Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Pat Skalbes pasakās bija riebekļi...

Pat Skalbes pasakās bija riebekļi...
Mums ir labi hokejisti, labi cilvēki... Vienam tomēr pa vidu vajag būt riebeklim vai kretīnam ar raksturu - tas palīdz cīnīties pret sīkstajiem.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64.

Vai hokeju var spēlēt labi cilvēkli? Var. Vai labie cilvēki var uzvarētu šajā spēlē? Atļaušos apgalvot – var, bet ar izņēmumu, ka vismaz viens vai divi hokejisti šajā komandā ir riebekļi.

Riebekļi nav izdomājums – viņi ir vajadzīgi. Bieži vien viņi nav pirmās vai otrās maiņas spēlētāji, bet viņu lomu tā sauktajā spēles raksturā ir milzīga. Iespējams, viņi ir mutīgākie komandā, iespējams, viņi ir lielākie joku plēsēji un uz laukuma – diezgan lecīgi, bet pilnīgi noteikti - viņi nevāc pēc treniņa ripas. Komandā viņi var sarīkot brīvdienu ballīti un – būt pirmie, kas pēc zaudētas trešdaļas ar kāju iespers pa ģērbtuves miskasti, vai demonstratīvi salauzīs nūju pret gaiteņa flīzēm ar repliku: „Mēs esam mēsli, ne komanda!”. Viņi varētu būt tie, kas treniņā izkaujas ar savējiem, bet tajā pašā laikā – pirmie pie žurnālistu mikrofoniem, lai izskaidrotu kārtējā zaudējuma iemeslu. Viņi pirmie trenerim pateiks, ka rīt vajadzētu brīvdienu, tāpat – viņi būs tie, kas pēdējie norēķināsies par taksometru, ja nu sanāk ar komandas biedriem pirmsspēles vakarā pavizināties pa naksnīgo galvaspilsētu. Viņi noteikti pieslidos pie pretinieku komandas kapteiņa, lai pavaicātu, vai gadījumā viņš nav stājies dzimumattiecībās ar paša māti, māsu vai tml. (atvainojiet par vulgaritāti, bet uz ledus veči bieži vien par hokeju spēles laikā runā visai maz). Vai šāds (-i) spēlētājs ir šosezon Rīgas „Dinamo” hokeja komandā?

Dažādu apsvērumu dēļ liksim mierā mūsējos jeb vietējos kadrus – viņi visi pēc būtības ir foršie čaļi. Bieži tā nesakrīt, bet, ja pārlūkojam komandas sastāvu, tad labie puikas rindām vien – viens otrs tā kā paņaud par spēles laiku, taču iedzimtā kautrība neļauj pār lūpu pārspļaut un attiecīgi, arī ripa īstajā brīdī noveļas no nūjas. Tam, kas to varētu, pirms tam nav bijusi tāda loma iepriekšējās komandās, savukārt – tas, kurš tā kā mēģina palobīt savu čaulu, drīzāk zemapziņā domā par savu vietu pamatsastāvā, nevis par lieku sprakšķēšanu. Līdz ar to secinājums – ar savējiem riebekļu sakarā nav ko rēķināties un varbūt, ka nemaz nevajag. Tiesa, atļaušos norādīt, ka starp mūsējiem kopumā visi pār vienu kārti nav metami, ja papētam hokeja apcirkņus plašāk nekā „Dinamo” krekli: vai atceraties, ka savulaik deviņpadsmit gadus vecais Daugaviņš izlases treniņā izkāvās ar komandas kapteini Semjonovu, jo aizstāvēja savu pašcieņu? Arī par Karsumu pretinieki AHL līgā runā kā par rakstura veci ar spēcīgu plecu, bet abi pašreizējie izlases treneri savu autoritāti uz laukuma nav gribējuši piezemēt pat šķietami bezcerīgās situācijās. Hokejs bez alus ir daiļslidošana, bet hokejs bez spēka paņēmieniem – tas varētu būt, piedodiet, kērlings.

Labi, ja ar savējiem aršana sanāk tikai pilnmēness laikā, tad paliek – leģionāri. Viņi te atbrauc savu līgumu atstrādāt, mēģina pielabot savu tirgus cenu un – prom uz citu klubu, pie pirmā mājiena. Starp viņiem vajadzētu meklēt raksturus, kas atbilstu augstāk aprakstītajam, jo viņi ir motivēti. Pērn tāds bija Marks Hartigans, kas bija novedis līdz visu krāsu pelītēm teju vai pusi līgas ar savām jēlībām un provokācijām. Kamēr viņš pret mums nespēlēja, nejutām – arī saucām par labo zēnu, bet, atlika Hartiganam vienreiz inscenēt nevainīgās jaunavas Marijas motīvu pret tiem pašiem „Dinamo”, kurus viņš vēl pērn aizstāvēja, lai mēs uzceptos. Šogad mums ir leģionāri, kas nav pat tuvumā Hartigana kalibram un, šo rindu autors nerunā tikai par hokeja kvalitātēm vien. Sākam ar Iguldenu. Ne jau velti šis slaidais un pēc miesas uzbūves izcili trenētais šķelmis nav ticis NHL, lai gan pie līgas durvīm viņam ļāva mīdīties gadiem, it kā cerot uz brīnumu. Hosam uz laukuma egoisma vairāk kā Iguldenam, taču izskatās, ka viņa jaunākā brāļa sindroms ir ņēmis virsroku pār citām rakstura īpašībām. Viņš priecājas par savu talantu, ko spēj arī nodemonstrēt, taču bieži vien niknumu izgāž nevis konkrētā spēles epizodē, bet gan brīdī, kad tas vismazāk kādam var palīdzēt. Mierā ar to, ka treneris viņu neapdalīs. Karija – šķiet, labākais cilvēks, kas jebkad parakstījis profesionālu līgumu ar kādu no KHL klubiem. Pēc rakstura īpašībām. Viņš būtu labs vedējtēvs kāzās, vai pirmklasīgs krusttēvs. Kā samurajs – pats sev vairāk nodarīs pāri, nekā pretiniekam. Svets, par kuru sakām „bijušais” – tādā līmenī hokeju vēl nebija spēlējis, tāpēc bieži vien pretinieku pavadīja ar acīm, nevis lika ceļā auguma mūri. Nesprēgāja, jo patiešām bija laimīgs, ka nokļuvis Rīgas „Dinamo”. Pruseks – sk. Iguldenu. NHL pabijis, bet nav tur palicis. Labs otrais vārtsargs, kam potenciāls atļauj būt par Čehijas izlases līderi, taču – nekad par tādu nekļūs. Vārtsargiem vispār riebekļu lomas nav jāspēlē, bet, ja galīgi nav neviena, tad kāpēc nepademonstrēt pretiniekam savu ģitāru (lasi – nūju)? Petrovickis – var nojaust, ka viņš būtu vistuvāk tādai misijai, taču izskatās, ka slovaks vienkārši nav tā audzināts, turklāt, arī gadi viņam spiež nevis lēkāt, bet gan sadzīvot. Kas mums vēl paliek? Arnasons – cilvēks, kas ne pats vēl ir par savu lomu ticis skaidrībā, ne komandas vadība viņam to grib ierādīt. Viņš ir iemests sistēmā, kuru par savējo neuzskata, tāpēc gaidīt, ka te pēkšņi parādīsies kopības vai vienas ģimenes kulaks – velti. Tā mēs spēlējam- ar labiem vai raksturā ieturētiem cilvēkiem, kas kopumā nav nekas slikts. Tikai – stulbi, ka labie pārsvarā uzvar tikai pasakās un vēl stulbāk – neviena no tām nav par hokeju. Mums pat treneris ticis no Kārļa Skalbes „dzirnaviņām”, atliek vien minēt, vai Šuplers ir kaķīša vai karaļa prototips.

Kur šosezon vajadzēja laukumā riebekļus? Karijas savainojums Maskavā nedrīkstēja palikt neievērots... Pirmajās desmit sezonas spēlēs mūsu vārtsargi no pretinieku puses tika uzskatīti par svaigi lietu asfaltu... Ja aiztiek līderus, tad pāridarītājs ir jāsoda bez trenera uzmundrinājuma... Katra divcīņas epizode jāpabeidz ar plecus, nevis dibenu... Jau pieminētais Hartigana gadījums. Tā arī nespēju noticēt, ka neviens no mūsu komandas līdz pat spēles izskaņai pat nemēģināja šajā sakarā atvērt savu piezīmju grāmatiņu, lai Markam atgādinātu, ka otro reizi par šādu izrādi viņš atrausies. Neaicinu izrēķināties – vienkārši, hokeja noteikumu specifika atļauj vīra valodu, kurā iesaistītas divas puses. Turklāt, šīs situācijas prasa nevis pēcspēles videonalīzi, bet gan rīcību – šeit un tagad. Pērn, starp citu, „Vitjaz” sezonas gaitā Hartiganu bija atkoduši un, šķiet, pēdējā Rīgas spēlē viņš nevis spēlēja, bet atskatījās... Nav šaubu, ka gan jau pie izdevības pats Ozoliņš sevi pratīs aizstāvēt, bet viņam citi uzdevumi labāk padodas. Atcerieties, kā Jēkabs Rēdlihs pret SKA tīri organiski sajuta savu tā vakara misiju, lai gan – būtu viņš tajā dūrcīņā bijis runcis Leopolds, vēl nezin, vai sanktpēterburgieši neprastos lauzt mača gaitu.

Komandas raksturs nav tikai iespēlētas kombinācijas, vai skaisti izspēlēts vairākums. Tās ir simtiem nianšu, kas visas kopā veido panākumu. Arī tie pieminēties sliktie cilvēki laukumā ir daļa no veiksmes, jo viņi liek pretiniekam notrīsēt vai gluži pretēji, piepūst sarkanus vaigus atriebībai. Viņi nav jātrenē speciāli saviem uzdevumiem, viņi vienkārši ir jāatrod. Ja Rīgas „Dinamo” grib veiksmīgi spēlēt šajā līgā un ne tikai cīnīties par vietu play off, bet pārvarēt nākamos sliekšņus, komandas komplektācijā vienu vietu tā sauktajam hokeja riebeklim noteikti jāatrod.

1 2 39 komentāri

 +20 [+] [-]

, 2010-01-21 08:13, pirms 14 gadiem
Jāpiekrīt par 100% un varbūt pat vairāk!

Šos vārdus lieliski apliecina arī pagājušā gada play-off.. - līdzko sākās īstas cīņas, tā RD kļuva apr peramajiem zēniem un ne jau tāpēc, ka nūjas tehnika pēkšņi kļuva klasi zemāka..

  +5 [+] [-]

, 2010-01-21 08:23, pirms 14 gadiem
Piekrītu, ka mums ir vajadzīgs kāds spēlētājs kurš var "iedot" pa ribām un sapurināt komandu. Mums ir izcils piemērs kas notiek ar mūsu komandu ja mēs "sitam" visus kas mūs aiztiek (SKA).

Par to,ka latvieši var iedot mēs zinam,jo mums tiešām bija spēlētāji kas neceremonējās ,bet ja kāds sprēgāja- ierādīja vietu (Pieminētie-Znaroks,Vītoliņš,Irbe ar ir izplūcies).

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 08:26, pirms 14 gadiem
Vai AK BARS komandā ir šāds ,,riebeklis''? Vai tāds ir CSKA un Maskavas Dinamo?
Ja tāds riebeklis ir Salavat (Radulovs), bet tāds nav SKA.
Tā ''riebekļa'' lietderība nav viennozīmīga, jo ir komandas kurās tas strādā itin veiksmīgi, bet ir vel vairāk komandas kurās itin veiksmīgi iztiek bez tā.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 08:35, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Vai AK BARS komandā ir šāds ,,riebeklis''? Vai tāds ir CSKA un Maskavas Dinamo?
Ja tāds riebeklis ir Salavat (Radulovs), bet tāds nav SKA.
Tā ''riebekļa'' lietderība nav viennozīmīga, jo ir komandas kurās tas strādā itin veiksmīgi, bet ir vel vairāk komandas kurās itin veiksmīgi iztiek bez tā.
CSKA ir Hartigans. Un viņš, kā zinām, ir ļōoti riebīgs subjekts.

Piekrītu gan, ka visām komandām šādi riebekļi nav vajadzīgi, un var ļoti labi spēlēt arī bez tiem. Vai kāds riebeklis ir vajadzīgs Dinamo Rīgai? Atliek vai nu to zīlēt kafijas biezumos, vai arī pārbaudīt dzīvē.

  -2 [+] [-]

, 2010-01-21 08:38, pirms 14 gadiem
Aarchis rakstīja: CSKA ir Hartigans. Un viņš, kā zinām, ir ļōoti riebīgs subjekts.

Piekrītu gan, ka visām komandām šādi riebekļi nav vajadzīgi, un var ļoti labi spēlēt arī bez tiem. Vai kāds riebeklis ir vajadzīgs Dinamo Rīgai? Atliek vai nu to zīlēt kafijas biezumos, vai arī pārbaudīt dzīvē.
Vai tāpēc,ka mazliet pietēloja tajā epizodē ar Ozo?

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 08:54, pirms 14 gadiem
Kāds varētu pateikt kādēļ tika izdžests raksts, kurš naktī tika izveidots, kurā objektīvi tika kritizēts Ēriks Strauss?
Ne lamu vārdi, ne cieņu aizskatoši citāti, tikai norādīti ieteikumi un viņa ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdas.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 08:57, pirms 14 gadiem
Man gan šķiet, ka mūsu hokejistu centienus būt "riebekļiem" apslāpē kluba treneri un menedžeris Sējējs. Tā vismaz var spriest pēc dažām intervijām.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 09:07, pirms 14 gadiem
Karsums. organiski jūtu, ka viņš tas varētu būt. gan pēc fiziskajiem dotumiem un spējām, gan pēc rakstura, un situācijas, kura viņu veido.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-21 09:08, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Vai tāpēc,ka mazliet pietēloja tajā epizodē ar Ozo?
tāpēc, ka provokatīvu un savā ziņā "netīru" spēli piekopj visu laiku, ne tikai šajā konkrētajā epizodē.
Ne jau tāpat vien pagājušajā sezonā katrā otrajā spēlē tieši ar Hartiganu kāds no pretiniekiem "silti" centās aprunāties..

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 09:15, pirms 14 gadiem
Man gan šķiet, ka Daugaviņš ar Semjonovu izlasē izkāvās 17 gadu vecumā, jo viņam tad vēl bija reste priekšā

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 09:18, pirms 14 gadiem
Hartiganu vajag atpakaļ dabūt!!

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 09:19, pirms 14 gadiem
Ja pareizi saprotu, tad šos ''riebekļus'' NHL sauc par aģitatoriem. Policisti viņi nav, taču pietiekami asi zēni.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-21 09:24, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: Man gan šķiet, ka Daugaviņš ar Semjonovu izlasē izkāvās 17 gadu vecumā, jo viņam tad vēl bija reste priekšā
Nu Daugaviņš tajā laikā bija diezgan izteikts "riebeklis". Spēlējot R2000 sastāvā viņš daudziem baltkrieviem bija iekritis nervā... un ne tikai baltkrieviem vien

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 10:14, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Karsums lieliski varētu iederēties "riebekļa" statusā- ne attiecībā uz izkaušanos ar komandas biedriem, bet pretinieku "laipnu" nosūtīšanu bortā un jautājumu par dzimumaktu ar māti

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 10:57, pirms 14 gadiem
Piekrītu, ka vajag reizēm paspēlēt uz nerviem pretiniekam, bet to ir jādara izcilam spēlētājam. Tādam, kas kautko pateicis var nākošajā epizodē arī apslidot pretinieku un izmantot emocionālo saspīlējumu. Hartigans ir labs piemērs, bet labāks piemērs manuprāt ir Čajaneks(nu re, arī SKA rindās atradās viens ''sliktais'' zēns), izcils laukumā un vienmēr visos kašķos lien pa vidu.

     [+] [-]

, 2010-01-21 10:58, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: Man gan šķiet, ka Daugaviņš ar Semjonovu izlasē izkāvās 17 gadu vecumā, jo viņam tad vēl bija reste priekšā
Man arī tā liekas. Bet tas netraucēja pēc abu saspēles gūt vārtus, škiet pret ASV.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 11:02, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Vai AK BARS komandā ir šāds ,,riebeklis''? Vai tāds ir CSKA un Maskavas Dinamo?
Ja tāds riebeklis ir Salavat (Radulovs), bet tāds nav SKA.
Tā ''riebekļa'' lietderība nav viennozīmīga, jo ir komandas kurās tas strādā itin veiksmīgi, bet ir vel vairāk komandas kurās itin veiksmīgi iztiek bez tā.
Nu gan tu ātri Čejaneku no SKA esi aizmirsis. Viņam man liekas, ka katrs līdzjutējs jau bij gatavs iedot ribās.

     [+] [-]

, 2010-01-21 11:10, pirms 14 gadiem
Tas pats Balderis, viņš bija izcils uzbrucējs, bet reizēm arī bija riebeklis. Mūsdienu hokejā tādi ir bijuši-Rūtū, Kasparaitis. 80 un 90 gadu pirmajā pusē labs reibeklis un izcils vārtsargs bija Rons Hekstals. Par tādu spēlētāju, kurš var sapurināt un uzvilkt komandu piedzimst, to nevar uztrennēt.

     [+] [-]

, 2010-01-21 11:11, pirms 14 gadiem
No mūsējiem tāds nedaudz riebīgs vismaz hokeja laukumā noteikti ir Miķelītis. Lecīgs viņš noteikti ir un ja vajag tad arī pa bieti dos.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-21 11:16, pirms 14 gadiem
playthegame rakstīja: Man gan šķiet, ka Daugaviņš ar Semjonovu izlasē izkāvās 17 gadu vecumā, jo viņam tad vēl bija reste priekšā
Kurš vinnēja???

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 11:37, pirms 14 gadiem
espozito1234 rakstīja: Tas pats Balderis, viņš bija izcils uzbrucējs, bet reizēm arī bija riebeklis. Mūsdienu hokejā tādi ir bijuši-Rūtū, Kasparaitis. 80 un 90 gadu pirmajā pusē labs reibeklis un izcils vārtsargs bija Rons Hekstals. Par tādu spēlētāju, kurš var sapurināt un uzvilkt komandu piedzimst, to nevar uztrennēt.
Vēl uz sitienu prātā nāk arī Skots Stīvenss, Tods Bertuzi. Marku Mesjē arī varētu pieskaitīt, taču viņš vispār bija autoritāte hokeja laukumā.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 11:52, pirms 14 gadiem
Marks Mesjē izcils piemērs!!!!!
Viens no visu laiku labākajiem hokejistiem un, iespējams, visu laiku autoritatīvākais kapteinis, kas savas komandas labā bija gatavs uz visu! Ja vajadzēja - meta golus, ja vajadzēja - par tēmu izlamāja komandas biedrus tā, ka tiem nekas cits neatlika kā iet laukumā un grauzt ledu, ja vajadzēja - ar nūju vai celi iznīcināja pretinieku puskomandu..

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 12:29, pirms 14 gadiem
Miķelis toč ir mazs riebeklīts komandā (labā nozīmē), Karsums arī rāds varētu būt (vakar vienu pāri bortam jau gandrīz pārlika), Ozolins jau ari nav tads kurš stūrīti čuč

     [+] [-]

, 2010-01-21 12:53, pirms 14 gadiem
espozito1234 rakstīja: Tas pats Balderis, viņš bija izcils uzbrucējs, bet reizēm arī bija riebeklis. Mūsdienu hokejā tādi ir bijuši-Rūtū, Kasparaitis. 80 un 90 gadu pirmajā pusē labs reibeklis un izcils vārtsargs bija Rons Hekstals. Par tādu spēlētāju, kurš var sapurināt un uzvilkt komandu piedzimst, to nevar uztrennēt.
no šī brīža NHL spēlētājiem viennozzīmīgi Eiverijs un Otts

     [+] [-]

, 2010-01-21 14:05, pirms 14 gadiem
arī skatītājiem patiktu tāds spēlētājs, tāpēc arīdzen no finansu viedokļa tāda spēlētāja piesaistīšana būtu izdevīgi!

     [+] [-]

, 2010-01-21 14:08, pirms 14 gadiem
Jā, kāds riebeklis RD noteikti derētu varbūt pat divi
btw interesantākais raksts ko pagaidām SA+ esmu lasījis

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 14:19, pirms 14 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Vai tāpēc,ka mazliet pietēloja tajā epizodē ar Ozo?
Lielāko daļu šādu riebekļu darbības savos TV neredzam. Hartigana gadījums tiek lietots kā uzskates līdzeklis, jo ietrāpījās kadrā un visi to redzēja. Realitātē vis ir daudz niansētāk, neuztver tik vienkāršoti.

  +5 [+] [-]

, 2010-01-21 14:26, pirms 14 gadiem
Neatceros kurš tas bija, bet baigi piedūra šosezon viens NHL hokejists, kurš mēdza pirms iemetieniem savam blakus stāvošajam pretiniekam pētīt ciparu un uzvārdu uz muguras un prasīt "kas tu tāds?". Vienreiz tā arī nopelnīja sodu pret sevi jau pirms iemetiena.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 14:39, pirms 14 gadiem
manuprāt, Ozoliņš nekad nelaiž garām savu izdevību uz laukuma parunāt ar pretiniekiem, un kas zin`, ko viņš tur viņiem piedāvā... respekts pret viņu noteikti ir. Karsumam vēl drusku jāiespēlējas un arī varētu ne tikai parunāt ar pretiniekiem... Tā ka - neba jau nu leģionāri mūsu komandā noteiks toni.

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 14:40, pirms 14 gadiem
JK rakstīja: Neatceros kurš tas bija, bet baigi piedūra šosezon viens NHL hokejists, kurš mēdza pirms iemetieniem savam blakus stāvošajam pretiniekam pētīt ciparu un uzvārdu uz muguras un prasīt "kas tu tāds?". Vienreiz tā arī nopelnīja sodu pret sevi jau pirms iemetiena.
Un noteikti katru reizi sanjem atbildi : "Es esmu tas,kursh vakar guleeja ar Tavu maati"

     [+] [-]

, 2010-01-21 15:28, pirms 14 gadiem
Cik atceros Sejēs pirmajā gadā speciāli pievērsa uzmanību spēlētāja raksturiem- tā lai būtu forš džeks ar labu komunikāciju, kas celtu komandas mikroklimatu. 1 šitāds sūdabrālis kā reiz to mikroklimatu var pamatīgi sabojāt.

     [+] [-]

, 2010-01-21 16:05, pirms 14 gadiem
Govermenc rakstīja: Cik atceros Sejēs pirmajā gadā speciāli pievērsa uzmanību spēlētāja raksturiem- tā lai būtu forš džeks ar labu komunikāciju, kas celtu komandas mikroklimatu. 1 šitāds sūdabrālis kā reiz to mikroklimatu var pamatīgi sabojāt.
šie "sūda brāļi" tieši kā reiz bieži vien ir forši džeki un ģērbtuvēs mikroklimatu tikai uzlabo!
Turklāt tas komandu tikai nomierina, ja zini, ka ir kāds, kas ir gatavs iedot pa rīkli jebkuram pretiniekam, kas sadomās kādas rupjības laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 16:50, pirms 14 gadiem
Ozoliņš, Karsums - divi, kas varētu pildīt šo lomu, bet nepildīs, jo ir pārāk labsirdīgi. Epizodiski - jā! Bet mums vajag tādu kā Čajaneku. Ivanāns, protams ir sapnis.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 16:59, pirms 14 gadiem
par vārtsargiem un riebekļiem - Masaļskis nebūt nav tas miera mika un lāga zellis, kas izvairīsies no konfliktiem manuprāt, viņš daudziem mūsu laukuma spēlētājiem ieliek - gan provocēt māk, gan nokrist kā nopļauts arī pēc salīdzinoši neliela fiziska kontakta ar pretinieku, gan mēdz ilgi un uzstājīgi mēģināt noskaidrot pie pretinieku spēlētājiem "vai gadījumā viņš nav stājies dzimumattiecībās ar paša māti, māsu vai kāmīti" pēc asumiem pie vārtiem, mazliet pat spekulējot uz to, ka diez vai kāds laukuma splēlētājs atļausies dot sejā vārtsargam... vai pēkšņi zaudēt ķiveri brīžos, kad pretinieks savērpis karuseli pie mūsu vārtiem un ir tuvu vārtu gūšanas momentiem

  -3 [+] [-]

, 2010-01-21 17:03, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Ozoliņš, Karsums - divi, kas varētu pildīt šo lomu, bet nepildīs, jo ir pārāk labsirdīgi. Epizodiski - jā! Bet mums vajag tādu kā Čajaneku. Ivanāns, protams ir sapnis.
Ozoliņš cenšas, taču viņam tā īsti nepiestāv - gan ar tiesnešiem diskutēt, gan vārtsargu aizstāvēt, gan aizsardzībā rauties, gan komandu ģērbtuvēs uzrunāt. Būsim godīgi - viņa gados pārāk daudz viņam uzkrauts (vai precīzāk, pats sev uzkrauj, šķiet, reizēm juzdamies vianīgs par savām kļūdām un gausumu atsevišķās epizodēs), te būtu vieta kādam jaunākam jāpiestrādā! tas tāds subjektīvs viedoklis...
1 2 39 komentāri