Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret CSKA. Ko viņi izdarīja?
Aleksandrs Ņiživijs guva vārtus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un realizēja divus pēcspēles metienus.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Dinamo" turpina mētāties ar punktiem un neizmanto iespēju vairāk pietuvoties piektajai vai pat ceturtajai vietai. Trīs punktu vietā TIKAI divi, taču arī šie divi punkti "Dinamo" attālinājusi no izkrišanas zonas, taču nekur tālu. It kā 11 punktu pārsvars pār "Torpedo" ir ļoti pieklājīgs, taču viņiem aizvadīts trīs spēles mazāk. Jau rīt jādodas trīs spēļu izbraukumā uz Maskavas pusi un jau ceturtdien "Dinamo" ciemos gaida Oļegs Znaroks.

Kriss Holts
Metieni: 3/19
Ja pa Holta vārtiem būtu mests vismaz 40 reižu un tad ielaistas trīs ripas, tad varētu uzsist Krisam pa plecu, bet tā kā CSKA izdarīja tikai 19 metienus, tad nekādus dižos varoņdarbus viņš nav veicis. Tas par pamatlaiku, taču pēcspēles metienos pārsteidza sevi un pretiniekus - no četrām "pendelēm" nepaņēma tikai vienu.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 15:27
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Tā kārtīgi ieskrējies vārtu virzienā, kārtīgi atvēzējis nūju, Jēkabs pāris metru attālumā no vārtiem sagaida Trotera piespēli, kārtīgi uzmet, bet tieši virsū vārtsargam. Briest vārtu guvums, bet pietrūkst pavisam maz. Jēkabam par savu noraidījumu nav jāsarkst. Bakstot pretinieku, kurš jau gatavojās izdarīt metienu, iespējams, komanda tika paglābta no otrajiem zaudētajiem vārtiem. Tiesa, viesi vairākumu izmantoja ļoti ātri...

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 23:12
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Divas trešdaļas nemanāms, bet trešās sākumā atlika uztaisīt vienu māņu kustību un vairākums ir nopelnīts. Neviens neprasa, lai vairākuma realizācija būtu 100%, bet ja nevar ieiet zonā, tad ir pavisam švaki... Pagarinājuma priekšpēdējā minūtē palaida pretinieku ērtam metienam, bet nākamajā viesu uzbrukumā nopelnīja noraidījumu. Pusotra minūte jāspēlē 3 pret 4.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 17:22
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Tur, kur bija jābūt Sotniekam, tur viņa nebija. Tur bija Zubovs, kurš pavisam brīvi izslidoja uz vārtu priekšu un 13 sekunžu laikā realizēja skaitlisko vairākumu.

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 18:41
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kad pagarinājumā uz noraidīto soliņa sēdēja kapteinis, tieši Reķis pārī ar Sotnieku jauca gaisu pretinieku nodomiem izkombinēties līdz tukšiem vārtiem.

Krišjānis Rēdlihs
Spēles laiks: 21:45
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Aizsargu pāris K. Rēdlihs un Galviņš kaut kā nepamanīja, ka starp viņiem un Holru ielavījies Mareks un pats skumjākais, ka ar ripu. Ja "Dinamo" jau nebija izmantojusi kādas trīs iespējas gūt vārtus, tad viesi savu lielo iespēju izmantoja ar pirmo piegājienu.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 21:58
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Oskars Cibuļskis
Spēles laiks: 9:34
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
No decembrī izveidotā savainoto spēlētāju saraksta priekšpēdējais, kurš ir ticis uz kājām. Lazaretē vēl atrodas Telkvists un Laviņš.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 16:10
Metieni: 1
Punkti: 1+2
Soda minūtes: 0
22. minūšu laikā neviena patiešām ļoti bīstama momenta pie CSKA vārtiem līdz 23 Ņiživijs paliek viens pret vienu ar viesu vārtsargu. Tēmēts tika zem vārtu pārliktņa, taču uzmests krietni par augstu. Nerealizēja pirmo iespēju, realizēja otro. Surovijs kārtīgi uzkapāja vārtu priekšā, ripa atlēca tieši uz Ņiživija nūjas un saņemiet - 1:1. Otrais vārtu guvums sākās laukuma centrā, kur Ņiživijs ar kāju pārtvēra ripu un tālāko nokārtoja maiņas partneri. Ja Ņiživijs atveras, tad līdz galam. Trīs rezultativitātes punkti spēlē un abi realizēti pēcspēles metieni!

Marks Hartigans
Spēles laiks: 16:00
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Kad Dārziņš guva savus pirmos vārtus, Lauris bija gatavs pārlēkt aizsargstiklam. Kad pēc ilgākas pauzes pie vārtu guvuma tika Ņiživijs, prieks bija tik liels, ka rokas pašas lidoja pa gaisu. Cilvēciskas emocijas... Skat, arī Hartiganam bija ilgāks atturības periods un kā šodien iemeta, tā smaids no vienas auss līdz otrai! Patīkami, ka hokejisti neslēpj savas emocijas!

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:57
Metieni: 4
Punkti: 0+2
Soda minūtes: 0
15. minūtē Surovijs paliek vārtu priekšā, sagaida piespēli un kā nemākulis sačakarē iespēju gūt vārtus. Kamēr tika apstādināta ripa, kamēr apstrādāta, tikām sedzējs jau bija priekšā un metiens arī tāds pļurkt vien sanāca. Protams, aizsargam tieši pa kājām...

Mārtiņš Karsums
Spēles laiks: 17:11
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Tikai mača vidū nopelnīts pirmais vairākums (Karsuma nopelns), kurš arī tiek realizēts.

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 20:40
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trotera maiņa jau ilgāku laiku dod rezultātu uzbrukumā. Šodien to sāka darīt arī Hartigana maiņa. Kad pienāks kārta Sprukta trijniekam?

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 15:57
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 16:38
Metieni: 0
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Kad Mareks vinnējis iemetienu jau devās vārtu virzienā, Lauris jau atradās ceļā pretējā virzienā. Nepaspēja nolikt uz bremzēm un piesteigties palīgā Holtam... Toties bija palīgs trešo vārtu guvumā. Tieši Dārziņa mesto ripu vārtsargs atsita uz Rēdliha nūjas.

Broks Troters
Spēles laiks: 15:54
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Pietrūka ripas apstrādes ātruma. Atrodoties asā leņķī pret vārtiem, Troters pie ripas tika brīdī, kad tukšo stūri jau bija piesedzis kāds no CSKA aizsargiem. Nekas cits neatlika, kā atdot piespēli uz vārtu priekšu... Zaudēts iemetiens savā zonā, tad vēl tiek atļauts Marekam aizskriet līdz vārtiem un beigu beigās arī apspēlēt Holtu - tā dažu sekunžu laikā no 2:1 uz 2:3...

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 18:02
Metieni: 3
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Trešā maiņa tomēr nepalia tukšā arī šajā mačā. Kad Holts jau bija nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, tieši trešā maiņa apsēda viesu vārtus un tieši Miķelis bija pirmais pie atsistās ripas - 3:3. Vismaz viens punkts komandai nopelnīts...

Ainārs Podziņš
Spēles laiks: 11:20
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Pirmo reizi ceturtā maiņa tikusi laukumā un jau trešajā minūtē noraidījums. Podziņš divas minūtes nopelnīja savā zonā no mugurpuses ķeksējot pretinieku. Interesanti, kā kluba vadība traktēs šo pārkāpumu? Pamatotu vai aplamu? Ja vārti netika zaudēti, ja Aināram tas ir tikai otrais noraidījums sezonā, tad lieliem iekšējiem sodiem nevajadzētu būt. Ar katru nākamo spēles sekundi Podziņšsāk izskatīties arvien pārliecinošāk un tā vien šķiet, ka kuru katru brīdi būs arī pirmie gūtie vārti.

Roberts Petrovickis
Spēles laiks: 10:35
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Gribi vai negribi, bet, ja tev visapkārt ir spēlētāji, kuri skrien un cīnās (Štāls un Podziņš), tad arī pašam ātrāk un vairāk jāsāk kustināt kājas.

Juris Štāls
Spēles laiks: 10:55
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Savu uzdevumu izpilda par visiem 100 un vēl vairāk procentiem. Nez, vai kāds no "Dinamo" vadības Štālam ir paskaidrojis iemeslus, kāpēc par viņu atcerējās tikai pirms pāris nedēļām?

  +8 [+] [-]

, 2011-01-18 22:23, pirms 13 gadiem
Kāpēc nav norādīts, ka Petrovickim no maiņas mazākais laiks

Ņiživijam novēlu daudz biežākus iemeslus tā pasmaidīt

  +2 [+] [-]

, 2011-01-18 22:24, pirms 13 gadiem
Par Karsumu piebilstu, daudz izdevību, kuras netika realizētas.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-18 22:35, pirms 13 gadiem
tiešām prieks par tiem, kas šodien pēc ilgāka laika iemeta ... prieks acīm redzams viņu sejās tas ir labi, tas ir labi ...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-18 22:40, pirms 13 gadiem
Gribētos palūrēt uz štālu maiņā ar Spruktu un Karsumu..

Spēlē izskatījās, ka no tehnikas viedokļa viņš ir līdzīgā klasē ar sašu un lauri

  +3 [+] [-]

, 2011-01-18 22:41, pirms 13 gadiem
Prieks ka Hartigana maiņa atkal met, tas ir vajadzīgs, jo ar vienu maiņu nav aršana, bet Trotera maiņu savu paveica un vissvarīgākajā brīdī, lai nu kā bet PO tam būs nozīme

  +2 [+] [-]

, 2011-01-18 22:44, pirms 13 gadiem
Iepriekšējā reizē jautāja kāpēc viss lielākais laiks no 4maiņas ir Petro tagad kā par spīti mazākais/Šuplers kā zinādams

  +1 [+] [-]

, 2011-01-18 23:07, pirms 13 gadiem
Jāteic, ka pamatlaikā Holtu par mūri bija grūti nosaukt... Javēl veselība un ātra atlabšana Telqvistam, kurš play-offos ( nu ļoti jau gribas ticēt, ka tur būsim) domājams būs svarīgs palīgs!

  +2 [+] [-]

, 2011-01-18 23:08, pirms 13 gadiem
Nez kā var gribēt, lai Sprukta maiņa sāk mest golus, ja viņus nemaz nelaiž spēlēt vairākumā un pamatīgi nodarbina aizsardzībā (nevar jau gribēt, lai viņi katrā spēlē iemet vārtus mazākumā )
Bet sāk jau viņus palikt žēl - nemaz tik slikti vārtu guvēji jau viņi arī nav, bet ja visi spēki tiek atdoti aizsargājoties ...

  +2 [+] [-]

, 2011-01-18 23:24, pirms 13 gadiem
Tiesam,ko Julo ar Noriku varetu paskaidrot Stalam par sezonas pirmo dalu....

  +1 [+] [-]

, 2011-01-18 23:44, pirms 13 gadiem
martinszzz rakstīja: Tiesam,ko Julo ar Noriku varetu paskaidrot Stalam par sezonas pirmo dalu....
Vakars. Kamēr visi svin uzvaru trillerī, Normunds paņem Juri draudzīgi zem rokas un pieved pie Juliusa. "Apsēdies, dēls... tpu, padēls (jo dēls bija Mikušs)! Redzi, Tu jau esi pieaudzis un es gribu Tev pateikt dažas lietas par sezonas pirmo daļu... "

  +1 [+] [-]

, 2011-01-19 00:09, pirms 13 gadiem
soreiz ljoti baals koments un daudzviet nesaprotams un nepamatots. kaut vai par Suroviju, kam divas piespeeles vai Podzinju, kursh labi kapaja. un par Gjirtu un Galvinju pat ne varda, un skatitaju balsojuma uzvaretajam Rekjim viena rindinja... KAUNS STRAUSA kungs

     [+] [-]

, 2011-01-19 00:10, pirms 13 gadiem
Dartele rakstīja: Nez kā var gribēt, lai Sprukta maiņa sāk mest golus, ja viņus nemaz nelaiž spēlēt vairākumā un pamatīgi nodarbina aizsardzībā (nevar jau gribēt, lai viņi katrā spēlē iemet vārtus mazākumā )
Bet sāk jau viņus palikt žēl - nemaz tik slikti vārtu guvēji jau viņi arī nav, bet ja visi spēki tiek atdoti aizsargājoties ...
Ņem vērā arī to, ka Sprukta maiņa pārsvarā spēlē pret pretinieku pirmo maiņu.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-19 01:48, pirms 13 gadiem
Par Dārziņu...tam autoram (tipa ekspertam) nav skaidrs tas ko zina pat 7 gadīgi puikas-hokejisti ka pēc iemetiena malējie uzbrucēji piesedz pretinieku aizsargus

  -1 [+] [-]

, 2011-01-19 10:07, pirms 13 gadiem
īstenībā šī analīze pa tukšo. Katram, kam nav slinkums, šādi teksti rodas, bez kādas atbildības. Bet ko var gribēt, ja katrs tagad skaitās hokeja eksperts...

  +3 [+] [-]

, 2011-01-19 14:12, pirms 13 gadiem
"Kad pienāks kārta Sprukta trijniekam?"
Play-off.

     [+] [-]

, 2011-01-19 14:12, pirms 13 gadiem
alternativve rakstīja: Iepriekšējā reizē jautāja kāpēc viss lielākais laiks no 4maiņas ir Petro tagad kā par spīti mazākais/Šuplers kā zinādams
Jā, jā, viņš lasa, tā, ka domājiet, ko runājat.