Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Latvija pret Franciju. Ko viņi izdarīja?

Latvija pret Franciju. Ko viņi izdarīja?
FOTO: Romāns Kokšarovs ("Sporta Avīze")

Junioru basketbolā jābūt gataviem uz visādiem brīnumiem. Pat, ja spēles gaitā atrodies vadībā ar 17 punktu pārsvaru, tas vēl nenozīmē, ka validolu var pietaupīt nākamajiem mačiem. Tieši ar šādu punktu pārsvaru latvieši atradās vadībā 23. minūtē (45:28), taču jau pēc 13 minūtēm rezultāts bija neizšķirts (54:54). Beigu beigās tomēr uzvarēja stiprākie - Latvijas izlase!

Kaspars Vecvagars
spēles laiks: 25:48
punkti: 4
izcīnītās bumbas: 0/7-7
rezultatīvās piespēles: 2
pārķertās bumbas: 2
kļūdas: 5
Augumā vismazākais spēlētājs un izcīna septiņas atlēkušās bumbas! Ja komandas partneri atbloķē garos pretspēlētājus un ja mazajam ir pareizā intuīcija, tad viss ir kārtībā. Šodien pa grozu meta mazāk vairāk laika veltot tieši uzbrukuma sakārtošanai. Pusotra minūti pirms mača beigām izskatījās, ka būs pārturējis bumbu un nepaspēs izmest pa grozu, taču pēdējā sekundēm veiksmīgi noķēra pretinieku uz pretkustību un tsoda. 24 sekundes bija jau iegūtas un vēl 24 sekundes Latvijai bija bumba. It kā sīkums, bet rezultātam esot tikai 59:54 katrs sīkums ir no svara.

Dāvis Čoders
spēles laiks: 3:27
punkti: 0
izcīnītās bumbas: 0
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 0
Laukumā parādījās tikai pēdējās ceturtdaļas sākumā, kad divreiz pēc kārtas bija kļūdījies Brēmers. Saspēli vadot Čoderam, Latvija divos uzbrukumos iztērēja laika limitu.

Andris Misters
spēles laiks: 19:36
punkti: 12
izcīnītās bumbas: 1/4-5
rezultatīvās piespēles: 1
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 0
Misters atzīmējās epizodiski, taču katra epizode bija ar pievienoto vērtību. Vispirms pirmās ceturtdaļas pēdējā sekundē viņšiemeta trīspunktieku pirmo reizi panākot vadību (21:19). Nākamais solo koncerts bija otrās ceturtdaļas beigās, kad pusotra minūtes laikā guva piecus punktus pēc kārtas (no 31:25 uz 36:25). Visbeidzot tieši Misters bija tas, kurš pārtrauca vairāk kā astoņas minūtes ilgo bezpunktu bēdu ieleju. Pēc uzbrukumā pārtērētā laika un laba darba aizsardzībā Mistera divi punkti bija kā kulaks uz franču acs.

Kārlis Apsītis
spēles laiks: 4:37
punkti: 0
izcīnītās bumbas: 0/1-1
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 0

Dāvis Bertāns
spēles laiks: 28:48
punkti: 8
izcīnītās bumbas: 0/3-3
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 3
Pirmajā puslaikā neguva nevienu punktu. Tiesa, izdarīja tikai trīs metienus, taču tas nenozīmē, ka pirmās divdesmit minūtes ir ierakstāmas skurstenī. Ja nevedās uzbrukumā, tad aizsardzībā trīs atlēkušās bu,bas bija viņējās un vēl divas reizes tika nobloķēti metieni. Arī otrajā puslaikā ar precizitāti bija kā bija, taču kā mēdz teikt par līderiem? Viņi visu spēli var būt nemanāmi, bet savu darbu izdara īstajā laikā. Bertāns savus punktus iemeta tieši īstajā laikā ar pārdesmit sekunžu intervālu. Vispirms trījnieks, pēc tam arī caurgājienā un rezultāts no 54:54 kļuva 59:54.

Renārs Magone
spēles laiks: 14:51
punkti: 6
izcīnītās bumbas: 1/5-6
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 3
Minūti pirms trešās trešdaļas beigām aizraujoties ar caurgājienu izmežģīja potīti. Jācer, ka izlases ārstu somiņās ir pareizās zāles, ar kurām pēc iespējas ātrāk dabūt uz kājām Magoni.

Artūrs Brēmers
spēles laiks: 21:46
punkti: 6
izcīnītās bumbas: 1/3-4
rezultatīvās piespēles: 2
pārķertās bumbas: 1
kļūdas: 2
Pirmo ceturtdaļu pabeidza ar pīpi zobos. Pēdējā uzbrukuma laikā pamanījās sev izkārtot gandrīz brīvu metienu, taču laikus pamanīja brīvo Misteru - lūdzu, trīs punkti. Iekrita pēdējās ceturtdaļas sākumā, kad spēle jau bija aizgājusi uz nažiem - vispirms kļūda piespēlē un divi viegli punkti frančiem (52:50), bet ejot uzbrukumā caurgājiens izdevās tāds neveikls. Vēl viena pazaudēta bumba...

Jānis Timma
spēles laiks: 25:59
punkti: 10
izcīnītās bumbas: 1/4-5
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 1
kļūdas: 1
Līdzīgi kā ar Bertānu - pirmajā ceturtdaļā uz nullēm un arī visā mačā nebija tik rezultatīvs kā gaidīts, taču tāpat savs pienesums kopējai uzvarai bija. Kaut vai ar to, ka pretinieks uz Timmu nopelnīja piecas personīgās piezīmes.

Edmunds Dukulis
spēles laiks: 35:03
punkti: 13
izcīnītās bumbas: 4/4-8
rezultatīvās piespēles: 3
pārķertās bumbas: 2
kļūdas: 1
Ja spēlētājs otro maču pēc kārtas kļūst par rezultatīvāko, tad tā vairs nav nejaušība. Arī pret Franciju Dukulis paspēja būt visur - uzbrukumā un aizsardzībāpa četrām izcīnītām bumbām, divi bloķēti metieni, trīs aizsardzības piezīmes, vēl arī trīs rezultatīvas piespēles. Visbeidzot - 13 punkti. Pelnīti visilgākais spēles laiks komandā.

Artūrs Vītiņš
spēles laiks: 0
punkti: 0
izcīnītās bumbas: 0
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 0

Arnolds Helmanis
spēles laiks: 11:37
punkti: 0
izcīnītās bumbas: 0
rezultatīvās piespēles: 1
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 0
Ja nepilnu divpadsmit minūšu laikā visi rādītāji ir pa nullēm, izņemot rezultatīvās piespēlēs, vēl nenozīmē, ka cilvēks nav bijis laukumā. Pretinieku pastumšanas tālāk no groza, kāds blociņš... Tās ir lietas, ko protokolā neatzīmē.

Aleksejs Rostovs
spēles laiks: 8:28
punkti: 2
izcīnītās bumbas: 1/0-1
rezultatīvās piespēles: 0
pārķertās bumbas: 0
kļūdas: 0
Rostovs atmiņā palicis ar izcīnīto bumbu pēc Brēmera neveiksmīgā soda metiena. Arī nav slikti. Galu galā uzbrukums turpinājās, pēc kura Vecvagars nopelnīja tiesības vēl uz diviem soda metieniem. Interesanti, ka arī šoreiz otrais bija garām un atkal bumbu izcīnīja mūsējie (Dukulis).

     [+] [-]

, 2010-07-23 20:02, pirms 14 gadiem
Vienkaarshi muuseejie atslaabinaajaas un Francijas radaas iespeeja izliidzinat rezultaatu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-07-23 22:45, pirms 14 gadiem
Saak apnikt "Strausa paardomas par teemu".. ljoti virspusiigi, dazhu momentu paarstaasts. Bet prieks par komandas veikumu shodien. Jaagaida spaanju kaarta paskriet zem muuseejo marsha

  +1 [+] [-]

, 2010-07-24 01:23, pirms 14 gadiem
G.Basile rakstīja: Izlase balstās uz 6 7 spēlētājiem'
Ja neesi pamanījis, tas ir daudz. Ir komandas, kas balstās uz 1-2 cilvēkiem, bet par to neviens nesūrojas.

     [+] [-]

, 2010-07-24 01:55, pirms 14 gadiem
sitie slavinosi raksti ir tiesi tas, kas nepieciesams 18 gadigiem jauniesiem, lai vini neatrautos no zemes.....