Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

Kad bērzi sačukstas...

Kad bērzi sačukstas...
Svētdien mūsu hokejisti satikās ar saviem līdzjutējiem Rīgā. Mūsējie atkal labi izskatījās vairākumā... Vienkārši - fanu nebija daudz. Nekas. Būs labi!

Foto: fanutelts

Hokeja kaislības pārceļas no ledus uz kabinetiem un krogiem, kur tiek laizītas brūces, taustīti zilumi, ēsts putukrējums, kārtotas domas un, starp citu, arī bīdīti kauliņi, glāzes, čības utml. Kas tas? Svētdienas vakarā uz Bratislavas arēnas ledus esot bijis vismaz viens nākamais Rīgas Dinamo hokejists...

Dažas mūslaiku hokeja ieražas. Senais latviešu ticējums saka: ja Oļegs Znaroks saka, ka viņš nezina, kāds ir viņa līgums ar Latvijas izlasi, tas nozīmē – zina ļoti labi... Ja Normunds Sējējs saka, ka Rīgas Dinamo jaunās sezonas sastāvs tiek likts kopā palēnām, palēnām, tad tas nozīmē – dzirnavas maļ uz visiem gaņģiem... Ja Kirovs Lipmans lamā valdību, ka tā nepalīdz hokejam, tad viņa uzņēmumi ir nomaksājuši visus nodokļus... Ja Juris Savickis publiski saka, ka viņš dod Dinamo hokejistiem naudu, tad – viņš pats nedod neko... Tiktāl par folkloru, tagad par baumām.

Pasaules čempionāta laikā Latvijas izlases treneris Oļegs Znaroks tā arī netika skaidrībā ar savu personības dalīšanos. Pēc mača ar dāņiem mūsu stiprākajam hokeja mužikam vilka tā kā uz piņņu vai – vieglu izmisumu, bet jau dažas dienas vēlāk viņš teicās – jūtoties ļoti labi un pat bija aizmirsis, kas tur viņa līgumā rakstīts. Proti, līdz kuram gadam viņš ticis nolīgts kā mūsu izlases galvenais vingrotājs? Modri ļaudis gan dzirdējuši, gan pamanījuši, ka šo pašu jautājumu viņam uzdevuši Krievijas hokeja federācijas ļaudis, bet – jau ar nodomu. Znaroks pat ticis aicināts uz Tretjaka (KHF prezidents) ložu pasaules čempionāta laikā, kur draudzīgi izvaicāts. Runa ir par Krievijas izlases trenera darbu, kas pēc šī turnīra ir vakants. Cik nopietna ir šī interese un, vai tas vispār iespējams? Pats Tretjaks saka, ka ārzemnieks krievus netrenēs, bet, mēs jau nezinām, kā, piemēram, paši krievi uztver Znaroku. Kā savējo, kurš dzimis un audzis Čeļabinskā, kā pietuvinātu svešo, kurš dzīvo Latvijā, bet strādā Krievijā, vai kā iezīmēto ar Vācijas pasi? Tāpat nav skaidrs, vai Znaroks krievu sakarā tiek lūkots kā galvenais vai – viens no treneru komandas... Katrā gadījumā, dūmu ir gana, lai par šo padomātu. Tajā pašā laikā pats Znaroks saka, ka viņš labprāt turpinātu darbu ar Latvijas izlasi. Vai vajag? Lipmans gribētu kaut ko pie šī šķīvja pamainīt, par ko liecina LHF prezidenta publiskie izteikumi par Znaroka algu izlasē. Tomēr lielā problēma priekš Kirova ir pārmaiņas – ar Oļegu viņš kaut kā saberzies, ar citiem – vajadzēs pa jaunam. Turklāt, kur tos citus meklēt? Ar pašreizējo izlases sportisko rocību rinda pie galvenā trenera krēsla nestāv. Neviens neraujas vadīt komandu, kas ik gadus ir tuvāk pasaules hokeja čempionāta sūdvedējiem, nekā kāzu viesiem. Tāpēc – turpinājums solās būt ar intrigu.

Citas žagatas ir pamanījušas, ka pasaules hokeja čempionāta laikā pie Somijas izlases viesnīcas logiem, pat bērzi esot sačukstējušies, pieminot Rīgas Dinamo vārdu. Runā, ka finālspēlē uz ledus čempionu kreklos esot bijuši vismaz divi vai trīs veči, kas uzrunāti KHL latviskākā kluba sakarā. Saprotams, tas esot ticis vēl izdarīts pirms lielajiem godiem, kas nav laba ziņa. Loģiski, ka sarunāt darba iespējas, ja tavā CV ir ieraksts – pasaules čempions – no hokejista puses ir viens stāsts, no potenciālā darba devēja gala – cits. Ja nu Sējējam bija padomā kāds kandidāts, tad tagad šis putniņš (-i) varētu vismaz divas vai trīs nedēļas dzert un svinēt, bet pēc tam uz paģirām pateikt – jā, labs piedāvājums, bet – kur ir nauda? Tātad – ja Dinamo bija nodomi somu sakarā, tad tie ir noteikti sadārdzinājušies. Kandidāti? Ņemiet Somijas izlases spēlētāju sarakstu un pētiet. NHL večus uzreiz var nolikt malā, kas paliek? Tie, kas jau spēlējuši KHL, tiem būs grūti atteikties no kāposta, ko pelnījuši līdz šim. Atliek pataustīt uzbrucējus, kas bakstās somu līgās. Kāpēc uzbrucēji? Tāpēc, ka viņu vajadzība mums šobrīd ir lielāka, sevišķi jau runājot par centriem, taču – nevar izslēgt, ka tik pat labi tas ir kāds aizsargs. Tāpēc mēģiniet vakarā pagriezt šķīvīti sveču gaismā – varbūt kaut kas parādās.

Pieminējām naudu Dinamo sakarā, tomēr galīgi par utubungām arī nevajag šamējos iztēloties. Komandas īpašnieks Makarovs nav nodomājis pārtraukt finansēt šo klubu, tas nozīmē – ka piķis komandai ir, vai vismaz – pietiek, lai apmierinātu arī mērķus. Ja Rīga pamainīs uzsvarus vārtsargu stratēģijā – proti, paliks ar vienu Holtu un diviem pašmāju jaunajiem – tad iekavās var ielikt vismaz kādus 150 000 vai 200 000 eiro, kas pērn aizgāja Telkvistam. Par Dārziņu arī ir saņemtas kādas 500 štukas... Vismaz! Pavisam klusu tiek runāts – precīzāk, vispār netiek runāts - arī par tiem 500 stabiem latos, ko vēl pagājušajā vasarā Rīgas Dinamo sportiskajam kolektīvam ar līgumu apsolīja Latvijas televīzija. Šajā pavasarī tam bija jākrīt kluba makā. Jāpalasa valsts kontrolieres Sudrabas pēdējais ziņojums par auditu valsts televīzijas saimniecībā, gan jau atradīsim kādus konkrētus atskaites ciparus vai mājienus hokeja projekta sakarā. Tātad – ja parēķina, Dinamo brīvā vai papildus rocība ar ko variēt, lai slīpētu sastāvu, velk stipri pāri miljonam. Zinot, ka arī šogad MTG Group (TV3 un Viasat īpašnieki) grib no Dinamo iegādāties TV tiesības par skaidru naudu, bet komanda nemaz tā īpaši pēc šīs iespējas (lasi – naudas) neraujas, var pieņemt: a) vai nu sabiedriskā TV maksā vairāk par komercstacijām; b) vai nu komandas tā sauktajiem mazajiem jeb vietējiem akcionāriem īpaši svarīgas ir attiecības tieši ar sabiedrisko TV, kas, saprotams, spēlē daudz nozīmīgu lomu sabiedriski politiskajā viedokļu telpā. Tas gan tiešā veidā neattiecas uz hokeju, bet, ja ir iespēja savas biznesa intereses Latvijā veicināt ar valsts TV starpniecību, kāpēc to nedarīt? Kā smejies, ja valsts pati dod... Jo hokejs tomēr ir politika, ja reiz saprotam, no kurienes šim projektam nāk finansiālais atbalsts. Tātad – nauda Dinamo pietiek, lai gatavotos jaunajai sezonai, kas ir laba ziņa.

1 2 56 komentāri

 +14 [+] [-]

, 2011-05-16 11:32, pirms 13 gadiem
Tagad Tretjakam ar Lipmanu jātaisa barters, mainam Značoku pret Bikovu.

  +6 [+] [-]

, 2011-05-16 11:33, pirms 13 gadiem
Vai tad Bikovs arī nav "iezīmētais"? Bija kaut kādas runas, ka viņam esot arī Šveices pase. Vismaz dēlam pilnīgi noteikti tāda ir, jo viņš spēlēja Šveices U18 un U20 izlasēs.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-16 11:38, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Vai tad Bikovs arī nav "iezīmētais"? Bija kaut kādas runas, ka viņam esot arī Šveices pase. Vismaz dēlam pilnīgi noteikti tāda ir, jo viņš spēlēja Šveices U18 un U20 izlasēs.
Zaharkinam esot Zviedrijas pase.

 +43 [+] [-]

, 2011-05-16 11:40, pirms 13 gadiem
Pats galvenais, lai TV3 neiesūc nāsīs Dinamo
Slēpts komentārs: Jurchiks#2

  +4 [+] [-]

, 2011-05-16 11:45, pirms 13 gadiem
Ir Bikovs arī iezīmēts. Tikai laikam Krievijā ir atļauta dubultpilsonība, jo Bikovam iihf mājas lapā ir Krievijas pilsonība, bet Znarokam - Vācijas.

 +10 [+] [-]

, 2011-05-16 11:47, pirms 13 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: ja tas pavērs iespējas Rd klubam tikt pie viena spēlētaja ar 1mlj algu, lai tiek kaut al jazeer
Mhm, un tad varēsi par tā miljonu spēlētāja veikumu avīzēs lasīt vai labākajā gadījumā raustīgos strīmos uz viņu skatīties.

 +18 [+] [-]

, 2011-05-16 11:47, pirms 13 gadiem
Nu es ceru, ka TV 3 nenopirks Dinamo spēles, jo tad būs tāpat kā ar F-1

 +18 [+] [-]

, 2011-05-16 11:50, pirms 13 gadiem
TV3 neko nepirks, ja pirks tad VIASAT. Un visdrīzāk raidīs pa savu VIASAT Sport Baltic kanālu, jo pa TV 3 ir jārāda seriāli.

 +17 [+] [-]

, 2011-05-16 11:50, pirms 13 gadiem
Neviens neraujas vadīt komandu, kas ik gadus ir tuvāk pasaules hokeja čempionāta sūdvedējiem, nekā kāzu viesiem.

Bez komentāriem.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-16 11:51, pirms 13 gadiem
silk182 rakstīja: Nu es ceru, ka TV 3 nenopirks Dinamo spēles, jo tad būs tāpat kā ar F-1
Varēsi skatīties RD spēles KHL TV. Apmēram 15 spēles sezonā iznāks noskatīties.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-16 11:54, pirms 13 gadiem
Kaut kur dzirdēts scenārijs. Sējējs pirms čempionāta noskata, aizrunā, bet tad, spēlētājs aizvada lielisku čempi un cena aug, Dinamo nevar atļauties... Sākums ar grābekli... Cerams, ka turpinājumā grābeklim virsū nekāps...
Slēpts komentārs: maris777

  +6 [+] [-]

, 2011-05-16 11:58, pirms 13 gadiem
Jurchiks#2 rakstīja: ja tas pavērs iespējas Rd klubam tikt pie viena spēlētaja ar 1mlj algu, lai tiek kaut al jazeer
Ja ekskluzīvu paņem TV3, tad jau itkā šobrīd būtu vienalga, visiem kam ir LTV7, noteikti pieejams arī TV3, bet takā TV3 ir Viasat kanāls, nav garantijas ka RD pēkšņi nepārpeld uz VSB. Tādi piemēri LV sportā ir vairāki un tad gan mēs maksātu dūšīgi.

Al jazira sporta kanāli šogad šķiet pat PČ nerādija, vismaz kad es viņus mūķēju vaļā, hokejs tur nebija, takā diez vai RD viņus varētu intresēt.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-16 11:58, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Kaut kur dzirdēts scenārijs. Sējējs pirms čempionāta noskata, aizrunā, bet tad, spēlētājs aizvada lielisku čempi un cena aug, Dinamo nevar atļauties... Sākums ar grābekli... Cerams, ka turpinājumā grābeklim virsū nekāps...
Kur ta nekāps? Un kā vel uzkāps.

  +3 [+] [-]

, 2011-05-16 11:59, pirms 13 gadiem
Un liekā miljona sakarā...
Līgums nav dažiem no aizsargiem, kā arī uzbrucēji nu galīgi nesanāk četras maiņas, tā kā nekāds miljonārs mums nesanāk...
Bet no otras puses, Sējējs varbūt izdomājis Hosam piešķirt vairāk kā 400 tūkstošus, ko solīja, jo Krievi viņam dod miljonu.
Un trešā puse, mums ir jausn treneris, kuram ir ambīcijas, lieka naudiņa šai sakarā ir minimums, ko komandai vajag...

  +3 [+] [-]

, 2011-05-16 12:01, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: Ja ekskluzīvu paņem TV3, tad jau itkā šobrīd būtu vienalga, visiem kam ir LTV7, noteikti pieejams arī TV3, bet takā TV3 ir Viasat kanāls, nav garantijas ka RD pēkšņi nepārpeld uz VSB. Tādi piemēri LV sportā ir vairāki un tad gan mēs maksātu dūšīgi.

Al jazira sporta kanāli šogad šķiet pat PČ nerādija, vismaz kad es viņus mūķēju vaļā, hokejs tur nebija, takā diez vai RD viņus varētu intresēt.
LTV 7 par velti var skatīties netā..
LTV7, apollo iTV
TV3 kaut kas ir jābleķo, lai redzētu... Ja tas būs izdevīgi dekoderu mafijai, tad gan jau arī tiks pie Dinamo.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-16 12:01, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Un liekā miljona sakarā...
Līgums nav dažiem no aizsargiem, kā arī uzbrucēji nu galīgi nesanāk četras maiņas, tā kā nekāds miljonārs mums nesanāk...
Bet no otras puses, Sējējs varbūt izdomājis Hosam piešķirt vairāk kā 400 tūkstošus, ko solīja, jo Krievi viņam dod miljonu.
Un trešā puse, mums ir jausn treneris, kuram ir ambīcijas, lieka naudiņa šai sakarā ir minimums, ko komandai vajag...
Vai esi pārliecināts,ka akcionāri šo lieko naudiņu nesadalīs starp savām galviņām?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +12 [+] [-]

, 2011-05-16 12:10, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Nav jau tik traki, Baltic Sport tagad ir pieejams arī Interaktīvās TV un IZZI abonementiem. Cerams, ka pienāks arī Virszemes TV kārta.
Viasat sport (VSB un Golf) Izzi maksā 4,54 mēnesī, ja pilnā TV paka maksā ap 7-8 Ls mēnesī + kur ir garantija, ja tajā pašā laikā būs Eirolīgas spēle Žalgirim vai kāds cits pasākums, kuru VSB uzskatīs par svarīgāku, ka tad tiks rādīta RD tiešraide vevis atkārtojums???
Ja RD translācijas pāries uz VSB, tad skatītājiem tas noteikti būs zaudējums....

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 12:11, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: Ja ekskluzīvu paņem TV3, tad jau itkā šobrīd būtu vienalga, visiem kam ir LTV7, noteikti pieejams arī TV3, bet takā TV3 ir Viasat kanāls, nav garantijas ka RD pēkšņi nepārpeld uz VSB. Tādi piemēri LV sportā ir vairāki un tad gan mēs maksātu dūšīgi.
Ko nozīmē dūšīgi?
Šobrīd Viasat sporta paka (VSB un Viasat Golf) Lattelekom interaktīvajā televīzijā maksā 3.90 mēnesī. Tas ir daudz? Maz?

  +3 [+] [-]

, 2011-05-16 12:13, pirms 13 gadiem
Tie somu leģionāri-uzbrucēji kaut kā nereāli izskatās. Bez līgumiem uz nākamo sezonu (pēc elite prospects datiem) ir vien "Kazaņas somi" Kapanens un Pesonens, kuri, domājams, maksā Dinamo nepaceļamu summu, un PČ spīdeklis Granlunds, par kuru vispār variantu nevarētu būt. Aizsargi? Zviedri?

  +8 [+] [-]

, 2011-05-16 12:22, pirms 13 gadiem
es ljoti ceru uz jauno treneri . man taa gribetos redzeet no rigas dinamo speka speli nu un ljoti gaidu musu jaunatnes atvershanos dzera bukijs socja ciba andersons meija ex kaa gribaas atrak to visu ieraudziit))))

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 12:22, pirms 13 gadiem
nakamsezon RD - Imonens, Granlunds un Vehonens, he, he
bet ja nopietni, tad variantu jau nav diezko daudz, viniem visiem ir baigie klubi un noteikti loti lielas prasibas, vai ari ligumi ar esosajiem klubiem. vienigais, ko varu iedomaties ir Pesonenns, neparak veiksmiga sezona kazana. tapat ari Kapanenam visai neveiksmiga sezona Kazana.
no aizsargiem varbut Jakolla un Puistola. parejiem visiem ir ligumi vai ari drosas vietas NHL.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 12:22, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: LTV 7 par velti var skatīties netā..
LTV7, apollo iTV
TV3 kaut kas ir jābleķo, lai redzētu... Ja tas būs izdevīgi dekoderu mafijai, tad gan jau arī tiks pie Dinamo.
noteikti drošāk lietotājiem būtu LTV7, viņi ir valsts TV, bet TV3 pašiem viss jānopelna, tapēc arī kā jau minēju iespējami visādi pavērsieni.

Kas tā par dekoderu mafiju, Latvijā viņus tirgo apmēram 10 importētāji, kas mežonīgi graužās ar cenām savā starpā. Pērn vasarā ažiotāžas laikā, labākajam aparātam cena no 38 ls uzleca uz apmēram 60 ls, tas arī tikai tapēc ka viņi sāka trūkt, bet tagad cena ir lejā un viņus jau vairs nevienam nevajag.
Esmu izmeklējies (ne tikai es) internetā krustām, šķērsām, nekur lētākus MPEG 4 aparātus neesmu atradis, arī Ķīnā lētāku nav, ja nu vienīgi pērkot uzreiz 100 000 gabalus.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-16 12:29, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Ko nozīmē dūšīgi?
Šobrīd Viasat sporta paka (VSB un Viasat Golf) Lattelekom interaktīvajā televīzijā maksā 3.90 mēnesī. Tas ir daudz? Maz?
Manuprāt daudz, par vienu kanālu, tas golfs tur piekabināts ponta pēc. Kanālu īpašnieki operatoriem piedāvā savus produktus, bieži pa cik ir komercnoslēpums, bet man ir pārliecība ka Latvijā neviens cits kanāls nemaksā pat 3 Ls no galviņas.

  +9 [+] [-]

, 2011-05-16 12:30, pirms 13 gadiem
Gena@Traktors rakstīja: Neviens neraujas vadīt komandu, kas ik gadus ir tuvāk pasaules hokeja čempionāta sūdvedējiem, nekā kāzu viesiem.

Bez komentāriem.
Bez sūdiem nav maizes.

  +4 [+] [-]

, 2011-05-16 12:32, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: noteikti drošāk lietotājiem būtu LTV7, viņi ir valsts TV, bet TV3 pašiem viss jānopelna, tapēc arī kā jau minēju iespējami visādi pavērsieni.

Kas tā par dekoderu mafiju, Latvijā viņus tirgo apmēram 10 importētāji, kas mežonīgi graužās ar cenām savā starpā. Pērn vasarā ažiotāžas laikā, labākajam aparātam cena no 38 ls uzleca uz apmēram 60 ls, tas arī tikai tapēc ka viņi sāka trūkt, bet tagad cena ir lejā un viņus jau vairs nevienam nevajag.
Esmu izmeklējies (ne tikai es) internetā krustām, šķērsām, nekur lētākus MPEG 4 aparātus neesmu atradis, arī Ķīnā lētāku nav, ja nu vienīgi pērkot uzreiz 100 000 gabalus.
Atz''išos nav man ne dekodera, ne interaktīvā televīzija, vēl līdz šim nav bijusi vajadzība, sporta pārraides visas var noskatīties intrernetā, filmas, seriāli un raidījumi ar nav proble'ma, kapēc tērēt laiku ar to melno kasti. Bērns vismaz neskatās cartoon network, kur rāda kaut kādus, garīgi slimu cilvēku garadarbus, ko dažs labs sauc par multeni. Par mafiju viņus saucu, tapēc, ka kādas reizes peicas man ir nākuši un piedāvājuši un kā tik ne slavinājuši to kastīti. Un redzu kā citus ir apvārdojuši, kas pēc tam ir ne veinu reizi vien viņu mainījuši un labojuši. Vienīgais par ko TV sakarā maksāju ir NBA league pass.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 12:33, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: Manuprāt daudz, par vienu kanālu, tas golfs tur piekabināts ponta pēc. Kanālu īpašnieki operatoriem piedāvā savus produktus, bieži pa cik ir komercnoslēpums, bet man ir pārliecība ka Latvijā neviens cits kanāls nemaksā pat 3 Ls no galviņas.
Nu vēl LTK interaktīvajā TV ir opcija par 5.90 ņemt kopā, gan Viasat sporta paku, gan Viasat filmas (visi tie dažādie TV1000 un kas tur vēl). It kā lēti nav, bet nav arī nekāds baigais kosmoss.

  +2 [+] [-]

, 2011-05-16 12:36, pirms 13 gadiem
Agris 77 rakstīja: Manuprāt daudz, par vienu kanālu, tas golfs tur piekabināts ponta pēc. Kanālu īpašnieki operatoriem piedāvā savus produktus, bieži pa cik ir komercnoslēpums, bet man ir pārliecība ka Latvijā neviens cits kanāls nemaksā pat 3 Ls no galviņas.
Domāju ka KHL TV un ESPN ir vienīgie, kas ir viņu noteiktās cenas vērti

     [+] [-]

, 2011-05-16 12:40, pirms 13 gadiem
Nejaucam Interaktīvo TV ar Virszemes TV. Pagaidām Baltic Sport ir tikai Interaktīvajā TV.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-16 12:41, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Nejaucam Interaktīvo TV ar Virszemes TV. Pagaidām Baltic Sport ir tikai Interaktīvajā TV.
Vai tad es teicu savādāk?
Interaktīvā TV ir pieejama visur, kur vien ir Lattelekom internets. Manuprāt, daudz labāks piedāvājums nekā Virszemes TV. Lietoju jau 2arpus gadus un viss ir OK.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-16 12:41, pirms 13 gadiem
zzk rakstīja: Ko nozīmē dūšīgi?
Šobrīd Viasat sporta paka (VSB un Viasat Golf) Lattelekom interaktīvajā televīzijā maksā 3.90 mēnesī. Tas ir daudz? Maz?
Bet atceries arī to ka cilvēki dzīvo arī laukos kur nav pieejama Lattelekom interaktīvā televīzija, un tādā gadījumā cilvēki neredzēs Dinamo spēles

     [+] [-]

, 2011-05-16 12:46, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Atz''išos nav man ne dekodera, ne interaktīvā televīzija, vēl līdz šim nav bijusi vajadzība, sporta pārraides visas var noskatīties intrernetā, filmas, seriāli un raidījumi ar nav proble'ma, kapēc tērēt laiku ar to melno kasti. Bērns vismaz neskatās cartoon network, kur rāda kaut kādus, garīgi slimu cilvēku garadarbus, ko dažs labs sauc par multeni. Par mafiju viņus saucu, tapēc, ka kādas reizes peicas man ir nākuši un piedāvājuši un kā tik ne slavinājuši to kastīti. Un redzu kā citus ir apvārdojuši, kas pēc tam ir ne veinu reizi vien viņu mainījuši un labojuši. Vienīgais par ko TV sakarā maksāju ir NBA league pass.
To saucamo melno kastīti ko ieveda pats LTC gan nevajag pirkt, īpaši pirmajā partijā bija ļoti daudz brāķi, jūtība arī viņiem švaka. Lēts un labs ir Flexbox, lai nebūtu reklāma, modeli neminēšu, bet ir arī citi normāli.

  -2 [+] [-]

, 2011-05-16 12:48, pirms 13 gadiem
karlis28 rakstīja: Bet atceries arī to ka cilvēki dzīvo arī laukos kur nav pieejama Lattelekom interaktīvā televīzija, un tādā gadījumā cilvēki neredzēs Dinamo spēles
Vai Dinamo spēles būtu kāds valstisks pasākums, kura redzamība jānodrošina obligāti visiem?
Kā jau rakstā norādīts, Dinamo vadības interese attiecībā uz sabiedrisko TV, visticamāk, ir saistīta ar ne gluži sportiskām lietām. Ja šī interese mazināsies un Viasat cipari būs pietiekami interesanti, tad Dinamo būs Viasat kanālos.
1 2 56 komentāri