinamo-Šiņņik301011141376-8338
5.Tatranski Vlci28913130265-8437
6.HK Rīga30903151270-7336
7.Junost30802160462-9332
8.Serebrjanije Ļvi29525160176-10030

skatām- & lasāmviela:

- HK Rīga spēlētāju aktuālā statistika 2011./2012. g. regulārajā sezonā:
Статистика : Личная : 11/12 | Регулярный чемпионат
- video / HK Rīga vs. Ladja (2011-11-19):
«Ладья» - ХК «Рига». Видео
- video / HK Rīga vs. Belije Tigri (2011-11-17; tekstā nekorekti norādīts uzvarētājs; uzvarēja HK Rīga):
«Белые Тигры» - ХК «Рига». Видео
Официальный сайт ХК Оренбуржье - Белые Тигры -...
- HK Rīga vs. Belije Tigri (2011-11-17) / pēcspēles komentāri:
Официальный сайт ХК Оренбуржье - Белые Тигры -...
- MHL izlases sastāvs dalībai Ziemeļamerikas tūrei 2011. g. decembrī - 2012. g. janvārī (iekļauts Mārtiņš Porejs):
Состав сборной МХЛ Red Stars
- Leonīds Tambijevs par otrās sezonas grūtumu:
Tambijevs pēc būtiskām izmaiņām sastāvā bija...

kurš hokejists no "HK Rīga" aktuālā sastāva, neskaitot Bukartu un Vilkoitu, nokļūs "Dinamo" sastāvā šosezon pirmais?

  • 11

  • 7

  • 2

  • 37

  • 4


     [+] [-]

, 2011-11-23 19:22, pirms 13 gadiem
Nu speciālisti, paskaidrojiet? Man kā Liepājniekam interesē, kas ar to Dobreņkiju? Labs? Slikts?

  +3 [+] [-]

, 2011-11-23 20:02, pirms 13 gadiem
smieklīgi R.Bukarts aizvadot tikai 8 spēles jau gandrīz ir rezultatīvākais komandā un Vilkoits ar savām 4 spēlēm jau arī gandrīz desmitniekā ielauzies

  +3 [+] [-]

, 2011-11-23 20:45, pirms 13 gadiem
raishis rakstīja: Nu speciālisti, paskaidrojiet? Man kā Liepājniekam interesē, kas ar to Dobreņkiju? Labs? Slikts?
kamēr L.Tambijevs, R.Ozoliņš, A. Banada vai J.Opuļskis nav pasteigušies atbildēt, ne-speciālista viedoklis.

Vladislavs Dobreņkijs MHL-ā ir diezgan pamanāms - var uzmest, sakarīgi piespēlēt, var arī izkauties un ar savu salīdzinoši nelielo augumu arī iebortēt. pagājušajā sezonā ļoti labi izskatījās kombinācija: Upītis - Vilkoits - Dobreņkijs. pērn 24 punkti 44 spēlēs un sestā rezultatīvākā uzbrucēja tituls. šosezon HK Rīga ierindā ar 18 punktiem 28 spēlēs ir aktuālais rezultatīvākais.

daudziem speciālistiem un "speciālistiem" skepsi izraisa viņa augums (173 cm). tādēļ viņam būs īpaši aktīvi un čakli jāstrādā, lai pārliecinātu skeptiķus un standartu varā esošos. vērtīgi būtu ieraudzīt, kā Dobreņkijs izskatītos, teiksim, Liepājas Metalurgā. iespējams, speciālistiem nāktos domas mainīt. enerģijas viņam netrūkst, un kā zināms, ar cīņassparu un gribasspēku var kalnus gāzt, nemaz nerunājot par auguma cm kompensēšanu.

  -4 [+] [-]

, 2011-11-23 20:47, pirms 13 gadiem
Bukarts un Vilkoits izglābs mūsu izglītotā trenera ādu,bet savādāk bez vārtsargiem,Kuzmenkova un 94 gada jauniešiem+ Jakovļeva nekāds pienesums nevar būt.Kāds tur pundurzaķis Porejs,sen vajadzēja iespēlēt tādu Rosinski,Brikaini u.t.t.Tas taču pat aklai vistai skaidrs,ka Poreji,Salejas,Smirnovs,Zvirbulis u.t.t varēs pēc pāris gadiem pretendēt uz Bangladešas līgu,jo citur tās preces šajā līmenī ir kaut-beri-ņehoču

  -1 [+] [-]

, 2011-11-23 20:50, pirms 13 gadiem
petrovich_27 rakstīja: kamēr L.Tambijevs, R.Ozoliņš, A. Banada vai J.Opuļskis nav pasteigušies atbildēt, ne-speciālista viedoklis.

Vladislavs Dobreņkijs MHL-ā ir diezgan pamanāms - var uzmest, sakarīgi piespēlēt, var arī izkauties un ar savu salīdzinoši nelielo augumu arī iebortēt. pagājušajā sezonā ļoti labi izskatījās kombinācija: Upītis - Vilkoits - Dobreņkijs. pērn 24 punkti 44 spēlēs un sestā rezultatīvākā uzbrucēja tituls. šosezon HK Rīga ierindā ar 18 punktiem 28 spēlēs ir aktuālais rezultatīvākais.

daudziem speciālistiem un "speciālistiem" skepsi izraisa viņa augums (173 cm). tādēļ viņam būs īpaši aktīvi un čakli jāstrādā, lai pārliecinātu skeptiķus un standartu varā esošos. vērtīgi būtu ieraudzīt, kā Dobreņkijs izskatītos, teiksim, Liepājas Metalurgā. iespējams, speciālistiem nāktos domas mainīt. enerģijas viņam netrūkst, un kā zināms, ar cīņassparu un gribasspēku var kalnus gāzt, nemaz nerunājot par auguma cm kompensēšanu.
nu kāds vēl Dobriņkijs-ceru,ka viņš vismaz ir nolicis šofera tiesības

     [+] [-]

, 2011-11-23 20:52, pirms 13 gadiem
pinta rakstīja: Bukarts un Vilkoits izglābs mūsu izglītotā trenera ādu,bet savādāk bez vārtsargiem,Kuzmenkova un 94 gada jauniešiem+ Jakovļeva nekāds pienesums nevar būt.Kāds tur pundurzaķis Porejs,sen vajadzēja iespēlēt tādu Rosinski,Brikaini u.t.t.Tas taču pat aklai vistai skaidrs,ka Poreji,Salejas,Smirnovs,Zvirbulis u.t.t varēs pēc pāris gadiem pretendēt uz Bangladešas līgu,jo citur tās preces šajā līmenī ir kaut-beri-ņehoču
sveiks, pinta.
gaidījām Tevi:}

  +1 [+] [-]

, 2011-11-23 20:53, pirms 13 gadiem
pinta rakstīja: nu kāds vēl Dobriņkijs-ceru,ka viņš vismaz ir nolicis šofera tiesības
hokeju spēlē ne tikai NHL, KHL, AHL ;}

     [+] [-]

, 2011-11-23 21:06, pirms 13 gadiem
petrovich_27 rakstīja: kamēr L.Tambijevs, R.Ozoliņš, A. Banada vai J.Opuļskis nav pasteigušies atbildēt, ne-speciālista viedoklis.

Vladislavs Dobreņkijs MHL-ā ir diezgan pamanāms - var uzmest, sakarīgi piespēlēt, var arī izkauties un ar savu salīdzinoši nelielo augumu arī iebortēt. pagājušajā sezonā ļoti labi izskatījās kombinācija: Upītis - Vilkoits - Dobreņkijs. pērn 24 punkti 44 spēlēs un sestā rezultatīvākā uzbrucēja tituls. šosezon HK Rīga ierindā ar 18 punktiem 28 spēlēs ir aktuālais rezultatīvākais.

daudziem speciālistiem un "speciālistiem" skepsi izraisa viņa augums (173 cm). tādēļ viņam būs īpaši aktīvi un čakli jāstrādā, lai pārliecinātu skeptiķus un standartu varā esošos. vērtīgi būtu ieraudzīt, kā Dobreņkijs izskatītos, teiksim, Liepājas Metalurgā. iespējams, speciālistiem nāktos domas mainīt. enerģijas viņam netrūkst, un kā zināms, ar cīņassparu un gribasspēku var kalnus gāzt, nemaz nerunājot par auguma cm kompensēšanu.
Liels paldies!
Par tiem cm jau ar bažījos, jācer, ka izaugs mums pašiem savs Flerī.....

     [+] [-]

, 2011-11-23 21:09, pirms 13 gadiem
Petrovich, varbut zini kapec jaunakajam no Bukartiem pie klubiem kas 10-11 gada sezona parstaveti bez Kapitan minets ari HK Riga?

     [+] [-]

, 2011-11-23 21:16, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: Petrovich, varbut zini kapec jaunakajam no Bukartiem pie klubiem kas 10-11 gada sezona parstaveti bez Kapitan minets ari HK Riga?
acīmredzot, elementāra kļūda. divi R.Bukarti vienai statistikas lapai ir par sarežģītu:}

  +2 [+] [-]

, 2011-11-23 21:21, pirms 13 gadiem
raishis rakstīja: Liels paldies!
Par tiem cm jau ar bažījos, jācer, ka izaugs mums pašiem savs Flerī.....
Fleri varbut nesanaks, bet normals Latvijas vidusmera uzbrucejs gan jau bus.
agrak skaitijas diezgan perspektivs, speleja zviedru junioru super elite. reti kurs latvietis kurs devies Zviedrijas iekarosana, lidz taj super elitei ir nokluvis, (sobrid tur spele tikai Klavins).
Gan jau nakamsezon speles LM BACa. laigan atceroties ka vinam ar to augumu gaja RDJ laikos taja pasa BACa...
gruti pateikt kas no vina sanaks.
junioru gados jau vienmer prieksa izraujas maza auguma uzbruceji. tie lielie lempigie piedzen un apsteidz mazos tikai tad, kad ir jauzsak profesionalu karjera.

     [+] [-]

, 2011-11-23 21:27, pirms 13 gadiem
petrovich_27 rakstīja: acīmredzot, elementāra kļūda. divi R.Bukarti vienai statistikas lapai ir par sarežģītu:}
var jau but, laigan es biju ta iedomajis, ka varbut, ka Rihardam ir kautkas sarunats ar RD lai RD nakamaja KHL drafta vinu var aizstavet. lai puika nenonak kadas Habarovskas vai Cehovas ipasuma. Jo nevar noliegt, sobrid MHL starp 95 gadiem Rihards varetu but gardakais kumosins un taka ka Kapitan nav KHL klubs, tad vini vinu aizstavet nevares.

  -2 [+] [-]

, 2011-11-23 21:46, pirms 13 gadiem
petrovich_27 rakstīja: hokeju spēlē ne tikai NHL, KHL, AHL ;}
uz fūres var nopelnīt vairāk,kā pārējās iespejamajās līgās

  +1 [+] [-]

, 2011-11-23 21:46, pirms 13 gadiem
Petrovich, sori, ka rakstu ne par HK RĪGA problēmām, bet domāju, ka tas Tevi un vel kādu var ieintresēt. Vakar, portālā Sov sport.ru bija raksts par Dinamo Ms un AK Bars spēli. Tajā minēts, ka par godu kluba 65 gadu jubilejai izveidots saits
Специально к 65‑летию ими был запущен сайт об истории «Динамо» – Сайт об истории хоккейного клуба Динамо Москва, где можно найти информацию о всех победах клуба, его тренерах и даже досье на любого игрока, надевавшего бело-голубую форму за все время существования команды.
Dati par komandu tur ir apmērm Ulmaņa grāmatas ''Melnās ripas bruņinieki apjomā. RD mājas lapa salīdzinot šo saitu ir kā partijas pirmsvēlēšanu reklāmas avīze pret žurnālu ''Klubs''. Būtu labi ja par Latvijas hokeju radītu ko līdzīgu. Tāpat tur ir, kā Tavas lapas bogrolā, iespēja atvērt Dinamo Ms, oficiālos, statistiskos, hokeja, MSL saitus. Daži no tiem man bija jaunums.

  -2 [+] [-]

, 2011-11-23 21:51, pirms 13 gadiem
petrovich_27 rakstīja: kamēr L.Tambijevs, R.Ozoliņš, A. Banada vai J.Opuļskis nav pasteigušies atbildēt, ne-speciālista viedoklis.

Vladislavs Dobreņkijs MHL-ā ir diezgan pamanāms - var uzmest, sakarīgi piespēlēt, var arī izkauties un ar savu salīdzinoši nelielo augumu arī iebortēt. pagājušajā sezonā ļoti labi izskatījās kombinācija: Upītis - Vilkoits - Dobreņkijs. pērn 24 punkti 44 spēlēs un sestā rezultatīvākā uzbrucēja tituls. šosezon HK Rīga ierindā ar 18 punktiem 28 spēlēs ir aktuālais rezultatīvākais.

daudziem speciālistiem un "speciālistiem" skepsi izraisa viņa augums (173 cm). tādēļ viņam būs īpaši aktīvi un čakli jāstrādā, lai pārliecinātu skeptiķus un standartu varā esošos. vērtīgi būtu ieraudzīt, kā Dobreņkijs izskatītos, teiksim, Liepājas Metalurgā. iespējams, speciālistiem nāktos domas mainīt. enerģijas viņam netrūkst, un kā zināms, ar cīņassparu un gribasspēku var kalnus gāzt, nemaz nerunājot par auguma cm kompensēšanu.
ZINĀJU BLUSU,KAS ĻOTI SĀPĪGI MĒĢINĀJA IEKOST ZILONIM,VIŅAI TAS IZDEVĀS,BET DIEMŽĒL ZILONIS TO NEPAMANĪJA

     [+] [-]

, 2011-11-24 08:43, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: var jau but, laigan es biju ta iedomajis, ka varbut, ka Rihardam ir kautkas sarunats ar RD lai RD nakamaja KHL drafta vinu var aizstavet. lai puika nenonak kadas Habarovskas vai Cehovas ipasuma. Jo nevar noliegt, sobrid MHL starp 95 gadiem Rihards varetu but gardakais kumosins un taka ka Kapitan nav KHL klubs, tad vini vinu aizstavet nevares.
ar to spēlētāju "aizstāvēšanu" Dinamo saimniecībai ir grūti, jo nav savas sporta skolas. HS Dinamo ir, bet tie vēl ir maziņi un viņiem līdz draftam tālu. attiecīgi 2011. gada KHL draftā Dinamo bija starp tiem klubiem, kuriem aizstāvēšanas tiesību nav. jādomā, ka jaunajā draftā lielu izmaiņu nebūs, vien saslēgto līgumu skaitam iekš HK Rīga pievienojas Juniors komandā salīgtie.

     [+] [-]

, 2011-11-24 08:59, pirms 13 gadiem
janovics56 rakstīja: Petrovich, sori, ka rakstu ne par HK RĪGA problēmām, bet domāju, ka tas Tevi un vel kādu var ieintresēt. Vakar, portālā Sov sport.ru bija raksts par Dinamo Ms un AK Bars spēli. Tajā minēts, ka par godu kluba 65 gadu jubilejai izveidots saits
Специально к 65‑летию ими был запущен сайт об истории «Динамо» – Сайт об истории хоккейного клуба Динамо Москва, где можно найти информацию о всех победах клуба, его тренерах и даже досье на любого игрока, надевавшего бело-голубую форму за все время существования команды.
Dati par komandu tur ir apmērm Ulmaņa grāmatas ''Melnās ripas bruņinieki apjomā. RD mājas lapa salīdzinot šo saitu ir kā partijas pirmsvēlēšanu reklāmas avīze pret žurnālu ''Klubs''. Būtu labi ja par Latvijas hokeju radītu ko līdzīgu. Tāpat tur ir, kā Tavas lapas bogrolā, iespēja atvērt Dinamo Ms, oficiālos, statistiskos, hokeja, MSL saitus. Daži no tiem man bija jaunums.
jaudīga, izziņas materiāla "piebāzta" lapa. malači maskavieši. viņiem tas ir īpaši aktuāli, atceroties identitātes problēmas, kas nāca apvienojot HK MVD un D, un ņemot vērā, ka Maskavā ir 3 KHL klubi un tuvā pieMaskavā - 2.

     [+] [-]

, 2011-11-24 10:08, pirms 13 gadiem
Raksti Tev labi, bet goda vārds ir izbesījusi Tava gramatika!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-11-24 15:29, pirms 13 gadiem
pinta rakstīja: ZINĀJU BLUSU,KAS ĻOTI SĀPĪGI MĒĢINĀJA IEKOST ZILONIM,VIŅAI TAS IZDEVĀS,BET DIEMŽĒL ZILONIS TO NEPAMANĪJA
Pietiks te visu laiku kompleksot, garais štanga...