Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Pirmais sēž Melins

Pirmais sēž Melins
Bukarts šovakar tiks pie vārda. Izmanto to, Robert!

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Peka Rautakalio nedēļas nogalē bija pie televizora. Latvijas politiskā vide viņu maz interesēja, vairāk – hokejs. Atgriezies ar komandu no pirmā KHL izbraukuma, somu treneris saprata, ka dažas lietas viņš... nesaprot.

Kādi būs somu trenera secinājumi pēc KHL spēļu video izpētes – to redzēsim uz ledus Dinamo izpildījumā. Vien saprotam, ka skriet mēs varam, iemest arī, ielaist – tāpat. Deviņas ripas divās spēlēs savos vārtos – vai tur nav mazliet jāizdomājas par komandas gatavību aizsargāties. Menedžeris Sējējs saka – pagaidiet. „Jā, deviņas ripas divās spēlēs ir daudz, bet - es šīs spēles redzēju. Tās deviņas ripas nebūt neatspoguļo mūsu aizsardzības patieso spēku. Mēs esam labāki, nekā tas ripu skaits, ko ņēmām ārā no saviem vārtiem... Tāpēc nekādu ugunsgrēku netaisos dzēst, jo tas vienkārši nav. Komanda ir sākusi sezonu, tai ir jāiespēlējas.”
Ko treneris domā par iespēlēšanos? Rautakalio pēc abām spēlēm bija kritisks, īpaši nemeklējot vai nepiemeklējot vārdus, kas varētu raksturot komandas sniegumu. Ja bija slikti – tā arī pateica, ja bija kļūdas – iebāza acīs. Tagad sākušies sezonas pirmie atsēdināšanas pasākumi. Pēc spēles ar Atlant, šķita, ka kapteinis Ozoliņš būtu pelnījis žagariņus ar somu pirtiņu komplektā, taču Rautakalio ievelk elpu... Pirmais, ko viņš grib paskolot – zviedrs Melins. Tā esot trenera iniciatīva, liekot leģionāram mazliet vairāk pagatavoties treniņos. Paredzams, ka šovakar Melina vietā būs Bukarts. Tas labi – lai parāda, kas viņam iekšā. Pret jaunajiem CSKA tas būtu labākais fons – tiesa, šajā vecumā viņam katra iespēja var būt kā galvenā. Nopūdelēs – brauks uz Liepāju. Starp citu, iepriekš tik agri sezonas sākumā leģionāri nav tikuši tādā veidā skoloti, kas laikam ir Rautakalio stingā roka.

Kā Dinamo spēlēs pret CSKA? Skrieties nevajadzētu, jo tā pret krievu talantiem nebūs priekšrocība. Ar galvu un pīpēšanu... Būs jautri pavērot, cik gatavs būs Šuplers pret savu bijušo komandu, tāpat varēsim novērtēt – cik vērta ir Rautakalio skola. Abi treneri šķērsgriezumā. Budžeti abām komandām vienādi, arī citu priekšrocību neredz, ja nu vienīgi...laiks. Maskavas komandai esot nerakstīta iekšējā kārtība – visos izbraukumos darbu organizēt pēc Maskavas laika. Bet Rīgā Šuplers pēkšņi esot pēc pirmā treniņa pateicis, ka pulksteņi un darba organizācija jāpielāgo Latvijas laikam. Tā nu bariņš ar CSKA hokejistiem viņrīt pie arēnas Rīga strīdējušies – cikos īsti būšot pusdienas? Pēc Maskavas vai Rīgas laika... Spēli viņi šajā sakarā diez vai nokavēs.

  +3 [+] [-]

, 2011-09-19 13:03, pirms 13 gadiem
Salīmēsim tos armijnieku uz bortiem, Būs glīts fons pirmajai uzvarai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-09-19 13:18, pirms 13 gadiem
nu cik var spriedelēt un visu norakstīt uz "jāiespēlējas" , "pagaidiet..." , "dodiet laiku..".. Un ko tad pārējās komandas, tās neviens nepapildināja? Atlantam 17 jauni spēlētāji, un nekāda vaina, jau iespēlējušies! Kad tad Dinamo sāks iespēlēties, decembrī, kad ar pāris punktiem būsim pēdējā vietā??? Pareizi dara Peka, ka atstāj Melinu malā! Arī Ozoliņu vajadzēja un Luceniusu.... Ja nesāks rīkoties jau tagad, vēlāk neko nesavāks, tas nu ir skaidrs!

     [+] [-]

, 2011-09-19 13:19, pirms 13 gadiem
Parlicinoša uzvara 4:1,Miķelis aptambores Cska

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 13:19, pirms 13 gadiem
Ja CSKA uzvares RD...tad Julis plati smaidis un spodrinas medlas...

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 13:22, pirms 13 gadiem
Paršins nav, Staņa paguris izskatījās...iespējams, ka būs rezultāts ar +3 vai vairāk..

  +8 [+] [-]

, 2011-09-19 13:27, pirms 13 gadiem
jebkurā gadījumā jūlis teiks ka uvažaju igru i sopernika

bet vajag ķārtīgi kapāt, tad arī rezultāts būs.

     [+] [-]

, 2011-09-19 14:15, pirms 13 gadiem
Aizsradzības līnija - viena no švakākajām līgā. Un tā jau mums 4. gadu Šai jautājumā nekas nav mainījies...
Vajadzētu atcerēties, ka LV hokeja komandas vienmēr ir izbraukušas uz vārtsargu spēli, ja Holts nav savā līmenī, tad "lieliskā" aizsradzība sāk atklāties...
Protams, uzbrucēju spēle (aizsardzībā) var piesegt robus aizsardzībā.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-19 14:22, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Aizsradzības līnija - viena no švakākajām līgā. Un tā jau mums 4. gadu Šai jautājumā nekas nav mainījies...

Ja tā būtu, tad RD PO nebūtu iepriekšējos 3 gadus
Nav tik traki, RD aizsardzība ir viduvēja, bet ne jau viena no sliktākājām KHL...

  +3 [+] [-]

, 2011-09-19 14:25, pirms 13 gadiem
Pēcspēles preses konferencē, Šupis varēs pēc Rīgas laika saliet ūdeni glāzēs un paziņot: "pozdravļaju Protivņika s horošei igroi i pobedoj!"

     [+] [-]

, 2011-09-19 14:50, pirms 13 gadiem
Kam tad jāiespēlējas ???...Aizsargiem ??????....Vai tad tur kādas izmaiņas notikušas ?..

  +2 [+] [-]

, 2011-09-19 14:55, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Aizsradzības līnija - viena no švakākajām līgā. Un tā jau mums 4. gadu Šai jautājumā nekas nav mainījies...
Nu gan Tu auzās brauc. Tu paskaties kādas lažas aizsardzībā pielaiž kaut vai tās pašas AK Bars vai Salavat aizsargi un tad te saki, ka Dinamo ir sliktākā līgā.
Tas, ka Melins sēž malā, ir prātīgs darbs, līdzšinējās spēlēs viņš nebija redzams, tāpat arī Luceniuss.

  +4 [+] [-]

, 2011-09-19 15:08, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Tu paskaties kādas lažas aizsardzībā pielaiž kaut vai tās pašas AK Bars vai Salavat aizsargi un tad te saki, ka Dinamo ir sliktākā līgā.
Visi kļūdās... arī NHL, tikai savējo kļūdas daudz labāk paliek atmiņā un tad liekās ka mūsējie ir baigi švaki

     [+] [-]

, 2011-09-19 15:37, pirms 13 gadiem
Šogad ar leģionāriem ir baigi skumīgi, lai to melinu un luseniusu sūta prom un nopērk vienu labu špīleri.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-19 16:17, pirms 13 gadiem
Respekt i uzvažuha Pekam par to, ka nebaidās atsēdināt leģionāru! Melins pagaidām tiešām neko sakarīgu nerāda.... un ja nekas nemainīsies uz labo pusi arī turpmāk, tad iespējams Normim vajadzēs apdomāt šī kadra lietderību, jo šaubos vai dotajā momentā tāds Bukarts būtu dikti sliktāks par Melinu.... katrā ziņā Bukartam papildus motivāciju šodien nevajadzēs meklēt...

     [+] [-]

, 2011-09-19 17:26, pirms 13 gadiem
Bukarts noteikti ir labāks par Melinu, tikai kā vienmēr Sējējs savējos neredz un labāk pērk trešās šķiras leģionārus.

     [+] [-]

, 2011-09-19 17:33, pirms 13 gadiem
Cepuri nost par Melina nosēdināšanu malā,arī Luceniusam stipri vēl jāpatrennējas!Ozoliņš arī vēl nav gatavs spēlēt-vēl būtu jāpasēž malā kādu spēli!Būs jautra spēlīte-tikai arī Šupleram pēc 2 zaudējumiem gribēsies reabilitēties.

     [+] [-]

, 2011-09-20 00:12, pirms 13 gadiem
Nakamo Cipuli vajag nosedinat.