Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Ak Bars". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Ak Bars". Ko viņi izdarīja?
Mārtiņš Karsums guva divus vārtus.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” pirmajā mājas spēle nospēlē ļoti rezultatīvu otro trešdaļu, bet trešajā periodā nespēja nenoturēt divu ripu pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienos.

Kriss Holts
Metieni: 42/38
Holts aizvadīja ļoti sarežģītu spēli. Ievadā auksta duša, tad saņēmās un vairākas reizes izglāba komandu no nokļūšanas vēl lielākā bedrē, tomēr beigās neskatoties uz visiem pūliņiem nācās no saviem vārtiem izķeksēt četras ripas un piedzīvot zaudējumu pēc spēles metienos.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 21:24
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
+/-: -1
Vairākkārtīgi ļoti bīstami un neveiksmīgi nospēlēja savā zonā, kad uz līdzenas vietas zaudēja ripas un partneriem nācās rauties melnās miesās, lai nezaudētu vārtus. Daļēji reabilitējās skaitliskajā vairākumā, kad nodemonstrēja savas kvalitātes - ļoti labi novērtēja situāciju un metiena vietā izdarīja piespēli Ankipānam, kas turpinājumā beidzās ar otro vārtu guvumu.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 22:50
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
+/-: 0
Savā zonā spēlēja ļoti pārliecinoši un stabili. Vairākās sarežģītās situācijās labi noorientējās un uzvarēja epizodes. Diemžēl, cenšoties pārķert pretinieka piespēli, ieraidīja ripu savos vārtos.

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 26:10
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
+/-: +1
Kā ierasts, spēlēja daudz. Šoreiz gan kvantitāte nepārauga kvalitātē. It sevišķi, ja mēra pēc tās mērauklas, pie kuras pats Sandis visus ir pieradinājis. Šovakar nestrādāja Ozoliņa galvenais ierocis – piespēle. Regulāri sanāca kļūdīties, nesaprasties ar partneriem un nācās glābt situāciju.

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 21:55
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
+/-: 0
Kārtējā pārliecinošā spēle Oskara izpildījumā. Labs sniegums nevienādos sastāvos, gan mazākumā, gan vairākumā. Vienā no epizodēm, pēc pārinieka kļūdas, paspēja aizsardzībā un novērsa pretinieka izgājienu vienatnē pret vārtsargu.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 17:44
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
+/-: 0
Spēli uzsāka ar kļūdu vidus zonā, kas uzsāka ķēdes reakciju un beidzās ar pirmajiem zaudētajiem vārtiem. Turpinājumā ļoti centās labot savu kļūdu. Uzņēmās iniciatīvu, aktīvi pieslēdzās ātrajiem uzbrukumiem, ar piespēli izrāvienā izvirzīja Jāni Spruktu, kā arī pats centās apdraudēt pretinieka vārtus.

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 16:50
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
+/-: -1
Varēja veiksmīgāk noorientēties pirmo vārtu zaudējumā. Turpinājumā gāja smagi, bet tika galā ar saviem tiešajiem pienākumiem.

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 20:00
Metieni: 3
Punkti: 2+0
Soda minūtes: 0
+/-: +1
Bija pamanāma izteikta virzība uz vārtiem, par ko arī tika atalgots ar diviem gūtiem vārtiem. Sevišķi skaisti bija otrie vārti, kad atbruņoja pretinieku aizsargu, aizskrēja vienatnē pret vārtsargu un apspēlēja to.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 17:44
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
+/-: 0
Pēc dažu spēļu pauzes laukumā atkal bija redzams tas Sprukts, par kura spēli varēja priecāties pirms sezonas un sezonas pirmajās spēlēs. Spēlēja mērķtiecīgi, aktīvi un radoši – vienā no epizodēm ar pirueti nonāca labā vārtu gūšanas pozīcijā, diemžēl neizdevās pārspēt vārtsargu.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 17:46
Metieni: 2
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
+/-: 0
Spēlēja asi un neatlaidīgi, izprovocējot pretiniekus uz pārkāpumiem. Ļoti labi noorientējās skaitliskajā vairākumā pēc Kr.Rēdliha piespēles un noorganizēja Karsumam pirmo vārtu guvumu.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:17
Metieni: 2
Punkti: 0+0 (nerealizēts pēc spēles metiens)
Soda minūtes: 2
+/-: 0
Kopā ar maiņas partneriem aktīvi centās ieslēgt pretiniekus viņu zonā un veidot bīstamus uzbrukumus. Vairākās epizodēs ļoti labi piespēlēja gan Surovijam, gan Hartiganam, diemžēl partneriem no izdevīgām situācijām neizdevās gūt vārtus.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 19:53
Metieni: 5
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 2
+/-: 0
Guva komandas pirmos vārtus no situācijas, kurā nedrīkstēja netrāpīt. Pirms tam bija vēl divas ļoti labas iespējas, vienreiz nesanāca metiens, otrreiz trāpīja pa vārtu stabu. Trešā perioda beigās varēja izraut uzvaru, bet neizdevās pārspēt pretinieku vārtsargu.

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 20:49
Metieni: 6
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
+/-: +1
Turpina spēlēt spēli, pie kuras jau visus ir pieradinājis – ir pašaizliedzīgs un dara laukumā melno darbu abās laukuma pusēs. Pēc Cubuļska nolūzušā metiena bija pirmais kurš noorientējās situācijā un pasita ripu Hartiganam, kad tika gūti pirmie vārti.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 17:33
Metieni: 3
Punkti: 0+1 (nerealizēts pēc spēles metiens)
Soda minūtes: 0
+/-: 0
Tāpat kā iepriekšējās spēlēs Lauris Dārziņš un viss viņa uzbrucēju trijnieks spēlēja to spēli, kas no viņiem arī tiek gaidīta – ātra aktīva spēle ar ripas kontroli pretinieka zonā, meklējot iespējas uzbrukt vārtiem. Vienā no tādām epizodēm pēc Laura piespēles arī tika gūti vārti.

Broks Troters
Spēles laiks: 12:29
Metieni: 3
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 14
+/-: 0
Par savu aktivitātei beidzot arī tika atalgots ar pirmo punktu Kontinentālajā hokeja līgā. Vēl vairākās epizodēs bija tuvu vārtu guvumam. Labi iesākto sabojāja nesavaldība pēc strīdīga tiesneša lēmuma, kas komandai maksāja dārgi.

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 15:48
Metieni: 1
Punkti: 1+0 (nerealizēts pēc spēles metiens)
Soda minūtes: 0
+/-: 0
Aizvadīja labu spēli. Ar ātrām, veiklām kustībām radīja lielas problēmas pretinieku aizsargiem. Pirmais piesteidzās pie vārtu priekšā atsistās ripas, vainagojot partneru pūliņus ar vārtu guvumu.

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 4:14
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
+/-: -2
Pēc vairākām ļoti veiksmīgām spēlēm, šī ceturtajam virknējumam neizdevās. Bukarts pēlēja maz, bija maz pamanāms, bet pamanījās būt laukumā, kad tika ielaistas divas ripas.

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 6:16
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
+/-: -2
Spēli uzsāka ar kļūdu vidus zonā, kad nespēja nokontrolēt labu Ozoliņa piespēli, sekoja straujš prettrieciens un zaudēti vārti. Turpinājumā bija iespēja reabilitēties, bet pēc labas Meijas piespēles meta garām no tuvas distances.

Gints Meija
Spēles laiks: 4:39
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
+/-: -2
Mēģināja spēlēt tāpat kā iepriekšējās spēlēs, izmantojot savu augumu spēlē gar apmalēm. Vienā no epizodēm arī izdevās ļoti labā pozīcijā izvirzīt Džeriņu, diemžēl vārtu guvums nesekoja.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-19 23:48, pirms 14 gadiem
cibulskis atveda otro golu

  +7 [+] [-]

, 2010-09-20 00:13, pirms 14 gadiem
martinszzz rakstīja: cibulskis atveda otro golu
es pat uzsmaidiju pec frazes "Kārtējā pārliecinošā spēle Oskara izpildījumā"

     [+] [-]

, 2010-09-20 00:19, pirms 14 gadiem
Liquid rakstīja: es pat uzsmaidiju pec frazes "Kārtējā pārliecinošā spēle Oskara izpildījumā"
Un vai tad nebija pārliecinoši ? Jā, kļūdas bija, bet šodien gandrīz visi pa reizei pieļāva kļūdas. Cibuļskis, pilnīgi noteikti šodien bija labs. Liktu uzreiz aiz Reķa, kurš tiešām uzvedas kā lieliskam aizsargam pienākas uzvesties. Ozoliņam šī nebija veiksmīgākā spēle.

     [+] [-]

, 2010-09-20 06:58, pirms 14 gadiem
Es tieshaam nesaprotu ,kam jaanotiek ,lai DR aizsargu speeele nebuutu ''paarliecinosha.."Nu patieshaam vakardien normaali speleeja labi ,ja divi aizsargi,tie ir Galvinsh un Lavinsh,savukaaart, paareejiem gajaa ljoti smaigi ,lai neteiktu vairaak.
p.s. izskataas ,ka shajaa rakstaa pie katra apraksta jau ir sagatavotas standartfaazes.
p.s.2. kaa saprast Holts sanjeemas?! Tad sanaak ,ka pirmie divi vaarti 100% Holta goli. Vnk pilniigas mulkiibas.. Nebuutu Holta tur vispaar buutu auzaas.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-20 08:57, pirms 14 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Liktu uzreiz aiz Reķa, kurš tiešām uzvedas kā lieliskam aizsargam pienākas uzvesties.
tas ir humors tads?

     [+] [-]

, 2010-09-20 14:16, pirms 14 gadiem
Varbūt skatījāmies dažādas spēles,bet Osis stabils pamatsastāva spēlētājs ar savām kļūdām,bet arī citu kļūdu labotājs!!!
Piekrītu autoram- laba spēle,bet varēja labāk-tas gan ir fakts!