Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

12h pēc spēles: Likteņa līdumnieki

12h pēc spēles: Likteņa līdumnieki
Šobrīs Rīgas "Dinamo" viss noteik tikai ap Miķeli Rēdlihu.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” mājas spēļu sēriju noslēguši ar zaudējumu. Kopā mājas sērijā izcīnīti 50% no punktiem, kas ir solīds rādītājs izbraukumam, bet priekš mājas spēlēm - pavāji, it sevišķi, zinot kādā situācijā atrodas komanda turnīra tabulā.

Par spēli
Rīgas „Dinamo” uz spēli iznāca kaujinieciski noskaņoti, ar apņēmību pierādīt, ka var paņemt punktus arī no turnīra augšdaļas komandas. Bet spēles sākums uzlika komandai jaunus pārbaudījumus. Ātri vien ielaisti divi vārti pēc pretinieka individuālām darbībām un ne tajās sarežģītākajās situācijas, bija kā auksta duša. Šāds pavērsiens, zinot rīdzinieku šīs sezonas milzīgās problēmas ar momentu realizēšanu, bija nopietns pieteikums uzvarētājam šajā spēlē. Dinamieši nesalūza un nepadevās. Spēlēs turpinājumā, komanda pierādīja, ka tā psiholoģiski ir ļoti stipra. Puiši atrada veidu kā samazināt rezultāta starpību un smagi strādāja visu atlikušo spēles laiku, cenšoties atspēlēties. Tomēr komandā tā arī neatrādās līderis, kurš atalgotu partnerus par šīm pūlēm, kaut iespējas bija.

Vājais ķēdes posms
Individuālas kļūdas un kapitulācija pretinieka individuālās meistarības priekšā. Rīgas „Dinamo” aizvadīja labu spēli, nedodot pretiniekam daudz iespēju gūt vārtus, tomēr, ko pretinieks nevarēja panākt ar izspēlēm, to panāca ar individuālām darbībā, pārsteidzot rīdziniekus nesagatavotus.

Lūzuma punkts
Spēles sākums, ielaižot divus vārtus uz līdzenas vietas. Abās situācijās vieglprātīgi nospēlēja uzbrucēji, pieļaujot pretiniekam viegli pārvarēt vidus zonu un uzņemt ātrumu, kam nebija gatavi ne aizsargi, ne vārtsargs. Spēlēs turpinājums jau bija kā varonīga cīņa, kur puiši smagi strādāja, lai sagatavotu augsni kādam veiksmīgam pavērsienam un panākumam, bet pretinieku pusē bija traktors un viņi diezgan pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā.

Vairākums/ mazākums
Skaitliskajā vairākumā bija tikai divas iespējas un vienu no tām izdevās izmantot, gūstot vienīgos vārtus un samazinot rezultāta starpību līdz minimumam.

Rīdzinieki aizvadīja perfekti disciplinētu spēli, neskatoties uz to, ka bija jācenšas atspēlēties un jādarbojas aktīvi un agresīvi. Tīri tehniski, protokolā ir ieraksti par diviem noraidījumiem un vieniem zaudētiem vārtiem mazākumā, bet abi noraidījumi bija pēdējās minūtes, kad komanda jau noņēma vārtsargu un izmisīgi centās atspēlēties. Spēlēs gaitā, komanda spēja izvairīties no noraidījumiem.

Treneru lēmums
Treneri bija pienācīgi sagatavojuši komandu un kopumā dinamieši aizvadīja labu spēli pret spēcīgu pretinieku. Līdz ar šķiršanos no Melina, bija kārtējās izmaiņas sastāva virknējumos, tomēr, ja atskaita Ginta Meijas milzīgo azartu, būtiskas pozitīvas izmaiņas rīdzinieku iespētajam uzbrukumā, tas nedeva. Būtiskākais lēmumus bija Holta vietā vārtos sūtīt Jučeru. Protams, nākotnes un Latvijas hokeja vārdā, šāds lēmums ir ļoti atbalstāms un pozitīvs, it sevišķi, ja treneri nesāk raustīties un nenomaina puisi jau pēc pirmajām neveiksmēm, tomēr, konkrētās spēlēs ietvaros, vārtsarga nepārliecinošais sniegums maksāja dārgi.

Vērtības
Šis ir viscaur subjektīvs katra spēlētāja ieguldījuma novērtējums.

Laukuma spēlētājiem kopējais vidējais vērtējums veidojas no 3 komponentēm:
1) spēle uzbrukumā (3 punkti - labs, stabils sniegums; 2 punkti - bija veiksmīgas epizodes, 1 punkts – vājš sniegums, 0 punkti - grēkāzis);
2) spēlē aizsardzībā (3 punkti - labs, stabils sniegums; 2 punkti - bija veiksmīgas epizodes, 1 punkts – vājš sniegums, 0 punkti - grēkāzis);
3) līderība (3 punkti -pavilka komandu; 2 punkti – labs ieroču nesējs; 1 punkts – labi, ja netraucēja; 0 punkti - iegāza komandu).

Vārtsargu vērtējums: 3 punkti - iznesa spēli uz saviem pleciem; 2 punkti – deva iespēju uzvarēt; 1.punkts – nebija glābējs; 0 punkti – iegāza komandu.

Māris Jučers: 1
Mārim neizdevās spēlēs sākums. Netika galā ar plaukstas metienu no zilās līnijas un arī otrā situācijā, pretinieks tomēr cīnījās ar aizsargiem un viņam nebija daudz manevru iespēju, proti, vārtsargam vajadzēja spēt glābt arī tajā situācijā. Kopumā komanda darbojās labi un nedeva pretiniekam daudz iespēju pie „Dinamo” vārtiem, atvieglojot Māra darbu.

Kristaps Sotnieks: ((uzbrukums 2)+(aizsardzība 2)+(līderība 2))/3=2
Par to, ka uzbrukumā ir problēmas liecina ne tikai rezultāti, bet arī tas, ka pat Sotnieks sāk aktīvi doties palīgā uzbrucējiem un uzņemties iniciatīvu uzbrukumā. Pārliecinošs, stabils sniegums aizsardzībā.

Jēkabs Rēdlihs: (1+2+2)/3=1,7
Kopumā laba un stabila spēle savā zonā. Kad bija jāatspēlējas, bija aktīvāks nekā ierasts arī pretinieku zonā. Vēl joprojām ir problēmas ar pirmo piespēli. Pirmajos zaudētajos vārtos kopā ar Sandi neveiksmīgi nospēlēja pozicionāli.

Sandis Ozoliņš: (2+1+2)/3=1,7
Tieši spēlējot pret Sandi, pretinieks guva abus vārtus. Nespēja patraucēt Čistova metienu un nācās pilnībā kapitulēt Kontiolas priekšā. Centās palīdzēt uzbrukumā, bet pretinieks ļoti gudri un pārliecinoši darbojās aizsardzībā.

Guntis Galviņš: (2+2+2)/3=2
Guntis turpina noturēt savu latiņu. Ļoti pārliecinošs sniegums gan aizsardzībā, gan arī uzbrukumā, kur aktīvi, uzņemoties iniciatīvu, cenšas palīdzēt uzbrucējiem.

Rodrigo Laviņš: (x+x+x)/3=x
Rodrigo laukumā tika tikai uz vienu nomaiņu spēlēs sākumā, tāpēc atstāsim viņa darbību bez novērtējuma.

Oskars Cibuļskis: (1+2+2)/3=1,7
Nespēja palīdzēt partnerim otro vārtu zaudējumā. Jātrenē metiens neapturot ripu. Bija lieliska iespēja izraut komandai kaut vai punktu.

Krišjānis Rēdlihs: (1+2+2)/3=1,7
Spēles ievadā bija dažas neprecīzas piespēlēs, bet tad iespēlējās. Interesanti, ka veiksmīgākās un spilgtākās epizodes bija tieši aizsardzībā, nevis uzbrukumā kā varbūt ir ierasts.

Jānis Sprukts: (2+2+2)/3=2
Kopā ar maiņas partneriem turpina veidot bīstamus momentus pie pretinieka vārtiem. Vairākas labas un asprātīgas piespēlēs, bet tās palika bez loģiska noslēguma.

Mārtiņš Karsums: (2+2+2)/3=2
Lielākā daļa vārtu gūšanas iespējas nonāk tieši uz Mārtiņa nūjas. Lai arī ir komandas labākais snaiperis, pārāk daudz izniekotu iespēju.

Miķelis Rēdlihs: (3+2+3)/3=2,7
Šķiet, Rīgas „Dinamo” viss grozās ap Miķeli. Kur viņš, tur bīstamība un tā maiņa kaut ko spēj izveidot. Miķelis ir nenogurdināms, paveic milzīgu darbu abās laukuma pusēs.

Gints Meija: (2+2+2)/3=2
Ir noilgojies pēc hokeja. Darbojās ar milzu azartu un izveidoja vairākas labas situācijas gan sev, gan partneriem. Žēl, ka arī Gints ir slavens momentu izveidotājs, bet ne noslēdzējs.

Jakubs Šindels: (1+2+1)/3=1,3
Nav skaidrs, kas ir tas, ko no šī spēlētāja komanda cer sagaidīt. Bija viena laba iespēja pēc Varja metiena pa vārtiem, kad vārtsargs atsita ripu sev priekšā, bet tā palika neizmantota. Šobrīd varētu būt pārliecinoši vājākais spēlētājs komandā.

Juris Štāls: (2+2+1)/3=1,7
Skrēja, sitās, cīnījās, dažās situācijās uzņēmās iniciatīvu un pat izlauzās līdz vārtiem. Kopumā darīja to, ko viņa maiņai jādara.

Ainārs Podziņš: (1+2+1)/3=1,3
Nospēlēja blāvāk nekā dažās iepriekšējās spēlēs. Tieši Ainārs otrajos zaudētajos vārtos ļāva Kontiolam ieskrieties. Kādam būtu jāpasaka Aināram, ka hokejā drīkst atdot arī piespēli, jo virzība uz vārtiem ir labi, bet šis prognozējamais vienvirziens dažkārt jau kļūst komisks.

Niklas Luceniuss: (1+2+1)/3=1,3
Laukumā darbu padarīja, bet kopumā ne tā veiksmīgāka spēle. Iemetienos vairāk zaudēja nekā uzvarēja. Pirmajos zaudētajos vārtos devās uz nomaiņu, iespējams, samulsinot Bukartu un atbrīvojot ceļu Čistovam.

Fredriks Varjs: (2+2+1)/3=1,7
Guva vienīgos vārtus. Konkrētajā situācijā, kad vārtu gūšana ir problēma, tas ir daudz. Solīds iemetienos. Pietrūkst spilgtu individuālu darbību un iniciatīvas uzņemšanās, kas bija vērojama sezonas pirmajās spēlēs.

Džemijs Lundmarks: (2+2+1)/3=1,7
Ļoti cenšas un dažkārt pārcenšas. Sarežģītā situācijā, spēlēs beigu daļā, kad pretinieks bija maksimāli koncentrējies spēlei aizsardzībā, atrada Cibuļski, izvirzot viņu lieliskā vārtu gūšanas pozīcijā.

Mārtiņš Cipulis: (1+2+2)/3=1,7
Ar Mārtiņu viss ir pa vecam, darbojas aktīvi, paveic labu darbu abās laukuma pusēs. Šajā spēlē pie īsti labām iespējām netika, bija daži pus momenti.

Robert Bukarts: (1+2+1)/3=1,3
Pēdējās spēlēs sanāk pavājas, ne īsti uzbrukumā izdodas pielikt savu nūju, kaut iespējas kaut ko izveidot ir katrā spēlē, ne aizsardzībā nospēlēt katrā situācijā līdz galam.

Sezonas kopvērtējums

SpēlētājsVērtība
Kriss Holts2.17
Miķelis Rēdlihs2.07
Jānis Sprukts1.98
Mārtiņš Karsums1.83
Guntis Galviņš1.76
Kristaps Sotnieks1.73
Džemijs Lundmarks1.69
Sandis Ozoliņš1.67
Fredriks Varjs1.67
Aleksandrs Ņiživijs1.63
Gints Meija1.62
Arvīds Reķis1.61
Krišjānis Rēdlihs1.60
Juris Štāls1.58
Andris Džeriņš1.57
Niklas Luceniuss1.57
Mārtiņš Cipulis1.56
Roberts Bukarts1.54
Ainārs Podziņš1.52
Rodrigo Laviņš1.52
Māris Jučers1.50
Oskars Cibuļskis1.49
Bjorns Melins1.45
Jēkabs Rēdlihs1.44
Jānis Andersons1.33
Miks Indrašis1.33
Ģirts Ankipāns1.28
Jakubs Šindels1.17

Cik vārtus nākamajā izbraukuma sērijā gūs snaiperis Šindels?

  • 62

  • 23

  • 7

  • 5


 +13 [+] [-]

, 2011-10-19 07:25, pirms 13 gadiem
??????????????
.....konkrētās spēlēs ietvaros, vārtsarga nepārliecinošais sniegums maksāja dārgi.

Protams,var diskutēt par pirmiem vārtiem, bet ja vārtsargam tiek pārmest, ka tas spēlē ielaiž 2 vārtus savā cietoksnī, tad par ko vispār šeit var runāt/rakstīt?
Varbūt RD vajag pameklēt vārtsargu,kas met arī golus?

  +2 [+] [-]

, 2011-10-19 07:35, pirms 13 gadiem
ļoti vāji spēlējam - protams, ka var sevi mānīt par pretinieka augsto individuālo meistarību, bet līdz galam visus 3 spēles periodus mums pietrūka tā lielā vēlēšanās uzvarēt. pa lielam jau spēlēja tikai pusotra maiņa - bet ar sprukta trijnieku un podziņa aktīvo pusmaiņu ir pa īsu, lai uzvarētu spēli pat gadījumā, kad meistarīgais pretinieks iemet tikai 2 ripas. pagaidām neredzu neko, kas liecinātu par spēles sakārtošanu un progresu tuvā nākotnē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-19 09:00, pirms 13 gadiem
Autoram nedaudz japiedoma ka izsklasta savu viedokli.Es piekritu NAMEJS ja ielaiz 2 vartus(3sos neskaitism 5-3 pietam viss sakas ar zigajienu 4-1 utt) tad par ko var but runa?Ja otrajos vartos speletajs apslido visu komandu un tiek atruma pret vartsargu...tad kam isti butu japarmet?Ozo apspeleja ka bernu pat nelikas ka spelejis NHL vins taja situacija.Visam tam virknejumam tikai ta viena varta del aizsardziba jaliek apala 0.Der atcereties ka Juceram pirma sezona tada limeni.Nav viegli no LM limena ielekt RD limeni pietam pret vienu no si gada ligas lidera.
"Protams, nākotnes un Latvijas hokeja vārdā, šāds lēmums ir ļoti atbalstāms un pozitīvs, it sevišķi, ja treneri nesāk raustīties un nenomaina puisi jau pēc pirmajām neveiksmēm, tomēr, konkrētās spēlēs ietvaros, vārtsarga nepārliecinošais sniegums maksāja dārgi."

perdon autor bet par to jau runaja sezonas sakuma un tas nav ne parsteigums ne atklasme.Visi zinaja ka bus tada spele un nemot Juceru ka otro numuru faktiski bija risks.

par to ka RD cinijas utt..viss saprotams un dala autoram taisniba ir bet nu dereja jau pieminet ka Traktors 4to speli izbraukuma nokapaja un nebija taja limeni ka ierasts.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-19 09:28, pirms 13 gadiem
Uz Pekas komandas raksturu var paskatīties arī no cita viedokļa. Pretinieki bija galīgi kaput un pēc pirmā perioda centās mūs uzvarēt, parādot apmērām 45% no savām spējām. Žēl, bet viņiem tas izdevās.

Snaiperis Šinders vienkārši ir labākais, kas pie mums jebkad ir spēlējis.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-19 09:42, pirms 13 gadiem
Jau kuro spēli ir tā, ka mēs pret potenciāli spēcīgāku pretinieku spēlējam kā pirmais numurs... un zaudējam. Skrienam, metam, cīnāmies, bet viss kā pret sienu, kā ar vējdzirnavām. Es brīnos, kā džekiem vispār vēl rokas nav nolaidušās.

     [+] [-]

, 2011-10-19 09:48, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: ... un IESPELET JAUNOS! vismaz lai pasaules 4empionatam izlasi varetu sagatavot,..
Nosauksi vismaz vienu pilnu maiņu, kura kaut aptuveni spētu šobrīd spēlēt kaut vai Podziņa un Štāla līmenī?

     [+] [-]

, 2011-10-19 10:01, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: ??????????????
.....konkrētās spēlēs ietvaros, vārtsarga nepārliecinošais sniegums maksāja dārgi.

Protams,var diskutēt par pirmiem vārtiem, bet ja vārtsargam tiek pārmest, ka tas spēlē ielaiž 2 vārtus savā cietoksnī, tad par ko vispār šeit var runāt/rakstīt?
Varbūt RD vajag pameklēt vārtsargu,kas met arī golus?
NAMEJ, beidz akli aizstāvēt savu novadnieku, ja skatījies spēli, varbūt ievēroji ar kādu azartu komanda iesāka spēli un pēc diviem uzmetieniem ,Traktoram neko vairāk nevajadzēja, kā domāt par savu vārtu drošību...ar tādu vārtsargu līniju tur nav ko darīt, viens mierīgi var braukt cept kotletes, otrs asistēt

  +5 [+] [-]

, 2011-10-19 10:02, pirms 13 gadiem
Un vēl - visi runā, ka neiet uzbrukumā. Bet paskatīsimies statistiku: pēc gūtajiem vātiem esam 18. v., bet pēc zaudētajiem - dalām 17-18.v. Tātad ne tikai uzbrukumā, bet arī aizsardzībā mums ir problēmas. Un lai arī ko teiktu - Holts šogad ... nu nekāds pagaidām ir. Arī Jučers, protams, vēl nav glābējs. Pagājušo gadu Telkvists bija līdzvērtīgs aizvietotājs - kad negāj vienam - varēja izšaut otrs. Un tieši vārsargu līnija pērn bijā tā, kas baigi vilka visu komandu.

  +3 [+] [-]

, 2011-10-19 10:08, pirms 13 gadiem
Hartigans - Ņiživijs - Surovijs, lūk, kā mums trūkst uzbrukumā. Lundmarks mums tā kā būtu, Ņiživijs arī atgūsies, bet Surovija nav. Interesanti, kāpēc laba līmeņa somi negrib nākt pie tik izcilā trenera Rautakallio? Laba līmeņa slovāki pie Šuplera nāca labprāt un prom devās tikai pēc daudz lielākas naudas... Vienīgais secinājums - nav viņa slava tik laba starp pietiekami augsta (KHL) līmeņa somu hokejistiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-19 10:11, pirms 13 gadiem
Un ne jau tikai vārtsagi protams - Rodžers un Krišjānis, nu nav tas KHL vidusmēra komandas cienīgs līmenis. Arī Ozo palicis pārāk lēns - viņa vērtība vairs ir tikai vairākuma izspēles un līderis ārpus ledus laukuma

     [+] [-]

, 2011-10-19 10:22, pirms 13 gadiem
Neredzu jēgu Laviņa pieteikšanai spēlei - to vienu maiņu varēja arī nospēlēt kāds cits- varbūt vajadzēja pieteikt par vienu uzbrucēju vairāk.
Vispār Laviņu varētu nomainīt ar Andersonu - citādi Andersons kā tāds mūžīgais Dimano( gan pie Šuplera, gan Pekas) grēkāzis - kā komanda zaudē, tā viņu nosūta metālu liet. Laviņam derētu gūt spēļu praksi Liepājā. Piekrītu par Podziņu - neredz ne laukumu, ne partnerus, tikai auļo kā kumeļš..

  +4 [+] [-]

, 2011-10-19 10:49, pirms 13 gadiem
nu ziniet, ja Ozo ir laukumā pie abiem (var teikt ka pat visiem 3) zaudētajiem vārtiem, pie kam ne jau tā, ka bija laukumā, bet citā stūrī un raksta autors dod vērtējumu 1.7, kas ir tāds pats kā citiem, kas nepieļāva tādas kļūdas un cīnījās kā varēja, tad man liekas, ka Ozo var strādāt kādus sūdus grib, bet vērtējumu tas nespēj iespaidot, bet atliek kādam citam spēlētājam neiemest vāsrtus, kā kritika gāžas pār tā galvu!
Tieši tāpat pagaidām žurnālisti saudzē Cipuli, visu cieņu, slido, kaut ko dara, bet tas viss un jau ne pirmo sezonu ir bezzobaini!!!

     [+] [-]

, 2011-10-19 10:51, pirms 13 gadiem
jautājums M.
A Tu zini, cik somi ir aicināti, ka tā saki, ka negrib tie nākt pie Pekka???

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 11:14, pirms 13 gadiem
acidacid rakstīja: jautājums M.
A Tu zini, cik somi ir aicināti, ka tā saki, ka negrib tie nākt pie Pekka???
Bija hokejisti, kas nāca nevis pie Normunda Sējēja vai uz Rīgas "Dinamo", bet gan pie trenera, kuru viņi cienīja, mīlēja un saprata. Tādi bija gan trenera "dēls" Jurajs M., gan bēdīgi slavenais Marsels H., gan Tomašs S., gan kāds izbijis pasaules čempionu kapteinis.

Rautakalio kungs nāca uz "Dinamo" ar plānu, viņš rēķinājās ar leģionāru materiālu no pavisam noteiktas valsts. Fakts? Fakts. Viņa aicinājumam neatsaucās neviens. Fakts? Fakts. Kāpēc?

  +2 [+] [-]

, 2011-10-19 12:11, pirms 13 gadiem
raimondse rakstīja: NAMEJ, beidz akli aizstāvēt savu novadnieku, ja skatījies spēli, varbūt ievēroji ar kādu azartu komanda iesāka spēli un pēc diviem uzmetieniem ,Traktoram neko vairāk nevajadzēja, kā domāt par savu vārtu drošību...ar tādu vārtsargu līniju tur nav ko darīt, viens mierīgi var braukt cept kotletes, otrs asistēt
Ok,par pirmiem vārtiem diskusijas nav, jo tie tiešām ir uz Jučera sirdsapziņas.
Sorry, bet arī pēc otriem vārtiem RD azartiskā spēle nebija gājusi mazumā, bet ja uzbrucēji nevar iemest ripu vārtos, tad par ko šeit var diskutēt.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 12:57, pirms 13 gadiem
Sprukts nekaunas , smaidot, pateikt, ka meistarības jau pietiekot... Vai vēl ir ko piebilst???? Pa 12 uzbrucējiem 120 minūtēs var iemest 2 vārtus! Ko ir vasarā paveicis Sējējs? Atguvis pa lēto nekam nevajadzīgo Cipuli, nopircis jau reizi KHL izbrāķēto Melinu, savaņģojis zem vidējā zviedru līmeņa spēlējošo Vargu, pat zem AHL līmeņa spēlējošo Lundmarku.. pie tam, visi importi ir atbraukši , KĀRTĒJO REIZI katostrofālā fiziskajā kondīcijā.... Visam pa virsu, tiek paņemts nekam nederīgs čehs. Savukārt, pagājušās sezonas HK Rīga labākie uzbrucēji Vilkoits, Indrašis un Upītis, neesot sasnieguši KHL līmeni... Ja nu Savickis neredz, ka Sējēja kungs darbojas kkādās tikai sev zināmās interesēs, varbūt vajag uzvilkt brilles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 13:40, pirms 13 gadiem
Rokas nost no Sējēja. Sporta komandās treneris un ģenerālmenedžeris veido tandēmu.

Ja Rautakalio + Sējējs = slikts tandēms un Šuplers + Sējējs = labāks tandēms, tad secinājums, ka Sējējs ir vājais ķēdes posms, nav pirmais, kas uzprasās.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 13:48, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: ludz tev pilna mainia,kura jau sevi ir pietiekami labi paradijusi gan izlase gan Dinamo parbaudes speles: BUKARTS-DZERINS -MEIJA!
Nu pilnai mainai pietrūkst veseli divi, un trīs no Tevis piesauktajiem JAU IR RD sastavā.. Būsi palaidis to garām..? Maiņas izjuka tad, kad Meija guva pleca traumu (aizmirsi?), bet vēlāk Džeriņš tika pie savējās - uz vairākiem mēnešiem, kā raksta prese.. ari tas paslīdējis garām..?

     [+] [-]

, 2011-10-19 14:20, pirms 13 gadiem
raimondse rakstīja: NAMEJ, beidz akli aizstāvēt savu novadnieku, ja skatījies spēli, varbūt ievēroji ar kādu azartu komanda iesāka spēli un pēc diviem uzmetieniem ,Traktoram neko vairāk nevajadzēja, kā domāt par savu vārtu drošību...ar tādu vārtsargu līniju tur nav ko darīt, viens mierīgi var braukt cept kotletes, otrs asistēt
Nu tad var teikt ka arī kīperam ar nav iedvesmas pušu plēsties ja komanda no 100 metieniem realizē vienu....

  +1 [+] [-]

, 2011-10-19 15:28, pirms 13 gadiem
[quote marks4]
Neredzu jēgu Laviņa pieteikšanai spēlei...
... Vispār Laviņu varētu nomainīt ar Andersonu...

Arī es neredzu jēgu Andersona marinēšanai.Kādā no senākām intervijām Peka teicās rotēt visus aizsargus.Šobrīd ļoti prasās pēc daža laba aizsarga nomaiņas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja