Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Apakšbikses un vainīgie

Apakšbikses un vainīgie
Rīgas "Dinamo" talismans arī nevar būt drošs - jo tagad klubā meklē vainīgos...

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bija tik patīkams klusums no Rīgas „Dinamo” vadības gala – varēja domāt, ka vismaz turnīra tabula beidzot vienam otram ir devusi vielu pārdomām, arī sava vieta tā kā apzināta, bet – naivas ilūzijas... Tagad pēc dinamiešiem stāvot klubi rindā – tik labi viņi visi ir... Tagad ir atrasts arī vismaz viens – nē, atvainojiet, divi vainīgie... Un tas viss sezonā, kurā ir veikta visu laiku labākā sastāva komplektācija (citēti arhīvi).

Kaspars Daugaviņš pateica skaidri – komandā šosezon nebija vienotas domas, nebija dūres, kas savāktu ģērbtuvi, nebija garīgā līdera... Lielā mērā tas ir visa pamats. Jo hokeja komandu vāc kopā, pētot ne tikai statistiku, bet arī spēlētāju raksturus, hobijus, vājības. Nu, līdzīgi kā kluba administrators Savickis ir novācis sev apkārt dažādus mugurkaulus ar līdzīgu elastību – tā ir teicama personāla atlase, kas nepieciešama noteiktiem mērķiem... Šis bariņš labi izdabā, neliekot ne mirkli priekšniekam nožēlot, ka tieši viņi atrodas vietā un laikā. Ja zina, ko vajag no hokeja komandas, atlases principi ir līdzīgi... Tu vēro cilvēkus, saproti viņu lomu, izvērtē pielietojumu. „Dinamo” gadījumā tas nebija un – rezultāts ir pelnīts. Savulaik viņi netīšām trāpīja uz Ozoliņa paģiraino atklāsmi, ka viņš vēl grib uzspēlēt. Vecis atbrauca, paskatījās vispirms no malas – vai kāds vēl atceras Sanda pirmās sezonas pirmo mēnesi, kad visi, trenerus un menedžeri ieskaitot, bija reālā stresā – un pārbīdīja mēbeles. Nosacīti runājot - ģērbtuvē piedzima komanda. Vadībai labi, jo bija arī kaut kāds rezultāts. Tālāk doma skaidra – vajag saprast, kā īsti tas notiek? Tāpēc viengad – Rautakalio debijas sezonā – tiek nolīgti psihologi, kas osta gaisu, veido piezīmes, apkopo secinājumus. Ko vadība ar šo materiālu izdarīja, redzam turpinājumā...

Kurā brīdī sākās „Dinamo” šīs sezonas izgāšanās? Vai tā bija diena, kad viņi nolīga treneri Rautakalio? Varbūt. Jo cilvēki nesaprata, ko bija dabūjuši... Pusgadu vēlāk tas pats menedžeris, kas servēja soma pakalpojumu, pat komandai neslēpa, ka Peka ir nekāds, ka nevelk, ka nav neko lielu savā karjerā uzvarējis utt, - tad, kāpēc spēlētājiem iespringt, censties, cīnīties? Bet – viņi iespringa un tika play off turnīrā. Kā saprotam tagad, tas bija trenera dziesmas beigu sākums... Kluba vadībā joprojām ir cilvēki, kas plašu muti un slaidu pirkstu rāda somu trenera virzienā – sak, viņš bija tāds un šitāds... Jā, bija! Bet – kurš viņu ņēma darbā? Kurš sarunāja darba interviju, kurš pārliecinājās par viņa iemaņām, metodēm un izpratni? Rautakalio taču nebija jaunais trenerītis no pagājušā gada izlaiduma – par viņu bija zināms vairāk kā vajadzīgs. Tātad – ja ņēmāt, tad zinājāt, ko no viņa sagaidīt, ko viņš prasīs no spēlētājiem... Ja zinājāt Pekas piekopto stilu, kāpēc to vēlējāties saņemt kā pakalpojumu? Vai te tomēr nevaram runāt par menedžmenta apķērību un zināšanu bāzi, par ilgtermiņa stratēģiju – kas ir vajadzīgs šai komandai. Ja tagad viens no vadības saka, ka arī Galviņš kā kapteinis bija kļūda – nu, klau, veči, mazliet solīdāk. Tā ir jūsu virtuve, tās ir jūs apakšbikses, ko visiem rādāt. Tātad – ja Galviņš ir bijis ik liela problēma, ko jūs no šī spēlētāja sagaidāt nākotnē? Vai tiešām domājat, ka tagad ir atrasti pareizie publiskie vārdi, kas spiedīs šim hokejistam atdot sevi par visiem simts procentiem kompānijai, kas viņu konkrēti uzmet? Vai tomēr tas nozīmē – ka Galviņš jau ir norakstīts un teju, teju būs prom no Rīgas ģērbtuves?

Arī spēlētāju atlasē bija līdzīgi – Šrempu nepazina tikai Centrālās stacijas tualetes apkopēja, bet – „Dinamo” izākstījās ar pāraudzināšanas plāniem... Sekojošais divu gadu līgums bija vēl viens apliecinājums vadības izpratnei par hokeja spēli, nemaz nerunājot par tādu emocionālu sīkumu kā deviņpadsmito numuru, ko Šrempam bija tas gods nēsāt. Un mums – tas negods tajā visā noskatīties. Klubam tas izmaksāja skaistu summu, jo hokejistu vajadzēja atbrīvot pirms laika ar labu kompensāciju... Pirms sezonas tika padzīts Sergejs Naumovs, kas it kā bija pārkāpis kaut kādus čekistu iekšējās kārtības noteikumus – proti, bija ieteicis vienam no „Dinamo” spēlētājiem kādu sev pazīstamu aģentu. Saprotams, ja ļoti piesienas ētikai, tad gājiens divdomīgs. Tajā pašā laikā, varēja šo precedentu risināt mazliet gudrāk – pasaukt Sergeju, izstāstīt viņam, ka vajadzētu ieturēt distanci šādos jautājumos. Esmu pārliecināts, ka viņš izprastu šo lūgumu. Pie reizes, arī citiem treneriem izklāstīt par viņu atbildības līmeni attiecībā pret komandu. Kāpēc tas bija svarīgi? Naumovs atbildēja „Dinamo” par vārtsargiem, tieši viņš ieteica komandai ņemt Telkvistu, kas pilnībā uzticējās Sergeja rekomendācijām un ieteikumiem. Tāpat Sergejs bija sev azotē izauklējis Jučeru – otru vārtsargu. Ja viņš būtu starp abiem, nav šaubu, ka saprastu – kurš zirdziņš vilks, kurš ēdīs auzas, vai – otrādi. Saprastu labāk, par visiem! Tā vietā „Dinamo” resnais gals sarīko paraugstundu – Naumovu slaidi pasūta. Kad Telkvists ierodas uz vasaras nometni, viņam paliek mute vaļā... Kur Sergejs? Var mēģināt saprast, kā tajā brīdī jutās arī Jučers, kam pirmssezona sanāca tīri laba – viņš kož nost olimpisko čempionu! Jaunais vārtsargu treneris to visu vēl nebija paspējis ne tikai sagremot – ēdiens dzisa uz šķīvja... Sausais atlikums – ne Māris uzreiz pavilka, ne Mikaels spēja noticēt, ka viņam uzticēsies kā pirmajam. Tā divus mēnešus bez stabiliem vārtsargiem norullējam.

Pieņemu, ka Artis Ābols joprojām nav sapratis, kas viņu sagaidīs jaunajā sezonā, lai gan tieši viņam bija jāizpilda mazā ugunsdzēšamā aparāta loma pēc Rautakalio atbrīvošanas. Tas nav labi pret treneri, lai gan saprotama arī vadības doma – ja nu, Ulmanis, pēkšņi ierauga trenera Ābola rokrakstā tādu kā trīci... Nevajag uzticēties, vajag pauzēt! Un tādā noskaņā viņi spēlē un dzīvo ar saviem algu griestiem – ja nu priekšniekiem nepatiks... Ņiživijs tiek aizsūtīts uz Prāgu. Nav slikti. Atbrīvojas naudiņa, palīdzam Normundam... Vienīgi, ja esam tādi parasti līdzjutēji, kas skatās tikai tabulā un cer, ka varbūt notiks brīnums (teorētiski play off tobrīd bija sasniedzams), mēs nesaprotam – kāpēc vienu no saviem radošākajiem uzbrucējiem atdot konkurentiem, kas, starp citu, arī vēl cīnās par astoto vietu tajā pašā konferencē? Tad pasakiet publiski, ka bode ir slēgta līdz nākamā gada septembrim, bet izlikties, ka tas ir baigais hokeja tirgus – nu, piedodiet... Tāds sīkums, ka KHL vispār nav pieļaujama spēlētāju aizdošana vai izīrēšana, Skanstes ielai vienkārši tek garām. Aizsargs Karls tajā pašā laikā aizgūtnēm uzliek plati, ka play off vēl nav zaudēts, vienīgi – no Šveices pienācis labs piedāvājums... Viņš pēkšņi aizbrauc. Atkal varam teikt – nav slikti, ka atbrīvojas nauda. Nav jēgas maksāt spēlētājam, ja play off iet gar degunu un pēc sezonas viņš tāpat būs brīvs... Vienīgi, Savickim kāds varēja pateikt, ka no Šveices nekāda kompensācija par Karlu nepienākas, lai kā administrators vēlējās blefot – Rīga var būt laimīga, ka viņai šajā gadījumā nav jāpiemaksā. Žirū, vecais zēns, arī pārsteidza. Viņš tagad pirms janvāra sniegiem sakās, ļoti gribot palikt „Dinamo” vēl vienu sezonum, vien nezinot, vai viņam izdosies vienoties... Kur problēma?! Pagājušajā vasarā Skanstes iela taurēja, ka ar šo uzbrucēju ir līgums uz diviem gadiem. Ieskaties KHL oficiāli reģistrētajos līgumos – tur arī pretī kanādieša vārdam ir redzams 2014. gada pavasaris. Jautājums – vai Žirū pats to nezina, vai komanda vienkārši tajā reizē nesmuki samelojās, vai – atkal kaut kāds komisijas veikals... Un tādā garā, līdz laimīgām beigām.

Nē, beigu nebūs! Jau tagad Rīgas „Dinamo” plāno, kā sagatavoties nākamajam gadam. Sestajai sezonai, pēc viņu īpašā kalendāra... Mēs gan labi zinām, ka patiesībā Rīgas „Dinamo” hokeja komanda nesākās pirms pieciem gadiem, tāpat kā mēs labi atceramies citus laikus, kas šo komandu padara par īpašu Latvijas hokeja līdzjutēju sirdīs – taču, tas nav laicīgās vadības dienas kārtībā. Viņi gribēja par katru cenu nosvinēt savas valdīšanas piekto gadu un saņēma – ar visām svecītēm... Vai precīzāk – saņēma, atbilstoši savai pārliecībai. Tagad tiek gatavots liels pārsteigums – priekšnieki pat viegli dreb no uzbudinājuma, zinot, ka teju, teju varēs par to atkal pastāstīt saviem atbalstītājiem. Vien atļaušos pasvītrot – ar sajēgu un realitātes izjūtu viņiem joprojām pašvaki... Kad saņemsiet šos jaunās sezonas sveicienus – sapratīsiet.
Tikai Rīga, tikai „Dinamo”, tikai Lady Gaga, atvainojiet... Gagarina kauss...

  +6 [+] [-]

, 2013-01-22 13:07, pirms 11 gadiem
Rota vīruss plosās, no turienes arī nesaturēšana ...

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 13:16, pirms 11 gadiem
Kā jau čekistu klubā ,nekāds brinums,kucēni danco pēc stabules .....

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 13:19, pirms 11 gadiem
Precīzs teksts visu šo Priedes, Kalvīšu, Ulmaņu, Opuļsku un protams, ģenerāļa Savicka virzienā!!!

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 13:34, pirms 11 gadiem
Gan jau, ka St. Juris lika Priedem izteikties par Galviņu.

 +11 [+] [-]

, 2013-01-22 13:45, pirms 11 gadiem
Ja vadībai nemainīsies izpratne par sastāva komplektāciju,sēdēsim pie tukšām tribīnēm.Vēl tikai vajag atdot ,citām komandām ,Karsumu,Rēdlihus,Ņiživiju,Reķi un vēl dažus spēlētājus ,ar ko saitīts ir RD. Man RD saistās ar Latvijas labākajiem spēlētājiem ,nevis ar otro ešelonu un mistiskiem leģionāriem .Adodiet komandu.Ja nē......... 2015.gads ,tribīnēs sēž 28 līdzjutēji-Savicka kungs un pārējie pakalpiņi. Negribētu to redzēt pat sapņos.Vēl cerēsim ka galvas iz ārstēsies....

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 13:47, pirms 11 gadiem
Kas tas par pārsteigumu, ko gatavo Armands?

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 13:47, pirms 11 gadiem
P.S. Par veļas mazgāšau ,laikam, vispār sajēgas nav.Tā kolektīvu saliedēt nevar.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 13:59, pirms 11 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kas tas par pārsteigumu, ko gatavo Armands?
Ne jau Armands imo gatavo. Es sapratu, ka viņam tapis zināms kas tāds, ko Trijotne grasās paziņot.

     [+] [-]

, 2013-01-22 14:21, pirms 11 gadiem
cik nopratu no Overtime, tad runa ir par Arēnu Rīga+Dinamo salikt vienā pakā un kādam gribētājam notirgot to pasākumu. Tad tik sāksies īstās atrakcijas, kad kādam kazahu naftas baronam mēģinās iestāstīt, ka jādod vietējiem spēlēt. Un ka kādam uz to visu jāskatās. Būs jautri.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 14:24, pirms 11 gadiem
Jau sezonas sākumā teicu,ka komplektācija galīgi garām un taisnība vien man bija-arī,kad apšaubīju Armanda paredzēto astotnieku un play-offus.Es vairs neapmeklēju Dinamo spēles un draugs ar kuru bijām uzticīgi Dinamo fani visas sezonas teica-labi,ka šogad nenopirkām abonementus...Un es gribu redzēt,kā vispār Dinamo menedžments tirgos abonementus nākošajai sezonai!Ar skaudību paskatījos uz mūsu vecā labā paziņas Elisona spēli Torpedo sastāvā-kāpēc pirkt 3 šrempus,bet nenopirkt 1 Elisonu?Tas man nav saprotams!Tāpat -kāda jēga pirkt Ivanānu par ievērojamu summu-lai viņš spēlētu 4.maiņā un pāris reizes sezonā izkautos un pelnītu nevajadzīgus noraidījumus(nu piekasās jau viņam tiesneši,bet vai tad kāds domāja,ka būs citādi?Ko komandā dara Ankipāns?Vai Ābolam nevajadzētu sākt ar kādu junioru trenēšanu vispirms,jo spēle vēl nebaudāmāka kā pie Pekas.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-22 14:44, pirms 11 gadiem
fjodorovs rakstīja: cik nopratu no Overtime, tad runa ir par Arēnu Rīga+Dinamo salikt vienā pakā un kādam gribētājam notirgot to pasākumu. Tad tik sāksies īstās atrakcijas, kad kādam kazahu naftas baronam mēģinās iestāstīt, ka jādod vietējiem spēlēt. Un ka kādam uz to visu jāskatās. Būs jautri.
Nekur jau arī nav teikts, ka DR vienmēr būs...hm, Rīgā. Ja tur tiešām parādās kāds naudigs investors, tad klubs ar visiem spēlētajiem var mierīgi aiceļot uz kādu eksotiskāku vietu. Cita lieta, ja Arēna Rīga tur arī figurē.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 14:52, pirms 11 gadiem
Tagad tiek gatavots liels pārsteigums – priekšnieki pat viegli dreb no uzbudinājuma, zinot, ka teju, teju varēs par to atkal pastāstīt saviem atbalstītājiem.

Ko tad viņi TĀDU var piedāvāt?
Hossa atgriezīsies? Masaļskis? kāds cits no "agrākajiem"?
Sarunāts Bārtulis vai Kulda?
Ozoliņš vai vēl kāda mūsu autoritāte būs GM?

Tas viss būtu kaut kāds pārsteigums, bet ne jau LIELS pārsteigums...

  +5 [+] [-]

, 2013-01-22 14:53, pirms 11 gadiem
Armands atkal salicis pareizos akcentus un precīzi novērtējis situāciju-raksts kā kulaks uz acs
interesanti,kāds tad būs tas pārsteigus...no raksta saprotams, ka Armands par to ir lietas kursā,izskatās ka būs atkal kautkādas prātam neaptveramas izdarības, ko taisās darīt Dinamo jurītis ar savu komandu
jāsaka ar Armanda vārdiem-BŪS JAUTRI

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 15:49, pirms 11 gadiem
Montesuma1 rakstīja: Armands atkal salicis pareizos akcentus un precīzi novērtējis situāciju-raksts kā kulaks uz acs
interesanti,kāds tad būs tas pārsteigus...no raksta saprotams, ka Armands par to ir lietas kursā,izskatās ka būs atkal kautkādas prātam neaptveramas izdarības, ko taisās darīt Dinamo jurītis ar savu komandu
jāsaka ar Armanda vārdiem-BŪS JAUTRI
Cerības kauss.Jurim tas šķiet līdzīgs Gagārinam.Ha ha....

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 16:14, pirms 11 gadiem
šīs sezonas Dinamo nedienas un kāzusi,jurīša plātība par sastāvu un Gagārina kausa iegūšanu atgādina manā bērnībā tādu populāru pantiņu,ko skaitija visi:
Lielība naudu nemaksā
pied*rš bikses-izmazgā!

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 16:19, pirms 11 gadiem
6. sezonas (Opuļska) bomba? Hossas nebūs, Bārtulis prasīs pārāk lielu algu (tādu, kā šosezon Galviņam), aizies Žirū, Telkvists un Indrašis, toties mērķis paliks nemainīgs. Kauss. Gagarina. Atgriezīsies Šindels un (varbūt) Svets, noapaļojot labāko sastāvu Dinamo vēsturē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 16:52, pirms 11 gadiem
Atklāts spļāviens sejā no Armanda puses.. Zināms, ka Armands prot ''spļaudīties'' un kā parasti tieši īstajā brīdī!! Interesanti vai DINAMO RĪGA šoferu kantoris spēs ''norīt krupi'' un kā vīri atbildēt!!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 18:55, pirms 11 gadiem
negausis rakstīja: Nekur jau arī nav teikts, ka DR vienmēr būs...hm, Rīgā. Ja tur tiešām parādās kāds naudigs investors, tad klubs ar visiem spēlētajiem var mierīgi aiceļot uz kādu eksotiskāku vietu. Cita lieta, ja Arēna Rīga tur arī figurē.
neticās, ka KHL politaģitācijas apakšvienībai interesē Rīgas Dinamo, kurš spēlē un bāzējas Penzā. Tepat jau vien rosīsies. Un kur ir teikts, ka pārmaiņas nebriest tapēc, ka arī krievi vairs nevar pārvārīt svēto Juri, kurš ar savu Youtube līmeņa kandidātu meklēšanu tiem visus plānus jauc. Ja vēl pāŗis gadus noveicās un RD tika playoff, tad pēc šīssezonas marasma izpausmēm šoreiz nekā. Bet domāju, ka politiskā līmenī tiem , domāju, ļoti gudrajiem un tālredzīgajiem aukliņu raustītājiem playoff starp RD un Maskavas Dinamo ir stipri pievilcīgāks, nekā playoff starp Spartaku un CSKA. Un pie tam pie pustukšām tribīnēm. Fantāzija, bet varbūt arī ne...?!

     [+] [-]

, 2013-01-22 19:22, pirms 11 gadiem
Raksts perfekts! Tikai žēl, ka tie, kuru virzienā tas adresēts, ... tik un tā to nesaprot, jo reāli ir patālu no hokeja, kaut, it kā gribētu būt "pri ģelah", taču acīmredzami tas neizdodas, un Armands jau ne pirmo reizi raksta šādus rakstus "tajā virzienā" !

  -1 [+] [-]

, 2013-01-22 19:32, pirms 11 gadiem
Nu jā, kamēr galvenais KHL ( ārpuskrievijas ) pastāvēšanas mērķis būs Krievijas ārpolitisko interešu nodrošināšana, tikmēr Rīgā komanda būs. Galu galā, ne Krievijas komandas jau KHL vidējo līmeni nepaaugstina, līdz ar to no sportiskā viedokļa uzturēt tās nav jēgas. Bet nu Krievijas redzējums jau var mainīties, jo viss var notikt ( krīze, režima maiņa, vienkārši apniks, un, ja nu vēl Gagarinu paņem kāds ne Krievijas klubs, vai šogad Krievijas izlase ( sastāvoša no KHL večiem ) zaudē Čehijai vai Slovakijai, kur arī būs daudz KHL spelētāju, un krievi izdomā, ka nav ko trenēt konkurentus ). Bet tas tā, mana fantāzija, drīzāk jau DR vēl kādu laiku pastāvēs.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 20:19, pirms 11 gadiem
Nožēlojama tā priedīte,kas neveiksmēs atradusi vainīgo-Galviņu. Vēl arī šremps(kas publiski paudis nevēlēšanos iedot pretiniekam bietē,pat,ja situācija prasītu).Pareizs Gunta uzbrauciens šim mīkstajam,kas bija viens no Dinamo kauna traipiem.Galviņu salīdzina ar KHL žurku.Kā saka suns(Šremps) zina,ko ēdis.
Puče uzrakstījis visu to,ar ko bija jāsāk-ar zivs pūšanu no galvas..
Nav divu domu,ka atbildība par treneru sastāvu,komandas komplektāciju,par mikroklimatu jāuzņemas visai tai šaikai,kas hokeju "pārzin vislabāk",skatoties spēles no savām ložām un radot šo visspēcīgāko Dinamo komandu,kopš tā spēlē KHL ,uzstādot mērķi -Gagarina kauss. Nu,laikam savā visvarenībā mūs te par kārtīgiem idiņiem tur.
Čekistu demagoģija,kas vērsta tautas masu zombēšanai.Rokrakstu izmainīt nav iespējams.

     [+] [-]

, 2013-01-22 22:19, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Tagad tiek gatavots liels pārsteigums – priekšnieki pat viegli dreb no uzbudinājuma, zinot, ka teju, teju varēs par to atkal pastāstīt saviem atbalstītājiem.

Ko tad viņi TĀDU var piedāvāt?
Hossa atgriezīsies? Masaļskis? kāds cits no "agrākajiem"?
Sarunāts Bārtulis vai Kulda?
Ozoliņš vai vēl kāda mūsu autoritāte būs GM?

Tas viss būtu kaut kāds pārsteigums, bet ne jau LIELS pārsteigums...
Neviena no š'[im ziņām nebūtu pārsteigums, vnk interesanta ziņa, ja nu vienīgi par Masaļski varetu meklēt pārsteiguma momentu.

     [+] [-]

, 2013-01-22 22:59, pirms 11 gadiem
huy rakstīja: Neviena no š'[im ziņām nebūtu pārsteigums, vnk interesanta ziņa, ja nu vienīgi par Masaļski varetu meklēt pārsteiguma momentu.
Es vienkārši nevaru iedomāties, ko tad viņi tādu varētu piedāvāt, lai tas būtu pārsteigums

     [+] [-]

, 2013-01-23 01:41, pirms 11 gadiem
Vislabākais risinājums būtu padzīt Jurīti no viņa vietas ar visiem pakalpiņiem un pārņemt to visu projektu ar uzticamu, atbalstītu vietējo investoru naudas līdzekļiem - kā saka, samesties vienai labai lietai, jo tur, JA MĀK UN GRIB, var arī normālu biznesu uztaisīt. Tikai - laikam tā ir utopija, jo mūsdienās katrs vien uz savu ķešu skatās un otru kā potenciālu zagli uztver... Žēl, ka tā, JA TAS TIEŠĀM tā ir.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-23 02:07, pirms 11 gadiem
denebs rakstīja: Vislabākais risinājums būtu padzīt Jurīti no viņa vietas ar visiem pakalpiņiem un pārņemt to visu projektu ar uzticamu, atbalstītu vietējo investoru naudas līdzekļiem - kā saka, samesties vienai labai lietai, jo tur, JA MĀK UN GRIB, var arī normālu biznesu uztaisīt. Tikai - laikam tā ir utopija, jo mūsdienās katrs vien uz savu ķešu skatās un otru kā potenciālu zagli uztver... Žēl, ka tā, JA TAS TIEŠĀM tā ir.
Padzīt protams vajadzētu, bet bizness tur nu gan nesanāks, jo tad spēlētājiem būtu jāspēlē par sviestmaizi. Vai arī jāliek sastāvā tikai jaunie, bet tad pēdēja vieta garantēta. Arī vietējie sponsori kā naudas devēji ( apzinoties, ka komanda nesīs zaudējumus ) nespēs pavilkt visu, vai pat lielāko daļu budžeta, un tad atkal konkurētspējīga komanda nesanāk. Līdz ar to, vienīgais veids, kādā DR var pastāvēt ( šādā - KHL līmenī ), ir ar ārzemju finansējumu.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-23 08:01, pirms 11 gadiem
šogad jau tikai aklam nebija skaidrs,ka kauss maigi sakot nespīd un cīņa būss par lejasgalu..Pozitīvais bija doma iespēlēt mūsu pašu jaunos,jo citur jau viņi netiktu sastāvā..tādā līmenī..

     [+] [-]

, 2013-01-23 12:13, pirms 11 gadiem
zzk rakstīja: Es vienkārši nevaru iedomāties, ko tad viņi tādu varētu piedāvāt, lai tas būtu pārsteigums
Nu ja godīgi, es arī ne, bet ja tas būs tikai martā tad nav ko tagad iespringt. Vai nu nekas nebūs un mēs to aizmirsīsim, vai arī uzzināsim un tad vērtēs cik tas paŗsteidzoši

     [+] [-]

, 2013-01-23 15:55, pirms 11 gadiem
Par pārsteigumu runājot...

visticamāk jau ka RD un Arēnai beidzot būs kopīgs īpašnieks, un tas nebūs Savickis. Domāju arī šī iemesla dēļ tik histēriski tiek nodrošināts vismaz 4500 skatītāju uz katru spēli.

     [+] [-]

, 2013-01-23 16:08, pirms 11 gadiem
Par kāda spēlētāja parādīšanos manuprāt vēl nevar zināt, jo diez vai RD ar kādu būtu panākusi vienošanos, kas varētu būt bomba....

     [+] [-]

, 2013-01-24 06:45, pirms 11 gadiem
Visvairāk patīk vārds administrators