Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Spartak". Ko viņi izdarīja?

Ceturto reizi šajā sezonā "Dinamo" tikās ar Maskavas "Spartak" un ceturto reizi izcīnīja uzvaru. Šoreiz - 3:2 un "Dinamo" turpina cīņu par iekļūšanu "play off". Ko šajā uzvarētajā spēlē iespēja "Dinamo" hokejisti?

Martins Pruseks
Jūliusa Šuplera deguns atkal parādīja pareizo virzienu - vārtos jāliek Pruseks. Uzminēja. Tiesa, nez vai Šuplers spēja iedomāties, kādus podus sastrādās otrajā trešdaļā, bet kam negadās. Šķiet, ka pasaulē nav neviena vārtsarga, kurš šādā veidā būtu iegrābies nepatikšanās. Par laimi šoreiz Pruseku izglāba pārējā komanda, kura tomēr izcīnīja uzvaru. Un Prusekam kopumā par šo spēli nav ko sarkt - tomēr "izvilka" pietiekami daudz metienu un beigu beigās tika atzīts par labāko spēlētāju "Dinamo" sastāvā. Četrās uzvarās pār "Spartak" abi vārtsargi uzvaras sadalījuši brālīgi uz pusēm.

Sandis Ozoliņš
47.minūtē darīja to, ko dara lieli meistari, jeb kā savus līdzjutējus pieradinājis Hosa - aptuveni no iemetiena vietas (labajā pusē) saņēmis no Ņiživija piespēli uzreiz šķīkla pa vārtiem. Eh, vārtsargs noreaģēja. Un uzreiz nopelnīja divas soda minūtes un tas bija situācijā, kad rezultāts vēl bija 1:2.

Oļegs Sorokins
Ja spēlē neizdodas piruete, tad ir citas lietas labas lietas, ar ko priecēt skatītājus. Ja par atraktīviem numuriem, tad šoreiz Oļegs uzšāva no centra - ja nu vārtsargs tobrīd aizgulējies? Bet, pats galvenais tomēr bija gols - uzvaras vārti. Kā šādās reizēs mēdz teikt - īstajā laikā jābūt īstajā vietā. Oļegs bija uz petaka un to pamanīja Ņiživijs.

Rodrigo Laviņš
Latviešiem ir tāds teiciens - mazs cinītis velk smagu vezumu. Ar Laviņu sanāca savādāk - mazs cinītis nogāza lielus podus. Nu nedrīkst ļaut pašā vārtu priekšā pretiniekam trīs reizes labot, pielabot, vēlreiz labot brīvi lēkājošu ripu tik ilgi, kamēr tā tiek iebakstīta vārtos. Nu un, ka pretī nostājies divreiz lielāks un divreiz smagāks pretinieks. Nav ko žēlot savu nūju un jābliež pa kātiem. Tā, lai atceras uz visiem laikiem.

Guntis Galviņš
55 minūtē pret Galviņu tika izdarīts rupjš spēka paņēmiens, ko tiesneši novērtēja ar 2+10. Nepatīkami, taču tieši šis pārkāpums dāvināja "Dinamo" uzvaras vārtus. Tiesa, Guntis pats pēc pāris minūtēm pats sabojāja svētkus - nevajadzīgs noraidījums. Par laimi, viesi šo dāvanu neizmantoja.

Kristaps Sotnieks
Bez stresa, bez kreisiem gājieniem, jeb - stabili aizvadīja visu spēli. Varbūt arī bija kāds sīks brāķis, taču ne tik būtisks, lai skatītāju tribīnēs paģībtu.

Oskars Cibuļskis
Lai arī spēlēt varēja Jēkabs Rēdlihs, Šuplers nolēma nemainīt aizsargu pāri Sotnieks-Cibuļskis. Pirmajā trešdaļā glābjot neglābjamo, ar noteikumu pārkāpumu neļāva pretiniekam iziet vienam pret Pruseku. Šajā gadījumā - attaisnojošs noraidījums.

Jēkabs Rēdlihs
Spēlei tika pieteikts kā septītais aizsargs un laukumā parādījās tikai trešajā trešdaļā. Laikā, kad uz noraidīto soliņa sēdēja Ozoliņš.

Aleksandrs Ņiživijs
Lai arī pats ar vārtu gūšanas momentu veidošanu neaizrāvās, itin regulāri baroja savus partnerus ar filigrānām piespēlēm. Ozoliņš to nepārvērta vārtu guvumā, bet Sorokins izdevību nepalaida garām. Trešajā trešdaļā spēlēja divās maiņās arī kopā ar Cipuli un Iguldenu.

Marsels Hosa
Ja ir iesēja mest pa vārtiem, tas arī tiek darīts. Savādāk par KHL rezultatīvāko spēlētāju nav iespējams kļūt. Un, ja bliezieni ir precīzi, tad vārtsargs var staipīt savas kājas un rokas uz kuru pusi grib. Ripa tāpat ielidos vārtos. Kā 54. minūtē, kad Hosam ripu uz nūjas nolika Ankipāns... Blieziens un 2:2.

Roberts Petrovickis
Pirmajā trešdaļā "Dinamo" izdarīja tikai četrus metienus. Divus no tiem - Petrovickis. Viens no metieniem bija precīzs, jeb tā bija situācija, kad grūtāk bija aizmest garām, nekā gūt vārtus. Tāpat kā Sorokinam - īstajā laikā un īstajā vietā pie tukšā vārtu stūra atradās Petrovickis. Arī pie saviem vārtiem slovāks bija īstajā laikā un īstajā vietā, kad 32. minūtē viņš no gandrīz tukšiem vārtiem izmeta ripu no zonas.

Mārtiņš Karsums
Nebija tik aktīvs kā pirmajā spēlē, taču tam varētu būt savs izskaidrojums - šī ir ceturtā diena, kad Mārtiņš ir Latvijā un tieši ceturtā ir visgrūtākā aklimatizācijas dienas. Tas gan netraucēja Šupleram viņu pēdējā trešdaļā ekspluatēt divās maiņās (arī ar Hosu un Petrovicki).

Jānis Sprukts
Iepriekšējās trīs spēlēs pret "Spartak" katrā guva vismaz pa vieniem vārtiem. Šoreiz nebija pat īstu vārtu gūšanas momentu.

Ģirts Ankipāns
Ar piespēli Hosam pilnīgi pietiek, lai spēli pabeigtu ar labi padarīta darba sajūtu.

Miķelis Rēdlihs
Kaut kas Miķelim ir aiz ādas, kad pretī stājas "Spartak". Tāpat kā iepriekšējos mačos, arī šoreiz Miķelim soda minūtes.

Lauris Dārziņš
Daudz metienu pa vārtiem, reizēm pat pa diviem un trīs metieniem dažu sekunžu laikā, bet - kaut kā nesanāk šis metiens. Varbūt nevajag izdomāt kaut ko oriģinālu un spēlēt vienkārši. Piemēram, tā, kāto dara Hosa, kurš reti kad apstādina ripu, bet bliež uzreiz. Arī Lauris it kā met uzreiz, bet pirms metiena tomēr ir pamanāms sīks kniksītis, jeb pauzīte.

Martins Karija
46. minūtē varēja kļūt par vienu no mača varoņiem. Kājas veiklas, rokas veiklas, taču "Spartak" vārtsarga rokas bija veiklākas un arī nūja garāka. Tik gara, lai ar to izsistu ripu no mest gribošā Karijas.

Mārtiņš Cipulis
Visas Cēsis gaidīja iepriekšējā mača turpinājumu. Nesagaidīja. Toties Cipulis viesiem nopelnīja pirmo noraidījumu kurš tad arī tika pārvērsts vārtu guvumā.

Maiks Iguldens
Pamanīju, ka laukumā bija spēlētājs ar 37 numuru, taču nav par ko paslavēt un nav arī par ko piesieties.

Roberts Bukarts
Šupleram pietika drosmes malā atsēdināt Arnasonu ļaujot spēlēt Bukartam. Ne ilgi, bet vismaz divas trešdaļas ir vairāk, nekā nekas.

  +9 [+] [-]

, 2010-01-20 23:18, pirms 15 gadiem
Pruseks nav cehs? Ja ta, tad Suplers, budams slovaks, nav vina tautietis
Protams, varu kludities!

  +9 [+] [-]

, 2010-01-20 23:19, pirms 15 gadiem
Straus! Šuplers slovaks, Pruseks chehs. Vajadzētu jau nu zināt pirms raksti

  +8 [+] [-]

, 2010-01-20 23:20, pirms 15 gadiem
Nu Laviņš arī izdarīja efektīvu paņēmienu pēc kura spartakiets apskaities iesita Galvinam, to jau autors nevar pieminēt???
Slēpts komentārs: Ēriks Strauss

 +17 [+] [-]

, 2010-01-20 23:25, pirms 15 gadiem
Ēriks Strauss rakstīja: Piekrītu un kļūdu izlaboju, bet pirms sāc kritizēt citus, iemācies elementāro pareizrakstību...
Kā vīrs atzīstat,ka kļūdijāties, nevis vēl "uzbraucat" kādam!
Zūrnālistam tā kā pieklājības normām kaut kādām jābūt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-01-20 23:38, pirms 15 gadiem
Ēriks Strauss rakstīja: Piekrītu un kļūdu izlaboju, bet pirms sāc kritizēt citus, iemācies elementāro pareizrakstību...
gudri dir*t nav malku cirst. Pats iemācies pareizrakstību.

Mārtiņš Karsums
Nebija tik aktīvs kā pirmajā spēlē, taču tam varētu būt savs izskaidrojums - šī ir ceturtā diena, kad Mārtiņš ir Latvijā un tieši ceturtā ir visgrūtākā aklimatizācijas dienas.

Vai pēdējam vārdam dienas nevajadzētu būt bez s ?

  +6 [+] [-]

, 2010-01-20 23:42, pirms 15 gadiem
keisx rakstīja: Nepretendēju uz pēcspēles hokejistu vērtēšanu, taču šķiet, ka to varēja izdarīt kvalitatīvāk - nav jau nekur jāsteidzas...

P.s. Skolā man mācīja, ka pirms vārda "jeb" komats netiek likts
ja meklē kvalitatīvāku aprakstu, tad lūdzu!

Blogs: ''Dinamiešu'' novērtējums pēc svarīgās...

  +5 [+] [-]

, 2010-01-20 23:45, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: ja meklē kvalitatīvāku aprakstu, tad lūdzu!

http://sportacentrs.com/hokejs/khl/20012010-dinamiesu_novertejums_pec_svarigas_uzvara
Liels paldies. Strausmens netur līdzi Brožem.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-21 00:00, pirms 15 gadiem
Šķiet, ka pasaulē nav neviena vārtsarga, kurš šādā veidā būtu iegrābies nepatikšanās.

Tātad sanāk, ka Pruseks ir pirmais kam tā ir sanācis???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 00:38, pirms 15 gadiem
šobrīd esam pasakā !

  +1 [+] [-]

, 2010-01-21 00:55, pirms 15 gadiem
Ja pēc iepriekšējās spēles slavēju to, ka parādījies šāds pēcspēles spēlētāju vērtējums, tad, galvenokārt, par operativitāti plus humoru. Šodien jāsaka, ka humors dominē pār operativitāti, un tas jau vairs nav forši. Un pie tā paša rezultāta, kad ar 3-2 uzvaram spēcīgu pretinieku, šoreiz tas vairāk pēc farsa un autora asprātīgas humora izjūtas paraugdemonstrējjumiem izskatās, bet, manuprāt, jau nelaikā un nevietā.
Lai piedod man autors (vienkārši kā čatos raksta - IMHO). Peace.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 01:12, pirms 15 gadiem
Ēriks Strauss rakstīja: Piekrītu un kļūdu izlaboju, bet pirms sāc kritizēt citus, iemācies elementāro pareizrakstību...
Vot šitais jau bija lieki.. Kā tur bija tā paruna par svešām acīm un skabargām??

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 03:06, pirms 15 gadiem
Ēriks Strauss rakstīja: Piekrītu un kļūdu izlaboju, bet pirms sāc kritizēt citus, iemācies elementāro pareizrakstību...
Lietotāji maksā par rakstiem, nevis žurnālisti maksā par komentāriem, līdz ar to kritizēt var pakalpojuma saņēmēji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-21 08:01, pirms 15 gadiem
Tagad izskatās no sērijas iesim (aitu bars) tur kur lekna zāle aug. Ērik, izskatās, ka, Jūs, pēkšņi esat kļuvis par baigo hokeja specu. Domāju, ka Jūsu lauciņš ir "skarbie kritikas zibeņi" SA. tAD PIE TĀ ARĪ PALIEC, VELNS AR ĀRĀ!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-21 11:40, pirms 15 gadiem
cik noprotu visiem nepatik Ēriks Strauss

esmu nedaudz ari vilies, ka nepiemineja Lavina speka panemienu, jo tomer vairak vins to noraidiju nopelnija par labu RD nevis Galvins.

     [+] [-]

, 2010-01-21 14:13, pirms 15 gadiem
Esmu savā laikā trennējies kopā ar Irbi ,varu pateikt ka šaij komndaj trūkst pašadaves.esmu 67.g.gājumaKad vēl bija tas r/d

     [+] [-]

, 2010-01-21 16:39, pirms 15 gadiem
Tas fakts par 4. dienu kā grūtāko aklimatizācijas dienu arī ņemts no vakardienas spēles translācijas.

     [+] [-]

, 2010-01-21 23:08, pirms 15 gadiem
Komentēju gan nepareizajā rakstā, bet tikai tāpēc ka parastajā nevaru. Vai man vienīgajam raksts par Mārtiņu Raitumu aizmet uz manu Sportacentra profilu? Kāds negrib sataisīt?