Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

4+ pret Maskavas „Dinamo”

4+ pret Maskavas „Dinamo”
Vai treneru arsenālā ir ieroči ar kuriem pieveikt maskaviešus?
Foto: Romāns Kokšarovs, SA+, F64

Rīgas „Dinamo” šodien Maskavā tiekas ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas „Dinamo”, kuri šobrīd atrodas Rietumu konferences galvgalī. Līdz šim rīdzinieki spējuši uzvarēt vien tabulas lejasdaļas komandas, laiks uzvarēt arī kādu no līderiem.

Abas komandas jau vienu reizi šajā sezonā tikās un tad Rīgas „Dinamo” pārliecinoši piekāpās Maskavas klubam gan rezultāta, gan spēles ziņā. Starp šīm spēlēm rīdzinieki aizvadījuši jau deviņas spēles, kurās kopumā spēles kvalitāte ir uzlabojusies, tomēr rezultāti nav bijuši iepriecinoši un vieta turnīra tabulā nav uzlabojusies. Šī spēle būs laba iespēja pārliecināties, vai uzlabojumi Rīgas „Dinamo” sniegumā ir pietiekami, lai reāli cīnītos par uzvaru spēlē ar vienu no līgas līdervienībām.

1. Treneri
Pirmajā spēlē rīdzinieki mēģināja vinnēt ar tiem pašiem līdzekļiem, kas tik veiksmīgi strādāja iepriekšējā gadā. Neizdevās. Treneriem, laiks pierādīt, ka spēj izdarīt atbilstošus secinājumus un savas komandas trumpjus izspēlēt tādā veidā, lai maksimāli izmantotu pretinieka vājās vietas.

2. Ātrums
Visticamāk, rīdziniekiem likmi būtu jāliek uz ātrumu spēlētāju un ripas kustībā. Uz aktīvu un agresīvu darbību, kurā Rīgas „Dinamo” spēlētāji darbojas nevis re-aktīvi (proti, reaģējot uz pretinieku darbībām), bet pro-aktīvi (paši uzņemoties iniciatīvu un veidojot spēli). Protams, šādā gadījumā kļūdas likme ir ļoti augsta, bet iepriekšējā spēle jau parādīja, ka darbojoties pasīvi, pretinieks tāpat atradīs veidu kā apspēlēt.

3. Vairākums
Darbojoties ātri un aktīvi, ir labas iespējas izprovocēt pretinieku uz noteikumu pārkāpumiem. Rīgas „Dinamo” ir viens no labākajiem vairākuma realizēšanas procentiem visā līgā, proti, šis trumpis ir jāizmanto. Pēdējā spēle parādīja, ka, jo vienkāršāk to dara, proti, ar aizsarga metieniem, jo lielāka iespēja, ka izdosies pretinieku sodīt par pārkāpumiem.

4. Vārtsargs
Lai kādu spēles modeli rīdzinieki neizvēlētos - spēlēs paši, vai arī cerēs uz pretinieka kļūdām, veiksme lielā mērā būs atkarīga no Holta darbības vārtos (ļoti maz ticams, ka spēlēs Jučers). Vārtsargam, savukārt, atliek cerēt, ka uzbrucēji spēs trāpīt.

+ Komarovs
Iepriekšējā spēlē Leo Komarovs darīja ko gribēja un lielā mērā uztaisīja spēli, un ne tikai tāpēc, ka guva svarīgus vārtus. Rīdziniekiem ir jābūt konkrētam plānam kā darboties un kā tikt galā ar Komarova provokācijām.

Ciparu duelis

Rīgas „Dinamo”Maskavas ”Dinamo”
Punkti1732
Uzvaras (pam.-pag.-psm.)5-0-010-0-1
Zaudējumi (pam.-pag.-psm.)8-0-25-0-0
Gūto un ielaisto vārtu attiecība-9 (35-44)+11 (45-34)
Vidēji spēle gūtie vārti2.332.81
Metienu realizācijas %7.63%9.15%
Vidēji spēlē ielaistie vārti2.932.13
Sausās spēles13
Skaitliskā vairākumā realizācijas %24.2%13.4%
Vairākumā ielaistie vārti41
Mazākuma neitralizēšanas %80.3%87.1%
Mazākumā gūtie vārti01
Soda minūtes vidēji spēlē11:3611:00
Rezultatīvākais aizsargsGalviņš 10 (4+6)Graņjaks 9 (3+6)
Rezultatīvākais uzbrucējsM.Rēdlihs 19 (3+16)Kvapils 10 (4+6) un Gorovikovs 10 (3+7)
Labākais vārtu guvējsKarsums 7Kvapils Jalasvāra un K.Volkovs pa 4
Visvairāk metieni vidēji spēlēGalviņš 3.1Kvapils 2.7
Spēlētāji ar 10+ punktiemM.Rēdlihs (19) Sprukts (12) Karsums (10) Galviņš (10)Kvapils (10) Gorovikovs (10)
Spēlētāji ar 5+ vārtiemKarsums (7) Sprukts (5) Varjs (5)nav tādu

Ciparu verdikts: Jāspēlē aktīvi, lai būtu iespējas darboties skaitliskajā vairākumā.

Kā būtu jādarbojas pret Leo Komarovu?

  • 7

  • 70

  • 4

  • 7


  +2 [+] [-]

, 2011-10-23 10:46, pirms 13 gadiem
Maskavieši guvuši 49 vārtus - un nevienam spēlētājam nav pat 5 goli
tas vien nozīmē, ka no Maskaviešiem briesmas var nākt no jebkura gala ārā - būs mūsējiem baigi jāmobilizējas, lai kaut ko šodien paveiktu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-23 12:02, pirms 13 gadiem
Viegli noteikti nebus RD,bet lai uzveretu man liekas ka tur vajag ko citu ne so 4+.pret Lev sametam gana daudz vairakuma...MD spele daudz labak mazakuma ka LEV.Tatad jabut paligiem musu rezultativakai komandai.Viena ta maina neuzvares pret MD

     [+] [-]

, 2011-10-23 12:11, pirms 13 gadiem
jāspēlē aktīvi, tad būs rezultāts! Šovakar varēs redzēt, ko spēj Rautakallio. Pagājušajā reizē viņs šo komandu nezināja, tagad ir iespēja parādīt, kā viņš prot veikt analīzi un sagatavoties zināmam pretiniekam. Kopumā tas viņam pagaidām izdodas labi, jo pēc zaudējuma Leff, spēja divreiz tos vinnēt... Skatīsimies. Pēc skaitļiem - viņi labāki kā komanda, mums -labāki individuālie izpildītāji. Cerams, ka mums izdosies!

     [+] [-]

, 2011-10-23 13:42, pirms 13 gadiem
KARABASSBARABASS rakstīja: Autoram gramatiska kļūda jau pirmajā teikumā! Vai tiešām teksts pirms publicēšanas nav jāpārlasa?
nu beidz.....raksti autoram, izmanto šo iespēju, nevis "cel savas akcijas" komentāros.. savādāk sanāk, ka te tukši plāties

     [+] [-]

, 2011-10-23 16:06, pirms 13 gadiem
KARABASSBARABASS rakstīja: Autoram gramatiska kļūda jau pirmajā teikumā! Vai tiešām teksts pirms publicēšanas nav jāpārlasa?
Parasti tam domāti korektori (nezinu gan vai sportacentrā tādi ir).