Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Meli, meli, meli...

Meli, meli, meli...
LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis pratis "izpeldēt" no dažādām kutelīgām situācijām. Gan jau šī reize nebūs izņēmums. Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze"

Novembra beigās iztaujāju Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāru Jāni Mežecki par sezonas labajiem un ne tik labajiem darbiem. LFF galva solīja, ka 3. decembrī beidzot tiks publicētas atbildes uz 56 jautājumiem, ko LFF gada konferencē martā uzdeva organizācijas biedri. Vārds kārtējo reizi nav turēts - atbilžu joprojām nav, un, zinot, kādā tempā tās tika gatavotas, neņemos pat prognozēt, kad būs. LFF vadība kārtējo reizi ir melojusi visiem futbola cienītājiem. Nožēlojami.

Mēdz teikt, ka labs cilvēks vēl nav profesija. Jānis Mežeckis allaž ir atsaucīgs un vismaz ārēji prot radīt iespaidu, ka dara maksimumu Latvijas futbola labā. Atļaušos nepiekrist, jo, ja tā būtu, droši vien vairāki LFF darbinieki jau labi sen būtu ar sūdainu mietu padzīti no valdes un LFF telpām. Tā nav noticis. Iespējams, pats Mežeckis arī nepiedalās dažādās dīvainās LFF izdarībās, taču arī nedara visu, lai tās pilnībā izskaustu. Bet, Jāni, jūs taču esat federācijas vadītājs!?

Gana daudz un bieži Mežeckim un citiem LFF vīriem esmu jautājis, kāpēc joprojām nav atbilžu uz 56 jautājumiem par LFF padarītajiem un nepadarītajiem darbiem, par finansēm un tamlīdzīgi. Biedri pieprasīja lielāku caurspīdīgumu organizācijas darbā, bet LFF vadība turpina iet pretējo ceļu - ignorēt cilvēkus, kuri strādā futbola labā. Lai nav pārpratumu, atsevišķi jautājumu rakstītāji, protams, neietilpst minētajā kategorijā...

Lūk, ko Mežeckis sacīja "Sporta Avīzei" novembra beigās: "Atbildes ir sagatavotas. Tūlīt publicēs! Mums nav ko slēpt. Drīzāk jāvaicā kādam citam, kāpēc šī provokācija, kas savā ziņā neizdevās, vispār ir... Esmu dzirdējis, ka tie paši cilvēki atkal kaut ko gatavo..." Atbildes vispirms solīja publicēt līdz vasarai, tad septembrī, tad - 3. decembrī... Novembra beigās Mežeckis skaidroja: "Atbildes vajadzēja saskaņot ar juristiem, sanāca maza aizture no LFF puses, un viss ievilkās. Atbildes publicēsim LFF lapā." Ja jau atbildes ir gatavas, kāpēc tāda vilcināšanās arī decembrī? Piedodiet, kungi, bet tas skaidri un gaiši norāda, kādā līmenī jums notiek darba organizācija.

LFF taču ir tāds lielisks "rīks" kā mājaslapa. Ja nu tiešām gadās kāda aizķeršanās, par to var informēt. Tauta sapratīs. Tagad atkal atliek minēt - kas zem tā visa slēpjas?

Svarīgi! Nav korekti likt visus vienā katlā. Lai neņem ļaunā tie LFF darbinieki, kas savus pienākumus veic godprātīgi.

Vai esat apmierināti ar LFF darbu šogad?

  • 17

  • 130


  +5 [+] [-]

, 2010-12-16 20:05, pirms 14 gadiem
cik tur var ķerties ar tiem juristiem..

  +3 [+] [-]

, 2010-12-16 21:55, pirms 14 gadiem
Da nekas tur nav caurspīdīgs... Tas pats Pertijas gadījums ar diskvalifikācijas atcelšanu jau parāda, ka visi ir korumpēti tā, ka slikti metas. Ko tu padarīsi - tādi cilvēki mūsdienās ir. Un ne tikai LFF. Pats sliktākais, ka tauta nemaz nav informēta. Tas arī pamatā ir futbola popularitātes valstī bremzējošais faktors!

  +3 [+] [-]

, 2010-12-16 22:25, pirms 14 gadiem
te drīkst lamāties?

  +1 [+] [-]

, 2010-12-16 23:53, pirms 14 gadiem
butu uldrikis gan jau ka atbildetu !

  +1 [+] [-]

, 2010-12-17 00:08, pirms 14 gadiem
Pi*ari*, vairāk nekas!

* - par cik es par šo maksāju, uzskatu, ka drīkstu lamāties!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-17 08:35, pirms 14 gadiem
es tik nesaprotu priekš kam tos dažus vārdus boldā jāliek?

     [+] [-]

, 2010-12-17 19:28, pirms 14 gadiem
Domāju, ka šis nav vienīgais izņēmums un vienīgā federācija, kura labi strādā.......

  -1 [+] [-]

, 2010-12-17 22:41, pirms 14 gadiem
Koscinkevičam laikam beidzot apnika aplidot LFF, un beidzot kā ar mietu pa galvu dabūjis sāk runāt pretēju valodu

Bērnudārzs? vai arī LFF ļaudis nesamaksāja savu naudiņu Sporta Avīzei par labvēlīgiem rakstiem

Ilvar, Ilvar... Ja tagad Tevi pārņem dusmas, tad nevajag savā "darbā" izlādēties, bet aiziet uz baznīcu

  -1 [+] [-]

, 2010-12-18 04:24, pirms 14 gadiem
Ilvar, ticu, ka Tev pietiek drosmes uzrakstīt par to arī drukātajā versijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-18 23:14, pirms 14 gadiem
Par Staiceles bāzi domāju vēl daudz kas atklāsies. Tikpat labi varēja bāzi būvēt arī Zilupē, Kolkā vai Rucavā. Tukšā vietā uzcelt ēkas, salikt pa kabatām, kas jāsaliek, slavēt pašiem sevi un dzīvot laimīgi. Nesaprotu, kāpēc šo bāze necēla ļoti tuvu Rīgai.

     [+] [-]

, 2010-12-21 09:08, pirms 14 gadiem
СТАЙЦЕЛЕ нужна футболу,самому стайцеле. пришлось бы долго искать место по Латвии, людей на местах такую красивую дабу.вот в зилупе я точно не представляю .

     [+] [-]

, 2010-12-28 20:05, pirms 14 gadiem
Es domāju tur nav juristi vainīgi bet kādam smadzenēm aizdedze nestrādā!!!