Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

4+ pret Jekaterinburgas „Avtomobilist”

4+ pret Jekaterinburgas „Avtomobilist”
Cits "Dinamo", citi tikumi?
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Rīgas „Dinamo” uz sava ledus tiekas ar Jekaterinburgas „Avtomoblist" un noteikti cer jau trešo spēli pēc kārtas papildināt punktu krājumu ar visiem trim pieejamajiem punktiem.

Pretiniekam sezonas sākums nav izdevies un tas šobrīd atrodas pirmspēdējā vietā regulārā turnīra tabulā. Tas gan ir tikai mazliet vājāk nekā Rīgas „Dinamo” iespētais, jo rīdzinieki turnīra tabulā atrodas tikai vienu pakāpienu augstāk. Šī spēle ir ļoti svarīga ne tikai no turnīra tabulas viedokļa, tās galvenā intriga ir par to, vai jaunais „Dinamo” spēs izvairīties no priekšgājēja grābekļiem. „Avtomobilist” īsajā KHL vēsturē jau vairākkārtīgi ir pamanījušies piesmiet rīdziniekus, uzvarot trijās no četrām aizvadītajām savstarpējām spēlēm. Kas jāizdara, lai uzlabotu šo nelāgo statistiku?

1. Kājas uz zemes un galva savās vietās
Rīgas „Dinamo” nometnē šobrīd valda pacēlums, izcīnītas divas uzvaras pēc kārtas, sāk krāties punkti, spēle arī sakārtojas, ripas sāk atrast ceļu vārtos. Tad vēl kalendārs arī tik veiksmīgs patrāpījies, nākamā spēle pret vieniem no līgas pastarīšiem - „Avtomobilist”. Pazīstama situācija un arī rezultāts diemžēl prognozējams. Šī spēle ir kārtējais tests komandai. Šoreiz gan jāpiemin, ka rīdziniekus piezemēs un pozitīvi motivēs gan pašu vieta turnīra tabulā, gan arī trenera pietiekami skarbais un objektīvais skatījums uz norisēm laukumā, neskatoties uz it kā pārliecinošajiem panākumiem pēdējās spēlēs.

2. Atbildība par rezultātu
Rīdziniekiem var būt liels kārdinājums šo spēli sākt no tās vietas, kur beidza iepriekšējo, bet, atceroties, cik pašpārliecināti, pārdroši un nesavākti dinamieši brīžiem darbojās spēles beigu daļā, labāk šo spēli būtu sākt no nulles. Spēlētājiem jādarbojas aktīvi un agresīvi, bet tajā pašā laikā arī cieši un atbildīgi. Pretinieka sastāvā ir daudz jaunu un ātru hokejistu, uzbrucējiem būs jāpaveic liels darba apjoms, lai nepieļautu viņiem ieskrieties un atslogotu savas komandas aizsardzību un vārtsargu.

3. Spēle nevienādos sastāvos
Rīgas „Dinamo” krietni veiksmīgāk darbojas skaitliskajā vairākumā un arī mazākumā rīdzinieku rādītājs ir labāks, proti, ir labas cerības tieši, spēlējot nevienādos sastāvos, svara kausus nosvērt savā pusē.

4. Ātrums
Lai tiktu pie iespējām skaitliskajā vairākumā, par vienu no svarīgākajiem spēlēs elementiem kļūst ātrums – gan ripas, gan spēlētāju kustībā. Rīgas „Dinamo” ir izpildītāji, kuri var noskriet pretinieku un apdraudēt vārtus, vai vismaz piespiest viņu kļūdīties un censties labot situāciju ar noteikumu pārkāpumiem.

+ 2.maiņas sniegums
Karsums – Sprukts- M.Rēdlihs pēdējā spēlē diezgan augstu pacēla snieguma kvalitātes latiņu. Turpmākajās spēlēs jācenšas tai vismaz pietuvoties, jo pārējos virknējumos atkal gaidāmas izmaiņas un meklējumi.

Vai rīdzinieki spēs nosargāt savus vārtus neskartus?

  • 29

  • 80


  +1 [+] [-]

, 2011-10-14 09:12, pirms 13 gadiem
Lasot šos rakstus... mainās tikai komandas nosaukums pret ko spēlējam, tomēr komandas stils ir zināms un mēs visi zinām ka būtu jāspēlē lai uzvarētu, pret jebkuru pretinieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-14 10:29, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: ja nekliudos,tad DR ir KHL lideri vairakuma ielaisto ripu zinia
vien precizitātei: uz šo brīdi (pēc 2011-10-12 spēlēm; 13.-ajā spēļu nebija) visvairāk vārtu zaudējumu vairākumā ir piedzīvojis "Ak Bars" (5 gab.). rīdzinieki ieņem 2. vietu ar 3 vārtu zaudējumiem.
sk. aktuālosaprēķinus: Континентальная Хоккейная Лига - Статистика :...

     [+] [-]

, 2011-10-14 11:02, pirms 13 gadiem
atkārtošana /ās/ - zināšanu māte, taču viens un tas pats god. Āboma kungam būs (bija , ir) jāraksta vismaz vēl nākamās 10 kārtas. Vai ir vērts tērēt savu laiku un citu uzmanību??? Varbūt veikt pirmsspēles analīzi ar lielāku un dziļāku saturu? Analizēt , cik ripas iemetis pretinieks, cik vairākumā, cik zaudējis mazākumā, salīdzināt ar mūsu sniegumu... Pirms spēles parasti Ērenpreiss un Puče to dara, taču ļoti virspusēju un ātri. Vēlētos to papētīt un jau pirms spēles to zināt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-14 13:58, pirms 13 gadiem
a-burts rakstīja: domaju,ka interesantak butu, ja raksts sauktos 4(jeb 8,10,nav tik butiski) + un - gan no Dinamo,gan ari no pretinieka pozicijam.un viss tevis augstak pieminetais klat
jā, pilnīgi piekrītu! Gribētos kaut vai nelielu , bet analīzi, nevis tantiņu līmeņa spriedelējumu.