Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Rudņevs un Gorkšs vienā klubā. Reāli!

Rudņevs un Gorkšs vienā klubā. Reāli!
Iespējams, nebijām tālu no tā, ka Kaspars Gorkšs (centrā) un Artjoms Rudņevs šogad varēja būt komandas biedri ne tikai Latvijas valstsvienībā, bet arī Anglijas klubā "Reading".

Tas, ka uzbrucējs Artjoms Rudņevs atradis jaunu darba vietu, nenozīmē, ka norausti visi intrigas plīvuri. Viens no tādiem palicis Anglijas futbola sakarā, jo laikā, kad mūsu snaiperis parakstīja līgumu ar Vācijas bundeslīgas klubu "Hamburger SV", medijus pāršalca informācija, ka Rudņevu bijuši gatavi pirkt uzreiz trīs premjerlīgas klubi. Kļuvis zināms vēl viens no tiem!

Pirmais medijos uzpeldēja Liverpūles komandas "Everton" vārds. Vēl viens interesents nāca gaismā lielās intervijas laikā ar mūsu labāko futbola aizsargu Kasparu Gorkšu. Šo interviju, kurā "Reading" aizsargs bija pavisam atklāts gan par aizvadīto sezonu, gan par tik negaidītajiem notikumiem QPR klubā vēl mazliet agrāk, varēsiet izlasīt nākamajā "Sporta Avīzes" numurā, bet neba par to šoreiz stāsts. Runa ir par to, ka Gorkšs un Rudņevs jaunajā sezonā varēja būt komandas biedri!

Izrādās "Championship" līgas uzvarētājs "Reading" bijis viens no Anglijas klubiem, kurš ļoti nopietni apsvēris iespēju iegādāties nu jau bijušo Poznaņas "Lech" snaiperi. "To zinu tāpēc, ka "Reading" ar mani par to runāja," neslēpa Kaspars Gorkšs. "Cik sapratu, viņi pēdējā brīdī pat bija gatavi mēģināt pārsist cenu, taču Artjomam jau bija kaut kāda vienošanās ar Hamburgas klubu. "Reading" Rudņevam droši vien iedotu labākus individuālos nosacījumus. Tādā veidā, iespējams, arī gribēja viņu pārpirkt, bet es neesmu par to pārliecināts."

Par citām premjerlīgas komandām, kuras piedalījušās cīņā par Rudņevu, Gorkšs nav dzirdējis. Viņš pieļāva, ka Anglijā Artjoms pelnītu vairāk nekā Vācijā, taču, kas izdarīts, izdarīts. Gorkšs jau iepriekš tviterī slavējis Artjomu par izvēli karjeru turpināt Vācijā.

Pats Kaspars šobrīd bauda atvaļinājumu, taču par atpūtu to laikam var saukt tikai daļēji. Latvijā sakrājies gana daudz darbu un pienākumu, jo sezonas lielākā daļa tomēr aizrit Anglijā. Šis ir valstsvienības laiks, tāpēc Gorkša ikdiena aizrit treniņos. Viņš, visticamāk, piedalīsies pārbaudes mačā pret Polijas izlasi, kas notiks 22. maijā. Jūnija sākumā Igaunijā paredzētā Baltijas kausa izcīņa jau aizritēs bez viņa klātbūtnes.

Tikmēr Kaspars dos zaļo gaismu paša lolotajai idejai par futbola nometni Latvijas jauniešiem. Būšot arī treneri no "Reading" futbola akadēmijas, un viens otrs mūsu jaunais censonis pat varētu izpelnīties labvēlību un tikt pie iespējas vienu nedēļu trenēties Anglijā.

Pati "Reading" komanda gatavošanos sezonai sāks 5. jūlijā. Sarunā ar "Sporta Avīzi" Gorkšs kārtējo reizi pauda apņēmību cīnīties par vietu sastāvā un piepildīt vienu no futbola karjeras kvēlākajiem sapņiem - spēlēt premjerlīgā. Par iespējamajām izmaiņām sastāvā un konkurenci runāt gan esot stipri pāragri. Arī Rudņeva pārstāvētais "Hamburger SV" klubs gatavošanos sezonai sāks jūlijā, tāpēc - gaidīsim jūliju!

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-05-19 07:45, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: manai HSV šallei pieaug vērtība...
p.s.
kolekcionēju fb klubu šalles ; )
Tu šalles pērc vai kaut kā iegūsti no līdzjutējiem? Ja kādreiz iznāks kur aizbraukt, varu Tev kādu atvest!!
PS
virsraksts ir par iespējamu notikumu, kurš varēja izrādīties reāls! uzskatu, ka virsraksts ir atbilstošs rakstam!

     [+] [-]

, 2012-05-19 09:14, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: manai HSV šallei pieaug vērtība...
p.s.
kolekcionēju fb klubu šalles ; )
pirms kadiem 3 gadiem internetaa nopirku HSV jaciņu diezgan reti uzvilku... tagad beidzot varees pa "lielam" neeesaat

  +2 [+] [-]

, 2012-05-19 09:36, pirms 12 gadiem
Es nopirku apenes, arī nēsāju.

  +3 [+] [-]

, 2012-05-19 09:39, pirms 12 gadiem
J.L. rakstīja: Es nopirku apenes, arī nēsāju.
apenes nenēsā uz galvas....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-19 12:34, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: beidz, es pērku tajās vietās, kur sanācis pabūt, vai draugiem paprasu šad tad
Vienīgi Espanyol un protams LM ir iegūta spēles laika : ))
gaidu, kad man Napoli atsūtīs : ))) bet šie uz sezonas beigām nolaida gaisu
p.s.
es uzskatu, ka virsraksts ir maldinošs
jo zinot, ka RUD ir jau HSV, tad vienīgais virsraksta pamatojums būtu, ja Gorksijam izteiktu kaut baumu līmenī piedāvājumu
bet tā nav
līdz ar to tenku virsraksts, lai gan raksts OK
Tu rakstu vsp izlasiiji? Ne jau Gorksham piedaavaa kaads, bet Rudnevam.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-19 20:49, pirms 12 gadiem
[quote j_l]
Es nopirku apenes, arī nēsāju.
[/quo

Nēsājamās apnenes ir tik pat "senas" kā klubs ?